hjikayeni anlatırmısın canım merak ettim de ...
canım benim hikayemi soruyorsun yanlış anlamadıysam benim hikayemi sordugunu düşünürsek başlayayım anlatmaya ben hamile oldugumu temmmuz ayının başları gibi ögrenmiştim. ne yazık ki sigara kullanan bir bayanım ne yaptıysam hamile kaldıktan sonra bırakamadım sigarayı çok üzülüyordum bebegimi zehirliyorum diye ama çok istiyordum sigara azalmıştım ama tamamen bırakamamıştım bana dediler ki doktoruna git o sana birşeyler tavsiye eder belki bırakırsın bende öyle düşünerek 19 temmuzda kontrol amaçlı her zaman gittigim hastaneye gittim ve bir baktım kapı duvar hastane kapanmış bende iş yerinden izin aldım ve her zaman da alamıyorum diye şişli etfal hastanesine gittim normalde randevulu sistemde çalışıyorlar ama belki bana da bakarlar diye gittim sıra bekle muayene ol filan karnımdan göremediler bebgi yine alttan baktılar doktor dedi çok iyi görünüyor kalp atışı var 6 haftalık dedi bir kaç tanede test istedi kan verdim geldim o gün çarşambaydı pazartesi sonuçları alıcaktım perşembe geçti cuma günü iş yerinde aşırı yogun oldugumuz bir gündü biraz da sancım vardı ama dikkate almadım alsaydım da yapabilecegim bir şey yoktu işler yogundu hastaneye gidemezdim. neyse akşama dogru akıntı gelmeyede başladı ama ben yine yogunluktan tuvalete bile gidemedim ne dir bu akıntı diye
akşam eve gidip bir baktım çamaşırımda nerdeyse siyah damla damla lekeler var anneme sordum dedi bilmiyorum neden olur hemen hastaneye git dedi yine etfalin acill servisine gittik. işte muayene filan ettiler ve dediler bebgin kalp atışları net degil sanırım artık yaşamıyor onu almamız llazım pazartesi gel anesteziye uygun olup olmadıgına dair bir evrak al salı tekrar bakarız ve hala durum aynıysa alırız bebgi dediler. çok üzüldüm hastane başıma yıkıldı o an kız kardeşimle eşimde yanımdaydı biz inanmadık başka hastaneye gittik orda doktor lar doguma gimişlerdi eve döndük ertesi gün cumartesi günü taksim araştırma hastanesine gittik tahliller tesler filan dediler ölmüş bebk alıcaz hemen yatırdılar beni alttan ve agızdan ilaçlar la sancı başladı ve akşam bir parça düştü bende kan pıhtısına benziyordu onu alıp patalojiye gönderdiler ve saat 8 de kürtajla halan parçaları temizlediler 2 gece yattım hastanede ve pazartesi günü taburcu oldumişte böyle canım allah bir daha hiç birimize böyle şeyler yaşatmaz inşallah.