- Konu Sahibi minik_kelebek
- #11.901
merhaba canm bende senin gibi oldum 6 eylülde düşük yaptım benimde adetim 1hafta geçmişti 3 eylülde kan testi yaptım 112.81 çıkmıştı benimle satı aynı olanların yani 4 yada 5 haftalık gebeliklerin 700 ve üstü olması gerekmiş,seninde benimde baya düşük.bu sonuçlardanda riskli olabileceği anlaşılıyormuş. ben kürtaj oladım adet olur gibi oldum düşüğümü o yüzden doktorum korunmana gerek yok dedi. sen kürtaj oldun mu? ben 2kere düşük yaptım ve hiç birinde rahim dağılmış demedi. rahim filmi yani hsg çekmeden bunu anlaması zor,çünkü 2. düşğümde düşük sebepleri için rahim filmi çekildi normal ultrasonda belli olmuyormuş o yüzden diyorum rahimin dağıldığını nasıl anladı,bence başka doktorada git düşük yaptığını söle korunmalımıyım diye sor,baktın korunma dedi sorun yok dedi o zaman diğer doktorun rahim dağıldı dedğini söle bence geçmiş olsun,gelişmelerden haberdar et
benim bu ilkti ve kürtaj olmadım.bi adet söktürücü verdi sadece.rahim dağıldı derken yani gebelik bozulmuş demek istedi.ultrasona baktı.başka doktor yok burada.bayburttayım ben.yarın erzurum şifa has.ne gidicez bakalım. ne dicek .ama biz korunmuyoruz.herşeyin başı allah.zamanıysa olur inş.hakkımızda hayırlısı.