amin canım sağol, haklısın belki karamsar olmakta ama hiç belli olmaz allahım ol derse olur, bence her ilişkide inanarak ve pozitif düşünerek geçir zamanını. benim çalışmalar sırasında çok canım sıkkın olup ta sırf yımırta günleri diye kendimi mecburi hissederek geçenler negatif sonuçlandı. çünkü psikolojim olumsuz düşünürken oluyordu resmen! sonra o zaman da demiştim unutmuşundur belki amaan dedim salladım coraspini de folikasidi de. haa iyimi yaptım hayır ilaç alcan tabi ama iç iç ne bu kadar kimyasal yüklüyom bişey de olmuyo gibi düşünüp boşlamıştım iyice. hatta 2haftalığına yurtdışına gidip gelmiştik iş sebebiyle yanımda götürmedim ilaçları da. son adetten sonra pek düşünmeyerek sırf isteyince yaşamıştım ilişkiyi de.
demem o ki gerçekten nasip kısmet bu işler, geçenlerde yrn le minikkelebeğe de bu ay kesin yok diyip diyip durmayın olumlu düşünün diyodum şimdi de senle ewpat yok kesin diyosunuz! gerçi minik kesin olmadı derken geliverdi bebişi

inşallah darısı başınıza
bence yapmamız gerekenleri yapıp bi dahaki adeti bekleyelim daha doğrusu akışına bırakalım azıcık ta olsa kafamızda rafa kaldıralım o düşünce yumağını. sonra birden sürpriz olsun inşallah.
ayy çok uzattım kafa şişirdim valla
canım anladım enfeksiyon geçmedimi acaba bilemedim ki :44:
ayyy hayırlı olsun canım çok sevindim, sancı benim hala ara ara oluyo yerleşme sancılarıdır onlar yine de ii yapmışın Dr.a gitmekle çok şükür pıtpıtlar göründü, sağlıkla hayırlısıyla tamamına erdirsin allahım
benim de duruyordu Dr.a gidince götürmüştüm ilk bebeğimi kaybettim diye anlatınca baktı hani belki bi bilgi edinilir diye. şuanda da duruyo öyle. ama bakıp bakıp ağlayacaksan olmaz öyle
canım daha erken değilmi test yapmak için? belli olmaz gerçi ama bence adet gününü bekle olmazsan tekrar edersin
ALLAH KORUSUNN! öyle düşünme kuzum içini ferah tut olmadı yine git dr.a