Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Merhaba kuzucuklarim

Umarim hepiniz iyisinizdir. Benim bu ayda kesinlikle

tutmadi cunku adet sancilarim basladi artik bugun yarin

kapiyi calar. Ben karar verdim artik bu bebek yapma isine
bi sure ara vericem hatta foruma arada sirada gelip

halinizi hatrinizi sorarim. Bir senedir hic bir sorunumuz

olmadigi halde hamile kalamiyorum artik kafaya

takmaktan biktim onun icin komple bitiriyorum.

Ovulasyon testi, derece, gebelik testi vs ne varsa

cope atiyorum yarindan itibaren :)

Eger bunu yapmazsam kafayi yicem heralde. Allahtan hayirlisini diliyorum.

Calismalari surduren kizlar insallah bi an once hamile

kalirsiniz ve hamis anne adaylarimiz kuzulariniza iyi bakin
Allaha emanet olun

inşallah adet ollmadan hamile kalmış olursun... kafayı yedik toptan rabbim hayırlısını versin inşallah hepimiz hamile kalırız bu ay ocak topiği oluruz

kızlar bugün ilkkez sağ ve sol kasığımda bi batma var benim hiç sol kasıgımda batma olmazdı ilkkez oldu ve sabah su gibi akıntı geldi ardındanda yumurta akı gibi bişe geldi baktım iki parmak arasında uzuyordu şimdi hiç gelmiyor ben şimdi yumurtladım mı nasıl oluyor ben hiç anlamıyorum bu yumurta işinden yumurtladım mı yumurtlayacammı ilişkiye bugün giremem eşim nöbette yarın akşam olsa geç kalırmıyım

canim eger yumurta aki kivaminda ve 2 parmak arasi uzuyorsa bugun en bereketli gunlerinden yarini bos gecme derim,3-4 gun suruyor en bereketli gunler

kızlar bugün ilkkez sağ ve sol kasığımda bi batma var benim hiç sol kasıgımda batma olmazdı ilkkez oldu ve sabah su gibi akıntı geldi ardındanda yumurta akı gibi bişe geldi baktım iki parmak arasında uzuyordu şimdi hiç gelmiyor ben şimdi yumurtladım mı nasıl oluyor ben hiç anlamıyorum bu yumurta işinden yumurtladım mı yumurtlayacammı ilişkiye bugün giremem eşim nöbette yarın akşam olsa geç kalırmıyım

ovulasyon belirtileri onlar cnm,tam gaz çalışmaya devam,bende araştıra araştıra öğrendim,herkezin bünye farklı mağlum yumurtlama önceside olabilir sonrasıda olabilir,sen hiç affetme....
artık bıktım usandım be cnm,onu kullan bunu kullan iiice kilo yapıyo,stres bi yandan kafa ztn bi milyon bu ay kendimi bıraktım diyet ve sporla uğraşıyom,sen bu ay tamamla baklım sonuçlar inşallah olumlu olur.
bu ay var bizim topikte bı sıkıntı,stres hali kimse eskisi gibi deil,eskisi gibi kızlarda bişeyde yazmıyor,bnm giresim gelmiyor bişeyler yazılmayınca:(((((

canim eger yumurta aki kivaminda ve 2 parmak arasi uzuyorsa bugun en bereketli gunlerinden yarini bos gecme derim,3-4 gun suruyor en bereketli gunler

evet yumurta akı kıvamındaydı ve iki parmak arası uzuyordu ama 2 kere gördüm başka görmedim oda sayılıyormuki aceba ayy inşallah canım yaa bereketli olur inşallah yarın akşam artık boş geçirmem adamcağız sabah gelecek yatar dinlenir üstüne çullanamam :-)) artık yarın akşam denerim inşallah tutar bakalım 3-4 gün sürecekmi
ekim günleri tohum inşallah yeşerir bahar müjdesi gelir....
neslee senin pıtırcık napıyor bakalım nasıl iyimii

ovulasyon belirtileri onlar cnm,tam gaz çalışmaya devam,bende araştıra araştıra öğrendim,herkezin bünye farklı mağlum yumurtlama önceside olabilir sonrasıda olabilir,sen hiç affetme....
artık bıktım usandım be cnm,onu kullan bunu kullan iiice kilo yapıyo,stres bi yandan kafa ztn bi milyon bu ay kendimi bıraktım diyet ve sporla uğraşıyom,sen bu ay tamamla baklım sonuçlar inşallah olumlu olur.
bu ay var bizim topikte bı sıkıntı,stres hali kimse eskisi gibi deil,eskisi gibi kızlarda bişeyde yazmıyor,bnm giresim gelmiyor bişeyler yazılmayınca:(((((

ben fazla anlamıyorum canım bu yumurtlamadan benim düzenim yok o yüzden bende burda ögrendim bakalım yarın akşama kadar kaçmazsa yarın deneyecem ya tutarsa oldu göle maya çalıyoruz.
aman bende usandım canım aynen çok kilo aldım bende acilen vermem lazım zaten hamilelik döneminde yatarak hiç kalkmam gerekliydi bide annem sağolsun yedirdi yatarak kilo aldım onun kalanı göbek var bide şimdi yediklerimiz iyice aldık bende bu ay olmazsa artık halk eğitime felan gitcem kurslara eşim çalışmamıda istemiyor özelde üniversiteli ev hanımıyım evin iktisatını yap diyor :-) ben bebek iktisadı yapıyorum her ay ..inşallah olumlu olur..
aynen evet bence baharın verdiği stres hali birde üstüne sürekli bebek için uğraşma insanda bi bıkkınlık oluyor canım ya o yüzden

$civciv-mehmet-2773-I3.webp

kızlarrr yumurta pişmiş

evet yumurta akı kıvamındaydı ve iki parmak arası uzuyordu ama 2 kere gördüm başka görmedim oda sayılıyormuki aceba ayy inşallah canım yaa bereketli olur inşallah yarın akşam artık boş geçirmem adamcağız sabah gelecek yatar dinlenir üstüne çullanamam :-)) artık yarın akşam denerim inşallah tutar bakalım 3-4 gün sürecekmi

ben fazla anlamıyorum canım bu yumurtlamadan benim düzenim yok o yüzden bende burda ögrendim bakalım yarın akşama kadar kaçmazsa yarın deneyecem ya tutarsa oldu göle maya çalıyoruz.
aman bende usandım canım aynen çok kilo aldım bende acilen vermem lazım zaten hamilelik döneminde yatarak hiç kalkmam gerekliydi bide annem sağolsun yedirdi yatarak kilo aldım onun kalanı göbek var bide şimdi yediklerimiz iyice aldık bende bu ay olmazsa artık halk eğitime felan gitcem kurslara eşim çalışmamıda istemiyor özelde üniversiteli ev hanımıyım evin iktisatını yap diyor :-) ben bebek iktisadı yapıyorum her ay ..inşallah olumlu olur..
aynen evet bence baharın verdiği stres hali birde üstüne sürekli bebek için uğraşma insanda bi bıkkınlık oluyor canım ya o yüzden

cnm geçen ayda bnmde ovulasyon belrtim vardı,bu ay hiç yok anlamdım,iiiice kendimi saldım yok yok bu ayda olumsuz bnm için..
eşin çalışma diyosa otur evinde boşver ama evde tek olmuyo kendine eğlence bul oyalıcak seni yoksa sıkıntıdan patlarsın.
malasef hemde ne bıkkınlık oluyo:((((

canim hayirlisi yarin gormeye gidecegiz kendilerini. 1 aydir gormuyoruz cok heyecanli ve gerginim. insallah iyi haberlerle gelirim.

akintin oyleyse bu gunleri kacirma canim oldugu zaman olsun :)

bahar gunleriyle havamiz degisecek insallah.

canım deneme olayı bitmiştir derken tamamen bitirmiyorsun değil mi yani korunmaya başlama sakın evet kafandan atma adına ovul testini ateş ölçmeyi bırakabilirsin bence ama sakın korunmayın. akışına bırak belkide hemencik ilk ayda hamile kalırsın ne de güzel olur:)
ben mesela bunların hiçbirini yapmadım ilk hamileliğimde 7. denememizde olmuştu.bu yöntemleri şimdi de düşünmüyorum allah inşallah denememe gerek kalmadan sağlıkla bebişimi verir tabiki hepimize de
bu ay kürtajdan sonra ilk denememiz benim de adetim çok yaklaştı ve merak içindeyim her tuvalete gittiğimde acaba adet oldummu diye bakıyorum batım galiba ctesi yada pazar ama sabredemiyorum :(
ilk denemelerimizde 7 ay boyunca hiç böyle olmamıştım ama bir kere o hissi yaşayınca daha da heyecanlı oluyo insan sabırsızlanıyo tekrar hamile kalmak için

Canim galiba 1 sene filan denemek istemiyorum hatta korunmaya baslayabilirim

Ya dusunmustum ki eger bu senenin basinda hamile kalsaydim bebisi biraz buyutup kariyerime devam ederdim. Onun icinde Bi

bebegim olur diye inan son is basvurusu bile yapmiyorum, bakiyom olmuyor bari bos bos

oturmayim. simdi meslegime baslayip sonra hamilede kalirsam o zaman hemen birakmak zorunda kalicam. en iyisi daha vakit

kaybetmektense istemeyerekte olsa biraz uzak durmak en iyi olacak galiba :43: Yasimda daha erken 22, ama esim daha buyuk,

30una varmadan bebisimiz olsun istedim ama daha 1 senesi var onun 30 olmasina :) Rabbimin takdiri hayirlisi olsun

canim sana ne iyi gelecekse onu yap. arada ugra ama lutfen oyle hic gelmemezlik yapma. senin icin hayirlisi neyse o olsun.

Yok kiz sizi takip ederim yinede ama bos kalabalik yapmak istemiyom yine sorulariniz sorunlariniz olursa sorun valla yardim ederim
edebildigim kadariyla. Sen bebisine kendine iyi bak Allah insallah saglikla kucaklamayi nasip etsin canim :nazar:

inşallah adet ollmadan hamile kalmış olursun... kafayı yedik toptan rabbim hayırlısını versin inşallah hepimiz hamile kalırız bu ay ocak topiği oluruz

Anam ben bu isten uzaklasmazsam ciddi bir sekilde kafayi yiyecegimi dusunuyorum :1:

Ayy yok kuzum nerde keske hamile olsam ama hafiften geliyor agrilar bunu hissetmeye baslayinca genellikle 2-3 gune geliyor

kirmizilar zaten. Stres yapma kuzum hayirlisiyla yakin zamanda bebisin gelicektir eminim..

günaydın arkadaşlar, benimde kürtajdan sonra ilk kırmızılar bugün geldi, kaldı 2 kırmızıyı daha görmek. sonra bende sizin gibi denemelere başlayacağım inş...

arkadaşlar kürtajdan sonra 10. gün kontrole gittim. adet olmazsan gel dedi ama bugün adet oldum. 3 ay korun dedi. sizce ben tekrar kontrole falan gitmelimiyim? yoksa tekrar hamile kalırsam mı gitmeliyim?

arkadaşlar kürtajdan sonra 10. gün kontrole gittim. adet olmazsan gel dedi ama bugün adet oldum. 3 ay korun dedi. sizce ben tekrar kontrole falan gitmelimiyim? yoksa tekrar hamile kalırsam mı gitmeliyim?

kürtajdan kac gun sonra adet oldun cnm
kaybettigin haftada kac haftaliktin

tekrar kontrole gitmene gerek yok cnm takviyelerini al

bnm tavsiyem adetten sonra hemen basla derim haftan kucuk ise eger

bu sekilde hamile kalan cok tekrar hamile kalirsan hemen git drauna tedbir amacli birseyler verirr

bu sekilde hamile kalan cok tekrar hamile kalirsan hemen git drauna tedbir amacli birseyler verirr

gurbet güzelim, bebeğimi 9 haftalıkken kalbi durmuş, 11 haftada farkettik kalbi durduğunu düşük oldu ve kalanı kürtajla aldılar.
adetim kürtajdan sonra 1 ay sonra oldu. dr 3 ay korun dedi. haftam çok da küçük değil. tekrar aynı şeyi yaşamak istemem bu nedenle 2 ay daha bekleyeyim diyorum. hayırlısı Allah'tan artık.
geç olsun ama Allah tekrar aynı acıyı yaşatmasın hiçbirimize inş.

Canım mesaj atamıyorum 100 olmadığı için, buradan yazayım dedim. Sebebi henüz belli değil benim düşüklerimin. Şuan test sonuclarını bekliyorum. kan pıhtılaşması ve genetik icin kan verdik beklemedeyiz. 26 martta kürtaj oldum. Benim cocuğumda yok henüz. Cok zor... :( Yaşım 30 ve erken menapoz riskim var yumurtalarım yavaşlamaya başlamış. Testlerin sonucunu bekliyorum ona göre direkt tüp bebeğe gideceğiz galiba. Bilmiyorum bende aklım cok karışık. Çok erken öğrenmiştim evet hamile olduğumu ama o da bir işe yaramadı ki. Bilmiyorum Rabbim hakkımızda hayırlı olana sabır versin..

yrn3, canım inşaallah hamilesindir, bu sefer ağrıların adetten değildir inşaallah.
inşaallah yanılıyorsundur canım.

bende yine rüyamda gördüm adet olduğumu ve sabahında gerçekten adet oldum yine :)

ben ara veremiyorum bebek fikrine :(

daha adetin başında ovulasyon gününü hesaplamaya başlıyorum :)

Rabbim bilir hayırlısını, napalım bekleyeceğiz, taktir Allahın.

Canım mesaj atamıyorum 100 olmadığı için, buradan yazayım dedim. Sebebi henüz belli değil benim düşüklerimin. Şuan test sonuclarını bekliyorum. kan pıhtılaşması ve genetik icin kan verdik beklemedeyiz. 26 martta kürtaj oldum. Benim cocuğumda yok henüz. Cok zor... :( Yaşım 30 ve erken menapoz riskim var yumurtalarım yavaşlamaya başlamış. Testlerin sonucunu bekliyorum ona göre direkt tüp bebeğe gideceğiz galiba. Bilmiyorum bende aklım cok karışık. Çok erken öğrenmiştim evet hamile olduğumu ama o da bir işe yaramadı ki. Bilmiyorum Rabbim hakkımızda hayırlı olana sabır versin..

Canım, kürtaj zamanlarımız birbirine yakın benim de 1 nisan. ve bende 30 yaşındayım. ilk defamı kürtaj oldun?

Gurbet ablacım beni hatırlamışsındır... ben hala kürtaj sonrası arasıra leke görüyorum şimdi ben tekrar adet olacak mıyım ne zmaan olucam bide olduktan sonra hamile kalmamın ne riski var? bebeğim 8 haftalıktı kalbi durdu. kanama vs herhangi bir belirti yoktu ama kalbi durmuştu işte :( ne yapmalıyım sence?

cnm arkadaşım hiç bekleme bence adetin bitsin başla çalışmalara,dr genelde 3 ay korunma veriyo belki başka bi dra gitsen hiç vermicek,bu senin psikolojine bağlı cnm,karar senin...

Canım, kürtaj zamanlarımız birbirine yakın benim de 1 nisan. ve bende 30 yaşındayım. ilk defamı kürtaj oldun?
Bn 5 nisanda kurtaj oldum
Ilk ikisi ilacla dusuruldu
6 haftanin dolmasini bekliycem ki rahim filmi cekilsin sonrasa perde alinsin
Ultrasalda gordu perdeyi dr
Bide pihtilasmaya baktiricam
InsAllah hersey yolunda gider
Cnm sebeb belli Olmadan deneme derim zaten
Gurbet ablacım beni hatırlamışsındır... ben hala kürtaj sonrası arasıra leke görüyorum şimdi ben tekrar adet olacak mıyım ne zmaan olucam bide olduktan sonra hamile kalmamın ne riski var? bebeğim 8 haftalıktı kalbi durdu. kanama vs herhangi bir belirti yoktu ama kalbi durmuştu işte :( ne yapmalıyım sence?
Cnm bnm toplamda kurtajdan sonra 8 gun kanama oldu
Ondan sonra lekelenme olmadi insAllah 28 gund olurum
Sen blki 40 gunu tamamlarsin
Ikinci dusukte yaklasik 45 gun kanama oldu gina gelmisti artik
Cnm sana tavsiyem pihtilasmaya baktir derim
Zaman kaybi ole bisey varsada yapilmiyosa cok yipratici bir surec dert bulunursa caresinede bakariz
InsAllah mutlaka yaptirin
3 dusuk oldu cogu yapmiyor ilk dusukte
Pmbe yalan ne yapalim mecburuz

Canim galiba 1 sene filan denemek istemiyorum hatta korunmaya baslayabilirim

Ya dusunmustum ki eger bu senenin basinda hamile kalsaydim bebisi biraz buyutup kariyerime devam ederdim. Onun icinde Bi

bebegim olur diye inan son is basvurusu bile yapmiyorum, bakiyom olmuyor bari bos bos

oturmayim. simdi meslegime baslayip sonra hamilede kalirsam o zaman hemen birakmak zorunda kalicam. en iyisi daha vakit

kaybetmektense istemeyerekte olsa biraz uzak durmak en iyi olacak galiba :43: Yasimda daha erken 22, ama esim daha buyuk,

30una varmadan bebisimiz olsun istedim ama daha 1 senesi var onun 30 olmasina :) Rabbimin takdiri hayirlisi olsun

Yok kiz sizi takip ederim yinede ama bos kalabalik yapmak istemiyom yine sorulariniz sorunlariniz olursa sorun valla yardim ederim
edebildigim kadariyla. Sen bebisine kendine iyi bak Allah insallah saglikla kucaklamayi nasip etsin canim :nazar:

Anam ben bu isten uzaklasmazsam ciddi bir sekilde kafayi yiyecegimi dusunuyorum :1:

Ayy yok kuzum nerde keske hamile olsam ama hafiften geliyor agrilar bunu hissetmeye baslayinca genellikle 2-3 gune geliyor

kirmizilar zaten. Stres yapma kuzum hayirlisiyla yakin zamanda bebisin gelicektir eminim..

bos kalabalik misin sen??? askolsun!! bu arada ne kadar gencmissin sen :)) hic uzulme derim benim yas 31 bana daha cok vaktin var diyorlar hep ;)

Back
X