Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

canim cuma gunu kontrolumuz var,benim icin cok onemli cunku su anda 7+4 gibiyim ilkini 7+6da kaybetmistim. sanki cuma gununu sagsalim atlatirsam rahatlayacagim gibi geliyor.
gebelik bulantilar,ogurmelerle geciyor,sevdigim yiyecekleri yiyemiyorum,en iyi dostum peynir ekmek,en rahat onlari yiyebiliyorum. hic kusmadim. ama hic sikayetim yok valla ogurdukce seviniyoruz kocamla. dis etlerim ve burnum cok kaniyor,normalmis. bir de hem goguslerim hem gobegim cok sisti,gobek masallah 5 aylik mubarek.

Canim hic moralini bozma Allahin izniyle bu sefe sag salim yavrucunu kucaklicaksin insallah
Hem bak bi arastirma yapilmis ilk 12 haftasini bulantilarla geciren hamilelerin dusuk riski normalden %70 daha az oluyormus onun icin bulantilara sevin derim..
Rabbim sizi korusun :nazar:

bende 3 kez düşük yaptım sinirlerim o kadar bozukki mümkün olsa evden dışarı bile çıkmak istemiyorum kimseyi görmek konuşmakta istemiyorum tahammülüm yok gibi salak saçma bi yerde aglama krizine girmekten çok korkuyorum siz nasıl kabullendiniz kızlar?yada aklınızdan çıkarmak için neler yaptınız?

bende 3 kez düşük yaptım sinirlerim o kadar bozukki mümkün olsa evden dışarı bile çıkmak istemiyorum kimseyi görmek konuşmakta istemiyorum tahammülüm yok gibi salak saçma bi yerde aglama krizine girmekten çok korkuyorum siz nasıl kabullendiniz kızlar?yada aklınızdan çıkarmak için neler yaptınız?

Canim ben ilk dusugumu yaptigimda tatildeydim, o kadar mutlu gittim ve orda birden kanamam baslayinca kafami duvarlara vurasim geldi, ben 6. haftamdaydim. Bi kac gun sonra kendime geldim ama o kaybettigim bebegimin ozlemi hala icimde, daha sonra bi iki ay sonra yeniden pozitif test gordum bu seferde kimyasal oldu o kadar moralim bozuldu ki..

Simdi artik acaba hamilemiyim diye umitlenemiyorum bile, sanki hic olmucakmis gibi geliyor ama o bebegin bu dunyada alicak nefesi ve rizki varsa olur. Cok cok fazla heyecanlanmamaya calisiyorum, bundan sonra hamile kalirsam heralde dogurana kadar rahat olamiycam. Allah hayirli saglikli evlatlar nasip etsin canim hepimiz yasiyoruz boyle seyleri. Sen doktora gidip arastirma yaptirdin mi dusuk nedenini?

Gurbetguzeli'ni gordunuz mu bu arada? Diger topicde de cok merak ettiler. Kontrolu vardi sanirim ondan sonra girmedi,aklima kotu seyler geliyor sonra dua ediyorum :(

evet cnm bnde bi kaç gündür fark ettim gözükmüyor,yorulmuştur gebeliği ağır geçiyodur,inşallah iyidir....

Guzelim herkeste degisik oluyor bazi insanlarda yumurtlama gununde bazilarinda hemen 1-2 gun once oluyor akinti.. Benim genelde 3 gun suruyor ve son gunum ertesi gunu yumurtuluyom. Akintiyi gordugun anda basla calismalara ve bittigini gorene kadar devam et.. hatta ondan sonra ertesi 1-2 gun daha devam et calismalara.. Ne guzel bak ostrojen hormonun guzel yukseliyorku sivi akinti geliyor. Hadi hadi calismalara :1:

evet cnm bnmde 2 gün yoğun oldu akışkanlık,bugun yok gibi dediğin gibi yapıyoz (çalışmalara tam gaz devam)bnde belirtilere göre anlıyom ovulasyonu,cuma dr'a gittik oda bi şey demedi,bu ay aklıma ne geldiyse yedim (ballı tarçın çörekotu)arada da azıma incir attım,inşallah olur faydası...

cnm niye hayatı kendine zehir ediyon?insanlarla konuşmasan,kendini eve kapatman daha kötü,bu kadar karamsar olma,bnm düşüğüm hep aklımda,şimdi düşmeseydi 5 aylık olucaktık diyorum ve dahada moralimi bozuyorum en iyi destekçim cnm eşim oldu,bn evdeyim çalışmıyom kafamı hep bi şeylerle uğraşarak dağıttım,sende öyle yap,kaç yaşındasın cnm birde 3 düşük yapmışın dr'un tedavi demedimi......

Canim hic moralini bozma Allahin izniyle bu sefe sag salim yavrucunu kucaklicaksin insallah
Hem bak bi arastirma yapilmis ilk 12 haftasini bulantilarla geciren hamilelerin dusuk riski normalden %70 daha az oluyormus onun icin bulantilara sevin derim..
Rabbim sizi korusun :nazar:

cok saol canim benim,insallah. zaten diger hamileler sikayet ediyor bulantilardan ben seviniyorum,onlara da diyorum sevinin bulandikca diye. insallah cuma olsun hayirlisiyla gelir gelmez size yazacagim durumu zaten

evet cnm bnmde 2 gün yoğun oldu akışkanlık,bugun yok gibi dediğin gibi yapıyoz (çalışmalara tam gaz devam)bnde belirtilere göre anlıyom ovulasyonu,cuma dr'a gittik oda bi şey demedi,bu ay aklıma ne geldiyse yedim (ballı tarçın çörekotu)arada da azıma incir attım,inşallah olur faydası...

canim calismalardan sonra ayaga kalkma bir sure ayagini,bacaginida biraz kaldir oyle bekle. ben hep oyle yaptim,kocamin ustune dogru uzatiyordum bacaklarimi.

ben kendimi evden cikmak istemesem de zorladim ve ciktim,acik hava yuruyusleri, bir seyler yapmak cok iyi geliyor. calismiyorsan muhakkak bir hobi edin ya da spora falan basla derim. kafan mesgul olsun. durursan dusunursun. Allah bir daha yasatmasin insallah.

bizim diger topikten:

yatutarsa3 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
slm kızlar gurbet ablanın bebeği artık onunla değil sanırım çok üzgün açıklığa kavuşunca gelip açıklama yapacağını söyledi, hepinize çok çok selamı var

:(((((((((((((((((((((((((((

bizim diger topikten:

slm kızlar gurbet ablanın bebeği artık onunla değil sanırım çok üzgün açıklığa kavuşunca gelip açıklama yapacağını söyledi, hepinize çok çok selamı var

inanmiyorum yaaa :43:
Allah sabir versin bu kadinin ustunde var bi nazar insallah dusuklerin nedenini bulurlar ve hayirlisiyla yeniden hamile kalabilir. cok cok uzuldum offff Allah yardimcisi olsun

canim cuma gunu kontrolumuz var,benim icin cok onemli cunku su anda 7+4 gibiyim ilkini 7+6da kaybetmistim. sanki cuma gununu sagsalim atlatirsam rahatlayacagim gibi geliyor.
gebelik bulantilar,ogurmelerle geciyor,sevdigim yiyecekleri yiyemiyorum,en iyi dostum peynir ekmek,en rahat onlari yiyebiliyorum. hic kusmadim. ama hic sikayetim yok valla ogurdukce seviniyoruz kocamla. dis etlerim ve burnum cok kaniyor,normalmis. bir de hem goguslerim hem gobegim cok sisti,gobek masallah 5 aylik mubarek.

Ahh ah bu rahatlamalar hiç gelmiyo ki.. Şu kontrolü de atlatim bunu da derken rahatlayamıyorum ben hala. İlkini ben de 4 haftalık kadarken kaybetmştim.. Çok şükür şu an 10.haftama girdm ama en son çok net görülmediği için acaba sağlıklımıdır diye düşüncelerdeyim hep :S kontrole 1hafta kaldı ama çatlıcam resmen.. Sabır sabır ya sabır :))
Ben de geçen hafta hiç bişe yiyemedm hatta affedersnz çıkardm 1kere... Karnım dümdüz olmştu. Bu hafta herşyden(sevdiğim,hoşuma giden) ikişer üçer tabak yer oldm aynı sen gibi karnım resmen 5 aylık şişti davul oldu :)) çok da sert, gaz flan da var çünkü... Bebek büyüdükçe anlamayız bile diyorum bu karından:)) normal mi şimdi bu? Sen de öyleysen :)) Yeterki sağlıklı olsunlar ya kilo almışım karnım şişmiş önemli değil valla.... Sağlıkla gelsinler inşallah..

Gurbet güzeli için de çok üzüldümmm :((( belki kötü bişey olmamştr sonçta kesin değil henüz. İnşallh iyi haberlerle gelir.. Allah yardmcısı olsun

çooooookkkk çokkkk sevindim bi hamilelik haberi allah ım inşallah bebeğini korusun birdaha aynı acıyı yaşatmasın rabbim hayırlı uğurlu olsun analı babalı sağlıklı bir bebek olsun inşalllaahhhh... rabbim cümlemize nasip etsin

sağol canım, amin inşallah...
rabbim tüm isteyenlere sağlıkla nasibetsin inşallah...

salı günü düşük yaptım kızlar. inanamıyorum ve kötü hissediyorum.
yıllar sonra ilk kez hamile kalmıştım ve bebeğim tutnamadı :(
artık korkuyorum, 28 yaşındayım ve umudumu kaybediyorum.
doktorum en azından hamile kalabildiğini gördük kistlerin de temizlendi kürtajla dedi ama çok moralim bozuk, çok sevinmiştik eşim ve ailemle

bademella neyzenel çok geçmiş olsun
rabbim bidaha göstermesin öyle kayıplar
ama umudunuzu kaybetmeyin, içinize atıp dış dünyaya kapanmayın
çok zor, insan ne yapsa da unutamıyo ama hemen toparlanıp yarına umut dolu olmak lazım
önce sizin bizim tüm anne adaylarının sağlığı önemli
sağlıklı ve umutlu olalım ki bebişler de sağlıklı bi vücutta daha kolay tutunabilsin inşallah
rabbim sağlıkla bebeklerimize kavuştursun........(amin)

bizim diger topikten:

cidden mi yaa çok üzüldüm

geçmiş olsun

gurbetcim, yaz içini dök rahatla canım

allah çocuklarına sağlık sıhhat versin kendine ii bak canım benim

evet yumurtlama ve catlama sorunu bir arada malesef canim deneyecem bi adet olayim ilk adeti bekliyorum. insallah hamile oluruz tum bebek ozlemiyle yananlara nasip etsin rabbim.
gercekmii canim ya ben bitki caylari okadar cok icerimki cok severim ozellikle yesil cay ada cayi vee bende kabizlik olurdu oyuzdende hep form cayi icerim ayyy ben hepsini iciyordum siyah cay yerine hep bitki icerdimm bidaha icmem ozaman.
canim sana nekadar korunma verdi doktor tekrar baslayacak misin incir kurune

Canım ben kürtaj olmadığım için doktorum bana korunma vermedi.İlk adetimi göreyim başlayacağım.Zaten adetin 3. günü başlanıyor bu küre.Ada çayı özellikle içme canım çünkü rahmi kasıyor ve düşüğe neden oluyormuş.Rabbim şifa versin hepimize inşaAllah.

bizim diger topikten:

Kendisiyle hiç yazışmamız olmamıştı ama topiklerden hep takip ediyordum.İnşaAllah bir sorun yoktur,Yazan kişi sanırım demiş yani emin değil.İnşaAllah böyle bir şey yoktur.

bizim diger topikten:

ayyy çok üzücü ne yazıcamı bilemedim şimdi.....

Ahh ah bu rahatlamalar hiç gelmiyo ki.. Şu kontrolü de atlatim bunu da derken rahatlayamıyorum ben hala. İlkini ben de 4 haftalık kadarken kaybetmştim.. Çok şükür şu an 10.haftama girdm ama en son çok net görülmediği için acaba sağlıklımıdır diye düşüncelerdeyim hep :S kontrole 1hafta kaldı ama çatlıcam resmen.. Sabır sabır ya sabır :))
Ben de geçen hafta hiç bişe yiyemedm hatta affedersnz çıkardm 1kere... Karnım dümdüz olmştu. Bu hafta herşyden(sevdiğim,hoşuma giden) ikişer üçer tabak yer oldm aynı sen gibi karnım resmen 5 aylık şişti davul oldu :)) çok da sert, gaz flan da var çünkü... Bebek büyüdükçe anlamayız bile diyorum bu karından:)) normal mi şimdi bu? Sen de öyleysen :)) Yeterki sağlıklı olsunlar ya kilo almışım karnım şişmiş önemli değil valla.... Sağlıkla gelsinler inşallah..

Gurbet güzeli için de çok üzüldümmm :((( belki kötü bişey olmamştr sonçta kesin değil henüz. İnşallh iyi haberlerle gelir.. Allah yardmcısı olsun

ya evet insallah Gurbet ablacigim iyi haberlerle doner,Allah'tan umut kesilmez,cok merak ettim onu..

canim benim d ekarnim cok sisti,dun market alisverisine ciktik insanlar gobegime baktilar,hamile oldugumu anladilar daha 3.ayima yeni girdim. kilo da almadim sadece gobegim sisti...gaz var bende de ve reflu gibi oluyorum hamilelik reflusu oldum galiba :/ goguslerim de co kfena buyudu,2 hafta once onunu kapattigim ceketimin iki tarafini simdi yaklastiramiyorum bile..yani bu haftadan hamilelik belli olmaz diyormus doktorlar da benim dikkatli baksan gayet belli valla.

dedigin gibi sanirim bizlerde bu panik havasi gecmeyecek,cuma randevum ben simdiden paniklerdeyim.

Canım ben kürtaj olmadığım için doktorum bana korunma vermedi.İlk adetimi göreyim başlayacağım.Zaten adetin 3. günü başlanıyor bu küre.Ada çayı özellikle içme canım çünkü rahmi kasıyor ve düşüğe neden oluyormuş.Rabbim şifa versin hepimize inşaAllah.

oo iyi ozaman sende inşallah hemen hamile kalırsın ilk denemende banada kürtajı sanki adet görmüş gibi say ve korunma dedi ama ben pek iliişki giremedim hep bişeyler çıktı eşim hasta oldu 4 gün sonra ben hasta oldum 4 gün sonra dişlerim ağrıdı gittim onun için 20 lik çıkıyor beni mahvetti oyüzden bu ay olmaz ama inşallah adetimi olayım 4 gözle onu bekliyorum ondan sonra düzenli olur bi aksilik çıkmazsa yine tabi ayın 6 si tam 30 gün olacak bakalım olacakmıyım ama hiç bir belirti yok herhalde uzayacak zaten düzenli adet göremiyorum.. incir kürünü yapacam bi başlasın inşallah hamile kalırız adaçayını adet düzensizliği var diye çok içerdim bitki çaylarına dikkat etmek lazım demekki hayırlısı olsun rabbim yardımcımız olsun

bizim diger topikten:

çok üzüldüm böyle haberleri duymak istemiyorum inşallah bişeyi yoktur bebeğinin allah yardım etsin

Gunaydin Kizlar,

Benim galiba bu ayda tutmadi dunden beri adet sancilarim var daha kirmizilar gelmedi ama yolda geliyor sanirsam, bir ay daha gecti artik hayirlisi olsun diyorum.
Yeni dusuk yapan arkadaslarimizada gecmis olsun Allah sabir versin

Back
X