Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

insallah sorun buyuk degildir guzelim benmmmmm

kizlar dün drdaydim
rahim gebelige hazirlamis kendini
bebegin yatagi falan olusmus
kese yoktu henuz
gec döllenme olmus tahmini 3-4 haftalik
hersey guzel dedi insAllah
kan verdim bugun ogleden sonra alicam sonucu
Allahim herseke yasatsin bu duyguyu bizlerin de tamamina erdirir insAllah
zaten gebeligi adetm gectikten 7 gün sonra ögrendim adeti iki gun once yaptigim test negatifti
buda onayliyor gec döllenmeyi

Beta hcg 155 cikti kizlar
yeni gebelik yani gec döllenme dr iyi dedi gec dollenmeyse yoksa ters giden birsey var dedi
Kanama yada agri olursa hastaneye git dedi yoksa zaten haftaya randevumuz var
Gec dollenme cunku tahmini adetten 7-8 gun sonra cikti pozitif
Hakkimizda hayirlisi insAllah bebegim siki siki tutunur bana

Hic moralini bozma umarim haftaya kadar degerin yükselir ve rahatlarsin.

Son düzenleme:

inşallah cnm,kalbini ferah tutmalısın,sen iyi düşün ki bebeğinde iyi olsun,stres değil bnce bebeğine odaklan....

canim hic moralini bozma.insan kendini bilir,gec dollenmedir dedigin gibi. ben de 3 gundur yatip dinleniyorum. sancim vardi biraz boyle igne batmasi gibi,yorulunca ve ayakta durunca cogaliyordu. ben de dinleniyorum. ilkini kaybedince her seyde aklina insani nfelaket senaryolari geliyor. dun kan aldirdim. yarin da alinacak,hcg normal yukseliyor mu diye bakilacak. hayirlisi...

inşallah cnm,kalbini ferah tutmalısın,sen iyi düşün ki bebeğinde iyi olsun,stres değil bnce bebeğine odaklan....
Bu sefer olacak insAllah buna inaniyorum daha cok yeni adete yakin hamis kaldim oarasi kesn duzenli bir adetimde yoktu yani

Cnm dikkat et firsat buldukca yatiyorum dinleniyorum cok sukur rahatsizlik yok
Kasik agrilari var ayaklarim buz gibi simdide uyku bastirdi uykum var erkenden yatiyorum
Gogus uclari hassas
Hani iki gune gidip kan versem degerin yukseldigini kontrol ederim ama burada ole olmuyor malesef
Sali gun yeniden drdaydim insAllah kese gorunur

sürpriz olmuş yani,çok iyi olmuş böle düşün gebeliğin ilk günleri yorucu olmalı,yorgunluk,uyku hali azda olsa yaşadım kendine iyi bak cnm....

sende cnm moralini bozma,yat dinlen tabi, sonuçları mutlaka bildir......

Minik Kelebegimiz gecmis olsun canim ama sakin stres yapma. Bu tur gen mutasyonlari genelde vitamin B ve folik asitle ilgili sorunlar oldugu icin takviye ilac ve ignelerle vucudundaki eksik yada fazlaliklar dengelenicektir. aslinda bir bakima her ne kadar uzucu olsada bebegin dusmus olmasi bir bakima iyi bir sey cunku bu mutasyon bebegin spina bifida hastaligina yakalanmasini arttirdigi icin belkide bebeginde onu tasiyacakti. Bunu ogrenmis oldugun cok iyi oldu. bol folik asitle ve ignelerle bunlar giderilecek insallah. Rabbim insallah tez zamanda evlatlarimiza sag salim kavustursun. Benim bu ayda tutmadi sanirim adet sancilari basladi her an gelebilir

ben de yatip dinleniyorum,kocam devamli uyuyorsun diyor. ama yorulunca sancim olabiliyor,ondan zorlamiyoruz.ilkinde cengaver gibi 17 saatlik ucakla yola bile gitmistim. benim de gogusler gitgide daha cok acimaya basladi. insallah belirtiler devam eder,9 ay da yatarim saglikli olsun da,hic sikayet etmeyecegime soz vermistim zaten. insallah iyi haberler verebiliriz canim.

kuzu yaaa aslında bi bakıma seviniyorum en azından sebebi bulundu sayılır
yani sebepsiz düşük olsa önlemini nasıl alacağımızı da bilmeyecektik
dediğin gibi pıhtılaşma bebekte büyük hasarlar bırakıyormuş.gerçi hiçbişeyin garantisi yok ama artık tevekkül edicez yani elden bişey gelmiyo
folik asit ve coraspini 2 aya yakındır kullanıyorum
muhtemelen gebelik olursa iğne başlicak..tabi bunlar benim tahminim
doktora cumartesi sabah gidicem merak ediyorum neler olcak
3. adetim de bitti hani biliyon mu
sen de adet sancısına takılma ben hamile kaldığımda ne adet sancılarım oluyodu hatırlamıyon mu

insallah sorun buyuk degildir guzelim benmmmmm

amin canım inşallah
güzel haberlerinin devamını bekliyoruz habersiz bırakma

Canım yorma sakın kendini valla benim imkanım olsa su içmeye bile kalkmam yanıma damacana alırım
ama çalışıyorum,hem stres hem yorgunlukla geçiyo benim hamileliklerim
bolca uyu dinlen iyi beslen bu defa olcak hadi görim seni

Benim kirmizlar geldi Bu ayda tutmadi artik hayirlisi olsun. Calismalara devam kizlar pes etmek umidimizi kaybetmek yok. Rabbimin izniyle hayirlisiyla hepimiz anne olacagiz insallah.

Benim kirmizlar geldi Bu ayda tutmadi artik hayirlisi olsun. Calismalara devam kizlar pes etmek umidimizi kaybetmek yok. Rabbimin izniyle hayirlisiyla hepimiz anne olacagiz insallah.
Kuzum hayirlisi olsn saglicakla gelsinde esimle aycekirgi ve kabak cekirdegi tuketmistik son bir ay hamin kalmamdaki etken bu
Olabilrmi bilmyorum
Cnm yaarim girdikce
Sendki problem pihti ise sorn degil igne vurunacaksin bu skilde cogu kisi kucagna aldi bebislerini
Beternden saklasin Mevlam

inşallah cnm inşallah elbette olucak,beklemekten başka yapıcak bişey yok,sen kaç aydır bekliyon cnm?

insallah canim benim hepimiz icin hayirlisi. 4 gun once tuvalette temizlenirken peceteye kahverengimsi bisiler geldi,ondan tirstik kan sayimina gittik zaten,bu aksam ya da yarin sabah sonuc cikarmis. cok korkuyorum,dua ediyorum her dakika.
Allah bekleyenlere de hamile kalanlara da saglikli hamilelikler devam etsin. Soyle hepimiz bir atlatalim da foruma keyif gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…