• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Merhaba arkadaslar hani dusuk riskim var diyordum ya bebegimi kaybettim yine :(( doktor kurtaja gerek yok simdilik dedi. Kendiliginden dusmesini bekleyelim dedi. O an uzuntuden soramadim nekadar surer dusmesi?? Beni zehirlermi?? Lutfen bilgi verin cok korkuyorum.

cok gecmis olsun...inan benim hic bi bilgim yok. benim bos gebelikte de doktor teklif etmisti ama cok sancili olabilir demisti. ben kurtaji tercih etmistim.

kürtajdan 14 ay sonra tekrar hamile kalabildim. henüz keseyi görmedik haftaya görücez inşallah.

Merhaba arkadaslar hani dusuk riskim var diyordum ya bebegimi kaybettim yine :(( doktor kurtaja gerek yok simdilik dedi. Kendiliginden dusmesini bekleyelim dedi. O an uzuntuden soramadim nekadar surer dusmesi?? Beni zehirlermi?? Lutfen bilgi verin cok korkuyorum.

merhaba canım öyle bişey olsa doktor böyle bişey teklif etmezdi..Allah yardımcıın olsun canım..inşallah şu an iyisindir:(

ben 1 düşük yaptım 20 aralık 2011 de. yeni devlet hastanesine gittim. tahlil istedim 3 düşükten sonrasına bakıyoruz dediler. diyorum benim yaş 36. birde diyorlar ki 1 yıl daha bekle çocuk olmazsa gel. ben bu devlete maaşımdaan tıkır tıkır vergimi ödüyorum. ama bana yaşın 40 gelsin. sonra bakarız. artık o yaşta yumurta kalırsa olur. siz kanda pıhtılaşma testini nereye yaptırdınız. gen bozukluğuna bir şey yapamıyorlarmış ama pıhtılaşmanın çözümü var.

sgk geçen bir kilinikte yaptırmıştım canım. 500tl civarı fiyat ödemiştim. ama tıp fakültelerinde yada kadın doğum hastanelerinde de yapıyorlarmış. aynı döndemde burda benimle aynı sorunları yaşayanalar, 3 düşüğüm var deyip yaptırmışlardı.. sende istersen öyle haraket et canım.

sgk geçen bir kilinikte yaptırmıştım canım. 500tl civarı fiyat ödemiştim. ama tıp fakültelerinde yada kadın doğum hastanelerinde de yapıyorlarmış. aynı döndemde burda benimle aynı sorunları yaşayanalar, 3 düşüğüm var deyip yaptırmışlardı.. sende istersen öyle haraket et canım.

kilnigin adını alabilirmiyim kromozom testi yapıldımı acaba

sağolun arkadaşlar biliyorum bu günlerde geçecek...annelik içgüdüsü yeniden harekete geçecek ve ben korkularıma rağmen imşallah yeniden çocuk yapmaya cesaretimi toplayacağım.şu anki sanclı süreç çok yorucu bugün akşama kadar netteydim..neden çünkü sürekli sıkıntımı yazıyorum buraya ve rahatladığımı hissediyorum..daha doğrusu benim gibi bu sorunları yaşamış insanların yazılarını okudukça normal bi süreç geçirdiği farkedip rahatlıyorum...Allah isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasib etsin..

sezen hepimiz ayni surecten gectik ben 3 aralikta 16 haftalik bebegimin suyu biti ve almak zorunda kaldik ve ben iki ay disari cikmadim internet basinda oturmus bununla ilgili hikayelerr okuyup sebeb sonuc arastirmaya basladim iki ay hergun her dakika nerdeyse hic uyumadan disari hic cikmadan hamile kalmak istemiyordum konusturtmuyordum bile simdi bir kac ay gecti ayni uzuntu alismis sekilde hafiflemis korkuyla yine istiyorum hamile kalmayi allah dusmanima bu acilari yasatmasin cok zor ve seni senle ayni duygulari yasamis anelerden baska anlayabilecek kimse de yok allah sabrini veriyor insallah kendini toparlar en kisa zamanda bebk calismalarina baslarsin ben daha cok yeni bu ay basladim bebek calismalarina

aranıza bende katıldım
bu ay bir düşüğüm oldu
doktor hiç beklemene gerek yok hemende tekrar denemelere başlayabilirsin dedi
sizler bekliyormusunuz düşükten sonra sizlerin doktorlar neler dedi?

eski topiğimde nerdeyse herkes hamile kaldı. onlar için çok seviniyorum, ama ne yazık ki artık onlarla paylaşabilecek bişeyim kalmadı. çünkü ben hala burda böyle hamile kalabilmeyi bekliyorum. çok da yoruldum her seferinde yeniden kendimi tanıtmaktan, derdimi anlatmaktan :( ben de artık mart anneleri nisan anneleri gibi topiclere transfer olmak istiyorum :(((
belki burda da beni tanıyanlar vardır ama tanımayanlar için tekrarlıyorum. geçen yıl 13 mayısta 8 haftalık bebeğimi kalbinin durması sonucu kürtajla kaybettim. sonrasında kanal tıkanıklığı nedeniyle 2 ay regl olamadım. kanal açıldıktan sonra eylül ayında denemelere başladım. 6 ay boyunca hamile kalamayınca bu ay doktorum yumurta takibine başladı. regl olmam diye umut ediyorum ama her türlü regl belirtisi de mevcut olduğu için hiç ümitli değilim. normal şartlarda regle 5 günüm var. eğer olursam doktor hemen sonrasında rahim filmi çekecekmiş. eşimden de spermiogram isteyecekmiş.
bütün bunların yanısıra etrafımda yakın olduğum arkadaş akraba her kim varsa ya önümüzdeki 2 ay içinde doğuruyo ya da birkaç ay önce doğurdular. bi ben kaldım böyle. hamileyken hadi siz de elinizi çabuk tutun dediğim arkadaşlarım şu an bana darısı sana diyorlar. eltim ikincisini önümüzdeki ay doğuruyor ve ben onun doğumuna nasıl gidebileceğimi bilmiyorum. gitmiycem zaten...
offf bunalım gün geçtikçe artıyor, böyle yaşamaktan çok sıkıldım. yatıyorum kafamda aynı şey, kalkıyorum aynı şey. çok yorgunum çok...çok eksik hissediyorum kendimi. çok mutsuzum. zaten bu kadar mutsuzlukla nasıl hamile kalınabilir ki...
hepinize bol şans diliyorum bu yolda, hep beraber başka topiclere transfer olalım tez zamanda inşallah...

aranıza bende katıldım
bu ay bir düşüğüm oldu
doktor hiç beklemene gerek yok hemende tekrar denemelere başlayabilirsin dedi
sizler bekliyormusunuz düşükten sonra sizlerin doktorlar neler dedi?

bekleme eylemcim. beklemeyen arkadaşlarım hemencik hamile kaldılar hepsi çatır çatır doğuruyo, bekleyenler de hala bekliyo...bekleme koyver gitsin :))

kürtajdan 14 ay sonra tekrar hamile kalabildim. henüz keseyi görmedik haftaya görücez inşallah.

tebrik ederim erca, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. 14 ay sonra hamile kalabildim demişsin. herhangi bir tedavi şekli uygulandı mı? yoksa sonunda kendiliğinden mi hamile kaldın?

arkadaşlar lütfen yardım 10 gün önce kanda beta negatif çıktı.adet oldum bi kaç gün önce hamile değilimdir dedim ama içimden test yapmak geldi ve çift çizgi böyle bişey olabilir mi lütfen yardımmmm

arkadaşlar lütfen yardım 10 gün önce kanda beta negatif çıktı.adet oldum bi kaç gün önce hamile değilimdir dedim ama içimden test yapmak geldi ve çift çizgi böyle bişey olabilir mi lütfen yardımmmm

olabilir tabi niye olmasin yalniz adet nasildi, her zamanki gibi yogun muydu? bi de eger hamileysen testin kipkirmizi olmasi gerekiyor tahminim, cunku ustune gordugunu farzediyorum ve son adetten beri epey zaman gecmistir diye kabul ediyorum...senin yerinde olsam iki test daha alirdim birini idrarimi 4 saat tutup uygular, digerini sabah ilk idrar ile...

olabilir tabi niye olmasin yalniz adet nasildi, her zamanki gibi yogun muydu? bi de eger hamileysen testin kipkirmizi olmasi gerekiyor tahminim, cunku ustune gordugunu farzediyorum ve son adetten beri epey zaman gecmistir diye kabul ediyorum...senin yerinde olsam iki test daha alirdim birini idrarimi 4 saat tutup uygular, digerini sabah ilk idrar ile...

iki farklı test uyguladım.ikisinde de koyu çizgi çıktı ilk hamileliimde bile 3 gün geçmişti silikti biraz. bu şimdi adet olmadığımı varsayarsak 8 gün geçmiş oluyor.adetimde farklıydı tabi o yüzden test yatım zaten.ama az değildi de koyu kahve ve siyahtı kırmızı hiç gelmedi azar azar ve uzun sürdü şimdi bile çok az kahve akıntı gelmiş.

iki farklı test uyguladım.ikisinde de koyu çizgi çıktı ilk hamileliimde bile 3 gün geçmişti silikti biraz. bu şimdi adet olmadığımı varsayarsak 8 gün geçmiş oluyor.adetimde farklıydı tabi o yüzden test yatım zaten.ama az değildi de koyu kahve ve siyahtı kırmızı hiç gelmedi azar azar ve uzun sürdü şimdi bile çok az kahve akıntı gelmiş.

valla hemen kan testi yaptirmalisin...bizi de habersiz birakma:53:

Merhaba kizlar,
kendimi tanitayim..26 yasindayim. esimle 13 aydir bebek istiyoruz. gecen ay rahim filmi cekindim. sonra bu ay ilk defa hamile kaldim ama dustu bebegim.
batim 16 mart ti, ben dun adet oldum. test yaptgmda silik cizgiler cikiyordu. kanda da beta hcg soyleydi.

16 mart 19.2
19 mart 32.2
21 mart 61.3
23 mart 77
27 mart 67

sayilar dusmeye basladgnda benim de kanamam basladi.:14:
bugun de cok yogun kanamam var. normal adetimden daha yogun oldu, ama sanci falan yok cok sukur.

haftaya sali doktora gidecegiz bakalim ne dicek.
belki 1-2 ay korunun der, belki de demez bilemiyorum. sizler nasil yapiyorsunuz, hemen basliyor musunuz calismalara?
hic okumamistim bu tarz topikleri daha once biraz arastirayim bakayim..
Rabbim hepimize anne olmayi nasib etsin ins..:5:

Son düzenleme:
Merhaba kizlar,
kendimi tanitayim..26 yasindayim. esimle 13 aydir bebek istiyoruz. gecen ay rahim filmi cekindim. sonra bu ay ilk defa hamile kaldim ama dustu bebegim.
batim 16 mart ti, ben dun adet oldum. test yaptgmda silik cizgiler cikiyordu. kanda da beta hcg soyleydi.

16 mart 19.2
19 mart 32.2
21 mart 61.3
23 mart 77
27 mart 67

sayilar dusmeye basladgnda benim de kanamam basladi.:14:
bugun de cok yogun kanamam var. normal adetimden daha yogun oldu, ama sanci falan yok cok sukur.

haftaya sali doktora gidecegiz bakalim ne dicek.
belki 1-2 ay korunun der, belki de demez bilemiyorum. sizler nasil yapiyorsunuz, hemen basliyor musunuz calismalara?
hic okumamistim bu tarz topikleri daha once biraz arastirayim bakayim..

Rabbim hepimize anne olmayi nasib etsin ins..:5:

çok geçmiş olsun yağmur damlası. ben de önümüzdeki ay rahim filmi çektiricem. doktorum diyor ki az bi tıkanıklık varsa rahim filmi sırasında püskürttükleri şeyle tıkanıklık açılabilirmiş ve hamile kalmayı kolaylaştırırmış. belki sende de rahim filmi işe yaramıştır ki hemen sonrasında hamile kalmışsın. gerçi sonrasında bir şanssızlık yaşamışsın ama hamile kalabiliyorsun demeki ki sen de. benim 8 haftalık bebeğim düştüğünde eski doktorum 3 ay korunun demişti. şimdiki aklım olsa hayatta 3 ay korunmazdım o kadar küçük bebeği düşürdüğüm için. benimle aynı zamanda düşük yapan arkadaşım hiç korunmadı ve ilk ayda hamile kaldı, bu hafta doğumu var hayırlısıyla. öyle diyyim sen anla.

Merhaba kizlar,

16 mart 19.2
19 mart 32.2
21 mart 61.3
23 mart 77
27 mart 67

merhaba yagmur damlası kimyasal gebelik gecirmişssin aynısını bende gecen hafta yasadım 1 nısan da kanamayla gebelıgım sonlandı .betahcg degerlerım;
29.gün 0.01
31.gün 55
33.gün 85
38.gün 4.0
adet kanaması gibi kendiliğinden döküldü gitti son adet tarıhine göre 5 haftalıktı ama kese ultrasonda görünmedi.jinekolojik muayane oldum kanamadan sonra rahım temız dedı.doktorum korunmana gerek yok yasadıgın düşük normal bır dusuk degıl dedı. gelecek ayki adetınin 3.günü hormon degerlerıne bakalım ona göre klomen tedavısıne devam edelım dedı.ben klomen tedavisi rahım fılmı yanı bılınen kısırlık tedavısıyle hamıle kalmıstım .ben de şimdi muallaktayım ne yapsam en azından bır ay bekleyeyım mı yoksa doktoruma göre korumasız ilişkiye devam edeyim mi bilemedım.önce saglık ben saglıklı olmayınca bebek nasıl saglıklı olacak aslında kendımı ıyıde hıssedıyorum ama bılemıyorum ıste yanı karasız tereddütte olan sadece sen degılsın ben de ne yapacagımı bılemıyorum.sanırım korunmayacagım...

Back
X