Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

eğer beklemek istemiyorsan adet olunca git ve rahim durumuna falan bi baksın doktor.
eğer sorun yoksa ve sende kendini iyi hissedersen beklemek zorunda değilsin tabi ki.
burda sadece 1 adet dönem, bekleyip gebe kalan arkadaşlarımız var.
ama onlar doktor rahim iyi dediği zaman başladı.
[/QUOTE]

Evt haklısın canım öyle yapıcam...

Amin canım herşeyden önce Rabbim sağlıklı versin dediğin gibi şimdi daha kolay olurda bebişlerimiz bizi çok bekletmez inş.

folik asidi al cnm basla iki yildir iciyorum ben
Bide korkma nadibi varsa ilk regliden oncede hamile kalip bebegini kucagina alan var
Kotu dusunme hersey iyi olacak cnm

folik asidi al cnm basla iki yildir iciyorum ben
Bide korkma nadibi varsa ilk regliden oncede hamile kalip bebegini kucagina alan var
Kotu dusunme hersey iyi olacak cnm

evet hayırlsı olsun...ilk gbeliğimi aklımdan bile geçirmemiştim ama birgün namaz kılarken hissettim ve karnıma dokundum ,duygulandım..hissetmişim bebeğimi off çok zoruma gidiyor yaa ilkti ve çok erken kaybettim ...ha şu da var tam gelişmişken kaybetseydim daha kötü olurdum herhalde...Rabbim hepimize yardım etsin hayırlısını nasip etsin...

canım folic asit kullanmalısınn çünkü çok önemliii
eğer bebişin nasibi varsa korunsanda gelir canımm ,
hakkında hayırlısı olsun inşallahhh

bende2 kasımda 4 haftalık bebegımı dusurdum ılk bebegımdı kanamam 3 gun surdu dr um 1 ay sonra tekrar deneyebılecegımı soyledı Allahım ınsallah hepımıze en kısa zamanda saglıklı evlatlar verır.

bende2 kasımda 4 haftalık bebegımı dusurdum ılk bebegımdı kanamam 3 gun surdu dr um 1 ay sonra tekrar deneyebılecegımı soyledı Allahım ınsallah hepımıze en kısa zamanda saglıklı evlatlar verır.

canım benim ya...ben de 2 kasımda 4 haftalık bebeğimi kaybettim şimdi normal adet gününde mi adet görülüyor acaba ?hamile kalmakatan bile korkar oldum ..rabbim hayırlsıını versin

slm, bende tam 3defa kaybettim bebeklerimi ilkimi kürtaj oldum sonraki ikisini ise daha içimde hissedemeden kaybettim ve galiba bebegime yasama sansı vermedigim için benım cezam oldu düşüklerim simdi gene hamileyim galiba ama onuda digerleri kaybetmekten çok korkuyorum inş hepimiz saglıklı birsekilde bebeklerimizi kucagımıza alırız...

gecmis olsun anlasilan istenmeyen bir gebeligi sonlandirdiniz Allah afetsin

canım geçmiş olsun burdan hepinize 2.defa düşük yaptıysan araştırma yaptırmadınmı neden oluyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…