- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #14.521
Hayirola cnm kim tamam tehlike bitti demistim kasim anneleri icin
merak etme canım her şey yolundadır belirtilerin tam gaz devam ediyomuş baksana maşallah maşallah :)
bundan sonra hamileliğin en güzel dönemleri başlıyo senin için 2. trimester di galiba yani 2. 3 aylık dönem ohhh çıkarsın karnını gere gere dolaşırsın sokaklarda:)
bnde herşeyimi buraya yazıyıyorum,iyi takipçisi oldum,çok özel şeyler yazıyoruz ve paylaşıyoruz,bezen acaba bi tanıdık çıkarmı diye tereddütte kalıyom açıkçası...
yeni bi düşük haberi bu çok üzücü olmuş cnm(((allah yardımıcısı olsun...
haftaya güzel haberlerini bekliyoz cnm,,
merhaba kızlar.ben birşey soracağım size yineşimdi benim adet döngüm 28 günde bir oldu.(sanırım artık düzene girdi) 23 nisanda hasta oldum kk forumdan ovulasyon takibine baktım 2-7 mayıs arası yumurtlama dönemi görünüyor.(doğru anlamışsam) ama eşim 10 mayısta yanıma gelcek .şimdi bizim bebek işi olmayacak mı buna göre ? yani yumurtlama dönemi bu birkaç günle mi sınırlı 10 mayısta çok mu geç kalmış olcaz
bilgilenidirirseniz seviniriiimmm
canim ciceek ve fidele..bebisler gelismemis farketmemisler kontrolde cikmis
Ay fidelemi bnm de ilk dusuk ole oldu 10 haftalik kontrolune gittim gelisimi 6. Hafdaydi
Fakat 9. Hafada kalbi durdu cunku butun belirtiler bulantilar bicak gibi kesilmisti
benim de ilki aynen oyle olmustu canim ya...3,5 hafta tasimisim bir de..ben de gebelik ilerledi ondan belirtiler kesildi sanmistim ama bicak gibi kesilmisti her sey. bir de bi aksam karnima cok kotu sancilar girmisti meger oyle olurmus..ne bileyim..insan basina gelmedikce bilmiyor ki.
ALlahim yasatmasin bi daha 3 hafta bitti kaldi 3 hafta tedaviye baslariz artik hesabima gore agustosta yeniden baslariz
Sizin 3 ayinz falan kalmis olur insAllah
inşallah canım tek dileğim o yoksa inan biri bana hergün göbeğine iğne yapacaksın dese,canımm bebeğin iyi olsun sen yaparsın bişi olmaz korkma bebeğini düşün..inşallah çok sağlıklı gider herşey canım güzel haberlerini bekliyorum buradan:)
tatlım ben bu ay ovu testi yaptım bu bilgisayarlar ben 28 günde 1 olduğum için hep 14. günü gösteriyodu ama testte 16 ve 17. günler çift çizgi çıktımerhaba kızlar.ben birşey soracağım size yineşimdi benim adet döngüm 28 günde bir oldu.(sanırım artık düzene girdi) 23 nisanda hasta oldum kk forumdan ovulasyon takibine baktım 2-7 mayıs arası yumurtlama dönemi görünüyor.(doğru anlamışsam) ama eşim 10 mayısta yanıma gelcek .şimdi bizim bebek işi olmayacak mı buna göre ? yani yumurtlama dönemi bu birkaç günle mi sınırlı 10 mayısta çok mu geç kalmış olcaz
bilgilenidirirseniz seviniriiimmm
Siz bunu basaracaksiniz yavrum Allah kolaylik versin guzelim
inşallah canım tek dileğim o yoksa inan biri bana hergün göbeğine iğne yapacaksın dese,
hele ki kendi kendine yapacaksın dese deli derdim.bu sabah da kendim yaptım inanamıyorum
hiçbişeyi yapmam demeyeceksin bu hayatta
senin süren mayısta mı bitiyor yoksa bu ay doktordan izin çıktı mı?
tatlım ben bu ay ovu testi yaptım bu bilgisayarlar ben 28 günde 1 olduğum için hep 14. günü gösteriyodu ama testte 16 ve 17. günler çift çizgi çıktı
yani muhtemelen 2-3 gün geç yumurtladım.sen de her ihtimale karşı değerlendir
yumurta hücresi 24-36 saat canlı kalıyo sen sakın boşvermeee
sağol canım benim allah hepimize kolaylık versin
biz elimizden geleni yapalım da.
sen nasılsın film çekilecek değil mi?başka testler yapılacak mı peki?
inşallah canım tek dileğim o yoksa inan biri bana hergün göbeğine iğne yapacaksın dese,
hele ki kendi kendine yapacaksın dese deli derdim.bu sabah da kendim yaptım inanamıyorum
hiçbişeyi yapmam demeyeceksin bu hayatta
senin süren mayısta mı bitiyor yoksa bu ay doktordan izin çıktı mı?
tatlım ben bu ay ovu testi yaptım bu bilgisayarlar ben 28 günde 1 olduğum için hep 14. günü gösteriyodu ama testte 16 ve 17. günler çift çizgi çıktı
yani muhtemelen 2-3 gün geç yumurtladım.sen de her ihtimale karşı değerlendir
yumurta hücresi 24-36 saat canlı kalıyo sen sakın boşvermeee
sağol canım benim allah hepimize kolaylık versin
biz elimizden geleni yapalım da.
sen nasılsın film çekilecek değil mi?başka testler yapılacak mı peki?
arkadaşlar daha öncede söylemiştim ama bir cevap bulamamıştım. benim bebeğim 01 Nisanda kalbi durdu ve kalanı da kürtajla aldılar. Dr um 10 gün sonrası yani 10 nisanda muayeneye çağırdı ve dediki en geç 30 güne yani 1 mayısa kadar regl olmazsan gel dedi.
internetten araştırıyom araştırıyorum herkes 30-40-50 arası adet olabiliyormuş bu normalmiş. benim adetim zaten 35-40 günde bir olur. DR neden ısrarla 1 mayıs ta muayeneye istedii çok merak ediyorum. bilen ya da tahminde bulunabilecek olan var mı?
cnm peki druna dedinmi?bnm adetlerim ztn 35 40 gün sürüyo diye,kürtaj olduğun için muayene istemiştir,içerde parça kaldımı diye korkma korkulcak bişey yok,bnmde düşükten sonra dr demişti en geç 15 güne kanaman başlar,başlamasa tekrar gel diye,bnmki 2 güne başlamıştı,herkeste farklı olur kimi erken kimi geç..
canım emin ol burda bi çok arkadaş bunu baya konuşmuştukarkadaşlar daha öncede söylemiştim ama bir cevap bulamamıştım. benim bebeğim 01 Nisanda kalbi durdu ve kalanı da kürtajla aldılar. Dr um 10 gün sonrası yani 10 nisanda muayeneye çağırdı ve dediki en geç 30 güne yani 1 mayısa kadar regl olmazsan gel dedi.
internetten araştırıyom araştırıyorum herkes 30-40-50 arası adet olabiliyormuş bu normalmiş. benim adetim zaten 35-40 günde bir olur. DR neden ısrarla 1 mayıs ta muayeneye istedii çok merak ediyorum. bilen ya da tahminde bulunabilecek olan var mı?
allah korusun öyle düşünmeayyy ya bide rahimde yapışıklık falan olursaarkadaşlar bu yapışıklık hakkında bilgisi olan var mı, rahim filmi çok mu acı veriyor insana? ((((
Canım Dr a söyledim benim adetim düzensizdir 35-40 günde olurum diye. benide 10 gün sonra muayeneye çağırmıştı ve kürtajdan sonra tam 10. gün kanamam kesilmişti Dr kesilmiş kanaman dedi. illa 30. gün gel 31 güne bırakma diyince de ben dedim ki etrafımdakiler derki 40, 50 gün de sürebilirmiş falan dedim. ama adam ısrar edince 30. günde gel diye benimde içime kurt düştü ve biliyorumki 30. gün adet olmayacağım. offfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?