Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

bnim 4 5 gün sürü azaldı sonra dediğim gibi tekrar başladı ama cumartesi bitti çok şükür ... kanamam falan yok.. buğün kontorle gidicem bakalım.. bebeğimin patoloji sonucu çıktı.. gelişmemeiş bebeğim.. sizce ciddi bi sorun mu ???

cevap için teşekkürler......

yok ciddi bi sorun değil sen kafana takma benimde bu nedenden dolayı kalbi durmuştu fakat ben çok araşştırdım bu bebekten kaynaklanan anormalliklerden dolayı oluyormuş zaten senden kaynaklanması için tek neden ciddi bir rahatsızlık buda triod, şeker hastalığı, tansiyon v.b hastalıklardan oluyormuş eğer bu hastalıklar sende mevcut değilse bence korkulacak birşey yok tekrar hamile kalabilirsin bana doktorum öyle dedi 2.adetten sonra kalabilirsin korkulacak birşey yok dedi umarım sende eğer istiyosan bi an önce bebeğine kavuşursun allahım isteyen herkeze versin ......

kızlar bende mart ayında düşük yaptım dr 2ay korunmamızı istedi 3aydır korunmuyoruz ama hala olmadı zaten birinciside zor olmuştu tekrar ne zaman hamile kalıcam acaba:(((

yok ciddi bi sorun değil sen kafana takma benimde bu nedenden dolayı kalbi durmuştu fakat ben çok araşştırdım bu bebekten kaynaklanan anormalliklerden dolayı oluyormuş zaten senden kaynaklanması için tek neden ciddi bir rahatsızlık buda triod, şeker hastalığı, tansiyon v.b hastalıklardan oluyormuş eğer bu hastalıklar sende mevcut değilse bence korkulacak birşey yok tekrar hamile kalabilirsin bana doktorum öyle dedi 2.adetten sonra kalabilirsin korkulacak birşey yok dedi umarım sende eğer istiyosan bi an önce bebeğine kavuşursun allahım isteyen herkeze versin ......

sağolasın arkadaşım yok öyle ciddi bir rahatsızlığımda.. gebelikte tiroit fazla çıkmıştı eutrox aldım 2 5lik kürtajdan 1 haftasora tekrar gittim.. tiritte kalınlaşma var ilaçı 50 ye çıkrcam dedi.. gerçi kolay hamile kalmıştım..geçen gün dr a gittik kontrol için... şükür rahimde sorun yok.. gebe kaldığında coraspin vericez sana dedi. o zaman kafamda netleşti.. bebeğim kanımdan beslenemmemiş.. inş ilerkibde sorun olmaz... amin inşalah Rabbim herkese yaşatsın...

merhaba arkadaşlar, ben de malesef 10 gün önce kürtaj oldum. bu ikinci düşüğüm oldu. şimdi araştırılacak neden olduğu, doktorum 2 adet bitiminde gel dedi. zaten kürtaj sonucu patolojiye gitti, daha sonuç çıkmadı.
size sormak istediğim hormonların vs. normale dönmesi için mi 2 adet dönemi beklemek lazım testler için, yoksa hemen yaptıranlar var mı?

merhaba arkadaslar bugun dr kontrolune gitim 8+1 olmasi gerekirken 2 hafta geride gelyiormus moralim cok bozuldu bir sey olurmu bebegime diye aslinda cok korkuyorum kalp atislarinida gördüm ama aranizda hic böyle bir sey yasayip düsükle karsilasan oldumu cok merak ediyorum rabbim herkesin evladini anasina babasina bagislasin icime bir sizi girdi ne yapcam bilmyiorum 3 hafta sonra tekrar kontrole gitcem nasil gecicek zaman bilmyiorum

merhaba arkadaslar bugun dr kontrolune gitim 8+1 olmasi gerekirken 2 hafta geride gelyiormus moralim cok bozuldu bir sey olurmu bebegime diye aslinda cok korkuyorum kalp atislarinida gördüm ama aranizda hic böyle bir sey yasayip düsükle karsilasan oldumu cok merak ediyorum rabbim herkesin evladini anasina babasina bagislasin icime bir sizi girdi ne yapcam bilmyiorum 3 hafta sonra tekrar kontrole gitcem nasil gecicek zaman bilmyiorum

Bu durumun en sık nedenini anne adayının son adet tarihini yanlış bilmesi oluşturur.
Son adet tarihinden emin misiniz?

Merhabalar.Ben bir yıllık evliyim.Bu bir yılda bir boş gebelik bir düşük yaşadım.şimdi de üç aydır hamile kalmaya çalışıyorum . Ama olmuyor. Allahım tez zamanda hayırlısıyla kucaklarımızı doldursun.Bu yıl öyle sıkıntılar yaşıyoruz ki eşimle ( ailemizdeki hastalar ve tedavi süreçleri) bu bebeğe çok ihtiyacımız var.Her ay umutlanıyoruz ama olmuyor.Allahım umudumuzu kırmasın ama beklemek zor

Merhaba arkadaslar bugün bebeğim düşmüş.bir hafta önce hamile oldugumu öğrendim,sanki dünyalar benim olmuştu.dun başlayan lekelenmelerim bugün kanamaya dönüştü.gecen hafta 75 çıkan hcg,bugün 6.3 e düşmüş.doktorum kimyasal gebelik dedi ve dusurmusum.moralim gercekten kocaman bir Sıfır su anda.ben 9yillik evliyim.34 yaşındayım ve bu ilk bebeğim olacaktı.gecen ay hsg çektirdim,doktorum hsg nin etkisiyle hamile kalabileceğimi söylemişti,kaldım da ama şimdi ise elllerim yine boş kaldı.artik ağlamaktan gözlerim acıyor.

merhaba kızlar,
bende bugün hastaneden geldim.8 haftalık hamileliğim dün başlayan kanamalar ve kasık ağrılarıyla düşük ile sonuçlandı malesef.okdar çok kanamam olduki ben bebeğimi kaybedeceğimi tahmin ettim daha sonra kürtaj yaptılar.rabbim kimseye yaşatmasın.çok zor gerçekten.insan alışıyo ve sonra bi bakıyorsun yok.inşallah tekrar nasip eder rabbim.herşeyin hayırlısı allahtan...

merhaba kızlar,
bende bugün hastaneden geldim.8 haftalık hamileliğim dün başlayan kanamalar ve kasık ağrılarıyla düşük ile sonuçlandı malesef.okdar çok kanamam olduki ben bebeğimi kaybedeceğimi tahmin ettim daha sonra kürtaj yaptılar.rabbim kimseye yaşatmasın.çok zor gerçekten.insan alışıyo ve sonra bi bakıyorsun yok.inşallah tekrar nasip eder rabbim.herşeyin hayırlısı allahtan...

CANIM cok gecmis olsun, ben de 10 gün önce 7 haftalık bebeğimi kaybettim .ama umudumu kaybetmedim ,güçlü olmalıyız biz anne olarak güçlü olucaz ki ileride bebeğimiz bizden güç alsın. Herseyde bir hayır vardır,ALLAH dermansiz dert vermesin insallah,sonuçta hamile kalabiliyoruz. Karnımı severdim bende her sabah :(

Merhaba arkadaslar bugün bebeğim düşmüş.bir hafta önce hamile oldugumu öğrendim,sanki dünyalar benim olmuştu.dun başlayan lekelenmelerim bugün kanamaya dönüştü.gecen hafta 75 çıkan hcg,bugün 6.3 e düşmüş.doktorum kimyasal gebelik dedi ve dusurmusum.moralim gercekten kocaman bir Sıfır su anda.ben 9yillik evliyim.34 yaşındayım ve bu ilk bebeğim olacaktı.gecen ay hsg çektirdim,doktorum hsg nin etkisiyle hamile kalabileceğimi söylemişti,kaldım da ama şimdi ise elllerim yine boş kaldı.artik ağlamaktan gözlerim acıyor.

tatlım benım sakın uzme kendını demek bebegın sağlıksızmış aslında hsg cekıldıgı ay genelde korunma önerıyolar yumurtnın kalıtesını bozuyomuş kalıte bozuk oluncada kımyasal gebelık yaşanıyo bende aalık ayında kımyasal gebelık yaşadım tam bı hafta ağladım cok uzuldum ama ne oldu uzuldugumle kaldım bı kere adet oldum sonra yenıden hamıle kaldım bak 7 aylık oldum sukr sorun yşamadım hıc ne kadar guzel dmek doğal yoldan gebe kalabılıyosun

Kanamalarım 3 gündür var,parça düşürdüm bu 2 gündür 3 kez.Doktorum bebekten değil plasentadan kaynaklı,senden kopan parça dedi.
Bugün bebeğimin kalp atışının yavaşladığını söyledi.Düşük olabilir dedi.
Bi ara hızlandı tekrar yavaşladı.
Şu an ağrım oluyo arada.
Sanırım bebeğimi kaybedicem :14:
Pazartesi doktor bakıp duruma göre gereken yapılır hayırlısı olsun dedi.
Kendimi herşeye hazırlamaya çalışıyorum

Kanamalarım 3 gündür var,parça düşürdüm bu 2 gündür 3 kez.Doktorum bebekten değil plasentadan kaynaklı,senden kopan parça dedi.
Şu an ağrım oluyo arada.

selam canım ben de geçen hafta 8 haftalık olmasına rağmen kalp atışını çok zor duyduk üstelik karından bile değil...
dün de lekelenme tarzında bir kanama başladı...

Şu an ağrım oluyo arada.

çok üzüldüm çok geçmiş olsun şuan ne söylesem sizin üzüntünüzü ve endişenizi anlatamam kalbinizi ferah tutun

selam canım ben de geçen hafta 8 haftalık olmasına rağmen kalp atışını çok zor duyduk üstelik karından bile değil...
dün de lekelenme tarzında bir kanama başladı...

canım ben 1 hafta önce net duymuştum,aslında görünmemesi de normal demişti.
Korkma canım.
Ama 2 gün önce yavaşlamış dedi.Kanamalar parçalar falan da var korktum.
ama doktoruna mutlaka danış en ufak lekelenmede.
Desteğe ihtiyacım var. 5 haftalık hamileliğim düşükle sonuçlandı. bunu atlatmaya ve kendimi toparlamaya çalışıyorum...
canım benim allah sabır versin
sen de bir annesin sonuç ne olursa olsun
o seni cennet kapısında bekleyecek

çok üzüldüm çok geçmiş olsun şuan ne söylesem sizin üzüntünüzü ve endişenizi anlatamam kalbinizi ferah tutun

öyle yapmaya çalışıyorum canım hayırlısı neyse o olsun
allah kimseye yaşatmasın

gerçekten de allah kimseye yaşatmasın bunu bir kadın için çok ağır bir süreç inşallah herkes en kısa zamanda anne olur ve bir daha böyle bir acı yaşamaz bende 4 haftalıkken düşürdüm bebeğimi çok yeni öğrenmiştim ve sevincimiz çok sürmedi.tek tesellim tekrar anne olabilmek .......

öncelikle başından bebeğini kaybetmekle ilgili tramvalar yaşayan herkesin RABBİM yardımcısı olsun.
bir kaç gündür siteyi inceledim,
okuduğum tüm paylaşımlar bana çok samimi geldi
ve sadece yaşadığım olayı hem size anlatmak hemde bilgi vermek için üye oldum.1
yıllık evliyim ve tam 3 ay önce bebeğim 8 haftalıkken kürtaj oldum.
piskolojim öyle bozulmuştuki her sabah
güne hamileymişim gibi uyanıp kendime program çizerken bebeğimin
olmadığını hatırlayıp bomboş bir gün geçiriyordum.bir an önce tekrar hamile piskolojisine girmek istiyordum
.doktorum tekrar hamile kalmam açısından gerekli açıklamayı yapmadı
ve ben hiç korunmadım.ve kürtajdan 3 ay sonra tekrar gebe kaldım.
hastalığım gecikmediği halde anladım hamile kaldığımı ve eczaneden aldığım idrar testini yaptım
sonuç pozitif çıktı yinede eşime söylemedim doktora gitmeden sevindirmek istemedim
ve hastalığım 1 hafta geciktikten sonrada doktora gittim doktorum henüz 4 haftalık olduğunu
1 hafta sonra tekrar gideceğimi söyledi ve ben sevinçle eve gittim.
sonra birden kasık ağrısı başladı hastalanacakmışım gibi normal karşıladım
2 damla koyu kanamam oldu doktoru aradım normalde hiçbir kanamanın normal karşılanmadığını
,yinede gebelerin yüzde 75 de bu kanamayla karşılaşıldığını söyledi.
çünkü bebek tam tutunma sırasınrayken kılcal damarlardan birine
rastlayıp hafif denecek kadar az kanama normal görülebiliyormuş.bunu önceki
gebeliğimdende biliyordum ama benim içimdeki his çok daha kötü ve
hissettiğimden korktuğumdu.kanamam
her lavaboya gittiğimde 2-3 damla dahada artıyordu.misafir vardı
ve kimse gebe olduğumu bilmiyordu yatmak istedim yatamadım.
herkes gitti endişe dolu uyudum sıcak tutmaya çalıştım ayaklarımı
biliyodum kötü bişeyler olacağını ama tutun diyordum içimden gitme diye....
sabahın erken saatinde uyandım yine lavaboya
gittim inanamayacağınız kadar kan kaybettim ve kan pıhtılarıyla regl olmuştum.
bu olay 2 gün önce oldu.şimdi düşünüyorum rabbim herşeyin doğrusunu bilir.
sevincimin 1 gün sürmesinde bile bir hayır var.
ya 10 haftalık olsaydı kalp atışları başlasaydı
ve ben hamileliğe her an dahada hazırlasaydım kendimi ozamanki tramvam çok daha ağır olurdu.
içerinin iyileşmesi 3 ayı buluyorsa 4 ay beklemeli.
heyecanlanıyoruz ALLAH ın içimize verdiği anaç duygu ile beklemek istemiyoruz.
oysa azıcık daha sabretseydim sağlıklı bebeğime önümüzdeki ay gebe kalabilirdim.
asla umudunuzu yitirmeyin.hormonlarınızın değişmesiyle herşeye ağlayabilirsiniz
ama kalp kırmayın eşiniz sizi anlamıyor dahi olsa...
biz kadınlar bebeğimizi dünyaya getiremeden kaybettiğimizde
BEBEĞİM DÜŞTÜ DİYORUZ AMA ERKEKLER BİZDEN BAHSEDİNCE ÇOCUK DÜŞÜRDÜ DİYORLAR.KUCAĞA ALINCA BABA OLUNMUYOR.

Back
X