- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #16.301
geçmiş olsun benim henüz çocuğum yoktu düşük yaptım birinde embriyo görülmedi o yüzden pıhtılaşma testeri yapıldı
ama çocuğu olanlara da yaptıklarını biliyorum
pıhtılaşma topiğinde kızlar yardımcı olabilirler sanırım canım
allah kızını bağışlasın arkadaşım.benim ilk gebeliğimde de 8. hafta kalp atışları yavaştı
sonra adet kanaması gibi kanamam oldu ve kürtaj olmadan düşük yaptım
senin yerinde olsam beklerdim yine de
hayırlısı olsun inşallah
Merhaba kızlar,bebeğini kaybeden arkadaşlar allah sabır versin inşallah bidahaki hamileliğinizde bebeğinizi kucaklarsınız
Rabbim tekrar acı yaşatmasın.Ben 2 defa bebeğimi kaybettim şimdi iğneler,ilaçlarla ve allahın izniyle bu haftalara geldik.
Umudunuzu kaybetmeyin sakın...
Uzun süredir uğrayamadım herkesler de dağılmış sanki.nasılsınız canlarım özledim sizleri
ben iyiyim çok şükür diyeyim doğuma az kaldı her an bekliyoruz
Hepinizi çook öpüyorum kızlar
neslecim allah analı babalı büyütsün yavrunu ilk göz ağrımız nehirimiz oldu
esselacım sen şimdiye doğurmuş olmalısın güzel haberlerini bekliyoruz şekerimm
serhatice ewpat sizin de az kaldı kızlar ne güzel
mahtuana canım korkma doktorlar her ihtimali söylüyor işte.sen içini ferah tut.bebeğini sağlıkla kucaklayacaksın allahın izniyle
misrikiz gurbetgüzeli muniskedim sizleri de özledim
inşallah herşey gönlünüzce olsun.
negatif hamile değilmişim.. zaten kırmızılarda geliyor. bir pıhtı gibi birşey geldi duş alırken..
size inşallah olumlu sonuçlar.. bir dahaki aya da olur mu olmaz mı bilmiyorum
arkadaşlar günaydın.. bu konuda yeniyim.. daha yazılanların hepsini okumadım.. bebişini kaybedip tekrar bebeği olanlar, bebek bekleyenler varmış allah herkese hayırlı, sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah..
benim geçen hafta 9 haftalık bebişimin kalbi durdu karnımda ve sonrasında kürtaj oldum.. size sormak istediğim bundan sonrası, şimdi ne yapcam ben.. hangi testleri yaptırmam gerek.. bir daha hamile kalmaya korkuyorum birazcık.. zaten doktorum 3 ay bekleyin dedi ama ben bu süre zarfında tedaviye yönelik bir şeyler yapmak istiyorum.. ne yapcam ben şimdi?..
merhaba hukukcu, bende 2 kez düşük yaptım ilkinde düşük riski olacağı için herhangi bir test yapmadılar 2 düşüğümden sonra genetik testi vücuta bağışıklık testi şeker testi gibi çesitli testler yapıldı ankara gazi hastanesinde yaptırdım hepsini en önemlisi genetik testi ve benim kan pırtılaşması çıktı sende tam teşekkürlü bir hastaneye gidip bu testlerini ve genetik testi özellikle iste kan pırtılaşma sorunun varsa önceden önlemini al ve birdaha bu üzüntüyü yaşama arkadaşım tez zamanda evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin ALLAHIM...
çok teşekkür ederim canım.. sana da geçmiş olsun.. bazı testlerin 3. düşükten sonra yapılabileceği falan yazıyor sana böyle bir zorluk çıkardılar mı acaba?..
Ben de 4 ay önce 8 haftalık bebeğimi kalbinin durması sonucu kaybettim. Zor bir süreçti elbette hepiniz biliyorsunuz zaten. Bu ay korunmayı bıraktık, endileşeliyim yine de. İlk denememizde hamile kalmıştım bu sefer de inşallah hamileyimdir ama işte ya aynısını yaşarsam diye de korkuyorum. Rabbim uzun ömürler nasip etsin yavrularımıza.. Kimsenin de kucağını boş bırakmasın, çok zor.
5haftalik bebegimi rahimdeki kanama nedeniyle dusuk baslamasi sonucu kurtajla aldilar
Kalp atisini duyacaktik bu cumartesi
Kismet olmadi
Kurtajdan sonra 3 ay beklemek gerekiyormus
Sonra denemelere basliycaz yasim 32
Keske daha gencken daha cok cocuk yapsaydim
İnsanin basina dusuk olayi gelince tekrar ayni seyi yasarsam korkusu geliyor
Hangi testleri yaptirmaliyim sizce
3,5 yasinda bir oglum var, dusuk olan 2. Hamileligimdi
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım sayılır ama üye olmadan önce de takip ediyordum. Buradan çok şey öğrendim, kimi zaman kendimi teselli ettim, kimi zaman da bazı şeylere kesin karar verip bir yargıya vardım. 2013 şubatta evlendim ve 2013 kasım sonu aralık başı gibi hamile kaldım. Bana yumurta rezervimin düşük olduğunu ve sağ tüpümün kapalı, sol taraftaki tüpümünde kapalı gibi birşey olduğunu bu yüzden de normal şekilde hamile kalamayacağımı söylediler. Tüp bebek önerdiler. Ben tüp bebek tedavisine başlayacaktım ki, parayı yatırmaya bir gün kala testte pozitif çıktı, yani hamileydim. Dünyalar benim oldu tabiki... 7 aralıkta idrar testlerinde pozitifti. İki gün sonra kanamam gelmeye başlayınca hastaneye koşturduk. Hastanede belki hormon seviyesi yüksek çıkmıştır, bu yüzden pozitif çıkıyordur dediler. İlk haftalarda aldı tabi bizi bir telaş. Bir iki gün sonra bir jinekoloğa göründüm ve karından tedavi ederek, bir iki de kan testinden sonra hamile olduğumu söyledi ama çok küçükmüş daha, sağlıklı mı, değil mi bilemeyiz, herhangibir şey söyleyemeyiz dediler. Yine beklemeye başladık. Belki her hafta vajinal ultrasonografiyle bebeğime baktılar ama hala birşey demiyorlardı. Bende bir ayı geçkin bir süreden sonra başka bir jinekoloğa gittim ve oradakilerde bebeğin gelişmediğini, kalbinin durduğunu söylediler. Beni ertesi gün bir hastaneye yolladılar, orada da gelişmiş ultrasonografi aracıyla baktılar. Doktor bebekte herhangi bir problem göremediğini ama bunun üzerine kalbinin atmadığını bu durumu anlayamadığını söyledi. Son çare bir hafta sonra tekrar inceleyelim dediler. Ama hastaneye gittiğim günden beri de ilk önce çok küçük lekelenmeler şeklinde başlayan kanamalar, şimdi ise resmen regl seviyesine ulaştı. Gün be gün kanamanın şiddeti fazlalaştı. Doktorla irtibata geçtim ve yaklaşık dört beş gündür beni oyalıyorlar, hastaneye göndermediler. Sürekli ağrın olursa haber ver diyorlar. Ara ara adet sancısı gibi hafif ağrılar oluyor. Bundan iki saat öncesinde de oldukça büyük ciğer gibi bir parça geldi. İnceledim bebeğe benzetemedim tabi ama, normal bir pıhtı gibi de değil. Çok büyük. Böyle birşey başından geçen var mı? Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Sizce düşük mü yapıyorum? ve düşen bebek miydi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?