- Konu Sahibi minik_kelebek
- #16.581
inşallah hemen olur cnm bende bu akşam annem deydim ben kendi annemin alt katınada kiracıyım ne gördüm aah ah sarı bebek kıyafeti almış hevesle daha etiketi duruyor bana hiç göstermemişti ama bugün bişey ararken baktım ne diye sarı alt üst takım.kahroldum şimdi ağlıyorum hıçkıra hiçkıra eşimde uyuyor beni görünce oda ağlıyor çünkü içim yanıyor kalbim ağlıyor ama inşallh en tez zamanda hamiş olucam yine ama o bebek kıyafeti annemhemen gidip almış kahroldum resmen yüce allahım halimize acı merhamet et ne olur bizi evletsız bırakma amiiiiinn![]()
sizin yazılarınızı okuyunca ben de ağlamaya başladım ya. bazen ağlamak daha da hafifletiyor gibi geliyor bilmiyorum rahatlıyorum. benimkileri de dolabın arkasına saklamışlardı buldum. bakmaya dayanamıyorum uzaktan bakıyorum en üstte patiği duruyor onu görünce zaten kahroluyorum. bir de bebek günlüğüm vardı büyün ultrason resimleri de ordaydı. onu hiç açamıyorum. ama itiraf etmeliyim ki biz her ay bir bebek bezi alıyorduk hazırlık olsun diye. onlardan birini çaldım paketin içinden. yastığımın altına koydum her akşam onunla uyuyorum işte. öpüyorum uyumadan önce. yenisi gelse de eskisi unutulmaz ki benim için. benim iki çocuğum olur o zaman. biri oğlum biri de yeni doğacak olan bebeğim ( inşallahhh) dün akşam bir konu buldum. erkek kız hesabı yapıyorlar hangi gün olur diye. o kadar içim acıdı ki. önemli mi erkek kız? onlar kaybetmemişler çünkü. ben de erkek olduğunu duyunca acaba kız olsa daha mı cici olurdu ki diye bir düşündüm ilk sonradan geçti. ama bebeğimi kaybedince o kadar kahroldum ki, sanki ben onu istemedim de o yüzden gitti gibi. ahh ahh... yaşayın acınızı arkadaşlar. ağlayın yasınızı tutun ama kendinizi toparlayın ( diyene bak)