Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

ucundan ucunda yapiyom temizlik cnm bnm bosverr minigim saglikli gelsinde gerini bosverr
insALLAH kasim sonuna yetisirsin bcm merakla bekliyorum senii

gecmis olsun Rabbim yasatmasin birdaha cnmmm
bnmde ilk dusuk 10 haftalikti fakat 6 haftalik gorunumde kalbi durmustu olacak insALLAH olacak umudluyum bn
ikincinin de yeri iyi degil rahim agzindaydi o nedenle dustu ama buyumustu herseye ragmen

bak yine hamisim umudumuzu kaybetmedik cok sukur Mevlam herseyin iyisini bilir bizim icin bu gunlerde gececek cnm bunu unutmaa

ayyy cnm ne güzel şeyler söylüyon öle,kendimi kaptırmıyor deilim,zor dayanıyom test yapmamak için,4 günüm kaldı..

Sızlerı tebrık ederım 1 ayım kaldı bende gelıyorum ınsallah arkanızdan nesle cım sanada kızacam bak panık yok korku yok rahat olun yaw bakın bana ınsallah 5. Yı dogurcam :60: kelebegım ben sana demıstım bebekte sorun yok sorunlu sensın :27: benım gıbı kabus gore gore yedık uşakların başını şaka kız azimliyiz biz yaparız 1ay sonra bakarsın artık ruyanda bana bhcg testıme :27: ahahaha yıne formuma gırdım yapıcam 5. De basarıcam :9: kızlar allah herkeze saglıklı bebekler nasıp etsın ınsallah guzel haberlerın devamını da alırız ınsallah

2-3 gun kabus gördüm meger 2 hafralik hamileyim
Bebek gördüm ruyamda bacimda gormus
Cok sukur saglicakla almak nasip olsuun kucagimiza
Olmayanlarda hemencik nasip olsun
Isin ilginc yani eltimde hamile aramizda iki hafta var
Kusmaktan bi hal olmus
Bnde tik yok kusay midem bulansin raziyim yeterki yasadigini bileyim

Sızlerı tebrık ederım 1 ayım kaldı bende gelıyorum ınsallah arkanızdan nesle cım sanada kızacam bak panık yok korku yok rahat olun yaw bakın bana ınsallah 5. Yı dogurcam :60: kelebegım ben sana demıstım bebekte sorun yok sorunlu sensın :27: benım gıbı kabus gore gore yedık uşakların başını şaka kız azimliyiz biz yaparız 1ay sonra bakarsın artık ruyanda bana bhcg testıme :27: ahahaha yıne formuma gırdım yapıcam 5. De basarıcam :9: kızlar allah herkeze saglıklı bebekler nasıp etsın ınsallah guzel haberlerın devamını da alırız ınsallah

saol canim,kizma bana :) insallah pztesi gece iyi haberler vermek size nasip olur. Allah hepimize saglikli bebekler nasip etsin.

sağolun kızlar evet acım çok yeni ama umudumu hiç kaybetmiyorum sizlerden güzel haberler duyunca umudum kat kat artıyo:)
bir de çok ilginç allah sabrını da veriyo çok şükür. bu arada hamile arkadaşlarımızı allah nazarlardan korusun inşallah. eşim daha hamile olduğumu öğrendiğim gün tüm arkadaşlarına tanıdık tanımadık herkese söyledi ne bileyim nazardan da korkuyorum artık

Son düzenleme:
sağolun kızlar evet acım çok yeni ama umudumu hiç kaybetmiyorum sizlerden güzel haberler duyunca umudum kat kat artıyo:)
bir de çok ilginç allah sabrını da veriyo çok şükür. bu arada hamile arkadaşlarımızı allah nazarlardan korusun inşallah. eşim daha hamile olduğumu öğrendiğim gün tüm arkadaşlarına tanıdık tanımadık herkese söyledi ne bileyim nazardan da korkuyorum artık

canim biz de ilkinde oyle yaptik, taa Amerikalardan herkese yetistirdik. simdi sadece aileler biliyor,3.ay bitene kadar kimseye soylemek yok dedik. ben eltimin ailesinin gozunden de korkuyordum (esim de) ne yalan soyleyeyim,onlar daha cocuk yapmadilar istemiyoruz diyorlar ve ozel meseleleri sonucta (5 sene oldu evleneli) ama kizin ailesi cok baski yapiyorlar kiz hamile kalsin diye,benim hamileligimi duyduklarinda "daha erken degil mi sana?" diye laf atmislardi. mecburen esim abisine de soyledi kesin onlar da duymuslardir simdi diye nazar duasi okuyorum her gun :( ilk bebekte Turkiye'deydim tatilde, Allahtan simdi yurtdisindayim hem kimse anlamiyor hem kem gozlerden uzagim.

eşim ''herkese söyledim' deyince biraz kızmıştım o da aman ne nazarı ya bir şey olmaz deyip geçiştirdi ama şimdi ben daha demeden haklıydın galiba bir daha kimseye söylemicem dedi. hep aynı şey oluyo erkekler lafımıza geliyo ama birazcık geç oluyo. inşallah bir dahakine karnım çıksın öyle:)

eşim ''herkese söyledim' deyince biraz kızmıştım o da aman ne nazarı ya bir şey olmaz deyip geçiştirdi ama şimdi ben daha demeden haklıydın galiba bir daha kimseye söylemicem dedi. hep aynı şey oluyo erkekler lafımıza geliyo ama birazcık geç oluyo. inşallah bir dahakine karnım çıksın öyle:)

aynen oyle canim,insan haykirmak paylasmak istiyor ama biraz sabir..riskli ilk 3 ay gecsin oyle diyorum insallah

Kusmaktan bi hal olmus

Canim tebrik ederim, hamileymissin.. :nazar::nazar: Ins kucagina almakta nasip olur. :16: çok sevindim. Darisi hepimizin basina Ins..

Elvanim dua et hepimize saglicakla kucagimiza alalim Allahim sizede bekletmeden yollasin insAllah

canim benim dusuk degil kurtaj oldugu icin parcaya baktilar,gene ayni kaniya vardilar,bebekten oturu sorun dediler,benle alakali degilmis ama dusunuyorum ki ilk dusuk diye cok ciddiye almadilar bence,doktorum da demisti o kadar cok yasiyoruz ki maalesef bunu dedi,tekrarlamadikca maalesef pek ciddiye almiyorlar,cok gorulen bir vakaa onlar icin :/
canım bebekte sorun vardıysa tekrarlama olasılığı çok düşük
o yüzden dikkate almıyolar pek.annede sorun olması riskli,tekrarlıyo benimki gibi
allah yardımcımız olsun ne bileyim kısmet artık :6:
çatlak geldi gel gel :52: hcg de yaparım idrar testi de :60:
zaten senle ben topiği kapattırıcaz bi doğursak da insanoğlu kurtulsa:3:
ben de çekirge gibi 3. zıplamayı yaptım :52:

Kusmaktan bi hal olmus
daha küçük canım ya dur bismillah
hem herkes aynı değil belki de hiç miden bulanmayacak
inşallah da bulanmasın rahat bi hamilelik geçirirsin inşallah

ben ilk hamileliğimi herkese söylemiştim 5 haftalıkken çok pişman oldum
2. de ise bazı arkadaşlarıma söyledim toplamda 5 kişi falan biliyodur,annem babam bile bilmiyo
kalp atışını duyduğumuz gün söyleriz dedik,7. haftada duyulmayınca sessiz sedasız kürtaj oldum
şimdi herkes beni 1 kere düşük yaptım sanıyo
bidaha hamile kalırsam iş yerindekilere de hemen söylemicem
benim eşim de zor duruyo heyecandan gazeteye ilan vericek nerdeyse
zor tutuyorum adamı :15:

slm kızlar,bugun çarşıya çıktım,dayanamadım ve test yaptım(adetime son 3 gün)napıyım sabır olmadı,neyse yaptım yapmasınada sonuç:/tek çizgi,kızlar anlamıyom tmm illa bu ay olsun demiyom bnm yakıntım bebek deil ah şu belirtiler:gögüslerim halen şiş,midem acımsı,kasıklarım çok batıyo yahu kızlar siz bana bi akıl verin,testi sabah yapmadım öğlen yaptım birde idrarımda çok sarı ve tortu gördüm ne demek?kızlar cvplarınızı bekliyorum....

slm kızlar,bugun dayanamadım ve test yaptım,sonuç tek çizgi:/aynen yüzümde böle yamuk kaldı://// neyse kızlar sonuç mağlum,yahu ben anlamadım belirtilerim halen devam ediyo göğüslerim şiş,midem acı gibi vede kasıklarım çok batıyo,testi yaparken idrarımda sarılık ve tortu gördüm,illa bu ay olsun demiyom ama belirtiler ne alaka ovulasyondan sonra başladı halada devam,kızlar siz bana bi akıl verin cvblarınızı bekliyom,adetimede 3 gün var...he unuymadan testi öğle idrarında yaptım

gecmis olsun kendine cok dikkat et. o kasik agrilari bende de oluyor ara ara,gecen haftaya gore hafifledi ama hala oluyor ozellikle yorulunca..
benim de dusukte direk "kromozomal,bebekten oturu" dediler. kanima idrarima bakmislardi ama bilmiyorum pihtilasmaya falan baktilar mi..doktorlar direk kromozomal sebepten,simdi dusmeseydi ilerde dusecekti simdi olmasi iyi olmus sakat bebek falan demislerdi,ben de tabii o uzuntu ve yorgunlukla daha ustlerine gitmedim. benim ilkinin kalbi 7+6 da durmus ama daha once dedigim gibi ben farketmedim 3,5 hafta daha tasidim onu hic lekelenme falan da olmamisti...hamilelik belirtilerim gitmisti sadece ben de 3.ay yaklasiyor rahatladim herhalde diye yorumlamistim.

Çook saolun kızlar... Aynen iş yaptıktan sora oturnca hemen başlıyo kasık ağrım. Eşim bişey yaptırmıyo :)) uzanıyrm genelde tabi arada iş güç yapılıyo mecbur dinlene dinlene yapıyrm onu da... Bana da düşük için kromozomal demişlerdi sağlıksız olnca kendiliğnden düşüyomuş bebek öle erken vakitte.. Allah bu bebeklerimize sağlıklı hayrlı ömürler nasip etsin inşallah canlar.... Canm yarn senin de güzel haberlerini alırız inş :))) perşmbe de benm kntrl var tekrar hadi bakalım fasülyeler zıp zıp olsunlar sağlıklı :D

geçmiş olsun kız dikkat et kendine gelir gelmez çocuu hasta ettin yaa hayret bişiiiy :9:
portakal yemiyomusun sen bakim kendine bakmıyo musun :20: :1:
canım pıhtılaşma testini genetik laboratuvarda yapıyolar
genellikle tekrarlayan düşüklerde doktorlar yapıyolar,gerçi şimdiki aklım olsa ilk düşükten sonra yaptırırdım
ama pahalı bir test o yüzden doktorlar hemen vermiyolar sanırım.
2. bebekte genetik incelemede bişey çıkmadı,yani sağlıklı bebeği kaybettim
pıhtılaşma erken düşük veya ileri haftalarda maalesef kötü şeylere yol açabiliyormuş
çünkü kan pıhtılaştığı için bebek beslenemiyo ve sorun oluyo
benim ilki 8 haftalıktı kalp atışları yavaşladı ve düştü,2. düşükte ise 7. haftada bebeği göremedik çok küçükken ölmüş sanırım
o yüzden iğneler işe yaramazsa diye çok korkuyorum :18:

Canm saol çok yiyorm ya ama arada :)) bol bol meyve yesem belki hasta olmazdm nasip... Allah inşallah yüzünü güldürür canm korkma ya işe yararlar neden yaramasnlar. Stres ve korkudan uzak dur ama olumlu düşün olumlu olsun sonç :)))) ben de test yapılmadı ama parça patalojiye yollanmştı normal gebelik denmişti kader işte herşyn hayrlısını veriyo Allah... Bol bol dua edelim inşallah bebişlerimize kavuşuruz topluca :))))

Valla bu millete söleme olayına gelince biz ilknde ailerimize flan söledk ama ben arkdşlarma flan da anlattm düşük yaptm ettm diye... Bunu da sölemeyelim dedik sora kayınvalidem akrabalara deynce biz de herkese demeye başladk inşallah sıkıntı yaşamayız bu bebişimzde ama olursa da napalım Allahtan... Sen en hayırlısını nasib et Rabbim!!! Hepimize....

slm kızlar,bugun dayanamadım ve test yaptım,sonuç tek çizgi:/aynen yüzümde böle yamuk kaldı://// neyse kızlar sonuç mağlum,yahu ben anlamadım belirtilerim halen devam ediyo göğüslerim şiş,midem acı gibi vede kasıklarım çok batıyo,testi yaparken idrarımda sarılık ve tortu gördüm,illa bu ay olsun demiyom ama belirtiler ne alaka ovulasyondan sonra başladı halada devam,kızlar siz bana bi akıl verin cvblarınızı bekliyom,adetimede 3 gün var...he unuymadan testi öğle idrarında yaptım

canim bence kan testi yaptirabiliyorsan kan testi yaptir,kesin sonuc verir,aklinda soru isareti kalmaz. burda direk yapiyor olsalardi ben direk kanima baktirirdim,hem bebis varsa daha erken cikiyor kanda. en azindan arada kalmazsin.

canim bence kan testi yaptirabiliyorsan kan testi yaptir,kesin sonuc verir,aklinda soru isareti kalmaz. burda direk yapiyor olsalardi ben direk kanima baktirirdim,hem bebis varsa daha erken cikiyor kanda. en azindan arada kalmazsin.

cnm bizim burda da kan testini,sabah alıyolar 3 gibi veriyolar oda bi sıkıntı neyse cnm bn az önce kanama fark ettim,bklım adetmi acaba?erken geldi sanırım.....

Kizlar

insallah guzel bir hafta sonu gecirmissinizdir. Ben sanirim bugun yumurtladim baya bi akintim oldu pekte dikkat etmiyodum cunku genelde adetimin 16-18. gunleri arasinda yumurlarim ama bugun 11. gunu.. Pekte calisma gerceklesmedi dun aksam disinda bakalim insallah yeterli olur ama bu ayda sanki olmucak gibi geliyor bana
:9:

Back
X