• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

3 hafta kadar önce mercimeğimi kaybettim. 4 gün süren bir kanamadan sonra bebeğim beni bıraktı. şimdi 1 adet dönemi kadar bekleyip tekrardan denicez. başka türlü bu duygunun üstünden gelemem

3 hafta kadar önce mercimeğimi kaybettim. 4 gün süren bir kanamadan sonra bebeğim beni bıraktı. şimdi 1 adet dönemi kadar bekleyip tekrardan denicez. başka türlü bu duygunun üstünden gelemem

allah yardımcın olsun canımm. bende senin gibi düşündüm bu ay korunmuyoruz. drumda beklemene gerek yok dedii. inşallah rabbim çok bekletmez hemen hamiş kalıp saglıklı olarak bebişlerimize kavuşuruzzzzzzz.

allah yardımcın olsun canımm. bende senin gibi düşündüm bu ay korunmuyoruz. drumda beklemene gerek yok dedii. inşallah rabbim çok bekletmez hemen hamiş kalıp saglıklı olarak bebişlerimize kavuşuruzzzzzzz.

Amin kimse yaşamasın bu duyguyu inşallah. 1 ay daha beklemem gerek nasıl geçicek zaman bilemiyorum. mafoldumben

Amin kimse yaşamasın bu duyguyu inşallah. 1 ay daha beklemem gerek nasıl geçicek zaman bilemiyorum. mafoldumben

seni okadar iyi anlıyorum kii bende hep gün sayıyıp duruyodum zaman hiç geçmiyo gibi geliyo insana.sonra bu siteye üye oldum her gün actım baktım yazdım zaman gecirdim kitap okudum tv izledim allahdan çalışıyorum bide.insan kafayı yiyecek gibi oluyooo allahım yardımcımız olsun.sonunda korunmayı bıraktık ama şimdide okadar korkuyorum ki aynısı olur diyee. bebegimi tekrar kaybederim diyee şimdide bunları düşünüyorum. hamile kalabilecekmiyim kalırsam onu sonuna kadar tasıyabilecekmiyim.sana tavsiyemde internette olumlu örneklerin yanında olumsuz seylerde var beni onlarda çok etkiledi onları sakın okuma ve hep olumlu düşünn canımm.allahım yardımcımız olsunn rabbim bizimde yüzümüzü güldürsün sabır versinn.

merhaba arkadaşlar.ben de 3 haftalık bebeğimi kaybettim hatta hala kaybediyorum.üzüntüden kurdeşen döktüm.Allah bebek isteyen herkese versin.çok küçük de olsa canımdan can gitti.duygularımı tarif edemem.Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın.

merhaba arkadaşlar.ben de 3 haftalık bebeğimi kaybettim hatta hala kaybediyorum.üzüntüden kurdeşen döktüm.Allah bebek isteyen herkese versin.çok küçük de olsa canımdan can gitti.duygularımı tarif edemem.Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın.

allah sabır versin canım tekrar yasatmasın insallah

amin.iyi dileklerin için saol eylülmavi.inşallah rabbim bir daha hamile kalmayı bebeğimi hayırlı uğurlu sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün kucağıma almayı nasip eder.Allah isteyen herkese versin.çok değişik bir duyguydu annelik.çok üzgünüm.

evet düşük yaşayana gerçekten çok zor bir durum ben hala anlatırken ağlıyorum bazen çok özlüyorum insan hiç görmediği bişeyi özler mi özlüyosun içindeki fırtınalar dinmiyor ama sen dindiriyormuş gibi davranıyorsun ama hala umutluyum inş .bu ay isteyen herkese şans getirsin güzel güzel haberler almak dileğiyle...

bende düşük 4- 5 haftalıkken düşük yaptım tükenio bir olayımı paylaşmak istiom kızlar hamile olduğumu bilen arkadaşlarımdan biri ve düşük yaptığımı bilmio çarşıda karşılaştık vee karnımı sverek bebiş ne yapıo dedi o an o kadar zor geldi ki bana nefes almak cümleler boğazımda düğümlendi suratımda saçma bir gülümseme eve geldiğimde koskoca bi boşluk şu an kürtajdan sonra bugün ilk adetimi oldum doktorum ilk adetimden sonra bbek istiosan tekrar devam edebilirsin bu istediğine dedi ama çok araştırdım en az 3 ay bekleyin diolar çok istediğim bir şeye tekrar kavuşmak istediğim sabırsızlanmaktan ne yapcağımı bilmiyorum kafam çok karışık...

bende düşük 4- 5 haftalıkken düşük yaptım tükenio bir olayımı paylaşmak istiom kızlar hamile olduğumu bilen arkadaşlarımdan biri ve düşük yaptığımı bilmio çarşıda karşılaştık vee karnımı sverek bebiş ne yapıo dedi o an o kadar zor geldi ki bana nefes almak cümleler boğazımda düğümlendi suratımda saçma bir gülümseme eve geldiğimde koskoca bi boşluk şu an kürtajdan sonra bugün ilk adetimi oldum doktorum ilk adetimden sonra bbek istiosan tekrar devam edebilirsin bu istediğine dedi ama çok araştırdım en az 3 ay bekleyin diolar çok istediğim bir şeye tekrar kavuşmak istediğim sabırsızlanmaktan ne yapcağımı bilmiyorum kafam çok karışık...

bende aynı sıkıntı içindeyim korunmak mı daha iyi korunmamak mı? Bunun cevabı cok zor ama her gecen günde alehimize sanki arkadaşlar bu konu hakkında yorumunuzu bekliyorum

kızlar bende temmuz basında düşük yaptım bu ay korunmadık 2 adet gördükten sonra bıraktık yani korunmayı. iki dra gittim ikiside uygun gördü bu zamanı bence sizde beklemeyin derim zaman ne getirecek bilmiyoruz belkide hemen kalamıcaz allah korusunnn amaa rabbim yardımcımız olsunn. çok zorrrrr

kızlar bende temmuz basında düşük yaptım bu ay korunmadık 2 adet gördükten sonra bıraktık yani korunmayı. iki dra gittim ikiside uygun gördü bu zamanı bence sizde beklemeyin derim zaman ne getirecek bilmiyoruz belkide hemen kalamıcaz allah korusunnn amaa rabbim yardımcımız olsunn. çok zorrrrr
dilerim ALLAH en kısa zmanda meleğine kardeşini yollar canım bende şu an ilk adetimi görüyorum bende denemek istiorum adetim bittikten sonra RABBİM eğer dünyaya gteircekse ne olursa olsun hangi durumda olursan olsun getirir die düşünüorumm bazı arkadaşların başına geldi die bizim de gelcek die bişe olmadığına innaıorum dielrim ALLAH en kısa zamanda onlarında kucağına almayı nasip eder bu arada geçen bi arkadaşın konusunda bir nuska tavsiye etti sizle paylaşmak istiorum ALLAHIN 99 tane ismini Allah ismide içnde geçerli her ismi 3 kere okuyup bir kere düğüm atıp daha sonra güzelce bunu nuska haline getirip ilişki esnansı hariç ve banyodan hemen sonra takılarak üstümüzde taşımamızı önerdi ve bunu öneren arkadaşımız 2 düşüğüde war ikiside yalancı gebelik ve bir yıl çocuğu olmamış bu nuskayı yapıp RABBİME sığınmış ve şu an 19 haftalık herşeyi yolunda giden bir hamillelik yaşıo verende RABBİM alanda RABBİM ondan başka kime sığıncaz o arkadaşımız bizlere vesile oldu bu nuska içn bende size vesile olmak istedimm....

3 haftalık bebeğimi kaybettim.doktor bana ilk adetimden sonra tekrar deneyebileceğimizi söyledi.ama bebeğimi kaybettğimi öğrendiğim gün üzüntüden kurdeşen döktüm.şimdi her tarafım kabarıyor.1 sene sürebilirmiş kurdeşen.ilaç kullanıyorum ama bebek de istiyorum.ilacı kessem diyorum ya sonradan daha da ilerlerse .bilmiyorum kafam karıştı iyice.

3 haftalık bebeğimi kaybettim.doktor bana ilk adetimden sonra tekrar deneyebileceğimizi söyledi.ama bebeğimi kaybettğimi öğrendiğim gün üzüntüden kurdeşen döktüm.şimdi her tarafım kabarıyor.1 sene sürebilirmiş kurdeşen.ilaç kullanıyorum ama bebek de istiyorum.ilacı kessem diyorum ya sonradan daha da ilerlerse .bilmiyorum kafam karıştı iyice.

canım kurdeşen ne bilmiyorum ben.döküntü gibi biseymi üzüntüdenmi oluyoomus.illa ilacmı kullanman gerekiyomus

selam arkadaslar,

bende kasım ayında 5,5 haftalık bebegımı dusurdum:( kurtaj anında rahım agzında yara cıktı.doktor dogumdan once yakmadıgından rahım agzı kanserıne karsı aşı yaptı.aşının suresı ancak bu ay bıtıyor.Allahın ıznıyle bu aydan sonre tekrar bebek dusunuyoruz.3 ay oncesınden folık asıt ve coraspın kullnımına basladım.Coraspın kullanan varmıdır aranızda.Sakıncası varmıdır danısmak ıstedım.tesekkurler

slm ben aranıza yeni katıldım 1 ay önce bende kızımı kaybettim ben 6,5 aylıkken dünyaya geldi kızım 5 gün yaşadı :(

erken doğum oldu acısı cok zor halen gözümün önünde bebeğim unutamıyorum allah kimseye yaşatmasın benim durummunda kimse yok mu?

kurdeşen ani sıkıntıyla çıkan bir alerji.ilaç kullnmam gerekiyor.kullanmadığımda tüm vücudum kabarıyor.
ne kadar süreceği de belli olmuyor. daha önce de başıma gelmişti.2 sene sürdü.yine öyle olursa ne yaparım ben..?

Back
X