• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

canım cevabın için çok teşekkür ederim ben de bugün kürtajdan sonraki ilk kontrolüme gittim tertemiz maşallah zaten antibiyotik kullanmıştım bana da bir ay normal adet gör yeter dedi ama kimisi de 3 ayda rahim kendini anca toparlıyor diyor ben de bidahaki ay hamile kalırsam ya o da düşerse diye korkuyorum 2 ay korunsam mı diye düşünüyorum.bilmiyorum artık kısmet Allahın dediği olur neticede...benim de 10 gün kadar sürdü dediğin gibi bazen siyah bazen kahverengi normal adetten farklı ama artık bitti doktor normal dedi zaten için temizleniyor yani anlıyorsun.öyle işte:)[

Canim temiz ciktigina sevindim, insan onu da endise ediyor, yok parca kaldimi, yok temizlendik mi...uffff.. neyse rahat bir nefes alabilirsin artik.
soyle soyleyeyim ben pisman olmadim cunku doktorum ilk adetini gordukten sonra denemelere baslayabilirsin dedi, bir de rahim hazir olmazsa zaten olmuyormus sen hernekadar denesende, o yuzden bende ikinci aya hamile kalmistim. Tabi bir yikim daha yasiyor insan, korkuyorsun birde , o da oyle olacak diye, ama su yonden iyi, en azindan bunu da dusurursen (tabi rabbbim korusun) ama o zaman artik senle alakaasi olmayan ve bir rahatsizligin var diye dusunuyorsun...tedavi gerektiren bir surece giriyorsun. Ama korkma icinden nasil geliyorsa oyle yap canim, hersey olacagina variyor. Rabbim isterse olur.

arkadaslar öncelıkle herkeze merhaba demek istiyorum,gecen ay maalesef basımdan talıhsiz bi olay gectı ,cok istedıgım bebeğimi düşürdümsenağlamasenağlamasenağlama ama umudumu hiç kaybetmedım ve benım gıbı düşük yapan , tekrar hamıle kalmak için can atan arkadaslarla derdımızı paylasıp:1hug: umutla beraberce beklemek istiyorum.hem derdımızı paylasalım hem umutla bekledıgımız aylarda bırbırımıze ortak olalım........ a.s. a.s. a.s.

slm çok üzüldüm arkadaşım öncelikle geçmiş olsun allah ım bir daha bu olayı yaşatmasın bende düşük yaptık hemde yılbaşı gecesi berbat bir durum allah ım kimseye yaşatmasın henüz çocuk yok iki yıllık evliyim çok istiyorum hayırlısı diyorum hepimize inşallah

arkadaşlar herkese merhaba bu topiği yeni gördüm malesefki ben de düşük yapanlar kervanına katıldım 10 gün önce 8 hafta 3 günlük bebeğimi kalp atışları durduğu için aldılar benden.kürtaj oldum.sonrasında doktorum 4-5 gün adet kanaması gibi kanaman olur zaten sonrasında da 1 ay sonra yine normal adet görürsün dedi.ama benim kanamam 8-9 gün falan sürdü ona da kanama denemez hiç normal ped kullanmadım hep yaprak ped böyle lekelenme tarzında.ilk günler normal kırmızı kandı sonrasında kahverengi lekelenle şeklinde devam etti ve azala azala bitti.demekki anca içim temizlendi.aranızda benim gibi kanaması 10 gün süren var mı?
annem bana sen lohusa sayılırsın diyor dikkat et kendine ben de bebeksiz lohusa diye cevap veriyorum ona :(
ilk gebeliğimdi :(
şimdi 1 ay normal adet görmen yeterli dedi doktor.sizlerin kürtaj sonrası kanaması ne kadar sürdü onu merak ediyorum.her bünyede farklı olabilir sonuçta?

cnm geçmiş olsun, bende 25 mayısta 7 haftalık bebeğimi kaybettim,benimkininde kalbi durmuştu.kürtaj oldum... kanamam 2 gün biraz yogun oldu,sonrasında lekelenme seklinde 3 -4 gün devam etti sonra 1-2 gün yine çogaldı sonra yine bikaç gün lekelenme yaklaşık 2 hafta ped kullandım yani... 2 haftalık korunma sürem bitti, eşimle beraber olduk şimdi yine hamile gibi hissediyorum:) belirtiler başladı ama bu kadar kısa sürede olurmu bilmiyorum, bende bu konuda yardım istiorum kızlarr.... yaşayan varmı bu durumu??

cnm geçmiş olsun, bende 25 mayısta 7 haftalık bebeğimi kaybettim,benimkininde kalbi durmuştu.kürtaj oldum... kanamam 2 gün biraz yogun oldu,sonrasında lekelenme seklinde 3 -4 gün devam etti sonra 1-2 gün yine çogaldı sonra yine bikaç gün lekelenme yaklaşık 2 hafta ped kullandım yani... 2 haftalık korunma sürem bitti, eşimle beraber olduk şimdi yine hamile gibi hissediyorum:) belirtiler başladı ama bu kadar kısa sürede olurmu bilmiyorum, bende bu konuda yardım istiorum kızlarr.... yaşayan varmı bu durumu??

canim ilk adetini gormedinmi kurtajdan sonra? cabuk hamile kaliniyor kurtajdan sonra. Yani hayirli olsun diyebiliriz yakinda sana :) hayirlisiyla tabi. :nazar:

canim ilk adetini gormedinmi kurtajdan sonra? cabuk hamile kaliniyor kurtajdan sonra. Yani hayirli olsun diyebiliriz yakinda sana :) hayirlisiyla tabi. :nazar:

hayır tatlım daha 20 gün filan oldu kürtaj olalı... ama ben hamile olabilirim diye düşünüyodum, bugün hiçbi belirti kalmadı,sanırım diilim :( hayırlısı en kısa zamanda olur inş.

selam arkadaslar bende 2010 ekimde bebeğimi kalp atışları durduğu için kaybettim 7 haftalıkken..sonrasında 2 ay kadar regl olmadım derken 3 ay çok düzensiz regl oldum, sonra agrıyla bir gün hastaneye kaldırıldımkı kişst oluşmuş ve bir kısmı yırtılmş. derken geçen ay amilyat oldum 6+3+5cm çikolata kisti, nasıl oluyor anlayamıyorum, bu kdr hızlı bu kdr çabuk büyüdüler. bebeğim varken olsaa heralde doktor görürdü diye düşünüyorum, kaç defa ultarasonla bakıldı... daha önce hiç kistle alakalı bir sorunum olmamıştı. diyeceğim şuki arkadaşlar kesinlikle aksatmayın, bundan dolayı olmuştur demiyorlar ama 2 ay kürtajdan sonra adet olmamak belkide buna sebep oldu, belkide içeri kanadı bir kısım ve o da bu kan kistlerini meydana getirdi.
Allah bebek isteyenlere sağlıkla sağlıklı kucaklarına almalarını nasip etsin:49::49::49::49:

hayır tatlım daha 20 gün filan oldu kürtaj olalı... ama ben hamile olabilirim diye düşünüyodum, bugün hiçbi belirti kalmadı,sanırım diilim :( hayırlısı en kısa zamanda olur inş.

canim hayirlisi olsun ne diyeyim ama insallah gonlune gore olur canim. bu ikinci hamileliginmi olacak?

selam arkadaslar bende 2010 ekimde bebeğimi kalp atışları durduğu için kaybettim 7 haftalıkken..sonrasında 2 ay kadar regl olmadım derken 3 ay çok düzensiz regl oldum, sonra agrıyla bir gün hastaneye kaldırıldımkı kişst oluşmuş ve bir kısmı yırtılmş. derken geçen ay amilyat oldum 6+3+5cm çikolata kisti, nasıl oluyor anlayamıyorum, bu kdr hızlı bu kdr çabuk büyüdüler. bebeğim varken olsaa heralde doktor görürdü diye düşünüyorum, kaç defa ultarasonla bakıldı... daha önce hiç kistle alakalı bir sorunum olmamıştı. diyeceğim şuki arkadaşlar kesinlikle aksatmayın, bundan dolayı olmuştur demiyorlar ama 2 ay kürtajdan sonra adet olmamak belkide buna sebep oldu, belkide içeri kanadı bir kısım ve o da bu kan kistlerini meydana getirdi.
Allah bebek isteyenlere sağlıkla sağlıklı kucaklarına almalarını nasip etsin:49::49::49::49:

cnm çok geçmiş olsun. İnşallah her şey yoluna girer ve tekrar hamile kalırsın

arkadaslar öncelıkle herkeze merhaba demek istiyorum,gecen ay maalesef basımdan talıhsiz bi olay gectı ,cok istedıgım bebeğimi düşürdümsenağlamasenağlamasenağlama ama umudumu hiç kaybetmedım ve benım gıbı düşük yapan , tekrar hamıle kalmak için can atan arkadaslarla derdımızı paylasıp:1hug: umutla beraberce beklemek istiyorum.hem derdımızı paylasalım hem umutla bekledıgımız aylarda bırbırımıze ortak olalım........ a.s. a.s. a.s.

arkadaşlar,
bende aynı durumdayım.2009 agustosta evlendim ve geçen ay 3 üncü düşüğümü yaptım.ama yinede vazgeçmedim tedaviye devam inşallah birbirimizin güzel haberlerimizi alırız....:21:

aralık ayının 17 sinde kürtaj olmuştum. bebeğimin kalbi durmuştu.
6 ay geçti üzerinden ve göğüsümden süt geliyor. adetim düzensiz. korunmadığım halde hamile kalamadım. yarın dr.a gidicem bakalım.

kürtajdan aylar sonra hiç doğum yapmadığı halde göğsünden süt gelen var mı?

aralık ayının 17 sinde kürtaj olmuştum. bebeğimin kalbi durmuştu.
6 ay geçti üzerinden ve göğüsümden süt geliyor. adetim düzensiz. korunmadığım halde hamile kalamadım. yarın dr.a gidicem bakalım.

kürtajdan aylar sonra hiç doğum yapmadığı halde göğsünden süt gelen var mı?

ben de 10 aralıkta 10 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kalmıştım seni hatırlıyorum:59: korunmasız 6. ayımdayım ben de henüz bende de birşey yok kısmet hayırlı zamanda gelsin yavrularımız inşallah:97: Süt gelmesi olayı cidd birşey prolaktin hormonun mu çok yükseldi çok ilginç ama mutlaka doktora görün bence de ihmal etme test yapar nedeni çıkar ortaya:26:

5 gün önce kürtajla 9 haftalık bebeğim alındı kalbi durmuştu gelişimi durmuştu anne karnında.İlaçlarımı kullanıyorum az da olsa kanamam var.Bir de desolett verdi dr.ama ben sormak istiyorum sizlere.ne kadar süre beklemek gerekir yeniden gebelik için.Çünkü ben istiyorum allah izin verirse bir çocuk daha ama korkuyorum yine aynı acıyı yaşamaktan :50:

5 gün önce kürtajla 9 haftalık bebeğim alındı kalbi durmuştu gelişimi durmuştu anne karnında.İlaçlarımı kullanıyorum az da olsa kanamam var.Bir de desolett verdi dr.ama ben sormak istiyorum sizlere.ne kadar süre beklemek gerekir yeniden gebelik için.Çünkü ben istiyorum allah izin verirse bir çocuk daha ama korkuyorum yine aynı acıyı yaşamaktan :50:

deryascım slm burdayız artık anlaşılan cnm doktor 6ay dedi ama burda arkadaşlar ilk aydan denemiş ama bende rahim kendini toplaması için 3ay gerekli denildi bugün aile hekimliğindede 6ay bekle dediler bende yaş geçiyo diyince enazından 3ay kendini toplasın dendi aynı acıyı yine yaşamamak dileğiyle inşallah bebiş haberlerimizi de alırız

deryascım slm burdayız artık anlaşılan cnm doktor 6ay dedi ama burda arkadaşlar ilk aydan denemiş ama bende rahim kendini toplaması için 3ay gerekli denildi bugün aile hekimliğindede 6ay bekle dediler bende yaş geçiyo diyince enazından 3ay kendini toplasın dendi aynı acıyı yine yaşamamak dileğiyle inşallah bebiş haberlerimizi de alırız

Tatlım yaş geçiyor derken kaç yaşındasın ki ?
olur inşallah ben de çok istiyorum eşim yeter diyor,yıpranmanı istemiyorum diyor ama bakalım hayırlısı allahtan.en iyisi bir 3 4 ay beklemek sanırım .çarşamba muayeneye gidince sorucam dr.a zaten

canım ben de bugün düşük yaptım malesef :(( ama kürtaj oLmadı,,yawrum 5haftaLıktı düştü tek parçada.....doktorum 3 ay werdi banada korunmak için,,son bir ay folik asite başLıcam,,we sonra korunmayı bırakıcam.....inş.hemen oLur yarabbim hayırLısı iLe .....

canım ben de bugün düşük yaptım malesef :(( ama kürtaj oLmadı,,yawrum 5haftaLıktı düştü tek parçada.....doktorum 3 ay werdi banada korunmak için,,son bir ay folik asite başLıcam,,we sonra korunmayı bırakıcam.....inş.hemen oLur yarabbim hayırLısı iLe .....

Bana da 2-3 ay korun dedi dr.herhangi bir sorun yok dedi hamile kalmayla ilgili.Hamile kalmakta sorun yok ama o hamileliği devam ettirebilmek mesele artık korkar oldum.bunda önceki boş keseydi kendiliğinden düştü seninki gibi.1 hafta oldu 9 haftalık bebeğimi aldılar kalp anomalisi miş.Allahım hepimize anne olmayı nasip etsin:71:

Bana da 2-3 ay korun dedi dr.herhangi bir sorun yok dedi hamile kalmayla ilgili.Hamile kalmakta sorun yok ama o hamileliği devam ettirebilmek mesele artık korkar oldum.bunda önceki boş keseydi kendiliğinden düştü seninki gibi.1 hafta oldu 9 haftalık bebeğimi aldılar kalp anomalisi miş.Allahım hepimize anne olmayı nasip etsin:71:

ewet canım insan hamiLe oLduğunu öğrenince,,ohh diyo sewiniyor...fakat ben de şimdi çok çok anLadım ki önemLİ olan devam ettirebiLmekmiş.....sadece üç gün sürdü mutLuLuğum :((( ama tabiki allahtan ümit kesiLmez,,amin canım herkese nasip etsin allahım sağLıkLı hamiLeLikler....

aynen benimde üçgün sürdü sevincim.kese boşmuş daha sonra düşük yaptım.iki ay oldu.ALLAH bütün isteyenler sağlıklı gebelikler nasip etsin.

Back
X