Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

slm kızlar bende aranıza yeni katılıyorum evleneli 7 ay oldu ilk bebeğimi 2,5 ayllıkken kaybettim keseden kayıp gitmiş bebek birde bende bel fıtığı var bacağıma kadar vuruyo agrısı ama 2 3 gündür iyi gibiyim bende bi bebegim olsun die cok istiorum ama bel ağrılarımdan dolayı eşim istemiyor doktorumda hamile kalmadan önce bi 10 kiloya yakın zayıflamamı söledi aslında çokda bi kilom yok ama bu verdim kiloyu hamileligmde almam için eşimde şimdi zayıfladığın zaman yapıcaz söz dio...gecenerde de eşimle ilişkimizde kaza oldu ama adetim bittikden 3 gün sora şimdide çok uykum gelio fazla acıkıorum kasıklarımda karnımda ve göğüslerimde şişlik var acaba adettim yaklaştığından olabilirmi yoksa hamilemiyimdir adetimede daha 10 gün var

kızlar bende dün gece bebeğimi kaybettim bu 2.düşügüm ilki 1aylık falan düştü yeni öğrenmiştim zaten ertesi günde düştü hemen o yüzden ondan pek bişey anlamamıştım 2ay korunduktan sonra 6ay sonrada hamile kaldım 7haftalıktı o da düştü hemde bu sefer kesesiyle beraber bebeğim ellerime düştü çok kötüyüm yeniden hamile kalmaya korkuyorum artık(((

slm kizlar nasilsiniz arada giriyorum simdi yorgun halsiz oluyorum ben bir dahaki kontrolumu bekliyorum
hergun neten hic okumamis gibi ayni seyleri tekrar tekrar okuyorum rabbim bu defa hepimize saglikla kucamiza almayi nasip etsin bebislerimizi

Cnlarim saglicak alin kucaklarainiza insAllah
Dinlenmeye bakin elinizden geleni yapin. Allaha tevvekkul edin
cnm gecmis olsun bnm de adetim bitince yumurtluyom
Ole kaza olsa kalirim sanirim insAllah hamile sindir cnm
Bel fitigi olup bebegini doguran cok var merak etme
Cnm

Ahhhh cnm gecmis olsun gecen senede bnm bebis keseyle dustu
Busene kanla atildi kese gormedim
Allah yasatmasin tahliller yaptir guzelim
Bir diyer gebelikten once
Ilaclarini al guzelim tedbir bizden takdir Allahtan

patalojiye gönderdiler parça haftaya çıkcak bakalım sonuçlar nie oluo die araştırıcaklar zaten tedavimi olmadan tekrar hamile kalmayı düşünmüorum yine aynı şeyleri yaşamak istemiorum((

patalojiye gönderdiler parça haftaya çıkcak bakalım sonuçlar nie oluo die araştırıcaklar zaten tedavimi olmadan tekrar hamile kalmayı düşünmüorum yine aynı şeyleri yaşamak istemiorum((

Cnm 3 saglikli gebelikten sonra iki sefer dusuk yasadim
Allahim herseyin iyisini bilir

yagmuluk geçmiş olsun canım, inşallah hayırlısı olur hakkınızda
ben olsam dayanamam yaparım bi test, yap bize de sonucu söyle canım .)

sbry, allah sabır versin canım çok geçmiş olsun. çok zor ama kendini bırakma moral çok önemli gelecek planların için. inşallah birdahakini sağlıkla kucağına alırsın
kürtaj yapılmadı sanırım dimi benim de eylülde 8haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj yapıldı maalesef...
tabi ki çok zor ben de çok zor atlattım ama şimdi demekki hakkımda böylesi hayırlıymış demekten başka bişey diyemiyorum
düşünsene daha ileri haftalarda kaybetmiş olsaydık nekadar zor olurdu allah göstermesin allah korusun inş hakkımızda en hayırlı zamanda, sağlıkla alırız kucağımıza
iyi düşünmeye çalış canım...

çok çok geçmiş olsun cnm ama tedavi falan deme bence şimdiden bir sorun olmayadabilir sonuçta belki her ikisi de sağlıksız olucaktı ve vücut attı iyi düşünmekte fayda var bence zor tabi ama. İnşallah hiç bir sorun çıkmaz da en kısa zamanda sağlıklı bebişleriniz olur.

minikkelebek aslinda seninle dogumumuz ayni olucak 6 ekim son reglim hamilelik takvimi nasil yapcam bilemiyorum sen bana seninkisinin aynisini kopyala istersen bu pazartesi kontrole gitcem kese icin cok merak ediyorum

senin sikayetlerin benim tecrubeme göre hamilesin gibi gelyior ama yaniliyorda olabilirimde

canim okuyunca cok uzuldum insallah korkularinida yenip saglikli bir bebis alirsin kucagina

Cnm kullanici paneline git orada gebelik takvimi icin yer var
Oraya tahmini dogum tarihini yaz kaydet bolelikle takvim hazirrr

Canım önce sağ üstte ""kullanıcı kontrol panelin""i tıkla sonra açılan sayfada sol tarafta ""profili düzenle"" yi tıkla oradan aşağılarda ""kişisel bilgiler"" i tıkla orada da bebeğinizin ""tahmini doğum tarihi"" yazan yere bebişinin doğum tarihini yaz sonra da sayfanın en sonunda ""değişiklikleri kaydet"" i tıkla ve çizelgen hazır )
Güle güle kullan cnm sağlıkla büyüsün bebişin de

Son düzenleme:
Drdan geldim cok cok sukur hersey yolunda
Olmasi gerektigi gibi rahim falan tertemiz
Bir adet bekle embriyo siki siki tutunsun isi
Garantiye alalim dedi dr
Bnm icin dua eden tum arkadaslarimdan Allah
Razi olsun hepimizin yuzu gulsun insAllah saglicakla
Hayirla evlatlarimizi kucagimiza alalim hep beraber
Bu yasadiklarimizi ilerde gulerek hatirlayalim

Amin canım hadi gözünaydın bakalım bu ay dinlen de inşallah en kısa zamanda bebişler göbüşlerimize sonra da sağlıcakla kucağımıza gelirler.

Amin canım hadi gözünaydın bakalım bu ay dinlen de inşallah en kısa zamanda bebişler göbüşlerimize sonra da sağlıcakla kucağımıza gelirler.

Ay insAllah be isteyen herkesle beraberrr
Nsbhr anacim nerdesin yavrum leyn aralikta seninleyim leyn

arkadaşlar sizlere birşey sormak istiyorum ben haziranda düşük yapmıştım 4 haftalık şimdi aklım ve kalbim arasında kaldım aklım beklememi kalbim bir an önce bebek sahibi olmak istiyor ne yapsam bilemedim sizce....

baharcım nerelerdesin hiç görünmedin buaralar
herşey yolundadır umarım...
selam canımm düşündüğün için teşekkür ederim
bu ara biraz işlerim vardı giremedimm.
ama artık son gaz buradayımmmm

Ay insAllah be isteyen herkesle beraberrr
Nsbhr anacim nerdesin yavrum leyn aralikta seninleyim leyn

canımmm doktorun çok güsel şeyler demişşş
süperrr aralıkta birlikte gebeyiz inşallahhhhh
bi kaç kişi kaldık zaten bu haberi almayı bekleyen
inşallahhh çok az kaldı hepimiz için bebeklere kavuşmayaaa

cnm seninki dusuk sayilmaz adet gibi olmustur o nedenle tam gaz devam derim bennnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…