• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

çok sağol canım..darısı başınıza...

ben düşüklerden sonra 3 ay korunuyordum....sonra korunmayı bırakıyorduk....
ama ben hemen hamile kalamıyorum...
ilk hamileliğim evlendikten 1 sene sonra oldu...
ikincisi 6 ay
üçüncüsü 1.5 sene...
bu dördüncü ise 3 sene sonra...

korunmak için 2-3 ay yeterli diye düşünüyorum....
kısa zamanda rabbim yüzünü güldürsün....

kızlar unutmadan şunuda söyleyeyim hamile kalmayı planladığınız zaman folik asite başlayın...
hamilelikten 3 ay önce başlamak çok iyi...

canım merhaba hikayelerimiz hemen hemen aynı bende kalp atışlarını göremeden kanamayla düşürüyorum
allahım yardımcın olsun umarım bebeğin sana sıkı sıkı tutunur
darsıs bizlerin basına

sagol canım ben de gitmek istiyorum ama işlerimiz çok yogun belki yarın giderim eger bugün artık adetim tamamen bitmiş olursa. sana doktor ne kadar korunmak gerektigini söyledi ve sen ne kadar korunmayı düşünüyorsun. ben bu aydan itibaren bırakıcam korunmayı ama tamamen degil kontrollü bir şekilde

dr.6 ay korunma verdi.araştırılma sürecinde olduğum için bekliyorum.haftaya bidaha kan vercem bazı testler için.kasımda da kromozom analizi için randevu verdiler.bugün 2.adetim bitti.hamile kalmadan aspirine başlayacağım.aslında beklemeyi hiç istemiyorum fakat sonuçlarımı bekliyorum.

slm arkadaşlar ben yeni katılıyorum adetim düzensiz olduğu için 2 ay klomen kullandım 2. ayda çatlatma iğnesi yapıldı ve hamile kaldım fakat boş gebelikmiş 9.haftada kalp atışlarını alamadık ve kürtaj oldum şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum doktor aynı tedaviyi denemek istiyor fakat ben soğan kürü ve incir kürünü denemek istiyorum sizinde fikrinizi almak istedim.

slm arkadaşlar ben yeni katılıyorum adetim düzensiz olduğu için 2 ay klomen kullandım 2. ayda çatlatma iğnesi yapıldı ve hamile kaldım fakat boş gebelikmiş 9.haftada kalp atışlarını alamadık ve kürtaj oldum şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum doktor aynı tedaviyi denemek istiyor fakat ben soğan kürü ve incir kürünü denemek istiyorum sizinde fikrinizi almak istedim.

geçmiş olsun canım bende aslında sogan kürüne başlamak istiyorum bende duydum ama ben bu ay korunmayı bırakmayı düşündügüm için başlasammı başlamasam mı bilemiyorum bir ihtimal hamile kalırsam zararı olurmu diye düşünüyorum. çok iyi birşey oldugunu duydum sogan kürü rahmi temizliyormuş incir kürüde hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş. ben senin yerinde olsam başlardım. ben yaşadıklarımdan sonra doktorlara olan inancımı kaybettim. o yüzden alternatif tıp bana daha dogru geliyor herşey allahın takdiri bence başla. allah şifa versin canım inşallah bu kez bebeklerimizi kucaklarımıza alıcaz hayırlısıyla hamile kalınca.

dr.6 ay korunma verdi.araştırılma sürecinde olduğum için bekliyorum.haftaya bidaha kan vercem bazı testler için.kasımda da kromozom analizi için randevu verdiler.bugün 2.adetim bitti.hamile kalmadan aspirine başlayacağım.aslında beklemeyi hiç istemiyorum fakat sonuçlarımı bekliyorum.

ayyy canım ya doktorlar bana her hangi bir test yapmadılar. benim bebegimin 2 gün önce kalpatışarını gördüler 2 gün sonra birden kalbi durdu. hiç benimle ilgilenmiyorlardı sadece benim kanımda ki beta hcg ancak 4 haftanın sonunda tamamen düştü o nedenle her hafta gidip kan veriyordum birde ilk adetten sonra gittim yine kan vericektim hcg için ben dedim bende bir sorun varmı yokmu ona baktırmak istiyorum doktor banahamile kalmaya karar vermeden önce gel sana ilaç tedavisine başlayalım demişti ben bilmek istiyorum bu tedaviye ihtiyacım varmı yokmu lütfen bana gerekli testleri yapın dediim sonra 4 tüp kan verdim sonuçlarını götürdüm her şey normal dediler. hiç ilgilenmiyorlar ah bu parasızlık yokmu insanın belini kırıyor.

ayyy canım ya doktorlar bana her hangi bir test yapmadılar. benim bebegimin 2 gün önce kalpatışarını gördüler 2 gün sonra birden kalbi durdu. hiç benimle ilgilenmiyorlardı sadece benim kanımda ki beta hcg ancak 4 haftanın sonunda tamamen düştü o nedenle her hafta gidip kan veriyordum birde ilk adetten sonra gittim yine kan vericektim hcg için ben dedim bende bir sorun varmı yokmu ona baktırmak istiyorum doktor banahamile kalmaya karar vermeden önce gel sana ilaç tedavisine başlayalım demişti ben bilmek istiyorum bu tedaviye ihtiyacım varmı yokmu lütfen bana gerekli testleri yapın dediim sonra 4 tüp kan verdim sonuçlarını götürdüm her şey normal dediler. hiç ilgilenmiyorlar ah bu parasızlık yokmu insanın belini kırıyor.

canım benim tekrarlayan düşük olduğu için araştırılıyor.sende kan pıhtılaşması var mı?bunu öğrenebilirsin.bide doktor sana neden ilaç tedavisine başlayalım demiş,nasıl bir tedavi uygulayacak.4 tüp kanı neden aldılar senden,hangi testler için.bende sürem dolduğunda yumurta çatlatma iğnesi yaptırsam mı yaptırmasam mı diye düşünüyorum.

canım benim tekrarlayan düşük olduğu için araştırılıyor.sende kan pıhtılaşması var mı?bunu öğrenebilirsin.bide doktor sana neden ilaç tedavisine başlayalım demiş,nasıl bir tedavi uygulayacak.4 tüp kanı neden aldılar senden,hangi testler için.bende sürem dolduğunda yumurta çatlatma iğnesi yaptırsam mı yaptırmasam mı diye düşünüyorum.

canım tam olarak ne tedavisine başlayalım dedi bilmiyorum benim tahminim vitamin filan yada aspirin filan diye düşünüyorum zaten o doktoru bir hastanede yatarken gördüm. daha sonra hastaneye kaç kez gittim ama o doktoru göremedim hiç hep asistanlar vardı. onlarada yalvar yakar şu testleri yaptırdım hormon hemogrambunların içindede de işte şeker üre bun bilmem ne işte bunlar yazılı şuan da sonuçlar elimde pıhtılaşmayla ilgili olan testin adı ne oluyor biliyormusun birde ona bakayım.

bende düşük 4- 5 haftalıkken düşük yaptım tükenio bir olayımı paylaşmak istiom kızlar hamile olduğumu bilen arkadaşlarımdan biri ve düşük yaptığımı bilmio çarşıda karşılaştık vee karnımı sverek bebiş ne yapıo dedi o an o kadar zor geldi ki bana nefes almak cümleler boğazımda düğümlendi suratımda saçma bir gülümseme eve geldiğimde koskoca bi boşluk şu an kürtajdan sonra bugün ilk adetimi oldum doktorum ilk adetimden sonra bbek istiosan tekrar devam edebilirsin bu istediğine dedi ama çok araştırdım en az 3 ay bekleyin diolar çok istediğim bir şeye tekrar kavuşmak istediğim sabırsızlanmaktan ne yapcağımı bilmiyorum kafam çok karışık...

canım benim seni o kadar iyi anlayabiliyorumki bende 2 tane düşük yaptım. ilkinde 3 ay bekledim ve hemen hamile kaldım ama oda düşükle sonuçlandı 2. düşüğümdede 6 ay bekledim ve şu anda yeni doktora başladım takipler yapılıyo bakalım hayırlısıyla hamile kalacağım günü bekliyorum . yani diyeceğim beklee sende rahmin bi toparlansın sende kendini toparla hayırlısıyla rabbim tüm istiyenlere bebiş versin.:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar...
hepinize geçmiş olsun rabbim bu acıyı birdaha yaşatmasın...

bende 3 düşük yapmıştım ve araştırmada pıhtılaşmada çıkmamıştı...
şimdi 4. ye hamileyim...
ve bende kan sulandırıcı iğne oluyorum...
pıhtılaşma olmadığı halde bu iğneyi dr lar tedbir amaçlı veriyorlar...

benim düşüklerim kalp atışı olmadan oluyordu...
çok şükür rabbime şimdi 12. haftaya kadar geldik...
daha doğuma çok var ama benim için buraya kadar gelmek bile mucizeydi...
inş sağlıcakla kucakladığım zamanıda görürüm...

rabbim hepinizin yardımcısı olsun...

canım tebrikler hayırlısıyla kucağınada almak nasip eder inş. kan pıhtılaşması yok dedin demi yanlış anlamadıysam peki kullandığın iğnenin adını yazarmısın bu iğneyi neden kullanıyosun bide bunu yazarsan canım saol

MERHABA KIZLAR ÖNCELİKLE HEPİNİZE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN. allah yeni evlatlar nasip etsin cümlemize inşallah. bende bir ay önce 6 haftalık bebegimi hiç bir sebep bulunamadan kaybettim. doktor 2 3 ay yapayın dedi bir ayı atlattık çok şükür kaldı 2 ay. benim sormak istedigim. ilk bebegi düştükten sonra hiç bir tedavi olmadan normal yolla hamile kalan oldumu. çok merak ediyorum. bende tedaviye başlıcam allah nasip ederse önümüzdeki hafta inşallah bir sorun çıkmaz. tedavi olma süreci eger gerekli olursa beni çok ürkütüyor.:emir_bebek:

canım ben kendiliğinden hamile kaldım ilk bebeğime fakat düşük yaptım ilkte normal dediler daha sonra 3 ay korundum ve 3 ayın sonunda tekrar kendiliğinden hamile kaldım fakat oda düşükle sonuçlandıı bu sefer 6 ay bekledim ve şimdi 6 ayım bitti ve ben doktora başladım doktor kontrolünde hamile kalmak istiyorum çünkü 3. bi düşüğü yüreğimde bedenimde kaldırmaz sanırım insanın canı çok yanıyo küçücük bebeğimi kaybetmeyi kabullenemiyo insan şimdi doktor kontrolünde hamile kalmayı bekliyorum canım :uhm:

canım merhaba hikayelerimiz hemen hemen aynı bende kalp atışlarını göremeden kanamayla düşürüyorum
allahım yardımcın olsun umarım bebeğin sana sıkı sıkı tutunur
darsıs bizlerin basına
çok sağol canım darısı başınıza....

düşük zor canım...rabbim bir daha yaşatmasın...
inş bir dahaki hamilelğinde bebişini kucaklarsın...
dr sanada iğne önermiş hamile olduğunu öğrenir öğrenmez iğnelere başla canım...
aspirinide kullan...
ben başta aspirinde kullanıyordum ama kanamam fazla olunca aspirini kestim ama iğneyi dr bıraktırmadı...
biliyorsun bu kan sulandırıcı ilaç ve iğnelerin kanama yapma olasılığıda var...
bana kalsa korkudan iğneyi bırakıyordum sağolsun dr uyardı ve bırakmadım...
ama sadece iğne ilaçla olmuyor canım dinlenmek ço çok önemli...
ben devamlı yattım....sadece yemek yemeye birde lavaboya kalktım...
kanama ve lekelenmeler toplam 20 gün kadar sürdü...
diğer hamilelikleirmde kanama başladığı zaman kesilmez sonra düşerdi...
ama rabbime binlerce şükür olsun maşallah şimdi bu zamana kadar geldik...
inş sonuna kadar da gidebilirim...

sağlıkla kucağına almanı dilerim canım
çok sağoluna.s.

canım tebrikler hayırlısıyla kucağınada almak nasip eder inş. kan pıhtılaşması yok dedin demi yanlış anlamadıysam peki kullandığın iğnenin adını yazarmısın bu iğneyi neden kullanıyosun bide bunu yazarsan canım saol

evet yok canım...
iğnenin adı fraxiparine 03 ml
ama iğnenin adı önemli değil, kan sulandırıcı iğne olarak bir kaç iğne ismi var...
kaç ml vurulacağınıda dr ayarlıyor...

canım ben kendiliğinden hamile kaldım ilk bebeğime fakat düşük yaptım ilkte normal dediler daha sonra 3 ay korundum ve 3 ayın sonunda tekrar kendiliğinden hamile kaldım fakat oda düşükle sonuçlandıı bu sefer 6 ay bekledim ve şimdi 6 ayım bitti ve ben doktora başladım doktor kontrolünde hamile kalmak istiyorum çünkü 3. bi düşüğü yüreğimde bedenimde kaldırmaz sanırım insanın canı çok yanıyo küçücük bebeğimi kaybetmeyi kabullenemiyo insan şimdi doktor kontrolünde hamile kalmayı bekliyorum canım :uhm:

herşey kısmet kısmetten öteye geçilmiyor bir ay bile korunmadan hamile kalan kadınlar oluyor ve saglıcakla bebeklerini kucaklarına alıyorlar. allah bizede nasip eder inşallah sen çalışıyormusun. ya ben çalışıyorum ve işimiz çok zor işte yoruluyorum evde yoruluyorum ama en önemli işten eve evden işe yoruluyorum. 1,5 saat ayakta gidip geliyoruz işe
o beni çok yoruyor.zaten ilk bebegimi kaybetme sebebimi buna baglıyorum tabi kader ama sanki o yüzden oldu. bende ilk hamileligimde doktor kontrolündeydim ama bir faydası olmadı olacagı varsa oluyor. inşallah sende bir sorun olmaz artık. burdan bizde liste yapalım mı yapmayı biliyormusun.

canım benim seni o kadar iyi anlayabiliyorumki bende 2 tane düşük yaptım. ilkinde 3 ay bekledim ve hemen hamile kaldım ama oda düşükle sonuçlandı 2. düşüğümdede 6 ay bekledim ve şu anda yeni doktora başladım takipler yapılıyo bakalım hayırlısıyla hamile kalacağım günü bekliyorum . yani diyeceğim beklee sende rahmin bi toparlansın sende kendini toparla hayırlısıyla rabbim tüm istiyenlere bebiş versin.:Saruboceq:

geçmiş olsun canım.sana hangi tetkikler yapılıyor?biraz bahseder misin.kan pıhtılaşması testi falan yaptırdın mı?

hamileliğinde iğne kullanan arkadaşlarım,bu iğnenin dozu neye göre ayarlanıyor.kan pıhtılaşması testlerini yaptırdıktan sonra mı iğneye başladınız? kadın doğum doktoruna mi gidiyorsunuz yoksa profesöre mi?bilgilendirirseniz sevinirim.Allahım hepimizin yardımcısı olsun.amin.

herşey kısmet kısmetten öteye geçilmiyor bir ay bile korunmadan hamile kalan kadınlar oluyor ve saglıcakla bebeklerini kucaklarına alıyorlar. allah bizede nasip eder inşallah sen çalışıyormusun. ya ben çalışıyorum ve işimiz çok zor işte yoruluyorum evde yoruluyorum ama en önemli işten eve evden işe yoruluyorum. 1,5 saat ayakta gidip geliyoruz işe
o beni çok yoruyor.zaten ilk bebegimi kaybetme sebebimi buna baglıyorum tabi kader ama sanki o yüzden oldu. bende ilk hamileligimde doktor kontrolündeydim ama bir faydası olmadı olacagı varsa oluyor. inşallah sende bir sorun olmaz artık. burdan bizde liste yapalım mı yapmayı biliyormusun.

canım benimm hayırlısı diyelim evet çalışıyorum herşey etkiliyo olabilir bebeği ben oturarak çalışıyorum ama ister istemez stres yapıyo olabilirim işte keşke hamileliklerimizi evde geçirebilsek ama olmuyo napalımm liste yapmayı bilmiyorum canımm :bbo:

geçmiş olsun canım.sana hangi tetkikler yapılıyor?biraz bahseder misin.kan pıhtılaşması testi falan yaptırdın mı?

evet canım yapıldı. mthfr 1298 homozigot yazıyo fakat doktor bana kan pıhtılaşması var diyemem dedi ama 2 tane düşüğüm olduğu için belki kan sulandırıcı aspirin içebilirsin dedi onada şimdi başlamıcaz dedi şu anda folbiol kullanıyorum. birde ben hipotiroid hastasıyım tsh değerimi denğede tutmam lazım canım onun dışında hormon değerlerim normal

canım benimm hayırlısı diyelim evet çalışıyorum herşey etkiliyo olabilir bebeği ben oturarak çalışıyorum ama ister istemez stres yapıyo olabilirim işte keşke hamileliklerimizi evde geçirebilsek ama olmuyo napalımm liste yapmayı bilmiyorum canımm :bbo:

ah ahha ne çok isterdim hamileligimi evde geçirmeyi hatta sürekli evimde olmayı 1,5 senelik evliyimde bir allahın günü ayaklarımı uzatıpta tembel tembel oturamadım evimde 5 gün iş yerindeyim 2 gün evdeyim ama bu ev işi bitmiyor bitmiyor bitmiyor. tam oturam dinlenicem aklıma bir iş geliyor kalkıyorum onu yapayım bunu da yapayım derken ya bitkin düşüyorum yada gün bitmiş oluyor.

evet canım yapıldı. mthfr 1298 homozigot yazıyo fakat doktor bana kan pıhtılaşması var diyemem dedi ama 2 tane düşüğüm olduğu için belki kan sulandırıcı aspirin içebilirsin dedi onada şimdi başlamıcaz dedi şu anda folbiol kullanıyorum. birde ben hipotiroid hastasıyım tsh değerimi denğede tutmam lazım canım onun dışında hormon değerlerim normal

canım araştırmanı üniv.hastanesinde mi yaptılar.dr.kadın doğum doktoru mu yoksa profesör mü?aspirine ne zaman başlayacaksın? kromozom analizi falan yaptırdın mı?çok sordum canım ya kusura bakma?kafam karmakarışık.Allah'ım bize de anne olmayı nasip etsin.

ah ahha ne çok isterdim hamileligimi evde geçirmeyi hatta sürekli evimde olmayı 1,5 senelik evliyimde bir allahın günü ayaklarımı uzatıpta tembel tembel oturamadım evimde 5 gün iş yerindeyim 2 gün evdeyim ama bu ev işi bitmiyor bitmiyor bitmiyor. tam oturam dinlenicem aklıma bir iş geliyor kalkıyorum onu yapayım bunu da yapayım derken ya bitkin düşüyorum yada gün bitmiş oluyor.

canım ya ben şuanda çalışmıyorum.ama evde de bunalıyorsun.çalışmak daha iyi.

Back
X