- 10 Mart 2007
- 2.233
- 1.009
- 448
- Konu Sahibi minik_kelebek
- #16.441
Ben hemen şimdi şu anda düşünüyorum ama benim düşünmemle olmuyor ne yazık ki![]()
Eşin istemiyo diye mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hemen şimdi şu anda düşünüyorum ama benim düşünmemle olmuyor ne yazık ki![]()
hayırlısı inşallah kısmet olmayınca olmuyor.. ama umudunu yitirme herşey Allahtan.. belki doğsa idi başka sorunları olacaktı..illa ki sorunlu bir bebkti ve yaşamadı bende kendimi o şekilde teselli ettim hep. Rabbime şükür bir evladım var dedim Allah ona hayırlı uzun ömür versin cümlesininkine de versin zaten nasipse ikincisi de gelir en kısa zamanda..Ama çok fazla ara verme dr.dinlenme süreni söyler illa ki 1 ay -3 ay -6 ay ama çok uzatma derim ben. gerekli testlerini yaptırdıktan sonra hemen başla yeni çalışmalara...
biz bebeği genetiğe gönderdik ama bi sıkıntı yokmuş dr öyle söyledi pataloji de genetikte temizmiş normal bi bebekmiş yani ama işte hayırlı değilmiş demek ki öyle avutuyorum bende kendimi yapacak bişey yok Allah kimsenin başına vermesin diyorum kürtaj çok zor bişeymiş Allah hepimize şifa versin.Erenpaşa ben de uzatmak istemiyorum senin gibi ama vucudum uzatıyor benim kistim çıktı doğum kontrol hapı alıyorum bu ay ayrıca belim ağrıyo muhtemelen kas spazmı olmuş kas gevşeticiye de başladım hayırlısı bakalım regl de az geldi maşallahım var yani size tek diyeceğim şu lütfen kendinizi çok fazla üzmeyin bunu çok içten söylüyorum ne yaparsak kendimize yapıyoruz dua edip hayırlısı dilemektan başka çaremiz yok![]()
hayırlısıyla rabbim herkesin gönlüne güzellikler versin ve inşallah gönlümüze göre versin..
Eşin istemiyo diye mi?
Hem onun için hem de kistim var
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ya bende de kist varmış. Bugün annem bendeydi o söyledi. Kurtajdan sonra doktor annemle eşime soylemis. Rahimde kist var biliyormuydunuz diye. Esimde soylememisti. Yarın kontrole gidicem. Doktor soyler sanirim ne olduğunu ne yapılması gerektigini![]()
inşallah hayırlı güzel haberler alırsın.. acaba kisstten dolayı mı kaybettin bebeğini..Daha önce olsaydı kistin dr.anlamış olurdu.. Hayırlısı bakalım
Hameligin başlarında hep alttan ultrasonla bakti doktor. Kisti goremez miydi acaba? Bisryde söylemedi. Nezaman oldu acaba. Kist nedir düşüge neden olurmu hilmiyorum şok oldum duyunca
Hameligin başlarında hep alttan ultrasonla bakti doktor. Kisti goremez miydi acaba? Bisryde söylemedi. Nezaman oldu acaba. Kist nedir düşüge neden olurmu hilmiyorum şok oldum duyunca
Kist düşüğe neden olmaz. Kaç cm miş senin kistin? Benim ili gebeliğimde de bebeğin kesesinin yanında kistim vardı. Kese büyüdükçe kist küçüldü, sonunda da yok oldu. Yanlız bu seferki kistim öncekilerin iki katı büyüklüğünde
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba kızlar,yaklaşık 1,5 hafta önce 7 haftalık düşük yaptım.Ne yazık ki elden bir şey gelmiyor,2,5 yıl sonra hamile kalabilmiştim.Her şeyde bir hayır vardır demekten başka diyecek şey yok.Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin.Ben kürtaj olmadım ,5 gün süren korkunç bir sancıyla beraber düşük gerçekleştirdim.Ancak rahimde çok küçük bir parça kalmış,geçen hafta 4 gün melita isminde bir ilaç verdi doktorum ancak o da kanamamı çok azalttı.Dün tekrar gittim bu seferde Buscopan diye bir ilaç verdi ancak adet sancıları için yazıyor içinde.Anlayamadım kafam karıştı.Açıkçası kürtaj olmak istemiyorum zaten çok küçük bir parça dedi doktor.Tavsiye edeceğiniz bir şey var mı ?Bir yerde civanperçemi diye okumuştum .Bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Rabbim kimseye böyle bir acı yaşatmasın,isteyen herkese de sağlıklı , hayırlı evlatlar nasip etsin .
Merhaba kızlar,yaklaşık 1,5 hafta önce 7 haftalık düşük yaptım.Ne yazık ki elden bir şey gelmiyor,2,5 yıl sonra hamile kalabilmiştim.Her şeyde bir hayır vardır demekten başka diyecek şey yok.Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin.Ben kürtaj olmadım ,5 gün süren korkunç bir sancıyla beraber düşük gerçekleştirdim.Ancak rahimde çok küçük bir parça kalmış,geçen hafta 4 gün melita isminde bir ilaç verdi doktorum ancak o da kanamamı çok azalttı.Dün tekrar gittim bu seferde Buscopan diye bir ilaç verdi ancak adet sancıları için yazıyor içinde.Anlayamadım kafam karıştı.Açıkçası kürtaj olmak istemiyorum zaten çok küçük bir parça dedi doktor.Tavsiye edeceğiniz bir şey var mı ?Bir yerde civanperçemi diye okumuştum .Bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Rabbim kimseye böyle bir acı yaşatmasın,isteyen herkese de sağlıklı , hayırlı evlatlar nasip etsin .
Merhaba. ..kontrolum vardı bugün doktor ultrasonla bakti rahim temiz hicbi sikinti yok dedi. 20-25 gun sonra adet olursun adetten sonra gel kiste bakayim bide hashimoto tiroidin ile ilgili kan testiyle hormonlorunada bakakalim dedi. Patolojiye yollanmis kurtaj sonrası bebeğim bişey cikmamis. Sen kendini nezaman iyi hissedersen o zaman bebek çalışmasına baslayabilirsin dedi doktorum.
Kızlar 2014 eylül anneleri topiğine baktım ben de bi zamanlar oradaydım şeker yüklemesi yaptırıyolarmış ne kadar güzel yaaaaa maşallahbenimki de devam etseydi şimdi böyle olacaktım dedim bikaç kişi resim yüklemiş neyse moralimi bozmadım ne yapalım kader kısmet
canım boşver takılma onlara da moralin bozulmasın.. inşallah bizde şubat 2015 annesi oluruz hayırlısıyla