Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

insallah canim benim :) su haftaya cuma kontrolu atlatalim hayirlisiyla daha rahat olurum insallah.

insallah canim benim!

canim yumurtlama illa ki bilgisayarda yazan gibi de olmayabiliyor herkesin bunyesi farkli diye..hatta bazen aydan aya bile degisebiliyor beslenme ve stres durumuna gore mesela..sen elindeki firsati degerlendir gerisi Allah kerim

Ay fidelemi bnm de ilk dusuk ole oldu 10 haftalik kontrolune gittim gelisimi 6. Hafdaydi
Fakat 9. Hafada kalbi durdu cunku butun belirtiler bulantilar bicak gibi kesilmisti

benim de ilki aynen oyle olmustu canim ya...3,5 hafta tasimisim bir de..ben de gebelik ilerledi ondan belirtiler kesildi sanmistim ama bicak gibi kesilmisti her sey. bir de bi aksam karnima cok kotu sancilar girmisti meger oyle olurmus..ne bileyim..insan basina gelmedikce bilmiyor ki.

ALlahim yasatmasin bi daha 3 hafta bitti kaldi 3 hafta tedaviye baslariz artik hesabima gore agustosta yeniden baslariz
Sizin 3 ayinz falan kalmis olur insAllah

canımm bebeğin iyi olsun sen yaparsın bişi olmaz korkma bebeğini düşün..inşallah çok sağlıklı gider herşey canım güzel haberlerini bekliyorum buradan:)
inşallah canım tek dileğim o yoksa inan biri bana hergün göbeğine iğne yapacaksın dese,
hele ki kendi kendine yapacaksın dese deli derdim.bu sabah da kendim yaptım inanamıyorum
hiçbişeyi yapmam demeyeceksin bu hayatta
senin süren mayısta mı bitiyor yoksa bu ay doktordan izin çıktı mı?
tatlım ben bu ay ovu testi yaptım bu bilgisayarlar ben 28 günde 1 olduğum için hep 14. günü gösteriyodu ama testte 16 ve 17. günler çift çizgi çıktı
yani muhtemelen 2-3 gün geç yumurtladım.sen de her ihtimale karşı değerlendir
yumurta hücresi 24-36 saat canlı kalıyo sen sakın boşvermeee
Siz bunu basaracaksiniz yavrum Allah kolaylik versin guzelim

sağol canım benim allah hepimize kolaylık versin
biz elimizden geleni yapalım da.
sen nasılsın film çekilecek değil mi?başka testler yapılacak mı peki?

kelebekkkkk günaydın ben haftaya hastalanıcam sonra başlıycam canım ama çok korkuyorum ya ne yapıcam bilmiyorum umudum sensin inşallah senin güzel haberlerini aldıkça seviniyorum umutlanıyorum...sen keseyi görmeye ne zman gideceksin???

kızlar sağolun cevaplar için... bu arada minikkelebek hamileymişsiiinnn ayy çook sevindim Allah kavuştursun inşalalh....

Cnm 3 hafta kaldi randevuya kurtajdan sonra 6 hafta gecmesi lazimmis
Bide trombofiliye bakilacak genetik cok pahali 5000 tl dedi dr bide temiz cikar bosuna ödemexin dedi
Bilmiyorum 28 gun olunca adet olurmuyum 3 hafta bitti
Gerci duzensizdi adetler iki senedir

Cnm besmele cek vur igneni kolayliklar ohsan exlesin merhameti sonsuz Rabbim

Neeslem mayis bebegi olur bakarsin oda guzel saglik hayirli gelsinde 6 gec olsun

arkadaşlar daha öncede söylemiştim ama bir cevap bulamamıştım. benim bebeğim 01 Nisanda kalbi durdu ve kalanı da kürtajla aldılar. Dr um 10 gün sonrası yani 10 nisanda muayeneye çağırdı ve dediki en geç 30 güne yani 1 mayısa kadar regl olmazsan gel dedi.
internetten araştırıyom araştırıyorum herkes 30-40-50 arası adet olabiliyormuş bu normalmiş. benim adetim zaten 35-40 günde bir olur. DR neden ısrarla 1 mayıs ta muayeneye istedii çok merak ediyorum. bilen ya da tahminde bulunabilecek olan var mı?

cnm peki druna dedinmi?bnm adetlerim ztn 35 40 gün sürüyo diye,kürtaj olduğun için muayene istemiştir,içerde parça kaldımı diye korkma korkulcak bişey yok,bnmde düşükten sonra dr demişti en geç 15 güne kanaman başlar,başlamasa tekrar gel diye,bnmki 2 güne başlamıştı,herkeste farklı olur kimi erken kimi geç..

canımcım ne güzel beklemeden hamile kaldın,sıra şimdi iğnelerde yaparken kasma kendini,rahat bırak ki yaparken acımasın,tmm anlıyom zordur ilk zamanları acı çekersin sonrada alışırsın gör bak...(kelebeğim)

Son düzenleme:

Canım Dr a söyledim benim adetim düzensizdir 35-40 günde olurum diye. benide 10 gün sonra muayeneye çağırmıştı ve kürtajdan sonra tam 10. gün kanamam kesilmişti Dr kesilmiş kanaman dedi. illa 30. gün gel 31 güne bırakma diyince de ben dedim ki etrafımdakiler derki 40, 50 gün de sürebilirmiş falan dedim. ama adam ısrar edince 30. günde gel diye benimde içime kurt düştü ve biliyorumki 30. gün adet olmayacağım. offfff

ayyy ya bide rahimde yapışıklık falan olursa arkadaşlar bu yapışıklık hakkında bilgisi olan var mı, rahim filmi çok mu acı veriyor insana? ((((

canım emin ol burda bi çok arkadaş bunu baya konuşmuştuk
50 günü geçen bile oluyor
sen içini ferah tut çok düşünmemeye çalış bu adet olayını ki stres yaptıkça gecikiyor, burda çok tecrübe edinildi
özel hastanemiydi, maalesef bazı özel Dr.lar olsun sen gel bakalım gibi bi ekstra geliş isteyebiliyor maalesef tamamen duygusal bilmem anlatabildim mi

ayyy ya bide rahimde yapışıklık falan olursa arkadaşlar bu yapışıklık hakkında bilgisi olan var mı, rahim filmi çok mu acı veriyor insana? ((((
allah korusun öyle düşünme
ben de minikkelebek te başka biçok arkadaş ta krtj olduk maalesef ve allaha şükürler olsun yeniden hamile olduğumuzu öğrendik
şimdi hep sizin için dua ediyorum, rabbim hayırlısıyla tez zamanda nasibetsin inşallah
bütün isteyenlere, rabbim aratmasın

cnm illaki 30.gün adet olucaksın diye bekleme,ne zamn gelirse şansına,drun gel dediyse git çok stres yaparsan dahada gecikir adetin
kendini rahat bırak ki vücudun rahatlasın,essela daha net yazmış drun özelmi?devlet dr ları daha iyi bu konuda illa şu zmnda gel diye şart koşmuyor bnm tahlillerim vardı,devletteki dr ne zmn adet olursan gel demişti mesela...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…