- 5 Mart 2014
- 2.530
- 880
- 248
- Konu Sahibi minik_kelebek
- #16.461
Merhaba arkadaslar bende araniza yeni katildim 31 ocakta bebegimin kalp atislarini duyamadigimiz ve gelisimi durmus olmasindan dolayi bir dusuk yasadim kurtajsiz kendiliginden dustu 3 yil oncede sezeryanla oglumu dunyaya getirdim ... dusukten sonra doktora gittim bana kistim oldugunu ama ilk adetimde patlayacagini soyledi neyse adet olduktan sonra tekrar baska bir doktora gittim kist falan goremedi rahim temiz gebe kalmana engel bir durum yok dedi. Bu ay cok umitlenmistim ama ne yazikki dun regl oldum.ama aklima takilan birsey var bu ay yumurtlama donemimde alt karin bolgemde aksama kadar suren bir agri ve batma hissettim o gecede iki damla kanamam olup kesildi bu neydi anlayamadim.normalde benim adetlerim saat gibidir 30 gunde bir olurum hic sasmaz yorumlarinizi bekliyorum allah hepimizin yardimcisi olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah sende tez zamanda hayırlısıyla yavrunu tekrardan kucağına alırsın.. Yumurtalam dönemimde olduysa belki yumurtlama ile alakalı bir durum olabilir.. Hiç öyle bir şey yaşamadım.. Ne zaman bırakmıştın korunmayı..olur inşallah hayırlısıyla..