Evet eşimle sürekli tartışıyorum, çok bunaldım. O da beni anlamıyor, hemen unuttum iyileştim sanıyor ama geçmiyor işte hemen pat diye. Elbette azalıyor ama geçmiyor

Çok ağladığım zaman diyorum "Allah'ım isyan etmiyorum, herşeyin en güzelini sen bilirsin, senden gelene itirazım yok, sadece canım çok yanıyor diye ağlıyorum.." Biraz ağlayınca rahatlıyorum bir süre, biriken acıları akıtıyorum sanki. Kimse anlamıyor gibi hissediyorum beni, hep yalnızım sanki. İlk günler herkes yanımdaydı ama tabi zamanla herkez evine çekildi, eşim de sürekli çalışıyor, bense hep dört duvar arasında yalnızım. Düşünmek için bol bol vaktim oluyor yani. Çok sağol canım, Allah razı olsun senden. Allahım hepimize acil şifalar versin
Sağol canım, gerçekten çok zordu. Sana da çok geçmiş olsun. bana doktorum adetle ilgili hiç bişey söylemedi. Ama normali 30-40 gün içinde olmasıymış, bazen az olabiliyormuş ilk seferde, ama sürekli az olması veya hiç olmaması rahim ağzındaki tıkanıklıktan olabiliyormuş ve ufacık bir müdahale ile normale dönüyormuş. Bakalım ben ne zaman adet olacağım. İnşalah düzenimiz şaşmaz da bir de onlarla uğraşmayız:26: sen bitince bir kontrol ol, içerde parça kaldı mı rahim kendini toparladı mı diye bakıyorlar, benimki toparlanmış çok şükür. inşallah adetim de düzenli gelir.