Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

hastaneden geldim simdi
Hersey bitti aldilar bedenimden kopardilar yavrumu
O kadar cok istedim bundada bir hayir
3. Kez yasadim insAllah baska yasamam
Allahim veriyo O aliyor ne denirki emir buyuk yerden arastirmalar bitsin
Iyi sonuc alirsam dr kontrolu altinda gebelik istiyorum yumurta takibi vs
Allahim sizlere yasatmasin cok zor ya kasim topiginde guzel haberler var bugun
Ne guzel masAllah birseyler yazmaya elim gitmiyor yuregim dayanmiyor

canim benim, bak insallah sonuclar gelsin, ciksin bi, kontrol altinda bir hamilelik gecirirsin, biliyorsun kasim topiginde de var oyle arkadaslarimiz ve masallah iyi gidiyor hamilelikleri. yani olmamasi icin bir sebep yok. insallah baska kotu olay yasamayacaksin.

biz kontrolden iyi haberlerle geldik teyzeleri,cok zor bir kontroldu benim icin, digerinin haftasini gecmis olacaktik bunda iyi cikarsa. masallah iyi-normal gidiyormus her seyimiz. ay sonuna ikili test icin randevu verildi,bakalim Allah insallah iyi yazilar yazmistir. doktor da heyecanimi,korkumu anladi, cok iyi davrandi bana,hep sakinlestirdi ultrasondan once.

biz kontrolden iyi haberlerle geldik teyzeleri,cok zor bir kontroldu benim icin, digerinin haftasini gecmis olacaktik bunda iyi cikarsa. masallah iyi-normal gidiyormus her seyimiz. ay sonuna ikili test icin randevu verildi,bakalim Allah insallah iyi yazilar yazmistir. doktor da heyecanimi,korkumu anladi, cok iyi davrandi bana,hep sakinlestirdi ultrasondan once.

Cnm gozumuz aydin guzelim
Seninle ayniydi gunlerimiz kaderin benim gibi olmasin
Allahim sonuna kadar devam ettirsin yavrunu
Saglicakla kucagina al guzelim

Offff ya eltimi arayamiyorum yaaa
Bebeginden bahsedecek diye afff onun ne sucu var yaa :((
Kizim izine gitmiycem bebegini sevmiycem diyor
Hos 2011 temmuzdan bu yana bacimin kizi haric hic bir bebegi sevmiyor :(
Allahim onun yuzunu guldursun insAllah dua exin ne olur hamislerin duasi kabul olur

Gurbetim peki senin tupteki gordukleri neymis ameliyat sadece rahimdeki embriyo icin mi yapildi?

Gebeligin ordada oldugunu tahmin ediyorlar
Zam kalintimi pihtimi kese göremediler
Ultrsalda gozuken birsey var
Rahimdeki gebelik tahliye edildi
Ne olacak tup dedigimde agrin olursa gel dediler
Rahimden alinan parcalarin incelenmesi yapilacak nasil bir
Gebelikti ona bakilacakmis

hastaneden geldim simdi

geçmiş olsun 2 ay önce bende bu acıyı yaşadım

Cnm gozumuz aydin guzelim
Seninle ayniydi gunlerimiz kaderin benim gibi olmasin
Allahim sonuna kadar devam ettirsin yavrunu
Saglicakla kucagina al guzelim

Offff ya eltimi arayamiyorum yaaa
Bebeginden bahsedecek diye afff onun ne sucu var yaa :((
Kizim izine gitmiycem bebegini sevmiycem diyor
Hos 2011 temmuzdan bu yana bacimin kizi haric hic bir bebegi sevmiyor :(
Allahim onun yuzunu guldursun insAllah dua exin ne olur hamislerin duasi kabul olur

dun gece seni de kattim duama zaten, gene katarim. kocama bile bahsettim, kalbimiz seninle canim benim.

Gebeligin ordada oldugunu tahmin ediyorlar
Zam kalintimi pihtimi kese göremediler
Ultrsalda gozuken birsey var
Rahimdeki gebelik tahliye edildi
Ne olacak tup dedigimde agrin olursa gel dediler
Rahimden alinan parcalarin incelenmesi yapilacak nasil bir
Gebelikti ona bakilacakmis

insallah agri falan olmaz yoktur orda bir sey..haber ver lutfen, cikan habere gore doktorlar bir yol cizersiniz artik, soylersin ben kontrol altinda olmak istiyorum diye.

geçmiş olsun 2 ay önce bende bu acıyı yaşadım
Ah be guzelim 3 yildir 3. Kez yasiyorum insAllah son olur
dun gece seni de kattim duama zaten, gene katarim. kocama bile bahsettim, kalbimiz seninle canim benim.
kuzum sagol bni dusunen birisinin birilerinin olmasi ne guzel Allah razi olsun guzelim

insallah agri falan olmaz yoktur orda bir sey..haber ver lutfen, cikan habere gore doktorlar bir yol cizersiniz artik, soylersin ben kontrol altinda olmak istiyorum diye.

InsAllah gulum sag kasiklarima siddetli olmayan agri giriyor korkmuyor degilim inan insAllah cabucak iyilesir
Mutlaka drla oturup konusucam butun testleri istiycem insAllah
Önce tedbir sonra takdir Rabbimin

Ah be guzelim 3 yildir 3. Kez yasiyorum insAllah son olur
kuzum sagol bni dusunen birisinin birilerinin olmasi ne guzel Allah razi olsun guzelim

InsAllah gulum sag kasiklarima siddetli olmayan agri giriyor korkmuyor degilim inan insAllah cabucak iyilesir
Mutlaka drla oturup konusucam butun testleri istiycem insAllah
Önce tedbir sonra takdir Rabbimin

canim kurtajdan da olabilir o agrilar, bana da olmustu ben de cok korkmustum hatta bu hamileligimin basinda da cok oldu (digerinde hic olmamisti) gene cok korktum ama bir sey cikmadi. nasil olsa kontrole gideceksin Allah korusun bir sey olsa cikar hic merak etme.

Canım çok geçmiş olsun.Bugün doktor kontrolüne gittim ve rahim tamamen temizlenmiş.Bütün parçaları düşürmüşüm çok şükür ama beta hcg henüz sıfırlanmadı.En son geçen hafta 181 çıkmıştı.Benim çok yavaş düşüyor değerleri.Doktor normla olduğunu kürtaj olmadan parçaları düşürdüğüm için yavaş ilerlediğini söyledi.Çok sevindim şükürler olsun Rabbime sorunsuz temizlendi rahim.Şimdi beta hcgnin sıfırlanmasını ve ilk adetimi görmeyi bekliyorum.İnşaAllah hayırlısıyla,sağlıklı bir şekilde tekrar hamile kalabiliriz.
Benimde adetlerim çok düzensiz acaba ne zaman adet görürüm.Şimdi ben kürtaj olmadım ya,acaba beta hcg sıfırlandıktan 30 gün sonra mı adet görmem gerekir?Hangi günü baz alıp 3 gün saymam gerekir acaba,son parçayı düşürdüğüm günü mü,kanamamın bittiği günü mü yoksa beta hcgnin sıfırlandığı günü mü?

sağol canım benim... ohhh süper haber canım gözünaydın düşük yaptığın için yavaş yavaş düşer beta hcg düşer....inşallah canım tekrardan nasip etsin allahım hamileliği..
adet düzensiz oluca nezaman gelecegini bilmiyoruz işte bende belirsizlikteyim bugün tam 30 gün oldu benim bana doktor kürtaj olup içimi temizledikleri günü adetin ilk günü say dedi seninde tüm parçaları düşürüp rahminin temizlendiği gün ilk günün olur heralde canım beta düşükten 2 hafta içinde kendiliğinden düşüyormuş galiba doktorum öyle demişti son parcayı düşürdüğün günü say sen canım doktorlar kürtajı ilk günü saydığına göre ...

hastaneden geldim simdi

canımmm çoook geçmiş olsun 3. kez o acı yaşamak allah ım sabır versin çookk zor senin bitane melegin var... dediğin gibi herşeyde bir hayır var geçen gün bi alışveriş merkezine gittim bi çocuk 9 10 yaşlarında bebek arabasında özürlü o an için gitti bebeğimin gitmesine okadar çookk üzüldümki hatta bazen isyan derecesine geldi allah ım affetsin o an dedimki allahım sen bilirsin bi bildiğin var rabbim herkesi bişeylerle sınarmış kimini işiyle kimini eşiyle kimini evladıyla allah kimseyi evladıyla sınamasın çünkü işinden memnun olmazsan istifa edersin eşinden memnun olmazsan ayrılırsın ( allah korusu ) ama evladindan hiçbir zaman ayrılamazsın o hep baki kalır oyüzden rabbim hayırlı evlatlar versin... bir yavrun var allah sana bağışlasın üzülme desem boş birde 3 kez yaşayınca neden olduğunu araştırırsın bir çocuktan sonra böyle olması neden diye inşallah tekrardan hamile kalırsın rabbim veriyor sana inşallah tedaviyle sorun bulunup 9 ay bişe olmadan sağlıkla doğar bebeğin.. bu acıyı yaşayan bilir nekadar acı cektiğini tahmin edebiliyorum rabbim acını hafifletsin inşallah

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: canımm benimmmm ne güzel bi haber yesin teyzeleri o susam tanesini rabbim sağlıkla 9 ay geçirmeni nasip etsin inşallah korkma inşallah bu sefer annesine tutunacak bebeşin çok sevindim iyi olduğuna:46::46:

hastaneden geldim simdi

ah gurbet güzeli.rabbim geçmiş etsin içerisi tamamıyla temizlensin inş.ah o psikolojiyi çok iyi bilirim.önce bilgisayara hiç giremedim daha sonra kasım topiğine. kendimi biraz toparlayınca anca yazabildim yazamamanı çok iyi anlıyorum.ama bak bikaçgün sonra biraz daha iyi olucan.benim kendi düştü 19martta başladı.şimdi adetimi bekliyorum doktor 2adet geçirin dedi ama ben bu adetten sonra başlıycam çalışmalara zaten bizim zor oluyor eşimin hareketsiz sperm sayısı%75.10 ayda anca oluvermişti bakalım şimdi neolacak.sana nekadar beklemenle alakalı bişey dedimi.bak inş bikaç ay sonra yine hamile kalıp bi ay topiğinde buluşuruz bakarsın ama o bikaç ay zarfında yine hep beraberiz kader arkadaşları olarak.

Canım çok geçmiş olsun.Bugün doktor kontrolüne gittim ve rahim tamamen temizlenmiş.Bütün parçaları düşürmüşüm çok şükür ama beta hcg henüz sıfırlanmadı.En son geçen hafta 181 çıkmıştı.Benim çok yavaş düşüyor değerleri.Doktor normla olduğunu kürtaj olmadan parçaları düşürdüğüm için yavaş ilerlediğini söyledi.Çok sevindim şükürler olsun Rabbime sorunsuz temizlendi rahim.Şimdi beta hcgnin sıfırlanmasını ve ilk adetimi görmeyi bekliyorum.İnşaAllah hayırlısıyla,sağlıklı bir şekilde tekrar hamile kalabiliriz.
Benimde adetlerim çok düzensiz acaba ne zaman adet görürüm.Şimdi ben kürtaj olmadım ya,acaba beta hcg sıfırlandıktan 30 gün sonra mı adet görmem gerekir?Hangi günü baz alıp 3 gün saymam gerekir acaba,son parçayı düşürdüğüm günü mü,kanamamın bittiği günü mü yoksa beta hcgnin sıfırlandığı günü mü?

ya arkadaşım bende 19martta kürtaj olmadan düşük yaptım baya zor oldu ama oldu hamdolsun.senin bu sorunu bende çok merak ediyorum ve herkes farklı farklı cevap veriyor.benim düşükten sonra 10.gün 11 olmuştu ama zaten çok düşüktü 2000di enson.doktora sorucam hangimiz öğrenirse diğerini haberdar etsin sen kaç ay korunucan bide düşük hangi tarihte başladı

Kizlar merhaba umarim hepiniz iyisinizdir insallah
Ben eveli gun benimle ayni zamanda hamile kalan ve 2 hafta once dogum yapan arkadasimin bebisini ziyarete gittim. Masallah Allah annesine babasina bagislasin cok guzel, icim bi garip oldu cunku dogum tarihlerimiz yakin yakinaydi ama bana nasip olmadi, hatta hamileliginde fazla gorusemedim psikolojim bozuluyordu. Bana yap sende filan dedi bende hayirlisi dedim halbuki dusuk yaptigim zamandan beri deniyorum. Esimde bebege baya ilgi gosterdi insallah rabbim hepimize hayirli sagliklar nasip etsin, sabredicez kizlar baska caresi yok. Bu ayda bal tarcin corek otu yapicam bakalim neler olucak :)

ya arkadaşım bende 19martta kürtaj olmadan düşük yaptım baya zor oldu ama oldu hamdolsun.senin bu sorunu bende çok merak ediyorum ve herkes farklı farklı cevap veriyor.benim düşükten sonra 10.gün 11 olmuştu ama zaten çok düşüktü 2000di enson.doktora sorucam hangimiz öğrenirse diğerini haberdar etsin sen kaç ay korunucan bide düşük hangi tarihte başladı

beta hcg iki haftada sıfırlanıyor,sıfırlanıncaya kadar her hafta ölçtürmen gerekiyor arkadaşım,kürtaj olduğunuz tarihten başlayıp hesaplanıyo adet günü,bana doktorum iki ay süre vermişti,15 günüm kaldı inşallah hayırlısıyla tekrar hamile kalabilirim, düşükten sonra çabuk hamile kalınır diolar,inşallah öyle olur.

beta hcg iki haftada sıfırlanıyor,sıfırlanıncaya kadar her hafta ölçtürmen gerekiyor arkadaşım,kürtaj olduğunuz tarihten başlayıp hesaplanıyo adet günü,bana doktorum iki ay süre vermişti,15 günüm kaldı inşallah hayırlısıyla tekrar hamile kalabilirim, düşükten sonra çabuk hamile kalınır diolar,inşallah öyle olur.

çok sağol.ama bende kendi düştü.ozaman nasıl saymam lazım 10gün kanama oldu 19martta başladı.19marttan saymammı lazım sence.bide kaçgün sonra adet oldun sen mesela.allah razı olsun

Kizlar merhaba umarim hepiniz iyisinizdir insallah
Ben eveli gun benimle ayni zamanda hamile kalan ve 2 hafta once dogum yapan arkadasimin bebisini ziyarete gittim. Masallah Allah annesine babasina bagislasin cok guzel, icim bi garip oldu cunku dogum tarihlerimiz yakin yakinaydi ama bana nasip olmadi, hatta hamileliginde fazla gorusemedim psikolojim bozuluyordu. Bana yap sende filan dedi bende hayirlisi dedim halbuki dusuk yaptigim zamandan beri deniyorum. Esimde bebege baya ilgi gosterdi insallah rabbim hepimize hayirli sagliklar nasip etsin, sabredicez kizlar baska caresi yok. Bu ayda bal tarcin corek otu yapicam bakalim neler olucak :)

seni zannediyorum hepimiz anlayabiliyoruz.rabbim yardımcımız olsun.annecağızımında 7sene sonra olmuş çocuğu.oda hep söyler baban bi çocuk sevse mahzunlaşır kalırdım diye.boş beşik filmini ağlayarak çok izlediği olurmuş.nasip işte ona veren senden alanda o ve rabbim bunu karşılıksız bırakmayacaktır inş.bende eşim için keçiboynuzu kürüne başladım.rabbim mahcup etmesin.

Back
X