Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Selam arkadaşlar,9 yaşında bir oğlum var;ilk denemede olmuştu.Uzun bir aradan sonra ikincisine hamile kalmıştım 9 haftalıkken kalbi durdu ve kürtaj oldum Geçen sene ekim ayındaydı.Yine 11 aylık bir bekleme sürecinden sonra hamile kaldım ve 5 haftalıkken düşük yaptım.Şuan üzerinden 11 gün geçti,moralim çok bozuk ve tekrar hamile kalmak istemeyeceğimi düşünüyorum.İkisindede bir sebep olmadığını söyledi gittiğim çeşitli doktorlar,Allah size de sabır ve şans versin.

allah oğluna uzun ömür versin canımm.çok geçmiş olsunn bebeğin içinde
inşallah tekrar sağlıcakla kalırsın oğluşuna kardeş gelir.
hepimizin durumu zor gerçekten ama inşallah bi daha yaşamayız.

80 gün çok uzun bi süre canım yaa, allah sabır versin
inş hayırlısıyla atlatırsın bu süreci
allah şifa versin

çok çok geçmiş olsun canım
şuan üzüntün çok taze haklısın ama bundan sonra istemiceğini falan düşünme
inş. en kısa zamanda toparlanırsın, allahın izniyle bi dahakini de kucağına alırsın inş
sen yeter ki iste
allahım bütün isteyenlere en hayırlı zamanda nasibetsin inşallah

bilmiyorum canım yaa bende tam tersi kafam hep sorularla dolu 2 ay böyle nası dayancam bilmiyorum
zaman nası geçicek
acaba bende bi sorun mu var
eşimde bi sorun mu var
yine mi düşük yapıcam
iğneden korkuyorum nası vurucam
Allah korusun ya sağlıksız bebek olursa
ya daha kötü şeyler yaşarsam
hemen hamile kalıcam mı
vs vs vs düşünüp duruyorum

canım nettin sen yaa oldumu o kadar
hormon yüklü ilaç falan alma bekle adetin kendi gelsin çalışmaya devam sonra...
geçmiş olsun cezve allah oğlunu sana bağışlasın
tekrar denersin madem sebep yok bu durumda elbet biri olacak
hayırlısı olsun inşallah

minikkelebek
canım inan zaman su gibi geçer gider o sorularıda kafandan at lütfen
bak en azından çok şükür istediğin zaman tekrar kalabildin
yeniden kalacaksın ve bu sefer her şey yolunda gidecekk.
ikincisinin böyle olması sadece rahmin tam olarak dinlenemediği için olabilir
yada sağlıksız bi gebelikti .
ama yinede buna da şükür erken dönemde gitti eğer daha çok zaman geçipte böyle olsaydı daha çok üzülürdük.
inşallah bizlerde bebklerimizi sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri görücez

aynen sana katilyiorum dr vermeden kullanmayin kizlar kurtajdan sonra duphaston (dydrogesteron) kürtajdan sonra ultrogestan (progesteron) verdi simdi kini yutunca basim dolaniyor allltanda beceremiyorum geri geliyor

bu arada güzel dualariniz icin cok sagolun

Günaydın kızlar

İnşallah canım valla bazen içimi bi huzur kaplıyo yok bidaha olmicak diyorum her hamilelik farklı çünkü.
bazen de neden olmasın ki bi garantisi yok hatta daha kötüsü de olabilir diyorum
18 gün oldu kürtaj olalı ite kaka götürüyorum işte
dün o hamile arkadaş yine geldi tepemde durdu,gideyim çikolata alayım bebeğim onu yiyince oynuyo biliyomusunuz vs vs konuşup durdu
ben de eve gittim akşam zırıl zırıl ağladım
ilk bebeğim dursaydı bugünlerde tam 5 aylık olacaktı

ay baharcım sağol açıklama için, dün folik plus ve progestan'dan birtane yuttum.
ozaman folic plus yutmaya devam edeyim bari
hayırlısı artık.

gurbetgüzeli, canım sende mi hapı yuttun :) bitaneden bişey olmaz herhalde, neyse bırakalım bari.

Supersin yaaaaaa four ladyler calicasakk

canım çoğalıyoruz, muhteşem beşli olduk şimcilik

günaydın kızlarrr kürtaj olalı 31 gün oldu artık adetimi bekliyorum ama bekleyince gelmez olur :) gelmesin desem gelirdi hemen

Allah sabır versin canım, epey olmuş zaten, hissetmeden geçip gitsin inş.

minikkelebek, canım, işyerindeki o terbiyesiz arkadaşın erken davranıyor, Allah büyük, bilemezsin onun bugün ne yaşayacağını.
Rabbim herkesi bebeğine kavuştursun ancak böyle bencil-utanmaz kişilerin yaptığı kalp incitici davranışlarının da bir bedeli vardır, bu dünyada veya ahirette. tabi senin gibi böyle üzücü bir harekete maruz kalıpta sabır eden-sağduyulu davranan kişilerinde bir mükafatı var elbette. hiç utanmıyor demekki, 2 defa bebeğini kaybeden birinin karşısına geçipte bebeği için çikolata yiyen birinin ne kendine ne çevresine bir yararı yoktur, bencil ve utanmaz biri. bu konularda çok hassas olduğum için, inan sen bunu yazınca çok üzüldüm, sen sakinliğini koru, hatta gül geç, senin üzüldüğünü görmesin.

yahu ben bekarken kızarkadaşımla sohbet ederken ona erkek arkadaşımdan bile bahsetmezdim, neden çünkü onun erkek arkadaşı yoktu (bir aralar) kaldıki bu EVLAT meselesi, tarifi yok.
Canım Allah sana sabır versin böylelerine karşı, sıkma tatlı canını.

yeni yıla evlatlarımızla gireriz inş., son günlerde hep bu dua dilimde, hepimiz için.

kızlar günaydın benim mesaj yazmadığıma bakmayın ben girip okuyorum ben de durum aynı şimdiilik devam ediyoruz heralde şuan adetli olan kalmadı herkes çalışmalara başladı umarım hepimiz için hayırlı bir ay olur

Canım benim düşünerek zaman hiç geçmiyo bunu çok iyi biliyorum zor olcak belki ama birz oluruna bırak zevk aldığın şeylerle uğraşmaya çalış o hamile olup senin yanında onu yapan arkadaşında yaşadıklarını bilerek yaptıysa Allah bildiği gibi yapsın yaşamayan bu acıyı anlayamaz

günaydın canım, durum aynı derken? senin adetin bitmişti sanırım.

benim henüz bitmedi, 2-3 güne kadar biter herhalde. ovulasyon ise haftaya denk geliyor :)
ayy hesap uzmanı olduk hepberaber valla. mervecim sorması ayıp ama,
sen adetten hemen sonra başladınmı çalışmalara.
son günlerde
duyduklarımdan sonra,
ben adetten hemen sonra çalışmalara dikkat edeyim diyorum, 14. güne zaten dikkat ediyoruz ama, kaliteydi fln filan diye ilk günlere pek önem vermiyordum, ay neyse :)

Slm guzeller ovu takibine badladim gulen yuzle
Bugun silik cikti normalde 12. Yumurtlarim bakalim
Testi yapmaya devam edicem
Ne zaman gidakliycam progestani vajinal yoldan 17. Gun alma i dusunuyorim
O muthis bas donmesi beni korkuttu
Coasprin ve folik asidi aksamlari aliyorum
Adet bitimi baslayin siz calismaya 24-72 saat spermler icerde yasar unutmayin
Gun asirida olabilir
Ben iki gun ust uste ve gunde 2-3 defa yapmis hamile kalmistim......

aynı şeyi bazen bende düşünüyorum benimde yaşasaydı şimdiye cinsiyeti belliydi
kucağıma almama 4ay kalmıştı diyorum.ama sağlıksızdılar gittiler.
onların varlığına biz son vermedik
inşallah yeniden o güzel günleri sağlıklıca yaşıycaz.
o arkadaşına da ne diyim.var öyle bencil insanlar.hatta çok fazlalar.
hiç üzülme canım sen.hamile kalmak sadece ona özgü bi durum değil
çok şükür sağlıklı insanlarız.bizimde yüzümüz gülecek bi gün.

ay baharcım sağol açıklama için, dün folik plus ve progestan'dan birtane yuttum.
ozaman folic plus yutmaya devam edeyim bari
hayırlısı artık.

.

ne demek tatlımm birbiirimizden bişeyler öğrenicez.
inşallah bu süreci birlikte atlatıcaz.

yaa benim de aklıma geliyo aynen 5 aylık olcaktı cinsiyetlerini falan öğrenmiş olcaktık
ben kürtajdan sonra nasıl bi bayılıp ayılmaksa o, cinsiyeti neydiii diye ağlayarak uyanmışım bi de ben onu çok seviyoduuum falan demişim ağlaya ağlaya...
bundan sonra hamileliklerimizin sağlıklı ve herşeyin yolunda olduğunu paylaşırız inş...
şu vatandaşa da sinir oldum haberi yokmu senin başına gelenlerden ne rahat insanlar var yaa hayret bişey!

aynen kuşum yaa hesapla dur,ben normalde de günlük işlerde takvim gün hesabı falan yapan biriydim şimdi hepten takvimle yatıp kalkar olduk
benim de bilinçaltım ister istemez özellikle 14. güne erteliyo
yanlış mı yapıyos acep :111:

üzme o güzel yüregini elbet her sey geciyor gidiyorda bazen zaman bazi seylerin ilaci olmuyor sen güclü ol yeter benimde bir tane öyle görmemis bir tanidigim var ben hamile kaldiktan iki ay sonra o hamile kaldi ben dusuk yapinca tiriplerini görmeyin gitsin her hafta bende olan kiz simdi evime gelmiyor nazar degdiririm diye korkiyor herhalde ama simdi hamile oldugumu bilmyior

Kızlar canım sıkkın.Afedersiniz tuvalette kan geldi ben adet oldum sandım o kadar ki
Doktora gidicem bidaha olursa bikaç gün içinde
Hemoroid falan da yoktu bende bu neyin nesi bilmiyorum
Kasıklarım da ağrıyo dün uzayan akıntı gelmişti yumurtluyorum sanırım belki de ondan ağrıyo
Geldi mi herşey üstüste geliyo
En önemli şey sağlık
Sağlık yoksa huzur da yok
Canım zevk alamıyorum hiçbişeyden yani zaten özel keyiflerim pek yoktu şimdi iş güç derken geçiyo zaman
o arkadaş işin kötüsü kendi de 4 ve 5 haftalık 2 defa düşük yapmış ve bunun ne demek olduğunu biliyo
demek ki ben tadını çıkarıcam umrumda değil diye düşünüyo
ben olsam yapamam o başka
allah görüyo ne diyeyim
inşallah canım şu an hayal gibi geliyo ama neden gerçek olmasın
hiç karnım şişmicek gibi geliyo şu an :44:
ay canım benim ya nası etkilenmişsin ki o halin en doğal halin aslında
ne düşünüyosan onu söylüyosun
ben uyandığımda hatırladığım şey ebeye ben biraz daha uyusaydım dedim ama kadın benim ne söylediğimi anlamadı tabi
sonra tekrar söyledim zar zor anladı
beni sancı odasına aldılar uyandım ordan oraya gidene kadar
bundan sonra inşallah acıya yer yok

zaten o konuşurken yüzüne bile bakmıyorum canım işe güce daldım da duymazlıktan geldim
geçen gün de karnımdan ayaklarımı göremiyorum falan filan diyodu gülüyodu öyle geçiyo karşıma bu tür konuşmalar yapıyo onun da sevincini anlayabiliyorum ama karşımda acı çekmiş biri varken ben yapamam bana ters geliyo
yoksa tabi ki ne kadar güzel bişey olduğunu tadını çıkara çıkara yaşanması gerektiğini biz de biliyoruz her ne kadar anca 4 haftasını yaşayabildiysem bile ve dediğim gibi kendi de 2 düşük yapmış aslında anlaması gerek ama anlayana sivrisinek saz...

sağol canım güçlü olmaya çalışıyorum dayanmaya çalışıyorum hep bişeyler ters gidiyo ama hayırlısı olsun
sen de o tanıdığından uzak dur söyleme karnın şişince kendi anlasın,ne kadar yakın dost olduğunuza kendi karar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…