Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

merhaba canm bende senin gibi oldum 6 eylülde düşük yaptım benimde adetim 1hafta geçmişti 3 eylülde kan testi yaptım 112.81 çıkmıştı benimle satı aynı olanların yani 4 yada 5 haftalık gebeliklerin 700 ve üstü olması gerekmiş,seninde benimde baya düşük.bu sonuçlardanda riskli olabileceği anlaşılıyormuş. ben kürtaj oladım adet olur gibi oldum düşüğümü o yüzden doktorum korunmana gerek yok dedi. sen kürtaj oldun mu? ben 2kere düşük yaptım ve hiç birinde rahim dağılmış demedi. rahim filmi yani hsg çekmeden bunu anlaması zor,çünkü 2. düşğümde düşük sebepleri için rahim filmi çekildi normal ultrasonda belli olmuyormuş o yüzden diyorum rahimin dağıldığını nasıl anladı,bence başka doktorada git düşük yaptığını söle korunmalımıyım diye sor,baktın korunma dedi sorun yok dedi o zaman diğer doktorun rahim dağıldı dedğini söle bence geçmiş olsun,gelişmelerden haberdar et

benim bu ilkti ve kürtaj olmadım.bi adet söktürücü verdi sadece.rahim dağıldı derken yani gebelik bozulmuş demek istedi.ultrasona baktı.başka doktor yok burada.bayburttayım ben.yarın erzurum şifa has.ne gidicez bakalım. ne dicek .ama biz korunmuyoruz.herşeyin başı allah.zamanıysa olur inş.hakkımızda hayırlısı.

benim bu ilkti ve kürtaj olmadım.bi adet söktürücü verdi sadece.rahim dağıldı derken yani gebelik bozulmuş demek istedi.ultrasona baktı.başka doktor yok burada.bayburttayım ben.yarın erzurum şifa has.ne gidicez bakalım. ne dicek .ama biz korunmuyoruz.herşeyin başı allah.zamanıysa olur inş.hakkımızda hayırlısı.

bencede korunma canım düşükten sora daha kolay hamile kalınıyormuş öle duydum doğrudur inş,bu arada düşükten 20 gün sonra yumurtlama oluyormuş öyle duydum ben iğne kullanıcam hamile kalırsam inş oluruz yaaa hamilee,,,,

bencede korunma canım düşükten sora daha kolay hamile kalınıyormuş öle duydum doğrudur inş,bu arada düşükten 20 gün sonra yumurtlama oluyormuş öyle duydum ben iğne kullanıcam hamile kalırsam inş oluruz yaaa hamilee,,,,
.
ya şu an ben yumurtlama dönemimdeyim sanırım ama.akıntım var ve vücut sıcaklığım arttı.hafif sızı karnımda da.her zaman ki gibi.bugün 13. gün düşükten sonraki.

canım doktora göründüm kanamam arttı ama kese hala düşmemiş doktor düşük hapı verdi.
ama eğer düşmezse kürtaj olucamm.,
hakkımızda hayırlısı.

hayırlısı olsun canım bak hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz inşallah biz de sağlıkla bigün bebeklerimizi doğurucaz allahın izniyle.
haberlerini bekliyoruz allah sana sağlık versin

rahim dağılmış derken yani gebelik bozulmuş artık demek istedi bence.her ihtimale karşı korun dedi.ama ilk gebeliğim olduğu için sizin gibi herkes korunmana gerek yok dediği
için ve ben de kendimi hazır hissettiğim için korunmuyorum.zaten adet gibiydi.ağrı sızı hissetmedim. adetim gibi 5 gün sürdü.Ben sınıf öğretmeniyim bu arada.eşimin şark görevi nedeniyle bayburta taşındık.fakat ben atanamadım buraya.eski göev yerim olan bursada kalıcam.cumartesi ayrılıyorum burdan.şu an yumurtlama dönemimde olduğum için bu durumu kaçırmak istemedik. sonuçta her yumurtlama dönemimde burada olamayabilirim:)
iyi yapmışsın bence de zamanlamayı kaçırmamışsın,bu fırsat kaçmazdı :1:

kizlar insallah hakimizda hayirli olur hersey, güzel haberler verirriz bir birimize bunu yazarken bile heyecanlaniyorum

ben de çok heyecanlıyım canım bi adet olsam ahh bekliyorum öölece :31:

bugün doktora gittim.özel hastaneye.doktor korunmana gerek yok dedi kimyasal gebelik yaşamışsın biçok insanın başına gelebiliyo dedi.ultrasona aldı ve yumurtlama dönemimde olduğunu söledi.içim rahatladı inş tez zamanda hepimizin bebeği olur:)

Kizlar ben 6 haftalikken kaybettim bebegimi, 30 agustos düsük yaptim, kürtaj olmadim 6 eylüle kadar devam etti kanamam.. Reglimi bekliyorum ama son 4 gündür açik kahverengi basladi sonra siyah kati suda dagilmayan akintiya döndü, kan tahlilleri yaptirdim hcgya baktirdim normalde 2 olmaliyms benimki 3, yani iyimis dedi.. ama akintim nedendir bilemedi zaten jinekolog degildi.. Bunu regl olarak saymalimiym dedim bence regl degildir dedi, aranizda böyle bi durum yasayan oldumu

hayırlı olsun canım ne güzel bebişin seni çok bekletmeden gelmiş. allah, sağlıkla tamamına erdirsin inşallah...
ben de kürtaj oldum ve dr 3 ay korunma verdi. kürtajdan sonra hamile kalmakla ilgili olumsuz şeyley duyuyoruz bazen bu yüzden çok ii geldin bana :)

sen söylenen kötü şeyleri kafana takma herkes dr mübarek! tam tersine kürtajdan sonra çok çabuk hamile kalınır bide o çok bilmiş millet kürtajın kıçı (afedersiniz) içinde kalır derler (bu sefer doğru söylüyolar ama :1:) yani doğru bu kürtajdan sonra 15 gün ilişkide bulunma adet olduktan sonra yumurtlamanı hesap et bi daha deneyin he bide kuru incir ye çok faydası oluyor :1: Allahın izniyle inş..

bugün doktora gittim.özel hastaneye.doktor korunmana gerek yok dedi kimyasal gebelik yaşamışsın biçok insanın başına gelebiliyo dedi.ultrasona aldı ve yumurtlama dönemimde olduğunu söledi.içim rahatladı inş tez zamanda hepimizin bebeği olur:)

çok sevindim canım o zaman vakit kaybetmene gerek yok :1: duyunca şaşırmıştım zaten o kadar neden beklettiğini anlamamıştım doktorun.
hadi hayırlısı olsun bu defa inşallah bebeğini kucağına alırsın.

Kizlar ben 6 haftalikken kaybettim bebegimi, 30 agustos düsük yaptim, kürtaj olmadim 6 eylüle kadar devam etti kanamam.. Reglimi bekliyorum ama son 4 gündür açik kahverengi basladi sonra siyah kati suda dagilmayan akintiya döndü, kan tahlilleri yaptirdim hcgya baktirdim normalde 2 olmaliyms benimki 3, yani iyimis dedi.. ama akintim nedendir bilemedi zaten jinekolog degildi.. Bunu regl olarak saymalimiym dedim bence regl degildir dedi, aranizda böyle bi durum yasayan oldumu

geçmiş olsun canım hayırlısı olsun,ben de seninle aynı günlerde düşük yaptım ve kürtaj olmadım.
ama kanamam birden kesildi şu an kahverengi akıntım vs yok tabi ilerki günlerde olur mu bilmiyorum.
çok değilse de sarı akıntım olmaya başladı 2 gündür

çok sevindim canım korunmaman iyi olmuş :)) güzel haberlerini bekliyorum bende bu aralar yumurtlma dönemindeyim bitane proğram buldum pcme yükledim.

canım ben de bu işleri pek bilmiyorum ama adet günlerin ne zamandı.adet günü düşükten sonra kayabilir.belki yumurtlama zamanındaysan içerideki akıntıyla birlikte koyu lekeler geliyordur belki.ama bi kadın doğuma gitsen daha iyi olur.hamile olmayan bi bayanda hcg daima 0- 5 arasındaymış.3 ise gebeliğinin sonlanması demek.yani yeni bi adet döngüsü içerisindesin.benim de 5 haftalık bi düşüktü.6 eylülde oldu.adetim gibi 5 günde bitti.dün doktora gittim.yumurtlamadasın dedi.ve rahim de yenilenmiş.zaten 15 günde rahim yenilenirmiş.senin 20. gün.belki de son rötuşlar yapılıyordur.inş.allah gönlüne göre versin.

çok sevindim canım korunmaman iyi olmuş :)) güzel haberlerini bekliyorum bende bu aralar yumurtlma dönemindeyim bitane proğram buldum pcme yükledim.

hani sen demiştin ya düşükten sonra 20. günde yumurtlama oluyomuş die.demekki bizimkiler erken düşük olduğu için normal bi adet gibiydi.bu arada senin de ilk gebeliğinmiydi.

hani sen demiştin ya düşükten sonra 20. günde yumurtlama oluyomuş die.demekki bizimkiler erken düşük olduğu için normal bi adet gibiydi.bu arada senin de ilk gebeliğinmiydi.
evet internete araştırmıştım 20 günde yazıyordu bir çok yerde ama dediğin gibi bizim adet gibi oldu düşüklerimiz,zaten bir çok bayan bunu yaşıyormuş haberi bile olmuyormuş düşük yaptığından adet gecikti sanıyorlarmış,bende 33 günde adet oluyorum normal adet düzenime göre yumurtlamamı hesapladım:) bu benim 2. düşüğüm hamile kalırsam iğne kullanıcam sürekli inş birdaha olmaz. araştırma yaptırdım temiz çıktı ama bakalım.

çok sevindim canım o zaman vakit kaybetmene gerek yok :1: duyunca şaşırmıştım zaten o kadar neden beklettiğini anlamamıştım doktorun.
hadi hayırlısı olsun bu defa inşallah bebeğini kucağına alırsın.

geçmiş olsun canım hayırlısı olsun,ben de seninle aynı günlerde düşük yaptım ve kürtaj olmadım.
ama kanamam birden kesildi şu an kahverengi akıntım vs yok tabi ilerki günlerde olur mu bilmiyorum.
çok değilse de sarı akıntım olmaya başladı 2 gündür

canım ben de bu işleri pek bilmiyorum ama adet günlerin ne zamandı.adet günü düşükten sonra kayabilir.belki yumurtlama zamanındaysan içerideki akıntıyla birlikte koyu lekeler geliyordur belki.ama bi kadın doğuma gitsen daha iyi olur.hamile olmayan bi bayanda hcg daima 0- 5 arasındaymış.3 ise gebeliğinin sonlanması demek.yani yeni bi adet döngüsü içerisindesin.benim de 5 haftalık bi düşüktü.6 eylülde oldu.adetim gibi 5 günde bitti.dün doktora gittim.yumurtlamadasın dedi.ve rahim de yenilenmiş.zaten 15 günde rahim yenilenirmiş.senin 20. gün.belki de son rötuşlar yapılıyordur.inş.allah gönlüne göre versin.

Kizlar cevap için tskr ederim.. Minikkelebek üzüldüm canim ama takdiri ilahi Allah sabredenlerden eylesin Ins.. Hayirli zamanda tekrar nasip eder isteyen herkese dilerim..
Mina85, benim adetlerim düzensiz olurdu en son 7. ayin 14'ünde regl olmustum sonra düsük kanamasi 30 agustos basladi iste.. bgn doktorumu aradim telefondan dogru sordum bana regldir dedi.. yumurtlama akintisi oldu zaten bu kanama baslamadan önce, yumurtlama bitti bikaç gun sonra basladi bu siyahlar. ins sonlardir dedigin gibi.. Rabbim hepimizin gönlündekini nasip etsin InsAllah :16:

Kizlar cevap için tskr ederim.. Minikkelebek üzüldüm canim ama takdiri ilahi Allah sabredenlerden eylesin Ins.. Hayirli zamanda tekrar nasip eder isteyen herkese dilerim..
Mina85, benim adetlerim düzensiz olurdu en son 7. ayin 14'ünde regl olmustum sonra düsük kanamasi 30 agustos basladi iste.. bgn doktorumu aradim telefondan dogru sordum bana regldir dedi.. yumurtlama akintisi oldu zaten bu kanama baslamadan önce, yumurtlama bitti bikaç gun sonra basladi bu siyahlar. ins sonlardir dedigin gibi.. Rabbim hepimizin gönlündekini nasip etsin InsAllah :16:
sağol canım amin allah hepimize nasip etsin sağlıkla inşallah:16:
pazartesi kontrolum var ne dicek cok merak ediyorum bugun kasigim agridi acaba idrar yollarinimi usutum o kadarda kendimi sicak tutuyorum

benim de bikaç gündür var ağrım hayır olsun ben de üşütmüş olabilirim gerçi
pazartesi hayırlı haberlerini bekliyorum doktor güzel şeyler söyler inşallah canım

ben kurtajdan sonra daha kontrole gitmedim dr umla telde konustum iliskiye kanaman bitiginde girebilirsin, ilk adetini olduktan sonrada calismalara baslayabilirsin dedi yani kontrol daha olmadim 24 de gitcem kontrole yani rahim hazir olursa bebek olur diyorum sanki hamile kalmadan önce düsükmü yapmistik ta tutmadi hakimizda hayirlisi böyleymis böyle oldu ilk adeten sonra baslamayi düsünüyorum ben hazirim rahimde hazir olursa allahin izniyle olur diyorum

herkese günaydın, mutlu haftalar kızlar

lara bugün kontrolun vardı, gelişmeleri bekliyoruz...

ben de adet olmayı bekliyorum... kürtajdan sonra çok gecikir mi acaba...

herkese günaydın, mutlu haftalar kızlar

lara bugün kontrolun vardı, gelişmeleri bekliyoruz...

ben de adet olmayı bekliyorum... kürtajdan sonra çok gecikir mi acaba...

Günaydın essela iyi haftalar sana da
Sen ne gün kürtaj oldun?
Ben ağustos sonu düşük yaptım bakalım ne zaman adet olcam.
bu sabah farkettim de göğüslerim çok şişmişler
inşallah adet olurum yaa bi de bunu beklemenin stresini yaşamak istemiyorum :14:

Back
X