canım cevabın için çok teşekkür ederim ben de bugün kürtajdan sonraki ilk kontrolüme gittim tertemiz maşallah zaten antibiyotik kullanmıştım bana da bir ay normal adet gör yeter dedi ama kimisi de 3 ayda rahim kendini anca toparlıyor diyor ben de bidahaki ay hamile kalırsam ya o da düşerse diye korkuyorum 2 ay korunsam mı diye düşünüyorum.bilmiyorum artık kısmet Allahın dediği olur neticede...benim de 10 gün kadar sürdü dediğin gibi bazen siyah bazen kahverengi normal adetten farklı ama artık bitti doktor normal dedi zaten için temizleniyor yani anlıyorsun.öyle işte:)[
Canim temiz ciktigina sevindim, insan onu da endise ediyor, yok parca kaldimi, yok temizlendik mi...uffff.. neyse rahat bir nefes alabilirsin artik.
soyle soyleyeyim ben pisman olmadim cunku doktorum ilk adetini gordukten sonra denemelere baslayabilirsin dedi, bir de rahim hazir olmazsa zaten olmuyormus sen hernekadar denesende, o yuzden bende ikinci aya hamile kalmistim. Tabi bir yikim daha yasiyor insan, korkuyorsun birde , o da oyle olacak diye, ama su yonden iyi, en azindan bunu da dusurursen (tabi rabbbim korusun) ama o zaman artik senle alakaasi olmayan ve bir rahatsizligin var diye dusunuyorsun...tedavi gerektiren bir surece giriyorsun. Ama korkma icinden nasil geliyorsa oyle yap canim, hersey olacagina variyor. Rabbim isterse olur.