- 2 Temmuz 2014
- 746
- 408
- 78
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #16.921
Gerek yok canım. Pambix adlı arkadaşımız biraz değerlerin takip olayı biraz abartıyor..
Düşük kanaması 7 gün sürdü, normal bir şekilde yani 28 gün sonra ilk adetim gerçekleşti ve daha yeni bitti. Değeri takip etmenin bir anlamı olmaz ki adet görülünce. Yanılıyor muyum? İlk adetimi gördüm, kürtaj da olmadım gerek kalmadı kendiliğinden temizlendi, şimdi tekrar denemek istiyorum ama çok korkuyorum ya bu sefer de düşük olursa diye
Genelde pek birşey çıkmıyor.. Tekrar deneyin demekten başka bir sonuç çıkmıyor Allah tez zamanda nasip etsin inşallah isteyen herkesin kucağını doldursun.arkadaşlar aralık 2012 eylül 2013 ve nisan 2014 te olmak üzere toplam 3 kayıp yaşadım birincisi 3,5 aylıkken kalbi durdu ikincisi 5 haftalıkken kanama yoluyla düştü üçüncüsü de boş gebelik olduğu için 8 haftalıkken alındı..doktorum pıhtılaşma testleri ve genetik inceleme önerdi temmuzda pamukkale üniversitesinde testlerim yapıldı kan testlerimin hepsi normal çıktı şimdi genetik inelemenin sonucunu bekliyoruz bu durumu yaşayıp genetik inceleme sonucunu alanlar yardımcı olabilrler mi sonrasında nasıl bir yol izlediniz
canim gittim doktora hamile degilim prolaktinim yuksek ciktiNaptin canim merak ettim sonucu
canim gittim doktora hamile degilim prolaktinim yuksek cikti
Kaç çıktı canım prolaktinin ?canim gittim doktora hamile degilim prolaktinim yuksek cikti
"senin halini senden başka , yada aynı acıyı çekenlerden başkası anlamıyormuş kuru kalabalık" kesinlikle katılıyorum..geçen yıl 9 haftalıkken kalbi duran bebeğim kürtajla alındı, 3 ay yeterli dedi dr., ama ben psikolojim çok bozulmuştu neyse dedim 7-8 ay bekleyeyim rahim iyice toparlansın, hangi Dr.a gittiysem olur öle düşükler normal deyip gönderdi , tüm testleri yaptırdım temiz dediler, pıhtılaşmayı tüm israrlarıma rağmen yaptıramadım biz inanmıyoruz dedi dr.lar , tekrar bebek istediğimde hep kimyasal oldu 4 te öyle düştü toplamda 5 düşük , 1 yıl içerisinde, başka şehirde pıhtılaşmayı yaptırdım 677 t heterozigot çıktı hem iğne hem asprin kullancaz hamileliğini öğrendikten sonra dediler, asprine bari önce başlayalım dedim çünki artık tutunamadan dşmeye başlamıştı yok dedi dr. gebe kalmanı engeller dedi, bugün günüm 1 gün geçti normalde düzenlidir günü gününe olurdum ,test yaptırdım ama yok 0.100 çıktı çok üzüldüm ama umudumu da kaybettimallah isteyen herkese versin inş. güya adetim bi gün geçince hemen test yapıp iğnelere başlayacaktık ama oda olmadı. meğer ne zormuş , senin halini senden başka , yada aynı acıyı çekenlerden başkası anlamıyormuş kuru kalabalık...
Amin insallah eğer bir sorun yoksa normal seyrinde devam eder. . inşallah bir daha ki ay beraber aliriz müjdeyi[/QUOTE][QUOTinşallahmakZor, post: 36631739, member: 609468"]Hımm o zaman ilk adetten sonraki adet eskiden nasılsa sonrada öyle devam ediyor demek..
Bakalım Allah Sağlıklısnı uzunu ömürlüsünü kucağımıza alacağımız gebeliğin müjdesini verir inşallah..
Off ben kafayı yiyeceğim Doç doktor ve özel hastanedeki doktor ara vermenize gerek yok ilk regl den sonra deneyin diyor ama napcamı bilmiyorum aslında bende çok ara vermek istemiyorum sadece risk olur mu olmaz mı onu kimse bilemez sanırım.
Erenpaşa nasılsın.. Biz halen ovu testinde çift çizgiyi göremedik sende durum nedir.[/QUOTE]Amin insallah eğer bir sorun yoksa normal seyrinde devam eder. . inşallah bir daha ki ay beraber aliriz müjdeyi
Benim 20.gün ovulasyonda halen çift çizgiyi göremedim. Hadi inşallah hayırlı haberler verirsin haberleşelim.Erenpaşa nasılsın.. Biz halen ovu testinde çift çizgiyi göremedik sende durum nedir.
Saol canim iyiyim yola devam ben ovu testi kullanmadim reglden sonra bugün 17.günüm tahmini yumurtlamaya gore hesaplayip calismalari yapti bakalim hayirlisi senin kacinci günün
"senin halini senden başka , yada aynı acıyı çekenlerden başkası anlamıyormuş kuru kalabalık" kesinlikle katılıyorum..
arkadaşlara iyiymişim gibi yalandan gülücükler yapmak bile çok canımı yakıyor..Allah'ım sen bizleri affet.
ara vermenize gerek yok devam edebilirsiniz.Merhaba kizlar; bende 2015 nisan annesi olmanin hayalini kurarken malesef sali gunu kalbinin durdugunu ogrendim persembe gunude ilaclarla dusuk yaptim doktorum 10 gun sonra tekrar cagirdi bu sirada yarim kutu kalan folibol u bitir ve folic-1 e basla kanamam bitincede corasprine basla dedi sizlerde folik aside hemen devam etmismiydiniz yoksa kanamanin bitmesini beklemek gerekirmi? Rabbim yuzumuzu tekrar guldursun hayirli evlatlar nasip etsin insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?