Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

ben çoook şükür 2 ay olcak sigarayı bırakalıı çok içiyordum 1 paketi geçiyordu hamileliklerimdede içmiştim artık sigara sorunum yok siz kaç düşük yaptınız

çok geçmiş olsun arkadaşım şu an korunmuyor musun?
tekrar denediniz mi neden olmaz diye düşünüyorsun ki?aklından böyle şeyler geçirme şimdi
yıllarca doğum kontrol hapı kullanmana rağmen çok beklemeden hamile kalmışsın
kürtajdan sonra daha kolay hamile kalındığını duymuştum.adetin düzensizse ovulasyon testiyle yumurtlama günlerini öğrenebilirsin.
böylece riskli günleri değerlendirip şansını artırırsın canım[/QUOTE]

yok korunmuyorum. kürtajdan sonra hic korunmadim. 2 ay adet olmayinca doktor bir hap verdi onu 10 gün kullandim ve biraktiktan 1 hafta sonra bir adet gördüm. bakalim bu ay ikinci adetim gelir insallah ve düzene girer yine. dogum kontrol hapini kestikten sonra 3 ay düzenli gelmisti. umarim yine öyle olur. yada olmaz ve hemen bebis gelir insallah :)

aynen oyle canim ben ilk basta beklemedigimden sarap bile ictim biliyor musun..daha senin anlamadigin safhada bir sey olmazmis bebege doga korurmus onu. sen anladiktan sonra ise is sana kaliyor

ohhh şimdi biraz daha rahatladım :) benmki negatifti o yüzden dikkat etmek lazım zaten bi hamile kalsam buldumcuk olcam galiba daha da dikkat edicem:)
senin nasıl gidiyo canım bulantılarla aran nasıl?:)

canim bizim kasim topiginde 37 yasinda hamile de var 45 yasinda da :))) ben de 31 yasindayim annem mesela erkek kardesimi 33'unde dogurmus 10 yas ufaktir benden,turp gibi dogdu masallah. bir sey yok yasinda artik bu devirde gecti o yas hikayesi

sağol canım moral verdin hep yaşımı söyleyip duruyorum eşime bile doktorumada demiştim yaşım geçiyor diye oda ne var yaşında gençsin daha felan demişti takıntı oldu bende yaş geçti diye heralde,, hadi yaa benimde annemde kardeşimi 32 yaşında dogurdu ben 12 yaşındaydım...okadar hormonlu şeyler yiyoruzki insan korkuyor aslında önünde örnekleri var arkadaşımın ablası 34yaşında evlendi 35 yaşında anne oldu şimdi 39 yaşında 3. çocuğu yeni doğdu 2 aylık

kızlarr bal çörekotu ve tarçın karışımı kullananlara bir sorum var sabah aç karnına yiyorum bi tatlı kaşığı fazla değil ama inanılmaz derecede mide ve karın ağrısı yapıyor bi 2 saat geçmiyor böyle olan varmı yoksa bana mı dokunuyor

kızzz ne varmış yaşında,bnde 28 yaşındayım hiç takıntı yapmam yaşımı,sölemesi ayıp yaşımıda göstermem soranlar öle der,genelde spor giyinirim ondan heralde,severim rahatlığı,ballı karışımı sormuşun ben geçen ay düzenli yedim,bnde de karın ağrısı yaptı olsun cnm zehir deil ya yemeye devam et,belki faydası olur inşallahta olur..

bisi olmaz canim benim sen merak etme,ilerde dikkat et ama tum etler iyi pissin ozellikle toksoplazman negatif ciktiysa. benim kedim oldugu icin pozitif cikti ben biraz daha rahatim bu konuda.

neslecim demek kedin var,evdemi bakıyon bnde çok severim ama köpekleri,bi türlü şansım olmadı evde bakmak geçen senelerde eşim almış köpek,evde durmadı annesi emzirmemiş çok zayıftı,beni annesi sanıyodu çok ilgi gösterdim diye heralde,ayağımın dibinden ayrılmıyodu,wcye bile zor gidiyodum,baktık büyüttük sonra öldü tamda alışmışken(((

çocukta olmadıkça iyice takıntı oldu yaşım geçiyor olmuyor diye yoksa takmam yaşı zaten bende göstermiyorum hiç aynen bende hep spor giyinirim belkide ondan canım ayy sendede mi yaptı ben çok fenayım karnım sanki adet olacakmışım gibi ağrıyor dayanamayıp bırakacaktım 2 gün kaldı dayanayayım bari niye yapıyorki karın ağrısı anlamadım inşallah faydası olurda bu eziyete değer kafayı sıyıracam artık yoksa

valla al bendende okadar hala 20 yaşında gibi gösteriyorum 8 yıl geçmesine rağmen buda bizim ayrıcalığımız kiloda biraz bozuyo işte

ben çoook şükür 2 ay olcak sigarayı bırakalıı çok içiyordum 1 paketi geçiyordu hamileliklerimdede içmiştim artık sigara sorunum yok siz kaç düşük yaptınız

1. düşük 3 kürtaj bende bırakmayı çok istiyorum bende 1.2 felan buluyodur paketlerim çok kötüya nasıl bırakçam bilmiyorum

ohhh şimdi biraz daha rahatladım :) benmki negatifti o yüzden dikkat etmek lazım zaten bi hamile kalsam buldumcuk olcam galiba daha da dikkat edicem:)
senin nasıl gidiyo canım bulantılarla aran nasıl?:)

canim ben az kustum yani toplamda 3 kez ama bulantim ve tiksinmem var. reflu problemimiz ve gaz da mevcut. enerjim yavas yavas kendine geliyor,dun ilk defa kalktim bulasik yikadim yorulmadan. bulanti ve tiksinme 7-8-9. haftalarda zirvedeydi simdi birazcik daha iyi ama hala var maalesef. her saglikli seyi yiyemiyorum zorluyorum bazen. 14. haftaya kadar gecer diyorlar. haftaya cuma doktor ayin 6sinda da ikili testimiz var bakalim,1 aydir gormuyorum bebisi insallah her sey yolundadir.

canim agir geldi belki sana ac karnina. ben kahvaltidan sonra yiyordum ac karina yemiyordum

evet canim kedim var 12 yasinda bir disi. 19 yasimdayken 2 aylikken almistim annesi emzirmiyordu. ben sutunu verdim cis yapmasini ogrettim. can dostumdur. simdi maalesef Turkiye'de annemin yaninda cunku bu kadar yola getirmeye kiyamadim yasli diye, bir de ucakta asagi bagaj yerine koyacaklardi,cok aglar korkar diye kiyamadim. ama cok ozluyorum. ilk hamileligimi hissetmisti Turkiye'de tatildeyken,gelip bebegin oldugu yere yatardi koklardi orayi :) profil fotomdaki kedi kendisi :) kedim de beni annesi sanar. ben Amerika'ya donunce bir hafta yemeden kesilir hep uzuntuden,bilgisayarda sesimi duyunca yatagima kosuyormus. annemle babamin da hep kedileri kopekleri vardi ben hep hayvanlarla buyudum.

Kızlar ben geldim napıyonuz
Sabah doktora gittim,iğnelerimi aldım.HCG testi verdim,134 olmuş
İlk iğnemi hastanede yaptırdım gözlerim doldu ağlayacaktım zor tuttum kendimi
canım çok yandı çoooook iğneyi saplarken o kadar değil de enjekte ederken allahım sana geliyorum dedim
çok moralim bozuldu hergün nası yapçam ben bunları bilmiyorum dayanmak zorundayım
haftaya randevumuz var yine,bu defa sağlıkla olsun da ne diyeyim :18:
bugün adet günüm inşallah iğnelenmekte geç kalmamışımdır
amin asenacım herşeye takılıp duruyoruz şimdi bide rüyalara takılma nolur
test yapmadın değil mi?ben geçen ay çok belirti yaşadım ama fıss çıktı
bu ay bitek göğüsler şişti yani,belirtiye de rüyalara da takılma
güzel şeylere yoralım ki öyle olsun
gittim tatlım doktora iğneleri sokuşturduk rahatladık biz
senin sayfalarda bi ayar bozulmuş belki de kuzum
önemli bi formül mü bilmiyorum ama ovulasyon testi yaptım koyu çıkan günleri kaçırmadım bi de yattım canım
ayrıca fatıma ana otunu kaynatıp içtim,gerçi o doğumda içiliyomuş rahim açılsın diye

ahaahahaaa hakkaten ha bizimki de anlıyodur da işine gelmiyodur yumurtlasa da koşsa gelse modundalar zaten
çocuk beşikte keçi boynuzu suyu içmeye başlicak artık torunlar üçer beşer gelir kızın da çok yumurtlarsa
vay haline seninnn

Tutucam kızım doğurmicam niye çocuk 1 yaş yaşlı olsun şimdi ben 27 olaydım iyiydi ama 28 diyorum
1 sene 1 senedir yani
benim boy 1.64 kilom da dün tuvaletten çıkınca tartıldım 56,4 çıktı
yazın 51 leri görmüştüm ama düşük yapıyodum strestendi yani
siz yapın partinizi de düşmeyen göbeğinizi nereye saklarsınız bilmem artık
inşallah sen de karnı burnunda oturursun da ödemlerden aklına parti gelmez

bayağıda ortak yanımız varmış cnm,asla spor giyinmekten vazgeçemem rahatlıktan dolayı,evet cnm bnde de yaptı,demiştim ya tatlıyı pek severim diye her ne kadar karın ağrısı yapsada yedim hemde düzenli yedim,sende bırakma devam at korkma yan etki felan yapmaz sonuçta ilaç deil ballı macun,bide ben aç karnına yedim sabah akşam :)))

cnm ne yaptın doktor iğneyi verdimi kan testiistedimi bugünde merak ettim seni.umarım iyidir herşey görüşürüz

canım verdi iğneyi yaa biz napçaz seni de korkutmak istemiyorum ama inan canım çok yandı
belki ilk defa oldu diye,bilmiyorum ama enjektöre bastıkça nefesim kesildi,,zaten kendimi çok kasmıştım
şimdi topik topik gezip yanmayı azaltıcak çözüm arıyorum.önceden buz koyunca yanmayı azaltıyo diye okudum
yarın sabah ilk defa kendim yapmayı planlıyorum,ben normalde iğneye bakamam bile korkağım yani
bakalım sabah nası yapçam
öğrenip deneyimlerimi senle de paylaşçam seni kurtarcam bu hayattan

kedim var deyince fotodaki oldunu anlamıştım ztn,malasef bizim ailede bnm dışında hayvan hastası yoktur,bnde çok severim en iyi dostlar,cnm hamileliğine gelince boşver sağlıklı olsunda miden bulansın,bi yerde okumuştum gebelik için mide bulantısı ztn iyi bi şeymiş,iyi bi gebelik için ne güzel hamilesin,bak bizlere neler yapıyoz bu gidişle mahtunayla denemediğimiz kür kalmıcak...sen bizim gurur kaynağımızsın.))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…