- 4 Ocak 2013
- 1.160
- 741
- 158
- Konu Sahibi minik_kelebek
- #13.701
canim cok gecmis olsunAllah bir daha yasatmasin,saglikli bir bebisi hayirlisiyla size versin insallah. aglamak istediginde kasma kendini,ben cok kasmistim etrafimdan dolayi,bir kere oyle bi agladim ki ondan sonra cok rahatladim.o zehri atmak lazim icinden. benimkinin de kalbi durmustu dusuk baslamadi 3 hafta boyunca ondan kurtaj oldum. kurtajdan sonra benim de cok kanamam olmadi,2 hafta sonrasinda 3 gunluk yogun bir kanama yasamistim. doktor oyle de olabilir demisti. herkeste farkli oluyormus.insallah hayirlisiyla atlatirsin tekrardan gecmis olsun.
sağol canım.. amin inşallah yaşatmasın bebişimi bekliyorum tekrardan,, çok kasıyorum çünkü annem yanımda kalıyor korkuyor hasta olurum diye yalniz kalamadım bi kalsam heralde hüngür hüngür bağıra bğıra ağlamak istiyorum içim yanıyor heralde ozaman rahatlarım bende tut tut nereye kadar.bende başladı önce parça parça geldi sabah ezanında okadar şiddetli bi ağrı olduki anlatamam vee bi et parçası düştü ve sancım bitti o an anlamadım sanırım hepsi bitti kürtaja gerek yok dedim ama rahimi temizleyelim yinede dediler kalan parcalarda öyle kürtaj oldu bana 2 gün içinde adet gibi kanaman gelecek dedi ama bugunde bekledim gelmedi yarında bekleyip arayacam doktoru ne diyecek bakalım,, sağol canım inşallah hayırlısıyla geçer,
sanada hayırlı uğurlu olsun inşallah allah analı babalı sağlıklı bir evlat bağışlasın sana sağlıcakla al kucağına canım
bişe daha sorsam sana nekadar süre sonra hamile kaldın canım ya ben çook korkuyorum