• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

merhaba kızlar ben de adet oldum 5.günüm bugün ama kürtaj öncesine göre çok yoğun oluyo iyi bir şey mi bu? sizlerin nasıl adet yoğunluğunuz?
offf adetim başladığında o kadar hayal kırıklığına uğradım ki ilk deneme ayımızda hemen olacakmış gibi hissediyordum farketmeden şartlamışım kendimi. ilk gebeliğim 7.ayda olmuştu şimdi ne kadar sürecek acaba ?herhangi bir kür falan da yaptığım yok
geçen gün çevremden 2 hamile haberi aldım eve geldim ağladım:(.....
allahım sen hepimize sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebişler ver amiiiiiiiiiiin:)
Ahh canım ya yapma lütfen üzülmiceksin bak tekrar denemeye başladın ne güzel en yakın zamanda gelicek bebeğin inşallah hiç merak etme sen.ama psikolojini toparla.benim korunma süresinde etrafımda benimle hamile kalan ama karnı burnunda kızlar vardı
insan etkileniyo ama en azından şu an yeniden şansını deniyorsun.ağlamak yok artık etkileme hormonlarını bak tamam mı?
ben de korunmayı bıraktığım ilk ay belirtiler yaşadım ama olmadı.acaba kürtajdan mı dedim korktum ama şimdi durumum malum.
kanamanın çok olması yapışıklık olmadığını gösterir rahim toparlanır toparlanmaz da hamile kalacaksın allahın izniyle :54:

kızz dur şimdiden heyecan yaptırma bana bu ay kesinlikle söz veriyorum kendime erkenden elham yapmak yok beklicem..
bu arada sen iyisin dimi,iğneler tam gaz devam azıcıkta olsa alışmışındır:))
ay ne bilim valla ben de güzel haberler için heycanla bekliyom kuzum ya,kendini rahat bırak olacak bu iş allahın izniyle
iğnelere alıştım ama ilacı yakıyo bazen de iğneyi sokmakta zorlanıyorum.
bikaç yeri morarttım damara geldi sanırım :1:

senindemi duruyor canım ya benim tesler felanda duruyor ama neslee gibi bende anneme bırakacam çünkü hep bi bakasım geliyor oyüzden üzülüyorum,,,,
inşallah canım ya peşinden başlar ayaklarını ekrana sürürsen belkim bizide peşinden sürükleyebilirsin :1::1: allahtan hayırlısı bakalım hamişlerimizin bebeklerini korusun olmayanada nabip etsin

amin canım inşallaaah
valla ekrana da sürünürüm haa :1: yaparım bilirsin :1:
hizmette sınır yok :52:
ben ultrasonları çekmeceme atmıştım bakıyodum bazen
şimdi de çıkardım bakıyorum ilk bebeğime,kolları falan görünüyomuş sanki iki yanında açmış kenara doğru ahh ahh
allahım tekrar yaşatmasın o acıyı :2:

Ahh canım ya yapma lütfen üzülmiceksin bak tekrar denemeye başladın ne güzel en yakın zamanda gelicek bebeğin inşallah hiç merak etme sen.ama psikolojini toparla.benim korunma süresinde etrafımda benimle hamile kalan ama karnı burnunda kızlar vardı
insan etkileniyo ama en azından şu an yeniden şansını deniyorsun.ağlamak yok artık etkileme hormonlarını bak tamam mı?
ben de korunmayı bıraktığım ilk ay belirtiler yaşadım ama olmadı.acaba kürtajdan mı dedim korktum ama şimdi durumum malum.
kanamanın çok olması yapışıklık olmadığını gösterir rahim toparlanır toparlanmaz da hamile kalacaksın allahın izniyle :54:

ay ne bilim valla ben de güzel haberler için heycanla bekliyom kuzum ya,kendini rahat bırak olacak bu iş allahın izniyle
iğnelere alıştım ama ilacı yakıyo bazen de iğneyi sokmakta zorlanıyorum.
bikaç yeri morarttım damara geldi sanırım :1:

amin canım inşallaaah
şimdi de çıkardım bakıyorum ilk bebeğime,kolları falan görünüyomuş sanki iki yanında açmış kenara doğru ahh ahh

canım bende bazen bakıyorum ilk bebeğin ulrason görüntülerine sen kaçıncı haftada kayıp yaşamıştınki öle kolları fakan belli olmuşmuyduki bide canım lekelenmelerin ne oldu kesildi dimi bende bu ayın sonunda umarım güzel haber verebilirim :)

Merhabalar ve hayırlı Cumalar,

birbirimizin dilinden en güzel bizler anlıyoruz acı paylaştıkça azalır derler ya hani bende yazıyım o zaman dedim, 10 ay içinde 2 kimyasal gebelik yaşadım masal gibi bebişlerim bir vardılar bir yoktular en çokta bu üzücü olan, zaten son gebelikten sonra genetik testlerimiz ve kan pıhtılaşması ile tahlillerim yapıldı sonuçlar normal ve dr dediği tek yol bir daha hamile kalacaksın... işte korku burada başlıyor ya gene aynısını yaşarsam benim gibi bu durumu yaşayan arkadaşlarım var ise bana yol gösterebilirlermi....
hayırlı cumalar canım çok geçmiş olsun tahlillerin güzel çıkmış inşallah tekrar aynı şeyi yaşamadan mutlu sona kavuşursun.
o korku hiç geçmiyor ama dua ediyoruz elden başka da bişey gelmiyor maalesef
kızlar cevaplarınız için teşekkür ederim,malesef değerim her geçen gün düşmeye devam ediyor,doktor bir hatfaya kadar regli olursun dedi,geç buldum erken kaybettim bebeğimi,kısmet değilmiş,merak ettiğim bir şey var ben hamile olduğumu öğrendiğimde çok hastadım,ateşim yüksetti,akşamları uyurken çok terledim,acaba ateş gelişimine etki etmişmidir,
çok üzüldüm canım hastalıkla ilgisi olabilir mi bilmiyorum
ben düşük yaptığımda doktor üşütme çok dikkat et demişti
gerçi ilaç kullanmamak için de söylemiş olabilir.kimyasal gebelikse korunmaya gerek yok
yine güzel haberler verirsin inşallah
Slm guller ne var ne yok
Su siralar mesgulum
Kizkardesim turkiyeye gitti istanbula
Tatile esiyle
bir hafta cocuklarina bakicam
En kucuk ikibucuk yasinda gunduz annesini
Aramiyor geceleri basliyor aglamaya insan ne yapicani sasiyor
Allahtan bni seviyor herisini bana yaptiriyor
Allah kimseyi ana babasindan ayirmasin
Boyunlari bukuk nede olsa
Pazar eve donucem insAllah
Buarada hala adet olmadim 35. Gun 40 gun dolunca dra giderim
hayırlı cumalar canım senin evde şimdi kaç çocuk var vay vay vay :9:
ben 35. gün olmuştum
eli kulağındadır gelir zaten bi kanama olmuştu senin değil mi?
Merhaba canlar,

Öncelikle düşük yapan arkadaşlara çok çok geçmiş olsun rabbim tekrarından korusun kucaklarınızı boş burakmasın inş. Hamilelik haberini alan canlarıma da tebriklerimi iletiyorum. Rabbim sağlıkla kucaklarına almalarını nasip etsin bizlere de o mutluluğu yaşatsın inş.:)

Gelelim kendime:) tanıyan arkadaşlar hatırlar 20 ocakta 7 haftalık bebeğim doğal yolla düşmüştü kalp atışı vs duymamıştım hiç. Neyse ondan sonra düzenli reglimi gördüm hep. Doktora da gitmedim. Son reglim bir tuhaf oldu, 28 günde bir olurdum olacağım günler ağrım çok olurdu. 22 nisanda olmam gerekirken 24 nisanda oldum bu sefer ve 10 gün öncesinden inanılmaz ağrılar çektim, kasıklarıma sanki iyneler batırılıyodu şişkinlik bulantı ama çok fazla ağrı. Ve ayın 24ü geldiğinde birden kesildi o ağrılar ve regli oldum tuhaf kısmı ise herzman çok olan ben bu sefer son günleri gibi az gelen bi kanama yaşadım. Eşim sağlıkçı o yüzden birazda hassasız bazı konularda. Onun hastenesine yeni gelen bir prof. olduğunu söyledi. Bende bir gideyim bakayım ne var ne yok diye düşündüm randevu aldım.

Ayın 7sinde gittim doktora. Gayet güler yüzlü biri.Önce dinledi herşeyi ailemde şeker tansiyon olanları sordu. ablam ve kız kardeşlerimde hamileliklerinde gizli şeker çıkmıştı onları anlattım. sonra alttan muayene etti dediki dikkatli olman çok güzel bak son reglinde ufacık bi kisin oluşmuş kanaman ondan farklı olmuş ama korkma önemli birşey değil ilaçla halledicez onu. Sonra da birsürü test istedi. O arada biraz kızdı nasıl hemen kürtaj der doktorlar ya da düşüğü beklerler sana neden hemen testler yapılmadı belki sende o an bir hormon yükselişi vardı bu ne sorumsuzluk belki farklı olurdu şimdi dedi. Bilmiyorum hocam dedim.
Neyse sonra testleri yaptırdım tam kan sayımı ,tsh, şeker yüklemesi vs vs bi dolu şey.5 tüp kan aldılar. sonuçları alıp girdim yanına baktı hepsine. Gayet iyisin herşeyin beklediğimden de çok iyi geldi dedi. kisti sorun yapma düşer gider o dedi. orgametril diye bir hap verdi bunu kullan bir ay sonra gel bu arada gebelik oluşmassa kontrolümde hamilelik için start alıcaz dedi. Birde çok dikkat et gebelik oluşursa bunu en erken sürede öğrenmemiz lazım farklılıklar hissettiğin an testini yaptır ve eb geç 3 gün içinde yanımda ol dedi. Bakalım hayırlısı inş.

Bu arada sorduğum 2 soru var kendisine;
1- Soğan kürü için ne düşünüyorsunuz ? Cevap: 'Bu tarz şeylere inananlara şaşırıyorum o işleri yapanlara gitsinler ozaman faydasına da inanmıyorum' .( ama şahsen ben inanıyorum:) )
2- Folic asit vermişti doktorlar sakın bırakma demişlerdi. Ama bende aşırı kilo yaptı ve mide bulantısı bende bıraktım tekrar başlamam gerekiyor mu? Cevap: 'Ben bu işi anlamıyorum. Doktor arkadaşlarımızda bi folic asittir gidiyor bebek diyene veriyorlar ya birkere hiç bir geçerliliği olduğu ispatlanmadı. Tamam düşmanı değilim ama ihtiyacı olana verilir bunun içinde alırsın hastanın tahlilerini eline bide bakarsın yüzüne buna lazım mı değilmi ona göre verirsin. Ben hiç bir hastama vermem gerekli değilse ve çoğunuza da gerek yok sakın içme'dedi.
Şimdi sadece orgametrili içiyorum 1 ay sonrada kontrole gidicem. Rabbim hiç birimize evlat hasreti çektirmesin. Dualarınız da beni de unutmayın. :)

canım hoşgeldin bak testler iyi çıkmış şükür:nazar:
inşallah yakın zamanda hamile kalırsın
doktor kendinden çok emin bilgili biri gibi :1:
ama folik asit ve soğan konusunda söyledikleri bana da mantıklı gelmedi :1:
biçok kişi denemiş yani o soğan olayını basbaya söküyo insanın içini :9:

arkadaşlar, bir yerde şöyle bir şey okudum. bebeği 8 haftalık düşmüş ve gözlerini unutamıyorum falan yazılmış, başka bir yerde de kollarını gördüm falan yazmışlar.
benim de 11 haftalıkken düştü 8+3 te karnımda ölmüş. ve dr düşen parçaları bana gösterdi hiç bişeyi belli değildi, yani bildiğin pıhtı idi.

biçok kişi denemiş yani o soğan olayını basbaya söküyo insanın içini :9:[/QUOTE]

hoşbulduk canım:) doktoru baya araştırdım gitmeden sebebsiz kısırlık konusun da ve riskli gebeliklerde makaleleri olan iyi bir profösör. Bilimsel olmayan hiç birşeye inanmaz bunlar bilirsin soğan kürü de onlar için koca karı ilacı ama biz inanıyoruz:)) Folic asid in ihtiyacı olmayan hastalar dışında faydasının kanıtlanmadığını söyledi. Ben de zaten bırakmıştım çok kilo aldım yahu:) Gerçi şimdi verdiği orgametril de aldıracak gibi. Bakalım hayırlısı rabbim gönlümüze göre versin hepimizin. Yeğenime iyi bak amannn:)

amann sakada yapmasak nasıl geçer zaman canim bakalim kimin adeti gelecek once ama suan tek dilegim adetimiz gelmesin hamiş olalim benim cok komik bir goruntum oldu gogsumun teki şisti biri kuçuk kaldi sanki silikon patlamis gibi. :-))))))
ben atamadim arada bakip agliyorum o anki heycanimi animsiyorum...
gel 15 i gelll esime dedimki ayin 15ini bekliyorum bi gelseydi dedim oda diyorki bende cok bekliyorum bi gelsede maaşı alsaydik diyor :-))

kızz yoksa silikonmu yaptırdın ayol:))) önümüzdeki hafta gelicek gibi bnde azıcık göğüs ağrısı var.
eski resimlerini koy bi kenara bakıp durma cnm aklından çıkmaz hiç.
eşin yokmu yanında.

Merhabalar ve hayırlı Cumalar,

birbirimizin dilinden en güzel bizler anlıyoruz acı paylaştıkça azalır derler ya hani bende yazıyım o zaman dedim, 10 ay içinde 2 kimyasal gebelik yaşadım masal gibi bebişlerim bir vardılar bir yoktular en çokta bu üzücü olan, zaten son gebelikten sonra genetik testlerimiz ve kan pıhtılaşması ile tahlillerim yapıldı sonuçlar normal ve dr dediği tek yol bir daha hamile kalacaksın... işte korku burada başlıyor ya gene aynısını yaşarsam benim gibi bu durumu yaşayan arkadaşlarım var ise bana yol gösterebilirlermi....

merhaba cnm ben seni hatırlıyom,başka bi topikten gezinirken görmüştüm, sonuçların iyi çıktığına göre boş sıkıntı yapma cnm.

biçok kişi denemiş yani o soğan olayını basbaya söküyo insanın içini :9:

hoşbulduk canım:) doktoru baya araştırdım gitmeden sebebsiz kısırlık konusun da ve riskli gebeliklerde makaleleri olan iyi bir profösör. Bilimsel olmayan hiç birşeye inanmaz bunlar bilirsin soğan kürü de onlar için koca karı ilacı ama biz inanıyoruz:)) Folic asid in ihtiyacı olmayan hastalar dışında faydasının kanıtlanmadığını söyledi. Ben de zaten bırakmıştım çok kilo aldım yahu:) Gerçi şimdi verdiği orgametril de aldıracak gibi. Bakalım hayırlısı rabbim gönlümüze göre versin hepimizin. Yeğenime iyi bak amannn:)[/QUOTE]

merhaba cnm gebelil öncesi dra görünmen iyi olmuş,tabi her drun düşüncesi farklı saygı duymaktan başka çaremiz yok:)
bnde düşükten sonra vitaminlere devam ettim sonrasında aman Yarabbim dedim ne oluyo bana iyice kilo almıştım,bnde bıraktım şimdi kilo almıyorum ama aldıklarımı vermem gerekti spor ve diyetle destekliyorum bayağı faydası oldu,tavsiye ederim cnm..

ah cnm bnde merkla bekliyom her ayı yani adet öncesini,bu ay biraz farklılık olsun dedik,mahtuana ve ben bu ay sözümüz var:)))
tatlım sende iğne öncesi derin derin nefes al ver,sonra yavaşça yap iğneni sonrada bastırki morarmasın...
sonra ben sana nasıl dövme yaptırıyım dimi ama :))))

merhaba cnm ben seni hatırlıyom,başka bi topikten gezinirken görmüştüm, sonuçların iyi çıktığına göre boş sıkıntı yapma cnm.

Merhaba güzelim kızlardan fikir almak için topik topik geziyorum,o kadar evham yaptım ki anlatamam kardeşim sen bu düşünce ile 1-0 malup başlıyorsun zaten diyor sen nasılsın?

Merhaba güzelim kızlardan fikir almak için topik topik geziyorum,o kadar evham yaptım ki anlatamam kardeşim sen bu düşünce ile 1-0 malup başlıyorsun zaten diyor sen nasılsın?

tşk ederim cnm,eşim ve evliliğim çok iyi gidiyo bu durumdan çok memnunum şükürler olsun ki sağlık problemimde yok bunlar için rahatım:))) ama diğer taraftan gebelik için pekte iyi sayılmam:((( bnde bi düşük yaptım bnmde kendiliğinden düştü kürtaj istemedim aradan 4 ay geçti hala beklemekteyim her ne kadar günlerimi dolu dolu yaşasamda aklıma getirmesemde bi şekilde aklımdan çıkmıyor cnm...

Çook çok geçmiş olsun arkadaşım sanada, Rabbim bir an önce evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip eder,üzüldüğüm hamile kalsak bile hep birşey olacak endişesi taşıyıp hamileliğin tadını çıkartamıycaz böyle güzel hamiş haberleri almak inan nasıl moral oluyor bana anlatamam dr bile moral veriyor sağlıklı gebelik yaşıyacaksın denemeye devam dedi bu ay benim için geçti haziran ayı inş uğurlu gelsin hepimize :)

sağol canım amin inşallah kucaklarımız boş bırakmasın başkalarının çocuklarını seviyoruz rabbim kendi çocuğumuzu sevmeyi nasip etsin inşalaahhh.. o endişe muhakkak olacak ama bence sağlıklı olacağı bile insanın içine azda olsa içine doğar kötü birşeyler olacağıda ben hamile kaldım sürekli bişey olacak korkusu vardı bulantılarım 7 haftada kesildi herkes normal dedi doktora sordum normal dedi ama ben hissediyordum normal degildi hatta küçük yeğenim var 4 yaşında ona hamiyeyim sana arkadaş gelecek dedim elini koy karnıma dedim yok koymam bebek yaşamıyorki dedi o an içim bi tuaf oldu bu bişey oldu bebeğime diye düşünüyordumki gece sancılandım acile gittim kanama başlamıştı sonra progestan felan kanama durdu ama zaten bebeğin gelişimi durmuştu şimdide yiğenime soruyorum nezaman arkadaş gelecek sana diye oooo çokk zaman var dondurma zamanı olacak diyor :-))) bakalım benim adet 14 yada 15 gibi olacak bakalım hayırlısı inşallah hazirana kalmayızzz

amin canım inşallaaah

:52::52::52::52::52: sürürsün biliyorum deli kızzzzz senin hizmette sınır yok bilmezmiyizzz :1::1:
ayyy canım benim yaa minicikler demi tüylerim diken diken oluyor böyle şeylerde rabbim birdaha kimseye o acıyı yaşatmasın çok zor

arkadaşlar, bir yerde şöyle bir şey okudum. bebeği 8 haftalık düşmüş ve gözlerini unutamıyorum falan yazılmış, başka bir yerde de kollarını gördüm falan yazmışlar.
benim de 11 haftalıkken düştü 8+3 te karnımda ölmüş. ve dr düşen parçaları bana gösterdi hiç bişeyi belli değildi, yani bildiğin pıhtı idi.

bence tuaf gözleri oluşuyormu hem kürtajla parçanarak alınıyor 12 hafta üzeri suni sancı ile doğum yapıyor onlar görüyor çünkü doğum oluyor ama 8 hftalık parçalıdır nasıl gördüki ben görmedim parçasını bile kayınvalidem görmüş ben baygındım ama görmek istedim ilk zaman çöpemi attılar diye üzülmüştüm

kızz yoksa silikonmu yaptırdın ayol:))) önümüzdeki hafta gelicek gibi bnde azıcık göğüs ağrısı var.
eski resimlerini koy bi kenara bakıp durma cnm aklından çıkmaz hiç.
eşin yokmu yanında.

:52::52: benimki doğal silikon oldu kendi kendine şişti bakalım dudağımda uçuk çıktı bugün ayy hamilelik beliirtisi yok diyorum vücudum zorla beni birşeylere itiyor ilk hamileligimdede uçuk çıkmıştı adetten bi 6 gün önce kendimi aceba demekken alamıyorum sonrada yok yok sakın hamilemiyim deme kaptırma kendini diyorum karnım ağrıyor adet ağrısı belli amannnn umut fakirin ekmeği
bakmıyorum artık kutuya koydum anneme götürecem
eşim yanımda caınm

tşk ederim cnm,eşim ve evliliğim çok iyi gidiyo bu durumdan çok memnunum şükürler olsun ki sağlık problemimde yok bunlar için rahatım:))) ama diğer taraftan gebelik için pekte iyi sayılmam:((( bnde bi düşük yaptım bnmde kendiliğinden düştü kürtaj istemedim aradan 4 ay geçti hala beklemekteyim her ne kadar günlerimi dolu dolu yaşasamda aklıma getirmesemde bi şekilde aklımdan çıkmıyor cnm...

Bu hafta dr um dediki 3 ay dinlenme süresi veriyoruz yani aslında senin geçirdiğin süre normal bir süre, benim tesadüf başladığım sonradan da faydasını fark ettiğim arı sütü polen ve bal üçlüsü var tamamen hücre yeniliyor ve yumurtlamayı arttırıyor ( tabi arı alerjiniz yok ise) yumurtlama gününde akıntılarımın artması üzerine araştırdım ve tek birliktelikte hamile kaldım (kaza bebeği korunuyorduk) gerçi sonuç hüsranda olsa genede güzel bir duygu...ben denemeni tavsiye ederim.

sağol canım amin inşallah kucaklarımız boş bırakmasın başkalarının çocuklarını seviyoruz rabbim kendi çocuğumuzu sevmeyi nasip etsin inşalaahhh.. o endişe muhakkak olacak ama bence sağlıklı olacağı bile insanın içine azda olsa içine doğar kötü birşeyler olacağıda ben hamile kaldım sürekli bişey olacak korkusu vardı bulantılarım 7 haftada kesildi herkes normal dedi doktora sordum normal dedi ama ben hissediyordum normal degildi hatta küçük yeğenim var 4 yaşında ona hamiyeyim sana arkadaş gelecek dedim elini koy karnıma dedim yok koymam bebek yaşamıyorki dedi o an içim bi tuaf oldu bu bişey oldu bebeğime diye düşünüyordumki gece sancılandım acile gittim kanama başlamıştı sonra progestan felan kanama durdu ama zaten bebeğin gelişimi durmuştu şimdide yiğenime soruyorum nezaman arkadaş gelecek sana diye oooo çokk zaman var dondurma zamanı olacak diyor :-))) bakalım benim adet 14 yada 15 gibi olacak bakalım hayırlısı inşallah hazirana kalmayızzz

Aminnnnn canım benim amin ... Ağlattın beni :( İnş bu ay kırmızılar sana uğramaz teğet geçer haber ver ama merak ederiz...

Aminnnnn canım benim amin ... Ağlattın beni :( İnş bu ay kırmızılar sana uğramaz teğet geçer haber ver ama merak ederiz...

:-((( ağlama bende üzüldüm şimdi..
inşalah canm bu ay uğramaz teğet geçer pek umut yok ama hayırlısı olsun vermemmi ilk buraya yazacam halay çekerek

:52::52::52::52::52: sürürsün biliyorum deli kızzzzz senin hizmette sınır yok bilmezmiyizzz :1::1:
ayyy canım benim yaa minicikler demi tüylerim diken diken oluyor böyle şeylerde rabbim birdaha kimseye o acıyı yaşatmasın çok zor

bence tuaf gözleri oluşuyormu hem kürtajla parçanarak alınıyor 12 hafta üzeri suni sancı ile doğum yapıyor onlar görüyor çünkü doğum oluyor ama 8 hftalık parçalıdır nasıl gördüki ben görmedim parçasını bile kayınvalidem görmüş ben baygındım ama görmek istedim ilk zaman çöpemi attılar diye üzülmüştüm

:52::52: benimki doğal silikon oldu kendi kendine şişti bakalım dudağımda uçuk çıktı bugün ayy hamilelik beliirtisi yok diyorum vücudum zorla beni birşeylere itiyor ilk hamileligimdede uçuk çıkmıştı adetten bi 6 gün önce kendimi aceba demekken alamıyorum sonrada yok yok sakın hamilemiyim deme kaptırma kendini diyorum karnım ağrıyor adet ağrısı belli amannnn umut fakirin ekmeği
bakmıyorum artık kutuya koydum anneme götürecem
eşim yanımda caınm

hmm bnmde ilk hamileliğimin başında uçuk çıkmıştı kocaman,kendimizi dinleyerek hemen hamile süsü veriyoruz düşükten sonra bnm vücudum acaip tavan yapmıştı,her ay test yapmadan içim rahatlamıyodu,neyse bu ay boşuna testlere para vermicez :52: para bahane tabi,annene vermekle iii yaparsın tatlım görmemiş olursun...

Bu hafta dr um dediki 3 ay dinlenme süresi veriyoruz yani aslında senin geçirdiğin süre normal bir süre, benim tesadüf başladığım sonradan da faydasını fark ettiğim arı sütü polen ve bal üçlüsü var tamamen hücre yeniliyor ve yumurtlamayı arttırıyor ( tabi arı alerjiniz yok ise) yumurtlama gününde akıntılarımın artması üzerine araştırdım ve tek birliktelikte hamile kaldım (kaza bebeği korunuyorduk) gerçi sonuç hüsranda olsa genede güzel bir duygu...ben denemeni tavsiye ederim.

evet cnm bnmkide 3 ay vermişti korunma süresi,en son geçen ay gittim dra gebelik istedimi söledim tahlil felan yaptı ve bişey demedi erken diye düşündü heralde,arı sokmasına alerjim varda:)))yemesine deil bu ay reglimi bekleyimde sonrası denerim neden olmasın:1:

Back
X