- 1 Ağustos 2012
- 874
- 145
- 333
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #16.261
ben dün sabah bebeğimi kaybettim daha 20 haftalıktı ama sancılarım tuttu çok erken doğum oldu bebeğim canlı doğdu ama yaşayamadı cigerleri daha gelişmediği için ve ilk gebeliğimdi heycanla bekliodum doğcağı günü ama nasip değilmiş doktorlar 6 ay hamile kalma dediler rahim kendini toparlayıp düzene girsin die inşallh bidaha hamile kalabilirim
ben dün sabah bebeğimi kaybettim daha 20 haftalıktı ama sancılarım tuttu çok erken doğum oldu bebeğim canlı doğdu ama yaşayamadı cigerleri daha gelişmediği için ve ilk gebeliğimdi heycanla bekliodum doğcağı günü ama nasip değilmiş doktorlar 6 ay hamile kalma dediler rahim kendini toparlayıp düzene girsin die inşallh bidaha hamile kalabilirim
ah cnm gecmis olsun bebege engel tum engelleri oratadan kaldirin guzelim supheler kalksin oratan
kanda pihtilasma test ile bulunur onu yaptir mutlaka
perde amaliyatini ben genel anestezi ile aldim ve cok rahat gecti adet kani gibi kanam oldu korkma birsey olmaz icin rahat eder yanlz bn perde amaliyatindan iki ay sonra korunmayi birakim kimyasal gebelik oldu dr rahim toparlanamamis olabilir dedi iki ay daha bekle dedi ole yapicam sanirim yada bu ayi es gecerim Allhim buyuk elbet verecek umudla beklyiorum
tedavini ol ole bebek dusun canm kolay gelsin
iki defa kan testi yapıldı pıhtılaşma yok çıkıyor ama doktor ısrarla iğne kullanacaksın diyor.. bir de biraz araştırdım benim rahim yapım septum engeline bebeğin takılması 6 aylıkken falan olurmuş yani 6 ay önceki düşük perdeden kaynaklanmaz diyor doktor.. offf offff Allah'ım hepimize yardım etsin feci üzgünüm buralarda da dr bulmak çok zor ama büyük şehre gidicem kısmetse yazıcam tüm gelişmeleri
herşey nasip canımm vardır bir vakti zamanı hayırlı olanı dile.demek ki hayırlı bir vakit değil şu an..off bu ayda hamile değilim..
iki defa kan testi yapıldı pıhtılaşma yok çıkıyor ama doktor ısrarla iğne kullanacaksın diyor.. bir de biraz araştırdım benim rahim yapım septum engeline bebeğin takılması 6 aylıkken falan olurmuş yani 6 ay önceki düşük perdeden kaynaklanmaz diyor doktor.. offf offff Allah'ım hepimize yardım etsin feci üzgünüm buralarda da dr bulmak çok zor ama büyük şehre gidicem kısmetse yazıcam tüm gelişmeleri
benimde 1 sene önce bebeğim düşmüştü dün yine düşük yaptım kürtajla aldılar( allahım en hayırlısını versin hepimize..
rabbim yardımcın olsun canım bırdaha yaşamayalım hiçbirimiz inşallah
Arkadaslar ben 3 hafta once hamile oldugumu ogrenme surecimi ve heyecanimi hamilelik belirtileri topiginde yasadim ve paylastim.ama maalesef gecen pazartesi bebegim düştü.Doktor dinlenme vermedi, hemen düsünüyorsaniz korunmayin dedi ama düşükten sonra ne zaman yumurtalama olur.6 haftalikti bebisim dustugunde plesentasi elime geldi patolojiye gonderdi doktor.kotu bir duygu Allahim tekrar yasatmasin beterinden korusun.Reglim tam 7 gun surer dusuk kanamam ayni regl gibi oldu.7. Gunde bitti.Dusukten sonra yumurtlama gec olur diye duydum.dogru mudur bilgisi olan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?