canim ik gebeligimde spiralle vardi dr alinmasi gerekir dedi ona gore bizde aldirmya karar verdik.cok zor bir karardi
2. bebegiminle arasinda 6 ay vardi tam tesellime kavusuyorum derken bu seferde kalbi durdu kasim sonu kurtaj oldum tekrar
dr 3 ay beklme suresi verdi bizim 4 ay oldu.ins sonu guzel biter
kızlar demin kocamdan dayak yedim ve ağlıyorum.yarın işe gidicem ama yüzümde kocaman bir morluk..okadar utanıyorumki her seferinde düştüm çarptım diyordum ama bu sefer düştü desem bile inamazlar üstelikte bugün yumurtlama günümdü heyeceanla bekliyordum ne olursa olsun bebeğim olsun bana güç verir dedim kuvvet veriri ama maalesef.annesine laf sölediğim için beni çok kötü dövdü şimdide dışarı kaçtı..size ilk sölememeiştim ilk hamileliğimde de bana dayat atmıştı kanamam olmuştu sonra bir hafta sonra d
üştü...okdar kendimden nefret ediyorumki herşeyim var güzel bir işim ona muhtaç değilim ama dayak yiyorum onu çok sevdiğimden hep affettim.ama yarın iştekilere ne dicem anlayacaklar.bebeğim olsun bana kuvvet verir bana yoldaş olur yavrum .
canim boyle bir durumun varsa bebek yapmayi dusunme bosanmayi dusun. madem calisiyorsun mecbur da degilsin br sn kalma orda
baska cocgun varmi bilmiyorum ama varsa bile annen bakar sen calisirsin.
emin ol bebeginde boyle bir ortamda yasamak istemez.
bzde tartisiriz elbette oluyor fikir catismalari ama dayak ne demek ben cok karsiyim insan dovuur mu?
git hastane raporu alip savciliga dilekce ver bosan kurtul
ay en hassas oldugum konu yahu.