evet malesef yeni daha 2 hafta oldu aslında kendimi nekadar uzak tutsamda olmuyor giresim geliyor

inşallah gelir bebeklerimiz hemennnncikkk bizde güleriz ağlamak yerine.... senin ne kadar oldu canım
geçmiş olsun canım çok yeniymiş, yapma öyle üstüne gitme acının!
tamam içine atma, konuş ağla rahatla ama bebek mağazaları falan olmaz öyle
hepimiz çok zor atlattık o ilk hafta nasıl acı nereye baksan aklın tek bi şeyde
kime ne söylesen yok yengemin de oldu, dayımın kızının da oldu ne biliyim eltimin de oldu! tamam çok var ama insan acısını paylaşırken bile "amaaan herkes yaşıyo" der gibi kimse seni, üzüntünü anlamıyo, eşin bile bi yere kadar anlayabiliyo, aynı psikolojiyi hissedemiyo maalesef...
burda ne anlatmak istersen dinleriz canım hepimiz benzer şeyleri atlattık
benim 7buçuk haftalıkken kalbi durduğu ve gelişmediği için krtj yapıldı, çok zor günlerdi ama şimdi diyorumki allaha şükürler olsun ki daha başındayken yaşandı
daha ileriki haftalarda olsa daha büyük bi acı düşünsene allah esirgesin
rabbim daha acısını göstermesin, kaldıramayacağımız dertlerle sınamasın
ben 28 yaşındayım ilk gebeliğimdi, kısa da sürmüş olsa müthiş bi duyguydu... eylülden aralıka kadar korunduk dr. 3ay korunun demişti
aralık ayından beri istiyoruz
hayırlısıyla allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasibetsin...
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız?*
ya ben çok kötüyüm nasıl atalatacam bu dönemi çok merak ediyorum düşük yapalı bir sene bitti hala ne gelen var ne gidennn ve ben kendimi artık durduramıyorumm psikolojim günden günee gdiyior tafsiyelerinizz neler bayanlarrr ne yapayımmm benim gibi olan varmı aranızda birde düşüğün arkası tez olur derlerr ufff ufffffffffff
canım sana da iyi akşamlar
çok zor allah sabır versin bi imtihan işte
var bi zamanı da ahh işte bu beklemeler...
yukarı yazdıklarım senin de yazına ithafen yazılmıştır
allahım sağlıkla tez zamanda kucağına almayı nasibetsin
herşeyden önce senin sağlığın, kendine dikkat et canım...