Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Canım Allah sabır versin çok acı bir durumdur eminim.Ben yaşamadım ama hamile biri olarak acısını tahmin edebiliyorum..Cennette bir meleğin var artık,ahirette annesiyle kavuşacak Canım benim kuzeniminde 4buçuk aylık bebeği sakattı yani doğsada yaşamaz dediler karnında kalırsada anneye tehlike yaratabilir dediler ve suni sancıyla erken doğum yaptırdılar.3 ay sonra tekrar hamile kaldı Şuan bebeğini doğurmasına 1,5 ay var herşeyde yolunda.Canını sıkma herşeyde vardır bir hayır..

evet vardır herşeyde bi hayır inşallh bidaha hamile kalırım bi sıkıntı olmaz çünkü çocukları çok seviyorum umarım allah banada nasip eder çocuğumu elime almayı.. aman allah kimsenn başına vermesin gerçekten umarım allahın izniyle sende bebişini alırsın eline sağlıklı bi şekilde :)

Canim ya seni cok iyi anliyorum ayni seyi bende yasadim evdeydim suyum geldi 18.haftamdaydim hastaneye gittim ambulansla bebek yasiyodu ama sancim vardi ve geldi bebek bir gün sonra sonrasinda da kürtaj yapildi iceriyi temizlemek icin bana da 6ay dediler ben 8ay sonra biraktim korunmayi yani yeni ama henüz daha ovulasyon gününe dikkat etmedim ve esimle fazla görüsemiyoruz :) calisiyo gec geliyo ben uyumus oluyorum söyle diyim asil calismalara yilbasindan sonra bakicam esim gündüzcü calismaya basliyinca vardiyali calisiyo bir dönem gece gidiyo artik bakalim. Cok zor günler gecirdim insan icine cikmak istemedim , kimseyi görmek yada konusmak istemiyordum zaman en iyi ilac unutmuyorsun ama yaran kabuk bagliyo

canım benim umarım hayırlı bişekilde hamile kalırsın allah bidaha yaşatmasın bizlere böyle acıları ama benim doğumdan 3 yada 4 saat sora kürtaja aldılar beklemedik 1 gün bide ilk gebeliğim olduğu için sancı geldiğinde anlaamdım gece 1 den saat 5 e kadar sancı çektim eşim ağlamalarıma uyandı ne oldu die onada dedim çok fena ağrım var die eşim ambulansı çağırdı ama ben geçer gaz sancısıdır deip durdum aklıma hiç gelmedi bebek gelio die eşim dedi böle gaz sancısımı olur die allahtan hastaneye gittin yoksa herşey evde olcaktı adım attım kappıdan daha doğumhaneye girmeden suyum geldi artık hayırlısı buymuş hakkımızda inşallh ikinci sefer sağlıklı olur bi problem yaşamadn getiririm dünyaya :)

Bende papatya gibi 19. Haftamda 2 gün sancı çekip düşük yaşadım ilk hamileliğimdi anlayamadı doktorlar üstelik ben yurt dışında yaşıyorum doğum için Türkiye'ye gelip eli boş kaldım.her neyse hiç canını sıkma bana 3ay korun dedi doktorlar ama ben düşükten 2 aysonra hamile kaldım. Şimdi bebeğim 8 haftalık Allah'tan hayırlısı korkularım var ama çok takmamaya çalışıyorum. İnsanın bebeğini kaybetmesi çok zormuş...

iki defa kan testi yapıldı pıhtılaşma yok çıkıyor ama doktor ısrarla iğne kullanacaksın diyor.. bir de biraz araştırdım benim rahim yapım septum engeline bebeğin takılması 6 aylıkken falan olurmuş yani 6 ay önceki düşük perdeden kaynaklanmaz diyor doktor.. offf offff Allah'ım hepimize yardım etsin feci üzgünüm buralarda da dr bulmak çok zor ama büyük şehre gidicem kısmetse yazıcam tüm gelişmeleri

özel mesaj kutunu temizlesene canım.dularım seninle....

ben 26 haftalıkken canlı dogumla bebegımı 2 gun sonra kaybbettım.. doktor ıhmalı!!! sımdı hamıle kalmayı denıyorum. doktorum rahım kndını 40 gunde toparlar onemlı olan senın hazır olman dedı.. ben temmuzda kaybettım ve kasımda bebek sahıbı olmaya karar verdık. bence ıyı bır doktorla gorusup eger hemen ıstıyorsan erteleme ve guclu ol !! olmalısın demıyorum ol !! bıze en ıyı gelecek sey tesellı degıl yenıden anne olmak !!

nm, taam ortadaydi gelisimine engeldi buyuyemeden dustuler
ok senin ole diyleim 6 ay bide bunun erken dogum riski yaptigini biliyomu dr
baska dra git derim cnm bnmmm

agustosta 7 haftalıl düşük yaptım içerde paçarda kaldığı için kürtaj oldum 2 ay korundum 2 aydırda krunmuyorum ama hamile kalamadım stres yapmaya başladım neden olmuyor diye tekrar nasıl hamile kaldınız bana da yardımcı olun lütfen

arkadaşım lütfen stres yapma daha ileri atarsın bi arkadaşım 2 düşük yaptı kafaya takmamaya çalıştı şimdi 3.yü doğurcak yakında lütfen sorun yapmamaya çalış eşinle bebek düşünerek birlikte olma olursa olur olmazsa olmaz gibi düşün takmazsan olur bunu bizzat yaşadım kendin meşgale bul lütfn hem vucudun kendine gelsin böyle düşün

benimde 1 sene önce bebeğim düşmüştü dün yine düşük yaptım kürtajla aldılar( allahım en hayırlısını versin hepimize..

Hz. Muaz İbnu Cebel radıyallahu anh anlatıyor: "Resûlullah (aleyhissalâtu vesselâm) buyurdular ki:

وَالَّذِي نَفْسِي بِيَدِهِ! إِنَّ السِّقْطَ لَيَجُرُّ أُمَّهُ بِسَرِرِهِ إلَى الْجَنَّةِ، إِذَا احْتَسَبَتْهُ.

"Nefsim elinde olan Zât-ı Zülcelâl'e yemin olsun ki, düşük çocuk, ahirette annesini göbek bağından tutup cennete çekecektir, yeter ki annesi düşük sebebiyle sevap kazanacağına inanıp sabretsin."(3)

Hz. Ali (radıyallahu anh) anlatıyor: "Resûlullah (aleyhissalâtu vesselâm) buyurdular ki:

إِنَّ السِّقْطَ لَيُرَاغِمُ رَبَّهُ إِذَا أدْخَلَ أَبَوَيْهِ النَّارَ. فَيُقَالُ: أيُّهَا السِّقْطُ الْمُرَاغِمُ رَبَّهُ! أدْخِلْ أبَوْيْكَ الْجَنَّةَ. فَيَجُرُّهُمَا بِسَرَرِهِ حَتَّى يُدْخِلَهُمَا الْجَنَّةَ.

"Allah, düşük çocuğun baba ve annesini cehenneme sokacağı zaman, düşük çocuk Rabbi ile mücadele (ısrar) eder. Sonunda ona: "Ey Rabbine karşı gelen düşük, haydi ebeveynini cennete sok!" denilir. Bunun üzerine düşük çocuk, onları göbek bağı ile çekerek cennete sokar."(2)

Arkadaslar ben 3 hafta once hamile oldugumu ogrenme surecimi ve heyecanimi hamilelik belirtileri topiginde yasadim ve paylastim.ama maalesef gecen pazartesi bebegim düştü.Doktor dinlenme vermedi, hemen düsünüyorsaniz korunmayin dedi ama düşükten sonra ne zaman yumurtalama olur.6 haftalikti bebisim dustugunde plesentasi elime geldi patolojiye gonderdi doktor.kotu bir duygu Allahim tekrar yasatmasin beterinden korusun.Reglim tam 7 gun surer dusuk kanamam ayni regl gibi oldu.7. Gunde bitti.Dusukten sonra yumurtlama gec olur diye duydum.dogru mudur bilgisi olan var mi?

kürtajmı oldun yoksa vucut kendimi attı canım?kürtajda en az 3 ay bekliosun ama diğerinde beklemene gerek yok.benim ilki öyleydi adet kanaması gibi 10gün sürdü.çok acı bende 4 gün önce kürtaj oldum 7 haftalıkdı rabbim kimseye yaşatmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…