Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

evt senı bende hatırladım ben 1 adet donemı beklıcem yaa nasıp allah bırdaha yasatmasın kımseye cok acı verıcı bugun bebegım olsaydı tam 10 haftalık olacaktı bende sımdı arastırma hast randevu aldım bı sansımı denıcem bakalım persbe gıdıcem ıns ıkna edebılırım dru bılgın varmı acaba pendık egt.arastırma hastnesı yapıyormu acaba trombosıl panel testını

hep öyle diyosun o cümleler her hamile gördüğünde aklına geliyo şimdi olsaydı........................ bende dün eşime dedim ki şimdi devam etseydi 5 aylık olacaktı dile kolay iki aylıktı kaybettiğimde eşimde sevmiyo bunları konuşmayı tmm dedi olan oldu haklısın dedim milyonları versen artık geri gelmeyecek bitti gitti önümüze bakıcaz Allah bize hayırlı ve sağlıklı evlatlar verecek inşallah..

evt senı bende hatırladım ben 1 adet donemı beklıcem yaa nasıp allah bırdaha yasatmasın kımseye cok acı verıcı bugun bebegım olsaydı tam 10 haftalık olacaktı bende sımdı arastırma hast randevu aldım bı sansımı denıcem bakalım persbe gıdıcem ıns ıkna edebılırım dru bılgın varmı acaba pendık egt.arastırma hastnesı yapıyormu acaba trombosıl panel testını

canım hiç devlete gitmedim trombofili paneli için inan bilmiyorum.ben özel bir labaratuarda yaptırdım dr um yönlendirdi.650,00 TL ye ama bunun içinde kromozom testleri de vardı.

canım hiç devlete gitmedim trombofili paneli için inan bilmiyorum.ben özel bir labaratuarda yaptırdım dr um yönlendirdi.650,00 TL ye ama bunun içinde kromozom testleri de vardı.

benden de 750 ıstedı ozel hastaneye gıttım tombofolı panelı analızı yazıyo ve 4 tane daha test ısaretlemıs pekı senın sonuc ne cıktı acaba

benden de 750 ıstedı ozel hastaneye gıttım tombofolı panelı analızı yazıyo ve 4 tane daha test ısaretlemıs pekı senın sonuc ne cıktı acaba

benim iki gende sıkıntı var heterezigot taşıyıcısıyım factor v ve mtrfr dr um iğne dedi şu an coraspin+folic asit kullanıyorum canım.

benim iki gende sıkıntı var heterezigot taşıyıcısıyım factor v ve mtrfr dr um iğne dedi şu an coraspin+folic asit kullanıyorum canım.

beım dr hamıleyken kan ılacııle karısk folık asıt vedı vıdamın vermıstı bunlara ek olarak salı gunu gıttıgımde bebe asprını içmemi soyledı bu sende çıkan sorun hamılelıge engel bır durummu acaba hamıle kalmak zorlasıyormu ben bıraz korktum acıkcası yarın arastırma hstanesınde randevum var balaık testı yaptırmak ıstedıgımı soylıcem bıde yalan soylıcem 3 düşüğüm diye bakalım allah beı affetsın cunku baska carem yok zaten esım asgarı ucretle calısyor zaten yapmassalar mecbur yaptırıcam ozelde

evt cnm ılk gebelıgımdı ve ılk düşügüm kürtaj oldun gecen hafta bugun dr 3 ay dedı ama ben en azından 1 adet donemı beklemek istiyorum kan pırtılasma testlerını devlet hastanesınde yapılıyomu acaba bılgısı olan varmı

merhaba cnm bende 3 mayısta 9 haftalık bebeğimi kalbi durması sonucu kaybettim. şimdi toparlandım ben adet olayım hiç korunmayacağım.allah ım verirse inşallah verir ona sığındım çünkü hemen hamile kalacağım diye bişey yok en azından korunmuyorum bana yeter bu psikpolojiyle bide korunmayıo düşünmüyorum. zaten yaşım 33 olmuş allahım inşallah sağlıklı bir evlat verir hepimize. ağustosda tedaviye başlıcam yumoş takibine günleri sayıyorum bir hamile göreyim kahroluyorum o yüzden hemen olsun bana yeter.pıhtılaşma testlerini ben ikibuçuk yıl oldu ben samatya hastanesi istanbul eğitim ve araştırma hastanesi orada yaptırdim. üç düşük var dedim yaptılar mecburen çok pahalı çünkü. onbeş gün sonra sonucu aldım temiz çıktı. ahmet birtan boran diye bir dr un eşi vardi hemen yapalım dedi ben bir umut gitmiştim ama yaptılr.sende oraya git buradaki arkadaşlarda gitsinler paranıı harcamayın boşuna allah tezzamana bebek versin hepimize inşallah.........

arkadaşlar pıhtılaşma testlerinizi samatya eğitim ve araştırma hastanesinde yaptırın üç düşüğüm var deyince yapıyorlar [istanbul eğitim ve araştırm a]hastansi beş kuruş almadan yapıyor. sevinç birtan boran dr hala ordaysa ihmal etmeyin. allah hepimize bbeğimizi tekrar nasip etsin acımızı dindirsin amin.......

slm arkadaslar ben pendık egt arst.hast. gıttım yaptırdım trombofili testını hatta yalan soyledım 3 dusuk oldu dıye dr hıc bısı demeden esli kromozom testı ıstedı ama esım yanımda deıl dıye yaptıramadık onunkını hast. kız dedıkı esın yoksa ürolojıden randevu al dr soyle onlar yazarlar dedı cok mutluyum bır kurus bıle vermeden yaptırdım 1 ay sonra cıkacak sonuclar hayırlısı bakalım

merhaba arkadaslar.cok korkuyorum yardim edin lutfen.ben 26 haftalik kizimi tam 2 ay once kaybettim.doktorum 6 ay korunun dedi,fakat bu ay bir kez korunmadan iliskiye girdik,bir sey olmaz diye ihmal ettik.simdi adetimden 2 gun geciyor.test yapiyorum gostermiyor.cok korkuyorum hamile olupda yine bebegime bir sey olur diye.siz biliyormusunuz boyle cabuk gebe kalipda saglikli bebek sahibi olan varmi?????

merhaba arkadaslar.cok korkuyorum yardim edin lutfen.ben 26 haftalik kizimi tam 2 ay once kaybettim.doktorum 6 ay korunun dedi,fakat bu ay bir kez korunmadan iliskiye girdik,bir sey olmaz diye ihmal ettik.simdi adetimden 2 gun geciyor.test yapiyorum gostermiyor.cok korkuyorum hamile olupda yine bebegime bir sey olur diye.siz biliyormusunuz boyle cabuk gebe kalipda saglikli bebek sahibi olan varmi?????

çok geçmiş olsun canım.. bazen sağlıklı gebelik olabiliyo.. bide kan testi yaptır.. bebeğini hangi sebepten kaybettin.

ayy çok üzüldüm... inşallah en kısa zamanda sağlıklı bi şekilde bebeğine kavuşursun.

insallah,ama cok korkuyorum.kendimde degildim zaten,simdi daha da uzuluyorum.Allahima hep dua ediyorum.acimida paylasamiyorum kimseyle.kimsa anlamiyor....bu arada sanada gecmis olsun.dis gebelik gecirmissin.Allah hepimizin yuzunu guldursun/

Son düzenleme:
insallah,ama cok korkuyorum.kendimde degildim zaten,simdi daha da uzuluyorum.Allahima hep dua ediyorum.acimida paylasamiyorum kimseyle.kimsa anlamiyor....bu arada sanada gecmis olsun.dis gebelik gecirmissin.Allah hepimizin yuzunu guldursun/

teşekkür ederim canım.haklısın yaşamayan anlamıyor. burda dertlerimizi paylasıyoruz içimiz rahatlıyo biraz da olsa... ne zaman istersen yazabilirsin.

arkadaşın hoşgeldin geçmiş olsun. senin bebeğinde bir problem yokmuş baksana sandalyeden düşüp kaybettiğine göre, çok şükür sende de bir şey yok. o şekilde bebeğini düşünürüp bir iki ay sonra hamile kalan bir sürü insan tanıyorum. sadece rahmin eskiye dönmesi ve vücudun bu olayı unutması için veriyorlar korunma süresini .bana da aynı şekilde verdi doktor. eğer varsa da sakın korkma. içini rahat tut.. doktorun seni en iyi şekilde yönlendirir. burnundan getirme kendi kendinin. ALLAHım hakkında hayırlı olanı nasip etsin inşallahhh

Back
X