44.gün bugün 2 günür ilaç kullanıyorum doktor vajinal ultrasonda bi sorun görmedim rahim filmine gerek yok dedi.Yumurtaların daha yeni oluşmaya başladığını söyledi ve duphaston yazdı bana.Dünden beri onu kullanıyorum.Bebeğim sağlıklı görünüyodu ve yalnızca 4+6 idi.Ama öyle şeyler yaptıki ya alınacak ya alınacaktı

((( kendimi sorumlu tutuyorum yinede

((nasıl sahip çıkmadım diye ama öyle bi baskı altında bıraktıki beni anlatılır gibi değil

((aldığım nefesi bile zehir etti hatta bebeği istediğim için doktor dönüşü arabadan in al biletini seni yolluyorm ne halin varsa gör ama ben istemiyorum hatta benim değil bile derim zaten ingilteredeyiz seni de gönderirim bebek de benim değil derim dedi ya daha bunlar binde biri inanki

(((üçüde sağlıklıydı ama dedim ya her defasında yapalım diyip sonra istemem inkar ederim benim çocuğum var sırası değil dedi

((hatta sonuncusundaki bahaneyi söylesem sana gülersin 2 ay sonra olsaymış kabul edermiş ama onun planladığından 2 ay önce olduğu için isytemiyomuş hatta bunu aldıralım 2 ay sonra bi daha yapalım bile dedi bana

(((diyorum ya burda herkese destek olan bi eşi var ama benim eşim beni yapayalnız bıraktı kalbimden vurdu

(((daha boşanmadım canım Türkiyeye yeni geldim 28 yaşındayım eşimde 58 yaşında evlendiğimde 25tim ve her seneye bi bebek

(((onun çocuğu var biliyo bu duyguyu ama benim ilk evliliğim ben büyük umutlarla deli gibi bi aşkla evlendim onunla bunları haketmedim hiç ama hiç

(((