- Konu Sahibi minik_kelebek
- #12.421
minikkelebek üzüntünü seninle birlikte yasiyorum aklimdasin bos gebelikmis yapcak bir sey yok biz senin gene yanindayiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evetttttt inşallah bizlerde aralık gebesiyizzzzzzzzzzzzzz.Cnm bn yasamadim fakat baska dra da git benek kesede gec gorulebilir...
Cnmmmm insAllah aralikta hsmis kalcaz
Dabi kacamaktan hamile kalmassam![]()
minikkelebek üzüntünü seninle birlikte yasiyorum aklimdasin bos gebelikmis yapcak bir sey yok biz senin gene yanindayiz
kizlar hepiniz bir umut oluyorsunuz banada galiba kürtajdan sonra hamile kalabilen arkadaslar cogunlukda bana simdi ,hersey hayal gibi geliyor acaba yeniden o duygulari bebegimin tekmesini varligini tadabilecekmiyim ?
kizlar hepiniz bir umut oluyorsunuz banada galiba kürtajdan sonra hamile kalabilen arkadaslar cogunlukda bana simdi ,hersey hayal gibi geliyor acaba yeniden o duygulari bebegimin tekmesini varligini tadabilecekmiyim ?
Doktordan geldim kızlar
kesede embriyo yok saat 2 de keseyi aldırmak için tekrar hastaneye gidiyorum
Kendimi iyi hissettiğimde muhabbete gelirim,kafam yerinde değil
Görüşürüzi
Minikkelekten alinti....![]()
insALLAH canim zaten doktor bana en az iki ay korun dedi ama hamilede kalsan bir sorun olmaz dedi hic korunmakdan yana degilim rabbim herseyin hayirlisini versinevet canım gebelerimiz var baya bu tatsız tecrübeden sonra.
inşallah bizlerde tekrar tadarız
Cnm umud yitirmek bize yakismaz cnm olacak insAllah
Herserde bir hayir var yya Sabir
kızlar 8 haftalık gebeydım takı dune kadar dun doktor bos gebelık oldugun usoyledı ve kesenın ıcınde bebek olusmamıss pazartesı gunu kurtaj olucam yasıyan varmı boyle bsey
Merhaba Kizlar,
Bende Agustos ayinda dusuk yapmistim, bu sabah test yaptim ve cift cizgi cikti..
Cok korkuyorum cunku goguslerimde agri filan hissetmiyorum her an bir sey olucakmis gibi offfff
Allahim insallah bu sefer hayirlisiyla dogurmami nasip eder.
Minik kelebegimize sabir diliyorum ve gecmis olsun diyorum, insallah rabbim tez zamanda onun gibi tatlimi tatli bir evlat nasip etsin insallah
Allah hepimizin yardimcisi olsun kizlar
kızlar bende 8haftalık gebeyım ve bos gebelıkmıs pazartesı kurtaj olucamm yasayan varmı aynı olayı ınsala en kısa surede hamıs kalırızz
Merhaba Kizlar,
Bende Agustos ayinda dusuk yapmistim, bu sabah test yaptim ve cift cizgi cikti..
Cok korkuyorum cunku goguslerimde agri filan hissetmiyorum her an bir sey olucakmis gibi offfff
Allahim insallah bu sefer hayirlisiyla dogurmami nasip eder.
Minik kelebegimize sabir diliyorum ve gecmis olsun diyorum, insallah rabbim tez zamanda onun gibi tatlimi tatli bir evlat nasip etsin insallah
Allah hepimizin yardimcisi olsun kizlar
canım benim ya...ben de 2 kasımda 4 haftalık bebeğimi kaybettimşimdi normal adet gününde mi adet görülüyor acaba ?hamile kalmakatan bile korkar oldum ..rabbim hayırlsıını versin
dusuk yaptıgımız tarıh ılk adet gunumuz sayılıyormus dr bana ole soylemıstı.bende artık cok korkuyorum hamıle kalmaktan ınsan evlendıgınde herseyı dusunuyor,ya cocugum olmazsa vs vs gıbı ama dusugu hıc dusunmemıstım