- Konu Sahibi minik_kelebek
- #14.821
Ahh canım ya yapma lütfen üzülmiceksin bak tekrar denemeye başladın ne güzel en yakın zamanda gelicek bebeğin inşallah hiç merak etme sen.ama psikolojini toparla.benim korunma süresinde etrafımda benimle hamile kalan ama karnı burnunda kızlar vardımerhaba kızlar ben de adet oldum 5.günüm bugün ama kürtaj öncesine göre çok yoğun oluyo iyi bir şey mi bu? sizlerin nasıl adet yoğunluğunuz?
offf adetim başladığında o kadar hayal kırıklığına uğradım ki ilk deneme ayımızda hemen olacakmış gibi hissediyordum farketmeden şartlamışım kendimi. ilk gebeliğim 7.ayda olmuştu şimdi ne kadar sürecek acaba ?herhangi bir kür falan da yaptığım yok
geçen gün çevremden 2 hamile haberi aldım eve geldim ağladım.....
allahım sen hepimize sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebişler ver amiiiiiiiiiiin:)
insan etkileniyo ama en azından şu an yeniden şansını deniyorsun.ağlamak yok artık etkileme hormonlarını bak tamam mı?
ben de korunmayı bıraktığım ilk ay belirtiler yaşadım ama olmadı.acaba kürtajdan mı dedim korktum ama şimdi durumum malum.
kanamanın çok olması yapışıklık olmadığını gösterir rahim toparlanır toparlanmaz da hamile kalacaksın allahın izniyle

ay ne bilim valla ben de güzel haberler için heycanla bekliyom kuzum ya,kendini rahat bırak olacak bu iş allahın izniylekızz dur şimdiden heyecan yaptırma bana bu ay kesinlikle söz veriyorum kendime erkenden elham yapmak yok beklicem..
bu arada sen iyisin dimi,iğneler tam gaz devam azıcıkta olsa alışmışındır:))
iğnelere alıştım ama ilacı yakıyo bazen de iğneyi sokmakta zorlanıyorum.
bikaç yeri morarttım damara geldi sanırım

senindemi duruyor canım ya benim tesler felanda duruyor ama neslee gibi bende anneme bırakacam çünkü hep bi bakasım geliyor oyüzden üzülüyorum,,,,
inşallah canım ya peşinden başlar ayaklarını ekrana sürürsen belkim bizide peşinden sürükleyebilirsinallahtan hayırlısı bakalım hamişlerimizin bebeklerini korusun olmayanada nabip etsin
amin canım inşallaaah
valla ekrana da sürünürüm haa

hizmette sınır yok

ben ultrasonları çekmeceme atmıştım bakıyodum bazen
şimdi de çıkardım bakıyorum ilk bebeğime,kolları falan görünüyomuş sanki iki yanında açmış kenara doğru ahh ahh
allahım tekrar yaşatmasın o acıyı :2: