Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Merhaba
Ben de 9 ocakta kürtj oldum. bebeğim 8+6 haftalıktı ve kontrolde doktor klp atışının olmadığını söyledi. Bir önceki randevuda kalbini görüp sonra kaybetmek çok acı gerçekten. İçim yanıyor. doktor hiçbir test istemedi. Acaba başka doktora gidip test yapılmasını istesem mi? Kalbi görüldükten sonra düşük ihtimali %5 miş. acaba araştırılması gereken bir durum var mıdır? İçim içimi yiyor ya tine yaşarsam diye. Bir de hamileyken kabız olmuştum ıkınmak zorunda kaldım acab o yüzden mi öldü bebişim? oooof hep kendimi suçluyorum :(

kızlar lütfen olumsuz düşünmeyin hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza alıcaksınız.CANIM BİZDEN DE TEST İSTEMEDİLER SADECE SMEAR YAPTIRDIM O DA TEMİZDİ. ZATEN 3 DÜŞÜKTEN ÖNCE NE YAZIKKİ TEST FİLAN İSTEMİYIORLARMIŞ NE SAÇMA.

bende ağustos 2012 de bebeğimin kalbi durması sonucu kürtaj oldum. doktorum beklemene gerek yok dedi. ben 2. ay başladım denemelere. 30 ekim son adet tarihim yani hemen tuttu çok şükür şimdi kucağımda 6 aylık dünya tatlısı bir oğlum var.
ama olumsuz düşünmedim hiç sakın olumsuzluk getirmeyin.
HATTA BU HAMİLLEİĞİMDE KANAMAM BİLE OLDU BAŞLARDA AMA ÇOK ŞÜKÜR Kİ KÖTÜ BİRŞEY OLMADI.
yani ağustos 2012 de bir bebeğimi kaybettim ağustos 2013 te yavrumu kucağıma aldım:)
canım kendini suçlama insanlar bebeklerini düşürmek için neler yapıyorlar bişey olmuyor ıkınmayla mı olucak .Allah ın takdiri .zaten hamileyken çoğu kişinin kabız sorunu var ondan olmaz.

siz de ANNE olucaksınız üzülmeyin....sevgiyle kalın

kızlar lütfen olumsuz düşünmeyin hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza alıcaksınız.CANIM BİZDEN DE TEST İSTEMEDİLER SADECE SMEAR YAPTIRDIM O DA TEMİZDİ. ZATEN 3 DÜŞÜKTEN ÖNCE NE YAZIKKİ TEST FİLAN İSTEMİYIORLARMIŞ NE SAÇMA.

bende ağustos 2012 de bebeğimin kalbi durması sonucu kürtaj oldum. doktorum beklemene gerek yok dedi. ben 2. ay başladım denemelere. 30 ekim son adet tarihim yani hemen tuttu çok şükür şimdi kucağımda 6 aylık dünya tatlısı bir oğlum var.
HATTA BU HAMİLLEİĞİMDE KANAMAM BİLE OLDU BAŞLARDA AMA ÇOK ŞÜKÜR Kİ KÖTÜ BİRŞEY OLMADI.
yani ağustos 2012 de bir bebeğimi kaybettim ağustos 2013 te yavrumu kucağıma aldım:)
canım kendini suçlama insanlar bebeklerini düşürmek için neler yapıyorlar bişey olmuyor ıkınmayla mı olucak .Allah ın takdiri .zaten hamileyken çoğu kişinin kabız sorunu var ondan olmaz.

canım yazdıkların bana çok büyük moral oldu teşekkür ederim. allah bebişini sağlıklı sıhhatli, analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. ilk hamileliğin öncesi ne kadar süre denemiştiniz? Biz 8-9 ay denedikten sonra olmuştu. Şimdi yine o kadar süre uğraşırsak diye endişeleniyorum. Sonuçta tabi Allah ne nasip ettiyse onu yaşayacağız. Allah isteyen herkese çocuk sahibi olmayı nasip etsin inşallah.

12 haftalık bebeğimi geçen ay kaybettim,genetik testinde sonuç elde edememişler,hücreler ölmüş diye açıklama yapıldı, ilk bebeğimdi. Normal bir durum dedi doktor.Tekrarlama ihtimalini aklına getirme falan dedi. Ama ben şu kan pıhtılaşma testini falan yaptırayım diyorum. Ankara da özel de mi yaptırsam. İlk düşükte yapılmıyormuş. Bi de şunu merak ediyorum.Kan pıhtılaşmasının bir belirtisi falan var mı. Adet dönemin de pıhtı olması falan işaret olabilir mi. Bana düşük sebebini doktor sadece ultrasonla baktığında sendrom olabileceğini söyledi . Ama kesin değil dedi ,genetik araştırma da çıkar dedi ama bahsettiğim gibi oradan da bir sonuç çıkmadı.

Aynen beni anlatmışsın😄benimde ilk bebeğim karnımda öldü kürtaj oldum sat 30 ekim 6 aylık bi kızımvar ve 2. Hamileliğimde benimde başlarda kanamam oldu. Bende 29 temmuzda kızımı kucağıma aldım

12 haftalık bebeğimi geçen ay kaybettim,genetik testinde sonuç elde edememişler,hücreler ölmüş diye açıklama yapıldı, ilk bebeğimdi. Normal bir durum dedi doktor.Tekrarlama ihtimalini aklına getirme falan dedi. Ama ben şu kan pıhtılaşma testini falan yaptırayım diyorum. Ankara da özel de mi yaptırsam. İlk düşükte yapılmıyormuş. Bi de şunu merak ediyorum.Kan pıhtılaşmasının bir belirtisi falan var mı. Adet dönemin de pıhtı olması falan işaret olabilir mi. Bana düşük sebebini doktor sadece ultrasonla baktığında sendrom olabileceğini söyledi . Ama kesin değil dedi ,genetik araştırma da çıkar dedi ama bahsettiğim gibi oradan da bir sonuç çıkmadı.

bu konuyla ilgili gebelik bölümünde kan pıhtılasmasından bebegını kaybedenler forumu var orayı incelemeni öneririrm canm kısaca yazarsam kan pıhtılasmasın bır belırtısı yok adet donemyle falan ılgılı olarak normal hayatında hıcbır sıkıntı yaratmayabılır gebelik kayıplarıyla ögrenıoruz genelde

Ben de 21 ocak ta kontrole gittiğimde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. 7+2 günlükken ölmüş. ben 11 gün sonra öğrendim. 21 ocak ta kürtaj oldum. hamileliğimi öğrenmemin üstünden çok kısa bir süre geçmesine rağmen o kadar umutlanmış ve heyecanlanmışım ki (bu kadar olduğumu kaybettiğimde anladım) bu kadar sürede annelik duygusunun yoğun bir şekilde oluşacağını düşünmezdim bile... şimdi içimde öyle bir korku var ki aklıma neler neler geliyor... benim annem de çok zor hamilelikler geçirmiş 1 düşük 2 ölü doğumu olmuş. ölü doğumların birisi 3 aylık birisi 7,5 aylıkken. ben de mi öyle şeyler yaşayacağım korkusu var içimde...

Ben de 21 ocak ta kontrole gittiğimde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. 7+2 günlükken ölmüş. ben 11 gün sonra öğrendim. 21 ocak ta kürtaj oldum. hamileliğimi öğrenmemin üstünden çok kısa bir süre geçmesine rağmen o kadar umutlanmış ve heyecanlanmışım ki (bu kadar olduğumu kaybettiğimde anladım) bu kadar sürede annelik duygusunun yoğun bir şekilde oluşacağını düşünmezdim bile... şimdi içimde öyle bir korku var ki aklıma neler neler geliyor... benim annem de çok zor hamilelikler geçirmiş 1 düşük 2 ölü doğumu olmuş. ölü doğumların birisi 3 aylık birisi 7,5 aylıkken. ben de mi öyle şeyler yaşayacağım korkusu var içimde...
ben de 10 haftalık hamileydim kesem ve bebek gelişmedi ve dün kürtaj olmak zorunda kaldım.aklına kötü şeyler getirme ve hamileliği aklından çıkar. yani yumurtlama gününmü falan bi daha hesaplamayı düşünmüyorum.adetim gecikir gecikmez test yapmayacağım 6 haftadan önce dr a gitmeyeceğim gibi kararlar aldım.sonradan hayal kırıklığına uğramaktansa bence sende oluruna bırak umarım herseyin hayırlısı olur hakkımızda :)

buaarada inşallah daha cok arkadasımız eklenır ve bırbırımızden destek alarak hamişlik yolumuzda ilerleriz.ben aksama 7de gelıcem.eklenen olursa şimdiden hoşgelsin diyorum .... cok cokk öpüyorum hepinizi
dualarımız bigün kabul olcak inşall. Allah hepimize hayırlı ve saglıklı bebiş verir inş...........

bende bebeğimi kaybettim ama veren ALLAH alan da ALLAH eminim ki Rabbim bizim için en hayırlısını biliyor.İlk hamileliğimdi üzgünüm ama yapacak birsey yok. Rabbim bu güzelliği hepimize yaşatır inşallah......

Kızlarr merhabaaa önceliklee düşük yapann arkadaslarra gecmiş olsunn allah yardımcınız olsunn .... Bende dün düşükk yaptımmm 6 haftalıktı bir hafta geriden geliyordu gelişimi ... kanamadan dolayı hastaneye gitmiştimm doktor kalp atısını alamadımm dedi bekleyelimm belki ben göremiyorumdurr dedi 2 günn hastanede yattımm cokk ağrımmm olduu cok pıhtı seklindee kan geldi doktor ultrasonda bakmadan beta hcg min düştüğünü bebeğin öldüğünü söyledi yarınn sabah kurtaja alacağım dedi... Bende hastaneden cıkıs alıp kendi özell doktoruma gittimm ultrason ile baktığında bebek zaten düşmüşştü... Allahtan cıkmısım birde üstünee kürtaj olmak daha kötü... Doktorumm 3-6ay arası beklemen iyi olabilir dedi.. Doğum kontrol önermedi sadecee biraz kilom olduğu için bu süreyi bir dahaki hamileliğin için hazırlık süresi olarak kullan dedi suan geri kalan küçük parcalar varmıs adet olur gibi kanamam devam ediyor...cok üzüldümm tabi ama kendimi cabuk toparladım zaten sağlıksız gebelik her durumda düşermişşş... HepimiZ içinn hayırlısı ilee o güZel günlere sağlıklaa kavusmayı diliyorum

arkadaslar öncelıkle herkeze merhaba demek istiyorum,gecen ay maalesef basımdan talıhsiz bi olay gectı ,cok istedıgım bebeğimi düşürdümsenağlamasenağlamasenağlama ama umudumu hiç kaybetmedım ve benım gıbı düşük yapan , tekrar hamıle kalmak için can atan arkadaslarla derdımızı paylasıp:1hug: umutla beraberce beklemek istiyorum.hem derdımızı paylasalım hem umutla bekledıgımız aylarda bırbırımıze ortak olalım........ a.s. a.s. a.s.

arkadaşlar gruba nasıl dahil olabilirim ben yeni üye oldum bilmiyorum :(

Arkadaşlar 11 yıllık evliyim hiç çocuğumuz yok.6 sene biz düşünmedik.diğer 4 senedir de olmuyor.tüm bebek dışında bir sürü tedavi oldum,aşılama vesaire ama yine olmadı eylül 2013 te artık tüm tedavilerden ümidimi yitirdim ve ocak 2014 te tüp bebek yapmaya karar verdik.tam 30 aralık 2013 te hamile olduğumu öğrendim sevinçten hepimiz deliye döndük ama 4 ocak 2014 te kanamam oldu ve bebeğimi kaybettik.hemen ardından normal 6 gün adet kanamam oldu ve üstüne bu ay adet gördüm ve şimdi hemen yeniden denizem.Rabbim hepimize sağlıkla tekrar hamile kalmayı ve sağlıklı bir şekilde bebeişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

yaşım 36.yaş etkeni çok mu acaba arkadaşlar.benim durumumda ve yaşımda olan var mı aranızda.

4 gün önce bende bebeğimi kaybettim hala kendimi toparlayabilmiş değilim. mutsuzum yine hamile kalıp yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum. hastaneler doktorlar hastalar sancılarım kanamam... hepsi kabus gibiydi. evime gidemiyorum. sürekli annemde kayınvalidemde gezip duruyorum. bebeği evimde düşürdüm. evimden soğudum napıcam bilmiyorum :(

ben de 10 gun once dusuk yaptim, cok kucuktu daha, anlamadim bile :( simdi de korkuyorum tekrar hamile kaldigimda sevinememekten :(

Kızlar merhaba, 6 ay önce 8 haftalık bir kayıp yaşadım. Kalp atışlarını hiç duyamadım, kürtaj dediler ama aynı gün düşük yaptım. Zaten hamileliğim bıyunca kahverengi lekeler geliyordu. Plansız bi hamilelikti ama insan alışıyor. Şimdi yine düşünüyoruz. Korku tabiki var ama iyi şeyler olacağına inanıyorum. Geçen ay 10 gün erken hastalandım. Bu ay yine ağrılarım başladı. İnsan bi kere kaybedince herşeyden ümitleniyor. Umarım Allah'ım tekrar bize o heyecanı yaşamayı nasip eder.

şimdi yazdıklarınızı tek tek okuyorum rabbim hepinize sağlıklı mutlu evlatlar nasip etsin inşallah

bende üç kere üst üste düşük yaptım hepsini de istiyorduk.ilkini öğrendiğim günün ertesinde kaybettim onda pek bir şey anlamamıştım ne yalan söyleyeyim.hemen ikinciyi istedik tuttu bütün aile akrabalar herkese yaydık güzel günlerdi ama ikinci ayımızda oda gitti o gidince psikoloji umutlar...derken 3 ay ara verdik vücudum dinlensin diye neyse üç ay sonra bu sefer temkinliydim korkuyordum da ve korktugum başıma geldi ve oda gitti...artık hiç ümidim kalmamıştı hastane hastane gezdik yaptırmadığım kan testi genetik testler delik deşik olan vücudum sonuç hiç hiç bir şeyim yokmuş sebepsiz infertilite denen bir zıkkım aylarca uğraştığım şey aslında hiç bir şeymiş meğersem derken tatile gittim bütün yıl gezdim en azından 6 ay korundum derken müjdem tekrar kapımı çaldı tabi korkular da doktor çalışamazsın dedi işten çıktım. ögrendiğim andan itibaren her gün igne oldum kendi kendimi her akşam saat 5'te ama herşeye değerdi o minnacık tekmeler... oğluşum şimdi 4 yaşına girmek üzere ne olursa olsun vazgeçmeyin ne umutlarınızdan ne eşinizden unutmayın siz zayıfsanız inanın kocanız belli etmese de o sizden daha zayıf savaşmak lazım her şey için rabbime çok dua ettim sadece onunla yalnız olduğum zamanlarda çok ağladım benim inancım sonsuz büyüklüğü sonsuz olan rabbim gönlünüzden ne geciyorsa sizin için ne hayırlıysa onu nasip etsin dualarınız kabul olması dileğiyle herkese selamlar...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

şimdi yazdıklarınızı tek tek okuyorum rabbim hepinize sağlıklı mutlu evlatlar nasip etsin inşallah

bende üç kere üst üste düşük yaptım hepsini de istiyorduk.ilkini öğrendiğim günün ertesinde kaybettim onda pek bir şey anlamamıştım ne yalan söyleyeyim.hemen ikinciyi istedik tuttu bütün aile akrabalar herkese yaydık güzel günlerdi ama ikinci ayımızda oda gitti o gidince psikoloji umutlar...derken 3 ay ara verdik vücudum dinlensin diye neyse üç ay sonra bu sefer temkinliydim korkuyordum da ve korktugum başıma geldi ve oda gitti...artık hiç ümidim kalmamıştı hastane hastane gezdik yaptırmadığım kan testi genetik testler delik deşik olan vücudum sonuç hiç hiç bir şeyim yokmuş sebepsiz infertilite denen bir zıkkım aylarca uğraştığım şey aslında hiç bir şeymiş meğersem derken tatile gittim bütün yıl gezdim en azından 6 ay korundum derken müjdem tekrar kapımı çaldı tabi korkular da doktor çalışamazsın dedi işten çıktım. ögrendiğim andan itibaren her gün igne oldum kendi kendimi her akşam saat 5'te ama herşeye değerdi o minnacık tekmeler... Oğluşum şimdi 4 yaşına girmek üzere ne olursa olsun vazgeçmeyin ne umutlarınızdan ne eşinizden unutmayın siz zayıfsanız inanın kocanız belli etmese de o sizden daha zayıf savaşmak lazım her şey için rabbime çok dua ettim sadece onunla yalnız olduğum zamanlarda çok ağladım benim inancım sonsuz büyüklüğü sonsuz olan rabbim gönlünüzden ne geciyorsa sizin için ne hayırlıysa onu nasip etsin dualarınız kabul olması dileğiyle herkese selamlar...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

maşallah cnm.. Ne iğnesi oldun kan pıhtısı için mi?? Bende 37 haftalık ölü doğum yaptım sonra 6 haftalık düşük:(

maşallah cnm.. Ne iğnesi oldun kan pıhtısı için mi?? Bende 37 haftalık ölü doğum yaptım sonra 6 haftalık düşük:(

mrb rabbim sabır versin sebebleri bellimiydi acaba sezeryanmı oldunuz ne kadar arayla hamile kaldınız kusura bakmayın çok soru sordum bende 28 haftalık kızımı kaybettim o yüzden soruyorum

mrb rabbim sabır versin sebebleri bellimiydi acaba sezeryanmı oldunuz ne kadar arayla hamile kaldınız kusura bakmayın çok soru sordum bende 28 haftalık kızımı kaybettim o yüzden soruyorum

cnm sezaren oldum. dekolman plesanta sebebı. sezaryenden sonra 6 ay korundum hemen hamıle kaldım... bu kez de 6 haftalık kuretaj olmak zorunda kaldım.sızın sebep neydı? ne kadar oldu

Back
X