Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

kjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjııııııııııııııııııııııııııııı

kkkkıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııuuuuuuuuuuuuuu

canım çok çok geçmiş olsun Allah hiç bir anneye evlat acısı yaşatmasın bende ilk bebeğimi düşükle kaybettim henüz daha çok yeniydi ama acısı çok büyük oldu şimdi 2. ye hamileyim yine aynı korkularım var allaha sığınmaktan baska elimizden birşey gelmiyor tekrardan bu tarifsiz duyguyu tadarsın umarım sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin yüce rabbim..AMİİNNN

kızlar tekrardan özür dilerim fazlaca mesaj kalabalığı yaptığım için

kuzum sen iyimisin?amacın ne anlamadım....ne yapmaya çalışıyon?kendine gelsen iyi olur,dalgamı geçiyon

yok canım iyi sayılırım sadece 100 msjı doldurabilmek için öyle yaptım hepsi bu. zor durumda olan bir arakadaşa özelden cvp vermek içindi.

Kızlar merhaba uzun aradan sonra nihayet burdayım veeeee güzel haberler görüyorum
gurbetgüzeli ve diğer arkadaşlarım allah tamamına erdirsin yeni bebekler yeni umutlar demektir
bize de umut olursunuz inşallah
Benim sonuçlarım çıktı sanırım sorun var ve iğneler beni bekliyor
Bu cumartesi doktora gidiyorum,gel yüzyüze konuşalım dedi.

F-V geni G1691A mutasyonu: Homozigot Normal
F-II geni G20210A mutasyonu: Homozigot Normal
MTHFR geni C677T mutasyonu: Heterozigot Taşıyıcı
MTHRF geni A1298C mutasyonu: Heterozigot Taşıyıcı

canım benim çok sağolasın.inşallah bu bebeişini hayırla sağlıkla kucağına alırsınız.kendine çok dikkat et...
allahım isteyen herkesi evlat sevgisinden mahrum bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…