• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

hayır canım dün kanamam oldu doktorum bebek düşmüş ne kürtaj nede ilaca ihtiyacın var dedi ne bilim ya anlamadım gitti su anda su gibi ceşme gibi kanım akıo ama gelme diyo adam 3 gün daha devam ederse gel diyo :(

canım benim kanama düşük habercisi ya zaten normaldir.hatta kanamam 11 gün sürmüştü.küçük olduğu içinde kürtaja gerek kalmadı bebk kendini attı:(ama kese boş görünmüştü.dr un hiç mi bakmadı kanaman başladığından bu yana.

canım geçmiş olsun.ALLAH birdaha yaşatmasın.ama bişi diyeyim mi bu rahatsızlığın tesbit edilmesi iyi olmuş.en azından tedavisi var

canım bende senın gıbı 3 dusuk yasasım 3 gebelıgımde 9 haftalıkken bbegım kalp atısları durdu gecen hafta kürta oldum bende de kan pıhtılasması var ıgene vuruldum hergun ama bebegımın yıne kalp atısları durdu çok üzgunum ne yapacahımı bılmıyorum

seven nerede oturuyorsun eğer istanbuldaysan , arkdaşımın ablasında da aynı sorun vardı ve bahcelievler medicanada düzgün korkmaz ' a gitmeye başladım bur tupo gibi oğlu oldu , darısı başımıza artık :( benim geçen hafta kalbi çok yavaş atıodu işte dünde düştü hepimizin kucagına almamızı nasip etsin o bebişi :(

bu konuyu açtıgın için çok sevindim canım.aranıza yenı katıldım...bende geçen hafta bebeğimi düşük yaparak kaybettim çok üzücü bir durum dünyam yıkıldı resmen şuan toparlanamadım hala gece ruyalarıma gırıyor hep.tekrar anne olabılmek için can atıyorum.ama doktorum 3 ay korunacaksın dedi.artık hayırlısı

:43: eflatun öncelikle cok ama cok gecmis olsun inşallah en kısa zamanda alırız bebişlerimiz kucagımıza :( kanaman kaç gün sürdü

sagol canım tam 1 hafta sürdü.4.gün parcalar düşürdüm dün doktora gıttım kürtaja gerek yok temizlenmiş dedi.zaten yumurta çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım

:43: oyy kıyamam sana kendimden daha cok üzüldüm ama kürtaj olmamak ii bişi gene kalırız canım ben 3 ay sonra deniyicem inşallah olur , benim bugün baya parça düştü doktorum hiç demedide gel bakalım felan :S gitsem mi acaba başka doktora

eflatun ve marit geçmiş olsu kızlar ilk bebekleriniz miydi bende mayısta kaybettım 3 aylıktı kalbi durdu karnımda kürtaj oldum

çok teşekkürler benim ikl bebeğimdi 6 aylık evlıyım zaten ama anne olamama korkusu bekarlığımdan ıtıbaren vardı

bende de vardı canım zor bir durum ama en azından hamıle kalabılıyoruz bunu görmüş olduk çokta kafanıza takmayın gecer zamanla 3 ay korunun sonra yıne başlayın umarım fazla bekletmez bebekleriniz

dün bebeğimi kaybettim , su anda inanlımaz çok kanamam var su gibi normalmi

canım geçmiş olsun.bende 5 haftalık düşük yaptım 1 hafta oldu.demekki sennki başlangıçta düştü benim 3 gün falan parça geldi hatta ilaç verdi doktor iyice kanama olsun diye.ona rağmen su gibi olmadı hiç.bence bir görün doktora.

hayır canım dün kanamam oldu doktorum bebek düşmüş ne kürtaj nede ilaca ihtiyacın var dedi ne bilim ya anlamadım gitti su anda su gibi ceşme gibi kanım akıo ama gelme diyo adam 3 gün daha devam ederse gel diyo :(

merhaba ben cuma günü kürtaj olmak zorunda kaldım düşük falan yok ama bende de kanama olmamişti dün başladı çok korktum böyle devam ederse doktora gidecem ama anlayamadım Rabbim en kısa zaman da hepimize sağlikli evlatlar nasip etsin

benimd eilk bebeğimdi 2. de gene düşücek diye ödüm patlıyor :(

Canım ben de aynı düşünüyordum senin gibi, korkmak sadece beynimizi kemiriyor başka bişey olmuyor. Ne yazıkki 2. bebeğimin kesesi zamanında gelişmiyordu ve geçen hafta onu da kaybettim. 4 ay ara da vermiştik ama nafile. Tamamen hayırlısı değilmiş diye düşünüyorum. İçini ferah tut, hamile kalırsan da düşünme hiç kötü şeyler. Sabır versin Allah hepimize

Back
X