• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

kızlar bende yaklaşık 2 ay önce düşük yaptım.
doktorum bana ilk adetten sonra korunmayı bırakabileceğimi söyledi.
ilk adetim 16 kasımdı.bu ay bebiş için çalışmalara başladık.,
inş.hepimiz en kısa zamanda hamiş haberlerimizle topiğimizi şenlendiririz.

canım doğumdan kaç gün sonra gitmiştin dr a...
dr bana 3 ay dedi ama rahim iyi olursa belki 2. adetten sonra korunmayı bırakabilirim...

gülyüzlüm sen de ihmal atme dr a git ondan sonra karar ver...
sonuçta hereksin bünyesi aynı değil...
bazısı hemen toparlanıyor bazısınınki aylar alıyor...

allah (cc) hakkımızda hayırlısını versin...

fadikcim ben doğumdan sonra normal kontrol için bir hafta sonra gitmiştim ama doktorumu değiştirdim.Kasım ayının başı ve sonu iki kez gittim.son gittiğimde bekle filan demedi , sadece rahmi yenileyici bir tablet verdi.sen gitmişmiydin doktora?

sana da geçmiş olsun canım inş. kısa sürede hamiş kalırsın

geçmiş olsun arkadaşım....
rabbim bir daha yaşatmasın...

inş kısa zamnda hamile kalıp sağlıcakla da kucaklarsın...

fadikcim ben doğumdan sonra normal kontrol için bir hafta sonra gitmiştim ama doktorumu değiştirdim.Kasım ayının başı ve sonu iki kez gittim.son gittiğimde bekle filan demedi , sadece rahmi yenileyici bir tablet verdi.sen gitmişmiydin doktora?

yok canım ben daha hiç gitmedim...
doğum yapalı bir ay oldu...

iyi bir dr araştırıyorum gitmişken neden böyle oldu diye araştırmakta istiyorum...
çünkü benim sebebi belli değil...

arkadaşlar ben riskli gebelikte uzman iyi bir dr araştırıyorum...

istanbul anadolu yakası olursa iyi olur...

önerileirnizi bekliyorum...

cnm allah yardımcınız olsun bizde çalışıyoruz allah isteyen herkeze nasip etsın cnm

merhaba herkeseee...
bende ocak ayında 10+4 de düşük geçiriyorken kürtaj oldummm...
şimdi 2. kere hamile kalmak istiyorummm...

merhaba herkeseee...
bende ocak ayında 10+4 de düşük geçiriyorken kürtaj oldummm...
şimdi 2. kere hamile kalmak istiyorummm...

inşallah bebeğin en kısa sürede 2. bebeğin gelir canım..
yaklaşık 1 yıl olmuş korundunuz mu yoksa olmadı mı(umarım sormmamda bir sakınca yoktur)
bende kasım 23 te kürtaj oldum 2. bebek için çalışmalara başladım..inşallah çok bekletmez bizi ikinciler

inşallah bebeğin en kısa sürede 2. bebeğin gelir canım..
yaklaşık 1 yıl olmuş korundunuz mu yoksa olmadı mı(umarım sormmamda bir sakınca yoktur)
bende kasım 23 te kürtaj oldum 2. bebek için çalışmalara başladım..inşallah çok bekletmez bizi ikinciler

merhabaaa....
evet 10 ay oldu kürtaj olalı...
6 ay korundum...
şimdi ise korunmuyorummm...
umarım en kısa zamanda hamile kalırızzz...

güzel arkadaşlarım allah hepinize sabır versin.

ben iki kez bu olumsuzluğu yaşadyoruım 3 hamile kalışımda bebeğimi kucağıma aldım çok şükür..

neler hissettiğinizi biliyorum. hiç ümitsizliğe kalıpmayın...hiç moralinizi bozmayın eninde sonunda allahın izni ile bebeğiniz olacak inşallah...

sakın kendinizi karamasarlığa kaptırmayın.

bütün samimiyetimle söylüyorum 4-5 dahi olumsuzluk yaşamış olsanız dahi ümitli olun, içinizi ferah tutun... allah dua edin.

ben iki kez bu olumsuzluğu yaşadyoruım 3 hamile kalışımda bebeğimi kucağıma aldım çok şükür..

neler hissettiğinizi biliyorum. hiç ümitsizliğe kalıpmayın...hiç moralinizi bozmayın eninde sonunda allahın izni ile bebeğiniz olacak inşallah...

bütün samimiyetimle söylüyorum 4-5 dahi olumsuzluk yaşamış olsanız dahi ümitli olun, içinizi ferah tutun... allah dua edin.

teşekkürler arkadaşım umut olduğun içinnnn

teşekkürler arkadaşım umut olduğun içinnnn

merhaba arkadaşlar,bende sizinle aynı kaderi paylaşıyorum.bu sene 6 martta 16 haftalık hamileyken doğum sancısıyla ve sonra suyumun gelip kürtajla sonuçlanan bir düşüğüm oldu.kanamam neredeyse 1 ay kadar sürdü,doktorum 3 ay korunun dedi ve üstünden 6 ay daha geçmesine rağmen hala hamile değilim ve artık ümitsizliğe düşmeye başladım.düşük sebebimi bilmiyorum,doktorlar rahmimin çok geniş olduğunu,birdaha hamile kalırsam dikiş gerekebileceğini söylüyorlar ama bu nedenle düşük yaptıysam sancısız düşük yapmış olmam lazımmış,rahim filmi çektireyimmi diyorum çok gerekli görmüyorlar ama ben delirmek üzereyim rahim filmi çektirsem düşük sebebim çıkarmı acaba,ya rahmimdde yapışıklık varsa yada rahimde şekil bozukluğu...

kafam çok karışık arkadaşlar,tekrar hamile kalamamakmı zor;yoksa hamile kalıpta aynı acıları çekmekten korkmakmı zor?

merhaba arkadaşlar,bende sizinle aynı kaderi paylaşıyorum.bu sene 6 martta 16 haftalık hamileyken doğum sancısıyla ve sonra suyumun gelip kürtajla sonuçlanan bir düşüğüm oldu.kanamam neredeyse 1 ay kadar sürdü,doktorum 3 ay korunun dedi ve üstünden 6 ay daha geçmesine rağmen hala hamile değilim ve artık ümitsizliğe düşmeye başladım.düşük sebebimi bilmiyorum,doktorlar rahmimin çok geniş olduğunu,birdaha hamile kalırsam dikiş gerekebileceğini söylüyorlar ama bu nedenle düşük yaptıysam sancısız düşük yapmış olmam lazımmış,rahim filmi çektireyimmi diyorum çok gerekli görmüyorlar ama ben delirmek üzereyim rahim filmi çektirsem düşük sebebim çıkarmı acaba,ya rahmimdde yapışıklık varsa yada rahimde şekil bozukluğu...

kafam çok karışık arkadaşlar,tekrar hamile kalamamakmı zor;yoksa hamile kalıpta aynı acıları çekmekten korkmakmı zor?

canım çok geçmiş olsun.hepimizin kafasında binbir soru ve korku var.Allah bir daha yaşatmasın.Artık korunmayı bıraktığına göre bir doktor takibine başla bence.rahmin temizmi , enfeksiyon kapmışmısın , yumurtalıkların nasıl..bencede rahim ağzı yetmezliği olsaydı çok sancı çekmezdin.ben bir yerde okumuştum bazende hiç sebepsiz olabiliyormuş yani rahim kendini deniyormuş.o yüzden erkenden sancılar başlayabiliyormuş.inş. bir daha yaşamayız..

canım çok geçmiş olsun.hepimizin kafasında binbir soru ve korku var.Allah bir daha yaşatmasın.Artık korunmayı bıraktığına göre bir doktor takibine başla bence.rahmin temizmi , enfeksiyon kapmışmısın , yumurtalıkların nasıl..bencede rahim ağzı yetmezliği olsaydı çok sancı çekmezdin.ben bir yerde okumuştum bazende hiç sebepsiz olabiliyormuş yani rahim kendini deniyormuş.o yüzden erkenden sancılar başlayabiliyormuş.inş. bir daha yaşamayız..

canım düşükten sonra tabiiki kontroller için doktora gittim,iki ayrı doktora gittim,rahim tertemiz diyorlar,bir sorun gözükmüyor,kan ve idrar testi yaptırdım,enfeksiyon gözükmüyor,smear testi yaptırdım temiz çıktı,tabii bunları araştırmak için değil genel kontrol olarak yaptırdım.ama rahim filmi hiç çekilmedim ve çektirmektende çok korkuyorum.düşük yaptığım hafta çok hareket etmiştim,çok ayakta kaldım,çok eğilip kalktım falan filan,ondanmı diyeceğim ama herşey nasip.kimiside bilerek düşürmek için elinden geleni yapsada yinede düşüremez,hey Allahım biz isteyenlere ver,istemeyenler şöyle dursun....

canım düşükten sonra tabiiki kontroller için doktora gittim,iki ayrı doktora gittim,rahim tertemiz diyorlar,bir sorun gözükmüyor,kan ve idrar testi yaptırdım,enfeksiyon gözükmüyor,smear testi yaptırdım temiz çıktı,tabii bunları araştırmak için değil genel kontrol olarak yaptırdım.ama rahim filmi hiç çekilmedim ve çektirmektende çok korkuyorum.düşük yaptığım hafta çok hareket etmiştim,çok ayakta kaldım,çok eğilip kalktım falan filan,ondanmı diyeceğim ama herşey nasip.kimiside bilerek düşürmek için elinden geleni yapsada yinede düşüremez,hey Allahım biz isteyenlere ver,istemeyenler şöyle dursun....

Öncelikle geçmiş olsun kardeşim..Hepimiz aynı dertten muzdaripiz..Ben hiç bir neden yokken 24 haftalık oğlumun kordonunda kanama olduğu için kaybettim meleğimi..Düşük yaptığım hafta çok hareket ettim demişssin..Ben hamileliğimden bi haber olduğum için 10 saat marmarise otobüsle yolculuk yaptım,eşimle tatil diye alkol kullandım orda,ateşlendim iğne vurdular hamile olduğumu araştırmadan,antibiotik kullandım 10 saat yine otobüsle Bursaya döndüm..yetmedi İngiltereye uçakla gittim geldim..Bende hareket hiç bitmedi..Bitirmek üzere olduğum bi okulum var son sınıftayım her gün otobüsle okula gittim geldim..Oyun dans müzik die bi dersim vardı orda hoplayıp zıplıodum ama yine bişey olmadı bebeğime..Kısaca Hareket bebeğe zarar vermez..Yine düşürmek için millet neler yapıo demişsin..sana katılıorum bi çok hayat hikayesi var bildiim..Kadın odun taşımıs perde asmış tarlada çalışmış yine de düşmemiş bebek..Diiceem o ki alacak nefesi varsa bebeğin sen naaparsan yap alıyor ve melek olarak seçilmişse de Allah tarafından yine naaparsan yap gidiyor ait olduğu yere..Son olarak benim bebeğim herşeye dayandı ama kordonunda kanama olduğu için 6 aylıkken kalbi durdu..İşte o kadarlık vakti varmış demek..Nasip...Umarım Allah bizi de güldürücek bi gün...:49:

cnm çok geçmiş olsun sakın umutsuzluğa düşme sana tavsiyem acele etme ve hayırlısını dile zaman bırak inş. mutlu sona ulaşacaksın yeterkı sabırlı olcnm.

Back
X