- 1 Ağustos 2012
- 870
- 54
- 298
- Konu Sahibi minik_kelebek
- #16.341
Merhaba
Ben de 9 ocakta kürtj oldum. bebeğim 8+6 haftalıktı ve kontrolde doktor klp atışının olmadığını söyledi. Bir önceki randevuda kalbini görüp sonra kaybetmek çok acı gerçekten. İçim yanıyor. doktor hiçbir test istemedi. Acaba başka doktora gidip test yapılmasını istesem mi? Kalbi görüldükten sonra düşük ihtimali %5 miş. acaba araştırılması gereken bir durum var mıdır? İçim içimi yiyor ya tine yaşarsam diye. Bir de hamileyken kabız olmuştum ıkınmak zorunda kaldım acab o yüzden mi öldü bebişim? oooof hep kendimi suçluyorum![]()
kızlar lütfen olumsuz düşünmeyin hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza alıcaksınız.CANIM BİZDEN DE TEST İSTEMEDİLER SADECE SMEAR YAPTIRDIM O DA TEMİZDİ. ZATEN 3 DÜŞÜKTEN ÖNCE NE YAZIKKİ TEST FİLAN İSTEMİYIORLARMIŞ NE SAÇMA.
bende ağustos 2012 de bebeğimin kalbi durması sonucu kürtaj oldum. doktorum beklemene gerek yok dedi. ben 2. ay başladım denemelere. 30 ekim son adet tarihim yani hemen tuttu çok şükür şimdi kucağımda 6 aylık dünya tatlısı bir oğlum var.
ama olumsuz düşünmedim hiç sakın olumsuzluk getirmeyin.
HATTA BU HAMİLLEİĞİMDE KANAMAM BİLE OLDU BAŞLARDA AMA ÇOK ŞÜKÜR Kİ KÖTÜ BİRŞEY OLMADI.
yani ağustos 2012 de bir bebeğimi kaybettim ağustos 2013 te yavrumu kucağıma aldım:)
canım kendini suçlama insanlar bebeklerini düşürmek için neler yapıyorlar bişey olmuyor ıkınmayla mı olucak .Allah ın takdiri .zaten hamileyken çoğu kişinin kabız sorunu var ondan olmaz.
siz de ANNE olucaksınız üzülmeyin....sevgiyle kalın