- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #12.301
slm kizlar nasilsiniz arada giriyorum simdi yorgun halsiz oluyorum ben bir dahaki kontrolumu bekliyorum
hergun neten hic okumamis gibi ayni seyleri tekrar tekrar okuyorum rabbim bu defa hepimize saglikla kucamiza almayi nasip etsin bebislerimizi
Cnlarim saglicak alin kucaklarainiza insAllahDua ediyorum canım sürekli zaten ezan vakti ayaktayım uyanıyorum çoğu zaman,allaha emanetiz napalım elden geleni yapıyoruz gerisini rabbim bilir
ister istemez oluyo bu tedirginlik.
sen gün aşırı çalış yakalarsın hayırlısıyla bebeği canım.
yumurtayı akıntıdan da anlayabilirsin aslında,tutturursunuz bu ay inşallah
canım iyiyim sen nasılsın kese göründü mü ne kadarlıksın şimdi?
hamilelik takvimi ekle de göreyim canım
halsizlik çok normal
progestan falan verdi mi doktorun?
cnm gecmis olsun bnm de adetim bitince yumurtluyomslm kızlar bende aranıza yeni katılıyorum evleneli 7 ay oldu ilk bebeğimi 2,5 ayllıkken kaybettim keseden kayıp gitmiş bebek birde bende bel fıtığı var bacağıma kadar vuruyo agrısı ama 2 3 gündür iyi gibiyim bende bi bebegim olsun die cok istiorum ama bel ağrılarımdan dolayı eşim istemiyor doktorumda hamile kalmadan önce bi 10 kiloya yakın zayıflamamı söledi aslında çokda bi kilom yok ama bu verdim kiloyu hamileligmde almam için eşimde şimdi zayıfladığın zaman yapıcaz söz dio...gecenerde de eşimle ilişkimizde kaza oldu ama adetim bittikden 3 gün sora şimdide çok uykum gelio fazla acıkıorum kasıklarımda karnımda ve göğüslerimde şişlik var acaba adettim yaklaştığından olabilirmi yoksa hamilemiyimdir adetimede daha 10 gün var
Ahhhh cnm gecmis olsun gecen senede bnm bebis keseyle dustukızlar bende dün gece bebeğimi kaybettim bu 2.düşügüm ilki 1aylık falan düştü yeni öğrenmiştim zaten ertesi günde düştü hemen o yüzden ondan pek bişey anlamamıştım 2ay korunduktan sonra 6ay sonrada hamile kaldım 7haftalıktı o da düştü hemde bu sefer kesesiyle beraber bebeğim ellerime düştü çok kötüyüm yeniden hamile kalmaya korkuyorum artık(((
patalojiye gönderdiler parça haftaya çıkcak bakalım sonuçlar nie oluo die araştırıcaklar zaten tedavimi olmadan tekrar hamile kalmayı düşünmüorum yine aynı şeyleri yaşamak istemiorum((
slm kızlar bende aranıza yeni katılıyorum evleneli 7 ay oldu ilk bebeğimi 2,5 ayllıkken kaybettim keseden kayıp gitmiş bebek birde bende bel fıtığı var bacağıma kadar vuruyo agrısı ama 2 3 gündür iyi gibiyim bende bi bebegim olsun die cok istiorum ama bel ağrılarımdan dolayı eşim istemiyor doktorumda hamile kalmadan önce bi 10 kiloya yakın zayıflamamı söledi aslında çokda bi kilom yok ama bu verdim kiloyu hamileligmde almam için eşimde şimdi zayıfladığın zaman yapıcaz söz dio...gecenerde de eşimle ilişkimizde kaza oldu ama adetim bittikden 3 gün sora şimdide çok uykum gelio fazla acıkıorum kasıklarımda karnımda ve göğüslerimde şişlik var acaba adettim yaklaştığından olabilirmi yoksa hamilemiyimdir adetimede daha 10 gün var
kızlar bende dün gece bebeğimi kaybettim bu 2.düşügüm ilki 1aylık falan düştü yeni öğrenmiştim zaten ertesi günde düştü hemen o yüzden ondan pek bişey anlamamıştım 2ay korunduktan sonra 6ay sonrada hamile kaldım 7haftalıktı o da düştü hemde bu sefer kesesiyle beraber bebeğim ellerime düştü çok kötüyüm yeniden hamile kalmaya korkuyorum artık(((
patalojiye gönderdiler parça haftaya çıkcak bakalım sonuçlar nie oluo die araştırıcaklar zaten tedavimi olmadan tekrar hamile kalmayı düşünmüorum yine aynı şeyleri yaşamak istemiorum((
Dua ediyorum canım sürekli zaten ezan vakti ayaktayım uyanıyorum çoğu zaman,allaha emanetiz napalım elden geleni yapıyoruz gerisini rabbim bilir
ister istemez oluyo bu tedirginlik.
sen gün aşırı çalış yakalarsın hayırlısıyla bebeği canım.
yumurtayı akıntıdan da anlayabilirsin aslında,tutturursunuz bu ay inşallah
canım iyiyim sen nasılsın kese göründü mü ne kadarlıksın şimdi?
hamilelik takvimi ekle de göreyim canım
halsizlik çok normal
progestan falan verdi mi doktorun?
senin sikayetlerin benim tecrubeme göre hamilesin gibi gelyior ama yaniliyorda olabilirimdeslm kızlar bende aranıza yeni katılıyorum evleneli 7 ay oldu ilk bebeğimi 2,5 ayllıkken kaybettim keseden kayıp gitmiş bebek birde bende bel fıtığı var bacağıma kadar vuruyo agrısı ama 2 3 gündür iyi gibiyim bende bi bebegim olsun die cok istiorum ama bel ağrılarımdan dolayı eşim istemiyor doktorumda hamile kalmadan önce bi 10 kiloya yakın zayıflamamı söledi aslında çokda bi kilom yok ama bu verdim kiloyu hamileligmde almam için eşimde şimdi zayıfladığın zaman yapıcaz söz dio...gecenerde de eşimle ilişkimizde kaza oldu ama adetim bittikden 3 gün sora şimdide çok uykum gelio fazla acıkıorum kasıklarımda karnımda ve göğüslerimde şişlik var acaba adettim yaklaştığından olabilirmi yoksa hamilemiyimdir adetimede daha 10 gün var
canim okuyunca cok uzuldum insallah korkularinida yenip saglikli bir bebis alirsin kucaginakızlar bende dün gece bebeğimi kaybettim bu 2.düşügüm ilki 1aylık falan düştü yeni öğrenmiştim zaten ertesi günde düştü hemen o yüzden ondan pek bişey anlamamıştım 2ay korunduktan sonra 6ay sonrada hamile kaldım 7haftalıktı o da düştü hemde bu sefer kesesiyle beraber bebeğim ellerime düştü çok kötüyüm yeniden hamile kalmaya korkuyorum artık(((
minikkelebek aslinda seninle dogumumuz ayni olucak 6 ekim son reglim hamilelik takvimi nasil yapcam bilemiyorum sen bana seninkisinin aynisini kopyala istersenbu pazartesi kontrole gitcem kese icin cok merak ediyorum
senin sikayetlerin benim tecrubeme göre hamilesin gibi gelyior ama yaniliyorda olabilirimde
canim okuyunca cok uzuldum insallah korkularinida yenip saglikli bir bebis alirsin kucagina
minikkelebek aslinda seninle dogumumuz ayni olucak 6 ekim son reglim hamilelik takvimi nasil yapcam bilemiyorum sen bana seninkisinin aynisini kopyala istersenbu pazartesi kontrole gitcem kese icin cok merak ediyorum
senin sikayetlerin benim tecrubeme göre hamilesin gibi gelyior ama yaniliyorda olabilirimde
canim okuyunca cok uzuldum insallah korkularinida yenip saglikli bir bebis alirsin kucagina
Hayirlisabahlar hayirli cumalar nevarneyok kizlar
Bugun ranevum var bakalim dr ne diyecek
Drdan geldim cok cok sukur hersey yolunda
Olmasi gerektigi gibi rahim falan tertemiz
Bir adet bekle embriyo siki siki tutunsun isi
Garantiye alalim dedi dr
Bnm icin dua eden tum arkadaslarimdan Allah
Razi olsun hepimizin yuzu gulsun insAllah saglicakla
Hayirla evlatlarimizi kucagimiza alalim hep beraber
Bu yasadiklarimizi ilerde gulerek hatirlayalim
Amin canım hadi gözünaydın bakalım bu ay dinlen de inşallah en kısa zamanda bebişler göbüşlerimize sonra da sağlıcakla kucağımıza gelirler.
selam canımm düşündüğün için teşekkür ederimbaharcım nerelerdesin hiç görünmedin buaralar
herşey yolundadır umarım...
Ay insAllah be isteyen herkesle beraberrr
Nsbhr anacim nerdesin yavrum leyn aralikta seninleyim leyn
arkadaşlar sizlere birşey sormak istiyorum ben haziranda düşük yapmıştım 4 haftalık şimdi aklım ve kalbim arasında kaldım aklım beklememi kalbim bir an önce bebek sahibi olmak istiyor ne yapsam bilemedim sizce....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?