Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Cnm bn yasamadim fakat baska dra da git benek kesede gec gorulebilir...

Cnmmmm insAllah aralikta hsmis kalcaz
Dabi kacamaktan hamile kalmassam:1:
evetttttt inşallah bizlerde aralık gebesiyizzzzzzzzzzzzzz.
kız kaçamağı falan bırak beni yalnız bırakıyorsun amaaaaaaaaa

minikkelebek üzüntünü seninle birlikte yasiyorum aklimdasin bos gebelikmis yapcak bir sey yok biz senin gene yanindayiz

ya nasıl yaaaaa :43::43::43::43:

kizlar hepiniz bir umut oluyorsunuz banada galiba kürtajdan sonra hamile kalabilen arkadaslar cogunlukda bana simdi ,hersey hayal gibi geliyor acaba yeniden o duygulari bebegimin tekmesini varligini tadabilecekmiyim ?

kizlar hepiniz bir umut oluyorsunuz banada galiba kürtajdan sonra hamile kalabilen arkadaslar cogunlukda bana simdi ,hersey hayal gibi geliyor acaba yeniden o duygulari bebegimin tekmesini varligini tadabilecekmiyim ?

evet canım gebelerimiz var baya bu tatsız tecrübeden sonra.
inşallah bizlerde tekrar tadarız

Cnm umud yitirmek bize yakismaz cnm olacak insAllah
Herserde bir hayir var yya Sabir

Doktordan geldim kızlar
kesede embriyo yok saat 2 de keseyi aldırmak için tekrar hastaneye gidiyorum
Kendimi iyi hissettiğimde muhabbete gelirim,kafam yerinde değil
Görüşürüzi
Minikkelekten alinti....:50:

Doktordan geldim kızlar
kesede embriyo yok saat 2 de keseyi aldırmak için tekrar hastaneye gidiyorum
Kendimi iyi hissettiğimde muhabbete gelirim,kafam yerinde değil
Görüşürüzi
Minikkelekten alinti....:50:

offffffff allahımmmm ne diyceğimi bilmiyorummm yaaaaa
çok üzgünümmmm.allahımmm sabır versin miniğimizee
birdaha yaşatmasın böyle kötü tecrübeee

evet canım gebelerimiz var baya bu tatsız tecrübeden sonra.
inşallah bizlerde tekrar tadarız
insALLAH canim zaten doktor bana en az iki ay korun dedi ama hamilede kalsan bir sorun olmaz dedi hic korunmakdan yana degilim rabbim herseyin hayirlisini versin
Cnm umud yitirmek bize yakismaz cnm olacak insAllah
Herserde bir hayir var yya Sabir

amin canim rabbim sabrimizi bol versin ,beterin beteri var diye birsey demiyorlar benim bebegimle ayni gün komsumuun kizi öldü daha 30 yassindaydi ,o annenin feryadi tüm mahalleyi ayaga kaldirdi yine cok sükür halimize ama gel görki dayanamiyoruz bazen bugün tam bir y oldu bebegim benden gideli..

Bnm 6. Haftada kesede bebek gorulmedi
Kadin bebek yok dedi ve 7. Haftada gittigimde
gayet iyi gelismis ve kesedeydi
Cok asagi yerlesmis o nedenle dustu iste
Neden bekleyelim demediler acaba

herkese selamlar, inş hepiniz iyisinizdir. herkese sabırlar diliyorum.

çok şaşırdım ve üzüldüm. minikkelebeğin başına gelenlere. Allah sabır versin, hiç beklemiyordum :((

Merhaba Kizlar,

Bende Agustos ayinda dusuk yapmistim, bu sabah test yaptim ve cift cizgi cikti..
Cok korkuyorum cunku goguslerimde agri filan hissetmiyorum her an bir sey olucakmis gibi offfff
Allahim insallah bu sefer hayirlisiyla dogurmami nasip eder.
Minik kelebegimize sabir diliyorum ve gecmis olsun diyorum, insallah rabbim tez zamanda onun gibi tatlimi tatli bir evlat nasip etsin insallah
Allah hepimizin yardimcisi olsun kizlar

kızlar 8 haftalık gebeydım takı dune kadar dun doktor bos gebelık oldugun usoyledı ve kesenın ıcınde bebek olusmamıss pazartesı gunu kurtaj olucam yasıyan varmı boyle bsey

böyle bişey yaşamadım ama benim de bebeğimin kalbi durduğu için 7buçuk haftalık gebeliğim sonucu kürtaj yaşamıştım.
çok geçmiş olsun canım

inşallah tadarsın canım yeterki sen bunun için dua et kalbini ferah tut

Merhaba Kizlar,

Bende Agustos ayinda dusuk yapmistim, bu sabah test yaptim ve cift cizgi cikti..
Cok korkuyorum cunku goguslerimde agri filan hissetmiyorum her an bir sey olucakmis gibi offfff
Minik kelebegimize sabir diliyorum ve gecmis olsun diyorum, insallah rabbim tez zamanda onun gibi tatlimi tatli bir evlat nasip etsin insallah

canım seninle ağustos ayında hamile kalanlar topiğinde birlikteydik sanırım öyle hatırlıyorum
çok mutlu oldum hayırlı olsun
içini ferah tut, olumsuz şeyler düşünme :20:
darısı hayırlısıyla bütün isteyenlere

minikkelebeğin başına gelene de çok üzüldüm ona da yazdım topiğinde
neler oldu ne yaşadı hiçbişey diyememiş... canım nasıl üzgündür şimdi
allah sabır versin
inşallah en kısa zamanda umut dolu yüreğiyle aramızda olur yine
allah başka dertler vermesin...

kızlar topiğe giremedim bir türlü şimdi gördüm ve kötü oldum çünkü minikkelebeğin olayı beni çok üzdü resmen gözlerim doldu Allahım ona bol sabır versin...

kızlar bende 8haftalık gebeyım ve bos gebelıkmıs pazartesı kurtaj olucamm yasayan varmı aynı olayı ınsala en kısa surede hamıs kalırızz

Ben yasadım canım tam 8 haftalıkken kurtaj oldum kese oluşumu mükemmeldi ama fetüs gelişimi olmadı.''kürtaj'' kelimesi benim piskolojimi baya bozmuştu ama kurtaj sonrası anladımki zor bir operasyon degil tabi doktorumun ve asistanlarının etkisi çok büyük bu konuda

Merhaba Kizlar,

Amin canım Allah sana bağışlasın bizlerede en kısa zamanda nasip eder inş.

canım benim ya...ben de 2 kasımda 4 haftalık bebeğimi kaybettim:( şimdi normal adet gününde mi adet görülüyor acaba ?hamile kalmakatan bile korkar oldum ..rabbim hayırlsıını versin

dusuk yaptıgımız tarıh ılk adet gunumuz sayılıyormus dr bana ole soylemıstı.bende artık cok korkuyorum hamıle kalmaktan ınsan evlendıgınde herseyı dusunuyor,ya cocugum olmazsa vs vs gıbı ama dusugu hıc dusunmemıstım

dusuk yaptıgımız tarıh ılk adet gunumuz sayılıyormus dr bana ole soylemıstı.bende artık cok korkuyorum hamıle kalmaktan ınsan evlendıgınde herseyı dusunuyor,ya cocugum olmazsa vs vs gıbı ama dusugu hıc dusunmemıstım

ben geçen cuma hasta oldum ve birkaç gün erken oldu.folik asit haplarına de başladım..hayırlsı artık...

Back
X