- Konu Sahibi minik_kelebek
- #11.261
bi sorun çıkmamasına çok sewindim cnmm gözün aydınselam kızlar..
dünkü kontrolümde doktor çok iyi ilgilendi ve muayene etti..rahimde bi sorun yok normale dönmüş dedi hatta yumurtacıklarımıda gördüm 5 tane oluşmuştu..koyu akıntım olduğunu söyledim arada temiz kaldıysan sonra tekrar başladıysa miktarı önemli değil adet görüyorsundur dedi..bir kaç ay adetlerimde günler birbirinden farklı olabilirmiş bazen az bazen çok kanama olabilirmiş..hazır hissettiğinizde tekrar düşünebilirsiniz dedi eşime korunmasını önerdi.birde düşünmeden önce folbiol yazdı al onu kullan dedi ..test verdi kan sayımalrıma bakıcak mış...durumun tekrarlaması her insada olabilecek risk kadar kromozomsal ve genetik olmadığı için dedi...
birazda psikolojik olarak muhabbet ettik çok iyi geldi bilinçli biriyle konuşmam..herşeyi çok güzel paylaşıp anlatması her yönüyle açıklaması çok iyi hem tıbbi hem dini olarak...şimdi hayat bize ne verecek bakıcaz görcez..herşeyin hayırlısını istiyorum rabbimden..
allahım sanada bzlerede doğru zmnda hayırlısıyla ewlatlarımıza kawuştursun aynı acıları bidaha ayaşatmasıın