• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

merhaba kızlar bende dün itibariyle bebeğimi kaybediyorum
yıldır istiyodumj olmuyodu
daha çok yeniydi ve düşürdüm:(((((
hamile kalamamak için hiç bir sorunum yok
eşiminde aynı şekilde
şimdi kızlar sizden allah rızası için bir şey isticem
düşüktan sonra hamile kalma şansı daha mı yüksek olur
hep öyle derlerdi
aranızda düşükten sonra hemen hamile kalan varmı varmı??????
cevap yazarsanız çok sevinirim
allah kimseye yaşatmasın
herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah

Çok geçmiş olsun canım Allah tekrarını yaşatmasın.
Geçen sene bugünlerde ben de bu topikteydim.
18 Şubatta dört sene sonra aşılamayla olan bebeğimi kaybetmiştim.
Bir adet dönemi korunduktan sonra yeniden aşılama ve olmazsa tüp bebek tedavisine geçecektik. Adet olmayı beklerken doğal yolla hamile kaldığımı öğrendim.
Şu an oğlum çok şükür 3 aylık oldu.
İnşallah sen de en kısa zamanda hamile kalır ve sağlıkla yavruna kavuşursun.

herkese günaydınnnnnnnn
herkesten allah razı olsun
gerçekten çok iyi şeyler yazmışsınız çok teşekkür ederim
beni en iyi siz anlarsınız
ve desteğiniz için çok teşekkür ederim
bu ay boş geçcek
ama bidahaki ay yılmadan yola devem inşallah:))))
yaın aşılama yaptırmayı düşünüom
inşallah gerek kalmaz
zaten ben 3 yıldır sebepsiz uğraşıyorum
hiç bir sorum yoktu
inşallah yine doğal yoldan hamile kalabilirim

çicek canım ben adetimin 3. gününde başlayıp 10 gün yapıyorum 1 orta boy soğanı 2 ye kesip yarısını 1 bardak suyla kaynatıp aç karnına sabah ilk iş olarak yapıyorum diğer yarısınıda akşam yatmadan yapıyorum yalnız sadece suyunu iç miyorum soğanıda yiyorum biraz kötü oluyor tadı ama bebiş için işte sende dene bence benim arkadaşımda böyle hamile kaldı. rabbim bizede nasıp etsin inşallah hayırlısıyla

ben rahim filmi çektirdim ağrılı bi işlem ama doktor hamile kalmayı kolaylaştırıyo dedi ALLAHtan herşey temiz çıktı

canım benım ekım nnelerınden tanıyorum senı. aklıma geldın de bakım dedım. bu ıslemı abımın esıne yaptılar . onunkı hastalıktandı ama. korundugu halde hamıle kaldı. doktor hamıle kalmayı cook kolaylastırıyo cok dıkkat et demıs hatta ona ama ıstemedıgı halde oldu ve dogum da yaptı. inş sende en kısa zamanda hamıle kalırsın.

kızlar merhaba.bende 3 subatta 10 haftalık dudsuk yaptım..
tekrar ıstıyorum.hatta kurtajın hemen sonrası zaman hıöç gecmıycek sanmıstım
sımdı 1 ay oldu.ama tekrar ne zaman hamıle kalınır bılemıyorum.asdet bıle oldum.adetım 8-9 gun normalden çokçok haflayogunoldu ve çok uzun surdu..adetım ıse bugun bıttı.
bır fıkrı olan varmı kaç ay sonra hamıle kaldınız..

merhaba arkadaşlar aranıza maalesef ben de yeni katıldım 11 ocakta düşük yaptım 2 ocakta adet olmam gerekiyodu olmadım test yaptım 2. çizgi silik çıktı kan testi yaptırdım sonucunu aldığım gün bebeğimi kaybettim eşim dört ay önce varikosel ameliyatı geçirdi. bir an önce hamile kalmak istiyorum çok stresliyim bir daha böyle bir şey yaşamaktan çok korkuyorum ne yapsam aklımdan çıkararmıyorum allahım umarım anne olmayı nasip eder

Merhaba arkadaşlar ben 11 Şubatta düşük yaptım. 6 haftalıktı kendiliğinden düştü. Doktor korunmanıza gerek yok dedi biz de ara vermeden çalışmalara devam ettik. Yalnız bugün bende kahverengi lekelenmeler başladı. Adet olacağım desem normalde bile 32-35 günde bir adet oluyorum düşükten sonraki ilk adette bu sürenin daha da uzadığını söylüyorlar yani benim hesabıma göre adetime en az bir hafta var. Siz hiç böyle bir durum yaşadınız mı. Acaba bunlar yerleşme kanaması olabilir mi.

slm arkadaşlar. Bende 6+3 haftalık bebeğimi kaybettim. Eşimin işi dolayısıyla şark görevi için vanda ikamet ediyoruz burdaki jinekoloji uzmanları herbiri farklı söylediler yaşamaz,kalbi durmuş,doğarsa sakat olabilir gibi biçok şey zırvaladılar inanmak istemedik ve izmire gittik.danışmadığımız doktor yapılmadık test kalmadı en sonunda çok güvendiğim bi hocam kalbi durmuş üzgünüm tahliye edilmesi lazım dedi ne diceğimi bilemedim ilk bebeğimdi. Ağlayamadım bile,gözlerimi açtığımda çok kötü oldum. Dr 1 ay perriz verdi. şimdi evimde o kadar çok mutsuzum ki burda konuşcak tek bi arkadaşım bile yok
eşim evdeyken ağlayamıyorum işe gittiği an aklıma geliyor burda bebeğime okadar çok ihtiyaçım vardıki onun için planlar bile yapıyordum. Şuan sessiz tek başıma evde yanlızım. NıYE BENı TERKETTıN MELEĞıMM.....

Merhaba Arzum.
Ben ilk bebeğimi rahim içi gelişme geriliği nedeniyle 29 haftalık sezeryanla dünyaya getirmek zorunda kaldım. 71 gün hayata tutunmak için çabaladı oğlum ama melek oldu. Onunla birlikte benim de bir yanım öldü, yaşama isteğimi kaybettim. Yeniden yaşama tutunmak için tekrar anne olmayı istedim. Doktor 9 ay korunmanız gerekir dedi. Tek tek günleri sayarak dokuz ayı doldurdum, korunmayı bıraktığımız ay hamile kaldım ama maalesef o da 6. haftamda düşükle sonuçlandı. Yüzünü gördüğüm, elini tuttuğum, sıcaklığını hissettiğim yavrumu kaybettikten sonra ben düşük yaptığıma üzülemedim bile. Geçen gün haberlerde bir kadın gördüm 3 yaşındaki kızı düğünde havaya ateş eden bir kendini bilmezin kaza kurşunuyla hayata gözlerini yummuş. Yine de o kadının yanında şanslı hissettim kendimi, yüreğimi onunki kadar yakmadığı için Allah'a şükrettim. Biliyorum bu yazdıklarım teselli etmez seni ama bu sayfalarda gezindikçe kendinden daha kötü durumda pek çok insan göreceksin. Bebeğinin kalbi daha sonraki haftalarda,sen ona daha çok alıştıktan sonra durabilirdi veya doğup onun pek çok acıyla mücadele etmesini izlemek zorunda kalabilirdin, en kötüsü de o doğduktan sonra kokusunu, sıcaklığını hissettikten sonra onu kaybedebilirdin. Yine de şükürler olsun ki Allah seni daha büyük acılardan korumuş. ınşallah 1 ay geçip de bekleme süren dolduktan sonra Allah sana yeniden bir bebek nasip eder ve bu günleri yaşamamış gibi olursun.

Tşk ederim premete. Haklısın ama birde onu içime anlat,bende biliyorum benden çok kötü durumda olanların var olduğunu ama ilk bebeğim olduğu için kendimi kötü hissediyorum ama zamanla düzelirim,doğuda olduğumuz için çalışamıyorumda ona gerçekten ihtiyacım vardı kısmet değilmiş diyoruz.Senin bebeğin içinde çok üzüldüm Allah bebeğini kaybeden herkeze sabır direnme gücü versin.Bu arada bende izmir bornovalıyım.

Ben de Bornova'da oturuyorum : ). Şimdi ızmir'den sonra sana oralar çok kötü gelmiştir. Benim eşim de doktor. Seneye bizim de tayinimiz çıkacak, bakalım nereye gideceğiz. Seni anlıyorum. Lütfen kendini yalnız hissetme, inan burada gerçek hayatta sahip olacağından çok daha güzel dostluklar kurabilirsin.

evet çok kötü buralar dağların arasında bi köy hiç bişey yok,merkezde olmadığı için sıkıcı bi yer
geleli 7 ay oldu ama hemen burdan gitmek istiyorum

Burada konuşabileceğin pek kimse yok memur eşleri var onlarda çok laf götürüp getiriyorlar hiç hoşlanmam o tür arkadaşlıklardan yanlız kalmayı tercih ederim açıkcası :)

Ne yapalım sayılı gün çabuk geçer, orayı askerlik gibi düşün. Mecburiden sonra tekrar ızmir'e dönme ihtimaliniz var mı. Allahtan internet bağlantısı varmış.

nette olmazsa çekilmez burası zaten,izmir belki ama eşim şuan için aydın düşünüyoruz,kısmet bakalım. Amann siz vana gelmeyin hiç güzel bi yer değil hayat yok. Eşiniz nerde görev yapıyor uzmanlık alanı nedir? ben anestezi uzmanıyım.

Eşim Tepecik genel cerrahide. Bu sene asistanlıkta 5. senesi,kasımda uzman olacak. Senin ataman olmadı mı, yoksa meburiyi tamamlayıp istifa mı ettin. Çalışıyor olsan en azından kafan dağılırdı, şimdi evde durdukça daha çok düşünüyor ve üzülüyorsundur.

istifa ettim mecburi eşim burda beni ASLA çalıştırmaz,burası pek tekin değil çalışmaya yeltensemde merkeze gitmem gerek oda 25 km kar kış yollar kapalı dağdan kurtlar iniyor,anlıyacağın evde oyalanmam gereken bişey olmalı :)

Şartlar gerçekten zormuş. Allah kolaylık versin. ınşallah seni oyalayacak şeye yakında kavuşursun ;)

Yüce Rabbim dileyen isteyen herkeze sağlıklı,hayırlı evlat nasip etsin kimseye eksikliğini yaşatmasın.

merhaba kızlar bende dün itibariyle bebeğimi kaybediyorum
yıldır istiyodumj olmuyodu
daha çok yeniydi ve düşürdüm:(((((
hamile kalamamak için hiç bir sorunum yok
eşiminde aynı şekilde
şimdi kızlar sizden allah rızası için bir şey isticem
düşüktan sonra hamile kalma şansı daha mı yüksek olur
hep öyle derlerdi
aranızda düşükten sonra hemen hamile kalan varmı varmı??????
cevap yazarsanız çok sevinirim
allah kimseye yaşatmasın
herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah

canımmm benimm ben 13 eylülde düşük yaptım rahim toparlansın diye biraz 3 ay korundum sonra ocakta tekrar hamile kaldım kolay hamile kaldım fakat maalef bu bebğimide düşürdüm 16 şubatta kürtaj oldum şimdi çok tedirginim sebeplerini araştırmak için bir doktor arıyorum sende bana yardınmı olursan sevinirim sen nereye gittin doktora

Back
X