- Konu Sahibi minik_kelebek
- #11.301
bazı düşüklerin sebebi rahim bulunan bozukluklardan kaynaklanıyor bu sebeple de drlar rahim filmi ya da hsg istiyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm üzüldüm senin adına. Ama merak etme yeniden hamile kalırsın. güçlü ol ve olumsuzluklardan kendini arındır. ben dört kez yaşadım düşük olayını en 4 nisanda kaybettim bebeğimi. benim son kaybettiğim bebeğimin kalp atışlarını duymuştuk. ama gelişmesi durmuş. kanamam başlayınca dr. gittim. o zaman anladık. bende kan pıhtılaşması var. ondan düşüyor bebeklerim, gelişemiyor. umarım senin bir rahatsızlığın yoktur.
cnm Allah bir daha yaşatmasın bu acıyı sana ve yaşayan herkese. Çok zor. Bende hep stres yaşadığım zaman kaybediyorum bebeklerimi. yeniden bebek düşünüyorsan tamamen pozitif bir hayat yaşamaya çalış. inan bu hamile kalmayı da , hamileliği devam ettirebilmeyi de çok etkiliyor.
öncekle geçmiş olsun arkadaşım.yalnız aklıma birşey takıldı.sen 2 kere gebe kalmışın,niçin rahim filmi istedi doktorun?benimde bir düşüğüm olmuştu 2 aylık,doktorum benden rahim filmi istemiyor,gebe kalabildiğim için...
uzun süredir forum takip ediyorum ama pek katılmıyordum.bu gün düşük yaptığımı öğrendim.henüz çok küçüktü . artık ne istiyeceğimi bilmiyorum allah tan.sanki tuutuğum herşey elimde kalıyor.evliliğimin ilk 8 ayı vajinimus yaşadım. ve hala tam olarak bitirememişim .dr.hemen ben söylemeden söylüyorlar . vajinimustan sonra 9 ay bebek istedik dr.klomen verdiği ay yumurtlamamın olacağı dönem bartolin kisti oldu ameliyat oldum o dönemde gebe kalmışım. ama düşükle sonuçlandı dr. başına gelmeyen kalmamış diyor.
galiba bazı insanlar dert çekmeye geliyor yeryüzüne bazılarıda sefa sürmeye ..ben galiba sabırla denenlerdenim.sabretmeye çalışıyorum .ve hamdolsun diyorum.allahın takdiri en güzelidir şüphesiz. sizleri tanımıyorum ama dualarınızı bekliyorum..ve benim gibi yavrularını kucaklarına almak isteyen herkese dua ediyorum .allah bizlere sağlıklı yavrular nasipetsin inş..
uzun süredir forum takip ediyorum ama pek katılmıyordum.bu gün düşük yaptığımı öğrendim.henüz çok küçüktü . artık ne istiyeceğimi bilmiyorum allah tan.sanki tuutuğum herşey elimde kalıyor.evliliğimin ilk 8 ayı vajinimus yaşadım. ve hala tam olarak bitirememişim .dr.hemen ben söylemeden söylüyorlar . vajinimustan sonra 9 ay bebek istedik dr.klomen verdiği ay yumurtlamamın olacağı dönem bartolin kisti oldu ameliyat oldum o dönemde gebe kalmışım. ama düşükle sonuçlandı dr. başına gelmeyen kalmamış diyor.
galiba bazı insanlar dert çekmeye geliyor yeryüzüne bazılarıda sefa sürmeye ..ben galiba sabırla denenlerdenim.sabretmeye çalışıyorum .ve hamdolsun diyorum.allahın takdiri en güzelidir şüphesiz. sizleri tanımıyorum ama dualarınızı bekliyorum..ve benim gibi yavrularını kucaklarına almak isteyen herkese dua ediyorum .allah bizlere sağlıklı yavrular nasipetsin inş..[
çok geçmiş olsun.bende 3 ay önce düşük yaşadım.o zamanlar böyle gayet serinkanlı ve rahattım .çok takmamaya çalıştım dedim ki bir daha olur hayırlısıyla.ama zaman geçtikçe içime daha çok otruyor sanki o zamanlar ağlamadığımı şimdi ağlıyorum şimdi üzülüyorum.allah hayırlısıyla tekrarını nasip etsin hepimize ve sağlıklı bebeklerimiz gelsin dünyaya.çok çok geçmiş olsun tekrar.bolca dua et dua edelim.
merhaba,benim de adetime 3 gun kala yaptirdigim bhcg testi 540 cikmisti 1 hafta sonra kontrole gittigimde dr keseyi goremedi tekrar kan testi yaptik 0,3 cikti bugun yada yarin kanaman olur normal adet gibi dedi.ayrica kucuk bir kist var ama muhim degil dedi.Ayni gun kanamam basladi.Benim sorum kanamam 5gun surdu dahami uzun surmeliydi bazi yerlerde okudum 10 gun falan surenler olmus kimyasaldan sonra.Bir de sag kasigim da halen agri var bu kistten olabilirmi?Cevaplariniz icin simdiden tesekkurler..
merhabalar... bende dün kürtaj olacaktım ki önceki gün kanama başladı ve dün sabah yoğunlaştı aşırı sancıyla beraber düşük oldu.benim kese boştu dokuz haftalıktı.şimdi kanama devam ediyor.sizce parça kalmışmıdır .ben kese boş olduğu için pek sanmıyorum parça kaldığını . ama yineden bikaç gün sonra doktora gitmeyi düşünüyorum.inş.hepimizde en kısa zamanda yine hamişoluruz.
mrb arkadaşlar..ben de foruma yeni katıldım..uzun süreden beri takip ediyordum..ben de 3 ay önce düşük yaptım ama kürtaj olmadım doktora gittim parça kalmamış dedi.rahim kesem küçükmüş.sizce hamile olmaya engelmidir??bilginiz var mı??8 haftalıkmış..adet düzensizliği vardı ve ben hamiş olduumu bilmiyordum..şimdi de çok istiyorum ama olmuyor..allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah..vardır bunda da bir hayır..![]()
merhabalar... bende dün kürtaj olacaktım ki önceki gün kanama başladı ve dün sabah yoğunlaştı aşırı sancıyla beraber düşük oldu.benim kese boştu dokuz haftalıktı.şimdi kanama devam ediyor.sizce parça kalmışmıdır .ben kese boş olduğu için pek sanmıyorum parça kaldığını . ama yineden bikaç gün sonra doktora gitmeyi düşünüyorum.inş.hepimizde en kısa zamanda yine hamişoluruz.
geçmiş olsun canım...
bende boş gebelikten 2 ay önce kürtaj oldum..
önce ilaçla düşük yaptım plesanta kaldığı içinde kürtaj oldum..
sakın ihmal etme 1-2 gün içinde kontrole git...
benimde 9. haftanın içindeydi...
kese boş bile olsa herşey normal hamilelik süreci gibi..
sakın ihmal etme ..
inşallah gerek kalmaz kürtaja ama gerek olmuş olursa bile vakit kaybetmeden olması en iyisi..
çünkü çok çabuk enfeksiyona dönüşebiliyor kalan parça..
doktorun çağırmadımı seni kontrole..
tekrar geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın....
cnm daha önce hamile kaldığına göre engel değildir bence. ama kafana takılıyorsa dr. bir görün hem kontrol eder rahmini hem de sorularına cevap verir. Allah Yeniden hamile kalmayı nasip etsin sana.
slm bende aranıza yeni katıldım yeni evliyim ve şubat ayında 7 haftalık bebeğimi düşük yaptım çok moral bozucu gelişememiş falan dedi doktor tekrar denemelere başladık fakat henüz bişey yok ve adet görüyorum bugün yardımcı olursanız çok sevinirim bekliyorum..