- 17 Şubat 2013
- 2.883
- 3.151
- 158
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #16.901
Merhabalar kızlar uzun zamandır giremedim şimdi bir yazayım dedim :) daha önce de yazmıştım zaman nasıl geçiyor. düşük yapalı 3 ay oldu şimdi yeniden umutlanmak istiyorum. Ankara'dayim ve bu kez üniversite hastanesine gitmeyi düşünüyorum. Rabbim hayırlısını versin inşaallah
Merhaba canim hosgeldin. Doktor cok onemli evet. Benim ilk gittigim foktor cok ilgisizdi keseyi goremedi gormeden kanamama da mudahale etmedi. Sonra baska doktora gittim o kanamaya ragmen gordu kesemi ve malesef gec kalindigi icin kanamam durdurulcak gibi degildi gebeligimi bozmus kanama gec kalmisiz yani. Bende ikinciye daha tedbirli olmak isityorum bu ikinci gittigim doktora devam edicem ins
Kizlar bugun doktora gidip kan tahlıli yaptircam çok heyeçanliyim bana dua edin lutfn.
sen hangi değerin düşmesini bekliyorsun cnm?Haydi rabbim guzel haberlerle mujdelesin seni bekliyoruzz
Hayırlı haberler al inşallah..Kizlar bugun doktora gidip kan tahlıli yaptircam çok heyeçanliyim bana dua edin lutfn.
Merhaba canim bende dusuk yaptim degerlerimin normale donmesini bekliyorumsen hangi değerin düşmesini bekliyorsun cnm?
Naptin canim merak ettim sonucuKizlar bugun doktora gidip kan tahlıli yaptircam çok heyeçanliyim bana dua edin lutfn.
Degeriji takip etmedin mi hic?kac haftalik dusuk ysptin.. Benimde 5haftalikti kendimden dusuk yasadim ve 16 gun surdu kanama olsun leke olsun oyle boyle tamamladim cok sukur.ama her hafta duzenli kan veriyorum degerimin 10 un altina dusmesi lazim yeni calismalara baslamak icin oyle dedi doktorum.en son 61 olmustu adet olduysan doktora git genel hormon tahlillerini yaptir derim yinedeKızlar ben de geçen ayın 22'sinde düşük yaşadım, kesem boştu. Bu ay tekrar çalışmaya başlayacağım. Adet oldum yeni bitti. Çok korkuyorum tekrar kaybetmekten, folik asit ve vitaminleri aralıksız aldım, hiç bırakmadım düşük oldu diye. Ben düşüğü ilaçsız, gayet evde doğum yapar gibi yaptım. Bana doktor gel falan demedi, sadece kanama süresi geçmezse gelin dedi ama kanamam da 7 gün sürdü. Normal mi sizce bunlar? İnşallah önümüzdeki ay alırız hayırlı haberleri...
geçmiş olsun ama hiç belli olmaz, erken döllenmelerde bekletiyor bazı doktorlar bir süre, kürtaj dememiş hiç olmazsa, demek umut var, birdenbire hcg yükselebilir, doktora düşük önleyici iğnenin faydası olur mu diye sor istersen telefon açıp..Merhaba arkadaşlar ben şuan hamileyim ama dün öğlen bikaç damla kahverengi leke geldi korktum doktora gittim hcg istedi kan değerim 253 çıktı doktor değerin düşük olduğunu en az 450-500 çıkması gerektiğini söyledi %90 düşük yapcaksın dedi çok ufak bi ihtimal değerinin yükselmesi dedi pazartesiye kadr evde istirahat verdi geçen hafta öğrenmiştim hamile olduğumu geçen hafta kan değerim 67 çıkmıştıok üzgünüm
Merhaba arkadaşlar ben şuan hamileyim ama dün öğlen bikaç damla kahverengi leke geldi korktum doktora gittim hcg istedi kan değerim 253 çıktı doktor değerin düşük olduğunu en az 450-500 çıkması gerektiğini söyledi %90 düşük yapcaksın dedi çok ufak bi ihtimal değerinin yükselmesi dedi pazartesiye kadr evde istirahat verdi geçen hafta öğrenmiştim hamile olduğumu geçen hafta kan değerim 67 çıkmıştıok üzgünüm
Benim geç döllenme olmuş doktor öle demişti ama iğneyi sorcam cnm çok tşk ederimgeçmiş olsun ama hiç belli olmaz, erken döllenmelerde bekletiyor bazı doktorlar bir süre, kürtaj dememiş hiç olmazsa, demek umut var, birdenbire hcg yükselebilir, doktora düşük önleyici iğnenin faydası olur mu diye sor istersen telefon açıp..
Bendede kese görünmedi cnm erken daha dedi doktor progestan verdi sabah öğle akşam 2 şer tane yarın başka doktora gitcem inş kötü bi sonuç almamMerhaba cnm, oncelikle hayirli olsun gebeligin inslekelenme genelde iyi degildir ama kimisi de yerlesme kanamasi der benimde oyleydi ama ilk gittigim doktor keseyi goremedigi icin ilac falan vermedi ve kanamaya donustu baska doktora gittim keseyi gordu ama dusuk baslamis dedi gec kalmisim.baska doktora git derim
Degeriji takip etmedin mi hic?kac haftalik dusuk ysptin.. Benimde 5haftalikti kendimden dusuk yasadim ve 16 gun surdu kanama olsun leke olsun oyle boyle tamamladim cok sukur.ama her hafta duzenli kan veriyorum degerimin 10 un altina dusmesi lazim yeni calismalara baslamak icin oyle dedi doktorum.en son 61 olmustu adet olduysan doktora git genel hormon tahlillerini yaptir derim yinede
Gerek yok canım. Pambix adlı arkadaşımız biraz değerlerin takip olayı biraz abartıyor..Düşük kanaması 7 gün sürdü, normal bir şekilde yani 28 gün sonra ilk adetim gerçekleşti ve daha yeni bitti. Değeri takip etmenin bir anlamı olmaz ki adet görülünce. Yanılıyor muyum? İlk adetimi gördüm, kürtaj da olmadım gerek kalmadı kendiliğinden temizlendi, şimdi tekrar denemek istiyorum ama çok korkuyorum ya bu sefer de düşük olursa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?