- 10 Mart 2007
- 2.233
- 1.009
- 448
- Konu Sahibi minik_kelebek
- #16.521
kızlar kac gundur gırıyorum kımse yok az once bır doktorsıtesınde bı vıdeo ızledım dusuk yapıp nekadr sonra hamıle kalmak ıcın dr dusukten sonra ılk adet kanamsı gectıkten sonra hamıle kalınabılır bır sakınca yoktur daha oncelerı onerıyorduk 3 ay 6 ay ı sımdı ıse gerek yok dıyor sıze kac ay verdı dr korunma bendaha gıtmedım dr salı gunu randevum var ama kurtaj oldugum gun cok aglıyodum dr yanında uzulme gene olur 3 ay sonra dedı acaba bana korunma mı verecek yaa keske vermese ben hemen kamıle kalmak ıstıyorum forumda okudum dr korunma vermıs uygulamsılar 1 sene 3 ay 14 ay hamıle kalamıamıslar tabı takdırı ilahı ama ben zamanı bosa harcamak ıstemıyorum hemen inş olur sadece 1 adet donemı gecsın ondan sonra korunmayı bırakıcam tabı dr ıns korunma vermez bana bu arada mübarek miraç kandiliniz kutlu olsun .. bu mubarek gunde alllah kucaklarımızı doldursun
Sagol cnm seninde kandilin mübarek olsun. Bana kurtajdan sonra kontrole gityigimde doktorum kendini nezaman hazır istersen hamile katabilirsin dedi. Adet olmayı bekliyorum adetten sonra hidip hormonlarima baktiticam tiroid hastaligi cikmistida hamilelikte..
Saglikla ilgili sorununuz yoksa korunmayin bence.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.