Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

canim cok gecmis olsun :( Allah bir daha yasatmasin,saglikli bir bebisi hayirlisiyla size versin insallah. aglamak istediginde kasma kendini,ben cok kasmistim etrafimdan dolayi,bir kere oyle bi agladim ki ondan sonra cok rahatladim.o zehri atmak lazim icinden. benimkinin de kalbi durmustu dusuk baslamadi 3 hafta boyunca ondan kurtaj oldum. kurtajdan sonra benim de cok kanamam olmadi,2 hafta sonrasinda 3 gunluk yogun bir kanama yasamistim. doktor oyle de olabilir demisti. herkeste farkli oluyormus.insallah hayirlisiyla atlatirsin tekrardan gecmis olsun.

sağol canım.. amin inşallah yaşatmasın bebişimi bekliyorum tekrardan,, çok kasıyorum çünkü annem yanımda kalıyor korkuyor hasta olurum diye yalniz kalamadım bi kalsam heralde hüngür hüngür bağıra bğıra ağlamak istiyorum içim yanıyor heralde ozaman rahatlarım bende tut tut nereye kadar.bende başladı önce parça parça geldi sabah ezanında okadar şiddetli bi ağrı olduki anlatamam vee bi et parçası düştü ve sancım bitti o an anlamadım sanırım hepsi bitti kürtaja gerek yok dedim ama rahimi temizleyelim yinede dediler kalan parcalarda öyle kürtaj oldu bana 2 gün içinde adet gibi kanaman gelecek dedi ama bugunde bekledim gelmedi yarında bekleyip arayacam doktoru ne diyecek bakalım,, sağol canım inşallah hayırlısıyla geçer,

sanada hayırlı uğurlu olsun inşallah allah analı babalı sağlıklı bir evlat bağışlasın sana sağlıcakla al kucağına canım

bişe daha sorsam sana nekadar süre sonra hamile kaldın canım ya ben çook korkuyorum

cnm bnm yerlesme kanamasidir belki dikkat et bol bol su ic sevindim degerlerin ne kadar cnm kac cikti beta

kuzum bunada sukur yavrum daha kotusude olabilirdi hep karindan vururlar sende ole yap kolay oluyormus Allahim kolaylik versin guzelim saglicakla al kuzunu kucagina

canim valla insallah oyledir,bir suru sebebi olabilirmis. her gun tuvalete korkuyla gidiyorum resmen.
yumurtlamadan sonra 15.gun aksami 281, 18.gun sabahi 603 cikti.

sağol canım.. amin inşallah yaşatmasın bebişimi bekliyorum tekrardan,, çok kasıyorum çünkü annem yanımda kalıyor korkuyor hasta olurum diye yalniz kalamadım bi kalsam heralde hüngür hüngür bağıra bğıra ağlamak istiyorum içim yanıyor heralde ozaman rahatlarım bende tut tut nereye kadar.bende başladı önce parça parça geldi sabah ezanında okadar şiddetli bi ağrı olduki anlatamam vee bi et parçası düştü ve sancım bitti o an anlamadım sanırım hepsi bitti kürtaja gerek yok dedim ama rahimi temizleyelim yinede dediler kalan parcalarda öyle kürtaj oldu bana 2 gün içinde adet gibi kanaman gelecek dedi ama bugunde bekledim gelmedi yarında bekleyip arayacam doktoru ne diyecek bakalım,, sağol canım inşallah hayırlısıyla geçer,

sanada hayırlı uğurlu olsun inşallah allah analı babalı sağlıklı bir evlat bağışlasın sana sağlıcakla al kucağına canım

bişe daha sorsam sana nekadar süre sonra hamile kaldın canım ya ben çook korkuyorum

saol canim benim,hepimiz icin hayirlisi.her kadin icin cok zor bir donem :( Allah beterinden saklasin diye dua ettim ben hep.

ben 31 aralikta kurtaj oldum ve subat ayi icinde tekrar hamile kaldim canim. arada 1 kez regl gordum,ilk regliden sonra hamile kaldim. gecen hafta pecetede 2 kez kahverengi akinti gordum,ondan biraz stresli yasiyorum,e bir de kotu bir anim var daha taze. her gun dualar edip,dinleniyorum.

Çok teşekkür ederim canım, inan ki şu ara ödüm kopuyor sanırım henüz hazır değilim çok yeni çünkü :50:

herkese gore degisiyor bu canim,ondan hic kasma kendini, ne zaman istersen..benim doktorum "fiziksel olarak bir problemin yok,ruhsal olarak hazir degilsen 2-3 ay dinlen" demisti. biz istedik tekrardan ama simdi biraz korkulu geciyor acikcasi. insan bir kere uzulunce,hep aklinin bir kosesinde o korku kaliyor :( insallah Allah hic birimize tekrardan yasatmaz.

Kızlar ben geldim :27:
Doktor sonuçları gördü.Pıhtılaşmam çok ciddi boyutta değilmiş ama yine de 9 ay iğne kullanıcam.
Gebelik testi pozitif çıkar çıkmaz gel başlayalım iğneye dedi.
Hergün 1 tane kol göbek veya bacaktan :18:
Yumurtam varmış 1 tane 3-4 güne çatlar dedi.
Hayırlısı olsun artık saldım çayıra :52:
Şu an coraspin 100 ve folbiole devam ediyorum :32:

canim hayirlisi olsun,benim icimden bir ses senin sorununun zaten ciddi,buyuk bir sey olmadigini bastan beri soyluyordu. insallah hayirlisiyla pozitifi gor,bebisler icin artik katlanacagiz.

saol canim benim,hepimiz icin hayirlisi.her kadin icin cok zor bir donem :( Allah beterinden saklasin diye dua ettim ben hep.

ben 31 aralikta kurtaj oldum ve subat ayi icinde tekrar hamile kaldim canim. arada 1 kez regl gordum,ilk regliden sonra hamile kaldim. gecen hafta pecetede 2 kez kahverengi akinti gordum,ondan biraz stresli yasiyorum,e bir de kotu bir anim var daha taze. her gun dualar edip,dinleniyorum.

ne güzel canım ya allah ım banada nasip eder inşallah bende ilk adetten sonra korunmayı düşünmüyorum. aman aman canım dikkat et dinlen su iç çok çok yat elinden geldiğince. şu kahverengi akıntıdan nefret ediyorum benim öyle başladı 2 hafta kahverengi geldi bugun kanama yok kahverengi görünce sinirim bozuldu o günler aklıma geldi her tuvalete gidince dua ederek giderdim ne olur geçmiş olsun diye :-( seninki yerleşme kanaması olabilir canım hiç telaş etme sağlıkla al bebeğini kucağına heralde böyle kürtaj sonrası sağlıklı bebek olma olasılığı çok yüksekmış doktorum öyle dedi sende rahat ol allah ım sana bağışlasın meleğini

herkese gore degisiyor bu canim,ondan hic kasma kendini, ne zaman istersen..benim doktorum "fiziksel olarak bir problemin yok,ruhsal olarak hazir degilsen 2-3 ay dinlen" demisti. biz istedik tekrardan ama simdi biraz korkulu geciyor acikcasi. insan bir kere uzulunce,hep aklinin bir kosesinde o korku kaliyor :( insallah Allah hic birimize tekrardan yasatmaz.

Amin canım Rabbim kimseye vermesin :50: Dediğin çok mantıklı eşim istiyor yapalım diyor ama bende o cesaret yok sanki hep düşük yapacakmışım kaybedecekmişim meleğimi gibi geliyor beklemek en doğrusu

ne güzel canım ya allah ım banada nasip eder inşallah bende ilk adetten sonra korunmayı düşünmüyorum. aman aman canım dikkat et dinlen su iç çok çok yat elinden geldiğince. şu kahverengi akıntıdan nefret ediyorum benim öyle başladı 2 hafta kahverengi geldi bugun kanama yok kahverengi görünce sinirim bozuldu o günler aklıma geldi her tuvalete gidince dua ederek giderdim ne olur geçmiş olsun diye :-( seninki yerleşme kanaması olabilir canım hiç telaş etme sağlıkla al bebeğini kucağına heralde böyle kürtaj sonrası sağlıklı bebek olma olasılığı çok yüksekmış doktorum öyle dedi sende rahat ol allah ım sana bağışlasın meleğini

cok saol canim,insallah. evet,kahverengi akintidan tiksinti geldi hepimize de oyle olmustur,pecete de gorunce elim ayagim bosaldi,agladim 3 gun evde. bir de ben yurtdisinda yasiyorum,ne ailem var yanimda ne de yakin arkadaslarim. evde tek basima agladim,kocam erken cikti isten,doktora gittik falan...insallah gormem bir daha,tuvalete korkuyla gidiyorum resmen.
canim kendini hazir hissediyorsan,doktorun da bir sey demediyse ilk adetten sonra korunmayi birakabilirsin. benim bir kac arkadasim ilk bebeklerini kaybettiler,simdi hepsinin saglikli bebekleri var,aralarinda daha regl gormeden o ay hamile kalan bile var.
hepimiz icin hayirlisi.

Merhabalar.. Nesleecim ya senin durumun bana çok yakın gibi geldi. Daha önceki sayfaları pek okuyamadm ama şu an hamilesin tekrar ne kadarlık? Önce ben durumumu anlatim bi, ben de kasımda düşük yaptm daha sora şubatta hamile kaldm tekrar günümden 3gün soraki kan değerim 1058 di iki gün sora 3500lerde çıktı. Ben bu seferkinde kahverengi lekeler gördüm günümdeyken 3 gün damla damla geldi geçti... Şu an hesabıma göre 6+3 haftalık olması lazm doktrda keseyi gördk geçen hafta ama şu dediğin durum; hani insan ilk kötü bi durum yaşaynca hep şüphede kalıo die çok haklısın. Şu anki hamileliğimi hala tam kabul edemiyorum ya bişy olursa die.. Bugn mecbur ev temizliği flan yaptım normal işler süpürme silme flan biraz agrm oldu halbuki dinlene dinlene yaptm ama hemen acaba bişey olmuşmudur die bi korku sardı beni... Biraz uzun oldu ama tam olark paylaşmak istedm :)) senin durumun nasıl merak ettim başndan geçenleri dediğim gibi insan kendine yakın deneyimleri olanlardan duymak istiyo bazen olanları...

amin canım dua et bize senin duan kabul olur :54:
iğneden çok korkarım ama gözümde değil sağlıkla doğurayım da
nasıl gidiyo hamilelik?kalp atışları için gittin mi doktora?
cnm henuz gitmedim sali gidicem keseyi gormek icin allahim saglicakla bir evlat nasip etsin sana yildirim gibi gecssin gitsin igne zamanlarin seninde yuzun gulsun yavrum
Bende 3 gün önce 6 haftalık bebeğimi kaybettim sabah kanamayla uyanıp.. Allah kimsenin başına vermesin. Tekrar evlat sahibi olmaya korkuyorum bu aralar :50:
cnm yaaagecmis olsun yeniden zor bilirim ilk kaybimda 10. haftada kalbi durdu bebegimin 2011 de temmuzda

ikinci kaybimda 6. haftda bos gebelik dendi 7. haftada olece bakin ben buradayim diye dimdik ayaktaydi bebegim
rahim agzina yerlesmis kurtaramayiz dediler halbuku progestan verseler yukari tirmanma olasiligi varmis
7. haftada kahverengi akinti basladi derken cogaldi ilacla dusuruldu
gecen sene eylulde 3. adette hamile kaldim
cok sukur sali kese icin gidicem korkulu geciyor ama ben Rabbime guveniyorum bu sefer olacak insAllah

canim valla insallah oyledir,bir suru sebebi olabilirmis. her gun tuvalete korkuyla gidiyorum resmen.
yumurtlamadan sonra 15.gun aksami 281, 18.gun sabahi 603 cikti.
cnm adetini kac gun gecti mesela ben adeti iki gun gecti yerleme kanamsi gordum
iki gun leke sonra kesildi gec yumurtlamisim normalde 6 haftalik degilim slai soler dr tam ne kadarlik oldugunu
Merhabalar.. Nesleecim ya senin durumun bana çok yakın gibi geldi. Daha önceki sayfaları pek okuyamadm ama şu an hamilesin tekrar ne kadarlık? Önce ben durumumu anlatim bi, ben de kasımda düşük yaptm daha sora şubatta hamile kaldm tekrar günümden 3gün soraki kan değerim 1058 di iki gün sora 3500lerde çıktı. Ben bu seferkinde kahverengi lekeler gördüm günümdeyken 3 gün damla damla geldi geçti... Şu an hesabıma göre 6+3 haftalık olması lazm doktrda keseyi gördk geçen hafta ama şu dediğin durum; hani insan ilk kötü bi durum yaşaynca hep şüphede kalıo die çok haklısın. Şu anki hamileliğimi hala tam kabul edemiyorum ya bişy olursa die.. Bugn mecbur ev temizliği flan yaptım normal işler süpürme silme flan biraz agrm oldu halbuki dinlene dinlene yaptm ama hemen acaba bişey olmuşmudur die bi korku sardı beni... Biraz uzun oldu ama tam olark paylaşmak istedm :)) senin durumun nasıl merak ettim başndan geçenleri dediğim gibi insan kendine yakın deneyimleri olanlardan duymak istiyo bazen olanları...

cnm yaa dikkat et kendine isler dursun insallah devam edecek sende kasim annesi olacaksin neesslede bende insALLAH
:16:

Kızlar ben geldim :27:
Doktor sonuçları gördü.Pıhtılaşmam çok ciddi boyutta değilmiş ama yine de 9 ay iğne kullanıcam.
Gebelik testi pozitif çıkar çıkmaz gel başlayalım iğneye dedi.
Hergün 1 tane kol göbek veya bacaktan :18:
Yumurtam varmış 1 tane 3-4 güne çatlar dedi.
Hayırlısı olsun artık saldım çayıra :52:
Şu an coraspin 100 ve folbiole devam ediyorum :32:

Canikom guzel haberler bunlar, 3-4 gune o yumurtayi catlat hemen tutsun bir bebis insallah :)
igneden korkma kizz igneden korkarsan bebegi nasil doguracan :1::9:

Pihtilasma oldugunu ogrendigin cok iyi oldu cunku hamileligin ilerledigi gunlerde daha buyuk sorunlarla karsilasabilirdin Allah korudu seni kelebek :)

Hamile kalinda ignelerini ve haplarini guzel kullanirsin, bol bolda su icersin ohh sonra tosun mu tosun bir bebis gelir insallahhh :nazar:

cnm yaa dikkat et kendine isler dursun insallah devam edecek sende kasim annesi olacaksin neesslede bende insALLAH :16:[/QUOTE .!.:
İnşallah :)) eğer benm hesabıma göre tam gidiyrsa tam ekim 30-31 gibi olcak gibi gözüküyo ama büyük ihtimal kasım annesiym inşallah tabi inşllahh !! Arada sancm oluyo acaba diyorum.. Fasülyem hala benimle mi yoksa yine bırakcak mı bizi diye çok korkuyorm :(( başımızdan böle bişey geçince hep hatrlanıyor o zamanlar... Hayrlısı inşallah sağ salim gelir bebişlerimiz. Siz de sancı oluyr mu kızlar arada? Bide ben progestrn kullanyrm deli gibi baş dönmem oluyor. Zaten mide bulantılarm da var :( olsun diyorum tabiki, sağlıklı olsun da... Anne olmak işte böyle bişey herlde herşeye boyun eğmek :) Allah hepimize nasip eder inşallah hayrlısyla...

gözün aydın canım,riskli olduğumuz için bizim en fazla 15 günde 1 kere kontrole gitmemiz lazım
akıntında azalma oldu mu peki?

çok geçmiş olsun ışıl (adın ışıl diye düşündüm de :))
dediğin gibi hepimiz aynı şeyleri yaşadık,buraya toplanıp destek buluyoruz.
ben de 2 defa yaşadım,zor bişey gerçekten
ama herşeyde var bir hayır deyip toparlıyoruz kendimizi
inşallah sonumuz iyi olur

teşekkürler evet adım ışıl :) size de çok geçmiş olsun.umarım tekrar yaşamayız bu durumu,çok büyük bir tramva çünkü.hala kendimi toparlayamadım beklemiyordum böyle bir sorun olacağını.
insan başına gelince anlıyor herkesin yaşadığı bişey olduğunu.inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz tekrar bebeklerimize

İnşallah :)) eğer benm hesabıma göre tam gidiyrsa tam ekim 30-31 gibi olcak gibi gözüküyo ama büyük ihtimal kasım annesiym inşallah tabi inşllahh !! Arada sancm oluyo acaba diyorum.. Fasülyem hala benimle mi yoksa yine bırakcak mı bizi diye çok korkuyorm :(( başımızdan böle bişey geçince hep hatrlanıyor o zamanlar... Hayrlısı inşallah sağ salim gelir bebişlerimiz. Siz de sancı oluyr mu kızlar arada? Bide ben progestrn kullanyrm deli gibi baş dönmem oluyor. Zaten mide bulantılarm da var :( olsun diyorum tabiki, sağlıklı olsun da... Anne olmak işte böyle bişey herlde herşeye boyun eğmek :) Allah hepimize nasip eder inşallah hayrlısyla...

kasik agrilari var ben buradayim diye haber veriyor progestan bas donmesi yapar yatarken al sen onu bir kere aldim anam kendiliginden dustu yastiga kafam muthis dondu basim korkmadim da degil yaniiii
ole dusuk olunca acaba sorusu pesimizi birakmiyor malsef hep ole olacak degil ya guzel yazilar yassin Mevlam

cnm henuz gitmedim sali gidicem keseyi gormek icin allahim saglicakla bir evlat nasip etsin sana yildirim gibi gecssin gitsin igne zamanlarin seninde yuzun gulsun yavrum

cnm yaaagecmis olsun yeniden zor bilirim ilk kaybimda 10. haftada kalbi durdu bebegimin 2011 de temmuzda

ikinci kaybimda 6. haftda bos gebelik dendi 7. haftada olece bakin ben buradayim diye dimdik ayaktaydi bebegim
rahim agzina yerlesmis kurtaramayiz dediler halbuku progestan verseler yukari tirmanma olasiligi varmis
7. haftada kahverengi akinti basladi derken cogaldi ilacla dusuruldu
gecen sene eylulde 3. adette hamile kaldim
cok sukur sali kese icin gidicem korkulu geciyor ama ben Rabbime guveniyorum bu sefer olacak insAllah

cnm adetini kac gun gecti mesela ben adeti iki gun gecti yerleme kanamsi gordum
iki gun leke sonra kesildi gec yumurtlamisim normalde 6 haftalik degilim slai soler dr tam ne kadarlik oldugunu

cnm yaa dikkat et kendine isler dursun insallah devam edecek sende kasim annesi olacaksin neesslede bende insALLAH
:16:

canim en son adetim 4 subatti, yani gecen hafta ici adet olmam lazimdi hamile olmasam, pecetede kahverengiligi de gecen hafta ici gordum,insallah regl vaktim geldigi icindir diyorum ben de. zamani tutuyor cunku. bir arkadasim hamileyken ilk ay baya regl olmus,anlamamis ondan hemen hamile oldugunu. insallah benimkisi de oyle bir seydir.

insallahhh canimm :)

canim selam,oncelikle insallah cok guzel bir hamilelik gecirirsin.
ben gecen ekimde hamile kaldim,7+6da kalbi durmus meger (hem de 7+4'te doktorda kalbini dinlemistim) ama 3,5 hafta hic farketmeden tasidim. 31 aralikta kurtaj oldum. arada 1 kez regl oldum ve ardindan gene hamile kaldim. daha doktora gitmedim,yurtdisindayim burda hemen cagirmiyor doktor,ilkinin kalbi durdugu icin ve simdi lekelenmem geldigi icin beni normalden erken cagirdilar sozde 18inda randevum. benimkinin 4 hafta-5 hafta arasi bir yerde olmasi lazim,hcg ve regl donemim hesabiyla..gecenkinde hic lekelenmem olmadan kaybettim. gecen pazartesi temizlenirken pecetede kahverengilik gordum,sonra carsamba gene pecetede gordum. apar topar doktora gittik,hcg'me bakildi 2 gun arayla,normal yukseliyor cikti. ben 3 gun boyunca agladim tabii..burda ilac falan da vermiyorlar,duserse duser hamileligim basinda yapilacak bir sey yok ama degerlerin iyi gozukuyor dediler. bir kere gorunce o kahverengiyi asap bozuldu bende,dinleniyorum, ev isini abartinca agrim oluyor benim de.dinlene dinlene yapiyorum her isi.kocam da saolsun camasir bulasik hepsini yapiyor isten gelince.
insallah kahverengi lekelenmeler regl zamanindan dolayi falan olmustur canim,dua ediyorum her gun. sen de kendini cok yorma,dikkat edelim. insallah bu sefer Allah tamamina erdirir :)

canim en son adetim 4 subatti, yani gecen hafta ici adet olmam lazimdi hamile olmasam, pecetede kahverengiligi de gecen hafta ici gordum,insallah regl vaktim geldigi icindir diyorum ben de. zamani tutuyor cunku. bir arkadasim hamileyken ilk ay baya regl olmus,anlamamis ondan hemen hamile oldugunu. insallah benimkisi de oyle bir seydir.

insallahhh canimm :)

Ok o zaman yerlesme kmsi oldu sende
Bnm adeteim gecti iki gun sonra leke geldi iki gun
Seninde oledir yuregini ferah tut beveklerimiz gelevek insAllah
Beraber buyutcez:16:

canim hayirlisi olsun,benim icimden bir ses senin sorununun zaten ciddi,buyuk bir sey olmadigini bastan beri soyluyordu. insallah hayirlisiyla pozitifi gor,bebisler icin artik katlanacagiz.

sağol canım inşallah,elimizden geleni yapalım sonrası yine takdir i ilahi
bahar geldi kıpraşmaya başladı topik :1:

Canikom guzel haberler bunlar, 3-4 gune o yumurtayi catlat hemen tutsun bir bebis insallah :)
igneden korkma kizz igneden korkarsan bebegi nasil doguracan :1::9:

Pihtilasma oldugunu ogrendigin cok iyi oldu cunku hamileligin ilerledigi gunlerde daha buyuk sorunlarla karsilasabilirdin Allah korudu seni kelebek :)

Hamile kalinda ignelerini ve haplarini guzel kullanirsin, bol bolda su icersin ohh sonra tosun mu tosun bir bebis gelir insallahhh :nazar:

evet canım yaa belki de çok kötü şeyler yaşayacaktım.tabi şu anda da bişeylerin garantisi yok ama en azından bi önlem alıcaz.
şimdiden şişe şişe su içiyorum,çikolata ıvır zıvır kestim,ilaçlarımı alıyorum
ne gerekirse yapçaz artık.
ben normalde de iğneden korkarım ama ne hikmetse kısmet olursa normal doğum yapmakta çok kararlıyım :52:
nereme güveniyosam :52:
bat 28 mart :1: gene başladık batlara butlara :52:

sağol canım inşallah,elimizden geleni yapalım sonrası yine takdir i ilahi
bahar geldi kıpraşmaya başladı topik :1:

evet canım yaa belki de çok kötü şeyler yaşayacaktım.tabi şu anda da bişeylerin garantisi yok ama en azından bi önlem alıcaz.
şimdiden şişe şişe su içiyorum,çikolata ıvır zıvır kestim,ilaçlarımı alıyorum
ne gerekirse yapçaz artık.
ben normalde de iğneden korkarım ama ne hikmetse kısmet olursa normal doğum yapmakta çok kararlıyım :52:
nereme güveniyosam :52:
bat 28 mart :1: gene başladık batlara butlara :52:

bahar ugurlu gelecek insallah topige :)

Back
X