- Konu Sahibi minik_kelebek
- #15.921
inş. Geçecek , dert veren allah dermanını da verir, daha önce ne acılar yaşadık her yenisinde bi öncekini unuttuk, rabbim beterinden saklasın inş. Burda öle dertler gördüm ki , rabbim esirgesin, belki sana söylemişimdir bilmiorm ama, 4 kez 5.6. Aylarda çocuğu ölüpte suni sancıyla ölü doğum yapan var yine hamile ama biz 3. Aya yaklaştıkça sevinirken o eli yüreğinde tehlikeli aylara yaklaşıyorum diye çok korkuyor , çocuk büyüdükçe korkuyor ,öldü ölçek die tedirgin, bağır çağır normal doğum yapmış her seferinde ve aynı acıyı 4 kez yaşamış, 7 düşük yapanda var, ve daha neler neler, onları gördükçe açıkçası ben utandım kendimden, tövbe ettim sustum, acımı gömdüm içime, o sayfayı bulamıyorum ama neler neler vardı ,
allahtan gelen herşey ya bizzat güzeldir ya sonuçları itibariyle güzeldir, bilmediğimiz ne hayırlar var bilmiyoruz ki tatlım, hemşire bi arkadaşım var direkt beni gördüğünde dediki yemeğe gitmiştik tüm arkadaşlar eşli felan , hiç üzülme hiç bir sağlam çocuk durduk yere ölmez, mutlaka hastadır , vücut sağlam olmayan çocuğu byütmek istemiyor ve dışarı atıyor dedi, doğum evinde çalışıyor , hiç üzülme dedi, doktorlarda bunu söylemişti ama insan işte üzülmeden edemiyor, rabbim yaşatmasın tekrarını, düşündükçe büyüyor kafamızda canim, dua edelim hayırlısı olsn,
merhaba şu yukarıda yazdıklarınız varya bağıra bağıra ölüm doğum yapmak, 9 aylık bebeğimi 2 gün sancı çekerek ölü olarak doğurdum neden normal doğum biliyormusunuz 2 sene sezaryandan sonra beklemeyim diye. Bu anne olma isteği var önce kendin için anne olmak istiyorsun sonra bir çoçuğun oluyor onun için kardeş dünyaya getirmek istiyorsun. ölü doğumumdan sonra kızım oldu 5,5 yaşında şimdi ama ben mayıs ayında 5,5 aylık bebeğimin karnımda ölmesi nedeni ile tekrar ölü doğum yaptım ve en kötüsü ne biliyormusunuz zaten çok sancı çekiyorsunuz birde doğumdan sonra gayri ihtiyar karnınızda haraket eden bebeğiniz ölü bile olsa son kez ölü bedenini görmek istiyorsunuz. Arkadaşlar düşük yapanlar bizim gibi koskaca çoçuğu bağıra bağıra doğuranları düşürsünler ve dua etsinler. Bebeğimi kaybedeli 4 ay oldu ve 2 aydır tekrar deniyorum. Bebeği kaybettikten sonra tüm testlerimi oldum herşey normal çıktı sadece troitlerim yüksekti buda bebek kaybına sebep değil sanırım. Hani yukarıda yazmışsınya hamile kaldıktan sonra aylar ilerledikçe çoçuğunun ölüm haberini bekliyorlar diye ben hamile kalmaktan çok sonrasını düşündüğüm için korkuyorum sanırım pskolijik destek almam gerekicek. Allahım herkese yardım etsin .