Kızlar şeker kızlar

İlk randevumuzu atlattık keselendik

ama doktor bizim için yeterli değil tabiki dedi,haftaya cumartesi gidip kalp atışı beklicez :18:
gece uyuyamadım sabah 5 buçukta uyandım iğnemi yaptım dualar ettim
allahım yardım etsin hepimize
merhaba herkese size birşey sormak istiyorum geçen doktora gittim doktor iltahap düşüncesiyle bana antibiyotik ve progesteron verdi (bu arada hem ultrasyon hem tahliller normal)progesteron iki kere yuttum ve ağır geldi bayıldım o yüzden kestim biraz uzattım lafı kusura bakmayın asıl sormak istediğim bıraktıktan 3 gün sonra kanama yaptı doktor bıraktığım için olduğunu söyledi ama ben tedirgin oldum onun için bilenlere sormak istedim şimdiden teşekkürler
merhaba arkadaşım progestanın baş dönmesi falan yaptığını biliyorum beni de bayıltıyodu ama kanamayı bilmiyorum açıkçası
ama doktorun vardır bldiği bişey
canım korkma yarın herşey güzel olacak keseciğini göreceksin bebişinin :) o kasık ağrıları çok normal canım biliyosun ama seni çok çok iyi anlıyorum nasıl korktuğunu heyecan yaptığını kivi falan ye ananas ye canım :)
sağol canım korkudan güzel hislerimin bile farkında olamıyorum biliyomusun
kivi yiyorum hem de günde 2 tane

nar suyu içiyorum iyiymiş
doktor süt yoğurt yımırta ve sebze dedi
pasta çörek börek ı-ııııhhh dedi
Kuzucum, 13 saat uzunmus yaa bak hamilelikte kan dolasimi cok onemli biliyorsun onun icin oturdugun yerde bile o ayaklarini
bacaklarini oynat kiyamam daha dogum iznine de cok var insallah cabuk gecer.
Bu arada igneleri batirmayi cozmussun afferim sana
doktorun dedigi gibi diyabetli insanlar hayatlari boyunca bu igreneleri
yapiyor sende alisicaksin yeterki bebis iyi olsun 
Ben cidden bu ay olmadigini dusunuyorum kiz sagdan yumurtladim bugun sol taraf berbat bi sanci icinde korkutmaya basladi beni,
zaten her kucuk seye panik yapmaya merakliyim bi bu eksikti
Hayirlisi Allahtan cicim haberdar et bizi doktora gittikten sonra
canım valla arada bi printer a kadar yürüyorum bi de su içtiğim için çişim geliyo durmadan zor yetişiyorum tuvalete

bugün iğne yakmadı ama sokarken acıdı biraz.acı var ama yapçak bişey yok artık

sen de sancılara takma kafanı ümitsiz olma
insan anlıyo sanki,herşeyin hayırlısı olsun güzel haber verirsin 14 gün sonra allahın izniyle
saol canim benim!
korkunu cok iyi anliyorum. benim randevu cuma, gecen haftadan basladim asabilesmeye. insallah iyi haberlerle kapatacagiz bu haftayi!!!
ilk telaşı atlattık canım dediğin gibi ben de işyerinde terör estirdim bu hafta o kadar stresliydim ki
hem yoruldum hem de ne olacak stresi yüzünden..
insanlar da çok anlayışsız bencil iyi yaptım hepsinin hakkından geldim
sonuç: MTHFR C677T heterozigot
kan pıhtılaşmasına yatkınlık varmış sanırım. bugün 2 doktora gösterdim, biri pıhtılaşma var diyor, genetik uzmanı ise mühim değil diyor.
kendi doktorum acil ameliyata gidince gösteremedim bugün, perşembe inş. gösteririm.
anladığım kadarıyla coraspin verilecek.
minikkelebek, canım ya senin sonuçların nasıldı? hangisinde mutasyon görüldü sende?
bu arada adetin 20. günü ovulasyon oldu demiştim daha önce.
bugün adetin 34. günü, ovulasyonun 14. günü :)
kan testi yaptırdım bugün, negatif çıktı. hala adet olmayıncada senaryoları yazmaya başladım öğlenden beri :)
erken menopozamı giriyorum (ablamda görüldü)
yumurtalar kist mi oldu
stres yaptım, adetim gecikti
bu ay ovulasyon çaılşamlarıda iyi geçmişti ama... takdir tabi :)
bir sonraki muhtemel ovulasyon günüm mayısın 15 inden sonrasına denk gelir, sanırım.
internetten ovulasyon ve gebelik testleri alıyorum, bittiler çünkü :))
asenacım senin de benim gibi çıkmış sonucun
benim de mtfhr ler heterozigot,biliyosun şu an hergün iğne oluyorum
ben sonuçları aldığımda hemen KK da araştırmaya başladım
pıhtılaşma topiğinde bu durumda olanlara profesörler genellikle iğne ile tedavi vermiş
bazılarına 0.2 lik doz iğne vermiş yeterli gelmemiş dozu yükseltmiş.
ben de doktora gittiğimde aklımda bi fikir vardı bana 0.4 lük iğne vereceğinden emindim

doktorumun açıklaması aynen şöyleydi,"
bizim kitaplarda okuduğumuz,eğitimde gördüğümüz bu mutasyonun çok büyük bi risk olmadığıdır.ama klinik olarak baktığımızda tekrarlayan düşük geçmişi olanlarda bu iğneyle yüzde 90 ın üzerinde başarı sağlıyoruz.öncekileri öyle denedik bu defa iğneyle deneyelim" dedi.kalp atışını beklemicez testler pozitifi gösterir göstermez başlicaz dedi.
bi de coraspine 2 ay kadar önceden başladım yanında folbiol de içiyodum canım
doktorum iğne vermeseydi iğne veren bi doktor bulana kadar uğraşacaktım açıkçası
sen bu ay belki geç yumurtlamış da olabilirsin canım,inşallah testler pozitife döner