- Konu Sahibi minik_kelebek
- #12.381
Ben bebeğimin için 2,5 sene uğraştım gitmediğim dr. görmediğim ilaç tedavisi kalmadı çikolata kisti ve polikistik over vardı.Sonra bir nisan ayında yumurta çatlatma iğnesiyle hamile kaldım bebeğim 24.hafta 4 günlüktü ve 8 ekimde arkadaşlarımız geldi bebeğimin odası için boya beğendik ve gittiler işte o gece eşimle şakalaştık birden bir ağrım oldu dedim bu geliyor galiba eşim dedi şakası bile kötü saat 22:00 arası ve ben netten baktım yattım saat 01:30 bir uyandım sancıdan duramıyorum sonra hastaneye gittim dr. rahim ağzı açıklığım olduğunu söledi ve doğumun gelmiş dedi ben şok oldum ağlamaya başladım beni bırakın bebeğimi yaşatın ne olur dedim oda beni başka bir hastaneye gönderdi ambulansla oraya gittim ve sabah 9 ekim 07:15 normal doğum ile bebeğimi oğlumu dünyay getirdim dr. bana 4 saat bile zor yaşar dedi oğlum ise 24 saat yaşadı bunları yazarken nasıl canım acıyor anlatamam size ve 10 ekim 12:30 bebeğimi kaybettim... Sizce tekrar hamile kalabilir miyim ? Kalırsam ne zaman kalbilirim ne olur yardım edinn ...