• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

doğru söylüyosun ama içimden hiç doktora gitmek gelmiyor. Cumartesi günüde annemin ısrarıyla gidiyorum.ne yapacakki doktor,muayene edecek sebebi bile belli değil bir düşük anca dikkatli olun şu kadar süre korunun falan diyecek.off istemiyorum bunları duymak.

cnm haklısn ama ilerde pişman olmamak için ah vah dememek için gitmen gerekiyor.ailende bak ne güzel sana destek olmuş hep beraber bu günleri atlatıp yenı günlere umutla bakarsınız cnm

merhaba arkadaşlar, bende 15 kasımda 6 haftalık bebeğimi düşürdüm. ilk gebeliğimdi aşılama ile olmuştu dr um kromozom bozukluğundan falandır dedi düşük nedenine, 15 kasım pazartesi düşük yaptım bugün 26 kasım 12. gün oluyo hala kanamam devam ediyo bu sabah biraz arttı ve kıpkırmızı oldu. betahcgm ise 13 kasımda 750 falan çıkmıştı bugün ölçtürdüm 400 lere ancak inmiş çok yavaş iniyo nedense sizlerde böyle olan var mı ? beta hcg neden hala düşmemiş kaç gündür acaba?

canım bence bir doktora görün sana bir baksın.ama 7 ay beklemişsin bir sorun yoksa beklemene gerek yok bence.

yok yanlış anladın 7 ay beklemedim kürtajdan düşükten sonra 3 ay mühlet verdi doktor 3 aydan sonra çalışmlara başladık, 3 ay korunma süresinin içinde 7 ay oldu nisan 13 ünde kürtaj oldum.yani 5 aydır çalışıyoruzacaba bi enfeksiyonmu var diyorum.teşekkürler bu arada.

ağustos 21 de düşük yaptım bende çok kötüydü kimseye yaşatmasın Allah ım. 1 ay geçsin hemen bebek yapıcam diyordum ama 21 gün kananmam oldu doktora gittiğimde kis var dedi.:( 1 ayda onun tedavisi sürdü ve geçti çok şükür. bu ay çalışmalara başladık inşallah tutturmuşuzdur. 1 ay daha nasıl beklicem

yok yanlış anladın 7 ay beklemedim kürtajdan düşükten sonra 3 ay mühlet verdi doktor 3 aydan sonra çalışmlara başladık, 3 ay korunma süresinin içinde 7 ay oldu nisan 13 ünde kürtaj oldum.yani 5 aydır çalışıyoruzacaba bi enfeksiyonmu var diyorum.teşekkürler bu arada.

pardon canım ya, enfeksiyon olabilir ama

mrb arkadaşlar ben 8 haftalık hamileyim. hamile kaldığım andan itibaren sancılarım hiç bitmedi. 5. haftada da kanama geçirdim. doktorum ur dedi ve ultrasona gönderdi. ertesi günüde genel cerrah ultrasona gönderdi. ultrasondaki doktor problem olduğunu söyledi. ama 2 doktorada daha sonuç gösteremedim. ancak haftaya hastanedeler. bende sonuçları online sordum. bebeğin gelişimi ve kalbi durmuş. ultrasona göre 6 hafta 1 günlük görünüyo. ben ise 8 hafta 4 günlüğüm. benim merak ettiğim, bebek anneyi ne kadar sürede zehirler araya hafta sonu girdi kafayı yiyeceğim. bilginiz varsa lütfen yardımcı olun. buna göre 2 haftadır ölü bebeği taşıyorum. ne kadar risk altındayım

mrb arkadaşlar ben 8 haftalık hamileyim. hamile kaldığım andan itibaren sancılarım hiç bitmedi. 5. haftada da kanama geçirdim. doktorum ur dedi ve ultrasona gönderdi. ertesi günüde genel cerrah ultrasona gönderdi. ultrasondaki doktor problem olduğunu söyledi. ama 2 doktorada daha sonuç gösteremedim. ancak haftaya hastanedeler. bende sonuçları online sordum. bebeğin gelişimi ve kalbi durmuş. ultrasona göre 6 hafta 1 günlük görünüyo. ben ise 8 hafta 4 günlüğüm. benim merak ettiğim, bebek anneyi ne kadar sürede zehirler araya hafta sonu girdi kafayı yiyeceğim. bilginiz varsa lütfen yardımcı olun. buna göre 2 haftadır ölü bebeği taşıyorum. ne kadar risk altındayım
ayy geçmiş olsun canım :29:

çok üzüldüm vallahi zehirleme olayını bilmiyorum ALLAH sabır versin

canım bence dr sor(online)acil cvp yazın falan de bikaç dr birden sor enazından 1 i cvp verir,korkma işallah bişey olmaz ALLAH yardımın olsun

Son düzenleme:
acaba bebeğinizin kalbi hiç atmadımı yoksa sonramı durdu...
eğer hiç atmadıysa belki sata göre bebeğiniz daha küçük olabilir...

ben 3. düşükte lekelenmem vardı ve hep yattım...
ama kalbi atmadı...
sata göre 8+3 günlüktüm ama ultrasonda 6+3 kalmıştı...
2 hafta önceki ultrasondada 6+ 3 gözüküyordu...
yani benim bebeğin gelişmeyip öğle kaldığı kesin...
ben kürtaj olmadım bunu öğrendikten sonra yatmadım kalktım ve ertesi günü kendi düştü...
allah yardımcınız...

ama kalbi atmadı...
ben kürtaj olmadım bunu öğrendikten sonra yatmadım kalktım ve ertesi günü kendi düştü...
allah yardımcınız...

5. haftada kanamam olduğunda acile gittim doktor ultrasonda baktı ve kalbinin attığını söyledi.kanamam 3 gün sürdü. üçüncü günü yine ultrasona girdim kalbi yine atıyordu. 6 hafta 0 günlük görünüyordu. bi daha ultrason istemedi.3 gün önce girdim. 6 hafta 1 günlük görünüyor. benim şansıma ertesi günü kalbi durmuş sanırım.yani en azından ben öyle anladım

ama kalbi atmadı...
allah yardımcınız...

ben hamile kaldığımı öğrenmeden sancı çekmeye başladım halada çekiyorum. sizde aynı sorunu yaşadınızmı?

merhaba bende bundan yaklasik 5 ay kadar once dusuk yaptim ve hala hamile kalamadim umudumu zaman zaman yitiriyorum cunki adet duzensizligim var ne yapabilirim ne zamanlara dikkat etmeliyim neler yapmaliyim bilgilerinizi banada aktarirsaniz cok sevinirim ben carsamba gunu aksam 7 de burda olucam burda olursaniz gorusmek uzere banada yardimci olursaniz cok sevinirim allaha emanet olun...:emir_bebek:

5. haftada kanamam olduğunda acile gittim doktor ultrasonda baktı ve kalbinin attığını söyledi.kanamam 3 gün sürdü. üçüncü günü yine ultrasona girdim kalbi yine atıyordu. 6 hafta 0 günlük görünüyordu. bi daha ultrason istemedi.3 gün önce girdim. 6 hafta 1 günlük görünüyor. benim şansıma ertesi günü kalbi durmuş sanırım.yani en azından ben öyle anladım
sizin demekki sonradan kalbi durmuş...
yani durumumuz farklı...

ben hamile kaldığımı öğrenmeden sancı çekmeye başladım halada çekiyorum. sizde aynı sorunu yaşadınızmı?
yok benim sadece düşükten 3-4 saat önce sancım başladı...
daha sonrada kanamayla bebeğim düştü...
herkesin sorunları, durumu farklı tabi...

peki şuan kanamanız nasıl birde sancınız halamı var...
çok rahatsızsanız acile gidin derim...
zaten yarınıda atlatırsanız sakın daha fazla beklemeyin...
çünkü 2 hafta zaten beklemişsiniz sağlığınızı tehlikeye atmayın....
allah yardımcınız olsun...

yok benim sadece düşükten 3-4 saat önce sancım başladı...
daha sonrada kanamayla bebeğim düştü...
herkesin sorunları, durumu farklı tabi...

peki şuan kanamanız nasıl birde sancınız halamı var...
çok rahatsızsanız acile gidin derim...
zaten yarınıda atlatırsanız sakın daha fazla beklemeyin...
çünkü 2 hafta zaten beklemişsiniz sağlığınızı tehlikeye atmayın....
allah yardımcınız olsun...
[/B][/QUOTE]

ilginiz için teşekkürler. kanamam yok sadece sancım var. bende sabırsızlıkla yarını bekliyorum. zaten sancım 1 aydır hiç bitmedi ara ara azaldı ama bitmedi. şu an tek temennim kürtaj olana kadar bana zarar vermemesi. acile gitsem bana bişey yapmıcaklar belkide direk kürtaja alacaklar. bende ssk da kürtaj olmak istemiyorum. bu kadar bekledim 1 gün daha bekleyip yarın sonuçları kendi doktoruma göstereyim. herşeyin hayırlısı olsun.

kızlar bende 18 eylülde kürtaj oldum 10 gün sonrasında kontrole gittik herşey normal 2 ay korunun sonra yine kontrole gelin dedi adetim bitsin haftaya gitmeyi düşünüyorum bu kontrolü niye istediki korunmayı bırakmayın diyebilirmi sizin doktorunuzda 2 ay korunmadan sonra çağırdımı sizi ve nasıl bi muayene yaptı merak ettimde

merhabalar listenize benide alirsaniz sevinirimmm bende bebek istiyorum ama bir turlu gelmiyor yaklasik 5 ay once ilk bebegimi dusurdum cok bunaldim hala hamile kalamiyorumm cok istiyorum ama bebegim gelmiyor tecrubelerinizden yararlanmak isterim:emir_bebek:

Back
X