Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

yazdiklarina katiliyorum ama bugun beni toplum icinde bir bozdu onu kaldiramyiorum söyleyecegimi söyledim ama hala sinirliyim ona karsi

valla tatlım erkek milleti bunu hep yapıyor.
onlar biraz rahat bu konuda bizlerdee rezil olma duygusu var onlarda yok işte.
sen yine kırgınlığını içten içe yaşa.ama bu gece duygularını rafa kaldır.

Geçmiş olsun cnm ben de 6 hafta dolmadan kaybettim bebeğimi benim de tsh değerim 0,02 falandı yani çok düşüktü. Doktorlara bakarsan tsh düşüklüğü düşüğe neden olmazmış sadece hamile kalmayı zorlaştırırmış.
Bir an önce düzene girer değerlerin umarım ve sağlıklı bir gebelik ve sonunda bir bebecik sahibi olursun ;)

canım senin için de çok üzüldüm şimdi.ne zaman kaybettin bebeğini? hangi ilacı kullanıyorsun ve dozu ne?
ben de evlendiğimde ilacı içmeyi bıraktım 3 ay sonra hamile olduğumu öğrendim ama ilaç içmediğim için çocuk gelişmemiş,hiç anlamıyorum bu tsh çok önemliyse ben nasıl hamile kalabildim :S kafam çok karışık.ilaca başladım ama henüz adet görmedim bittikten sonra eşimi ikna edersem ki bir kaç ay olmasın diyor,kararlı da :( denemek istiyorum :)
Allah tüm isteyenleri hayrlı evlat sahibi etsin tez zaman da inşallah

benm 7 düşüğüm var...
en sonuncusu 3 aylıktı..
ve henüz çocugum yok..
6 yıllık evliyim
gerken herşeyi denedik
clexane 0,8x2 kullandım
ama olmadı
6 ay oldu en son düşük yapalı
ve tekrar hamile kalmak istiyorum
ve hiç de doktora gitmeyi düşünmüyorum
ne iğne ne ilç
sadece folic asit
bana akıl verin ne olurr...
düşünemiyorum..

canımcım benim eltimin de 6 yıl çocuğu olmamış ve hormonlardaymış sorun tam tedaviye başladı ve doktoru 2 yıl çocuğunuz olmayacak dedi 1 ay sonra gebe olduğunu öğrendi.durum şu bazı şeylerin vakti saati var ne kadar da hormonları bozuk olsa da gebe kalabildi biraz da rahatlıkta önemli,olmayacağını duyunca çok üzerine gitmemiş düşünmemiş ve oldu sen içini rahat tut hormonlarına baktır süt hormonu mu neydi onun ki...
Allah hepimize tez zamanda hayrlı evlatlar nasip etsin inşallah :)

canım yaa çok tuhaftı hala etkisindeyim.yani eğer öncekinden kalmış olsa doktorun görebileceği kadardı.
önce cesaret edemedim almaya midem bulandı onu görünce
sonra peçeteye aldım ama sert bişeydi tam bakacakken acaba aldığım omu diye elimden düştü.
hatta şey gibiydi hani tavuk ciğeri olur onun içinden böyle sivri bişey çıkar adnı bilmiyorum ama sert bişey görünümüde sanki onu anımsatıyordu.
ayrıca normal bi kanama değildi böyle kanama uzaya uzaya baya bi aktı.
uzun zamandır göğüs hassasiyetimin olması falan çok kafamı karıştırdı.bugün doktorumla görüşemedim ama pazartesi kesin gidip sormalıyım ne olduğunu.
bence seninde gelen adetindir.lekelenme bitmeden adet olanlar çok.benimde hiç bitmedi lekelenmem

canım doktora pazartesi gidicem.inşallah değildir.bende emin olamıyorum kafam çok karışık.
allahım yardım etsin.

çok sağol canım evet ben zaten 3 ay falan dinlenmeyi düşünüyordum.ama eşimin ısrarı ile oldu.ve benim eşim korunmamı istemiyor kendisi zaten korunmazmış:47:
ben aslında o ilişkiden sonra kendimce önlem almıştım.yani hemen kalkıp yıkadım ama olacağı varsa onada bakmıyor okadar yatarız olsun diye olmaz ama hemen kalkarız olur.
kadın olmak çok zor.:31:

teşekkür ederim canım pazartesi gidicem mutlaka.

Ya istersen çaktırmadan ilaç kullan ya da böyle beklenmedik bi ilişki olursa ertesi gün hapı falan mesela tabi çok sık olmamakla beraber.

Nsbhr cnm esine anlat ya bole seymi olur korunman lazim vucud toparliycak kendini
Drlarin korunma vernesinin sebebi bu
Tekrar sagliksiz bir gebelik olmasindan sa korunmak daha iyi
Ben lekelenme bitmeden adet oldum bitti simdi lekenme hala var
Bakalim adete bagli lekelenmemi yoksa dusuge bagli lekelenmemi

Zamana biraktim seytan diyor adet oldun git kontrole
Bi yandnda ikinci adeti bekliyorum
O zaman zaten iki ay gecmis olacak dinlenmis olurum bende insAllah

canım senin için de çok üzüldüm şimdi.ne zaman kaybettin bebeğini? hangi ilacı kullanıyorsun ve dozu ne?
ben de evlendiğimde ilacı içmeyi bıraktım 3 ay sonra hamile olduğumu öğrendim ama ilaç içmediğim için çocuk gelişmemiş,hiç anlamıyorum bu tsh çok önemliyse ben nasıl hamile kalabildim :S kafam çok karışık.ilaca başladım ama henüz adet görmedim bittikten sonra eşimi ikna edersem ki bir kaç ay olmasın diyor,kararlı da :( denemek istiyorum :)
Allah tüm isteyenleri hayrlı evlat sahibi etsin tez zaman da inşallah

Ağustos sonunda düşük oldu cnm.Euthyrox 100 mg kullanıyorum ben daha tam düzene girmedi bakalım. Sen kendin mi bıraktın ilacı evlenince yani doktor falan demeden mi? İlaca kendin mi geri başladın doktor kontrolünde mi yoksa? Aslında eşin haklı biraz beklemek daha iyi olur hayal kırıklığı olmasındansa ama seni çok iyi anlıyorum bir an önce o heyecanı yeniden yaşamak istiyorsun :)
Amin amin hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin güzel Allah ım isteyen herkese

Ağustos sonunda düşük oldu cnm.Euthyrox 100 mg kullanıyorum ben daha tam düzene girmedi bakalım. Sen kendin mi bıraktın ilacı evlenince yani doktor falan demeden mi? İlaca kendin mi geri başladın doktor kontrolünde mi yoksa? Aslında eşin haklı biraz beklemek daha iyi olur hayal kırıklığı olmasındansa ama seni çok iyi anlıyorum bir an önce o heyecanı yeniden yaşamak istiyorsun :)
Amin amin hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin güzel Allah ım isteyen herkese

ben de 50 mg içiyorum.5 senedir kullanıyorum.sene de iki kere kan tahlili yaptırıyorum en son doktor 50 mg a düşürdü. uzun zamandan beri içtiğim için ara sıra sıkılıyorum içmiyorum.bir de hiç bir ilaç 6 aydan fazla içilmemeli biliyorsundur o sebepte var tabi.
sana söylemiştir doktorun bu çok önemli hele de senin değerin çok düşük mutlaka dikkat etmelisin,hormon ilacı hergün aynı saatte alınmalı haberin olsun ben pek dikkat edemiyorum ama sen mutlaka et

ben de 50 mg içiyorum.5 senedir kullanıyorum.sene de iki kere kan tahlili yaptırıyorum en son doktor 50 mg a düşürdü. uzun zamandan beri içtiğim için ara sıra sıkılıyorum içmiyorum.bir de hiç bir ilaç 6 aydan fazla içilmemeli biliyorsundur o sebepte var tabi.
sana söylemiştir doktorun bu çok önemli hele de senin değerin çok düşük mutlaka dikkat etmelisin,hormon ilacı hergün aynı saatte alınmalı haberin olsun ben pek dikkat edemiyorum ama sen mutlaka et

yok 6 ay gibi birşey söylemedi doktorum tam tersine sürekli içicem. Zaten her sabah ayn ı saatte içiyorum hemen hemen onda sorun yok sağol ama sen de biraz dikkat etsen iyi olur bence ;))

Merhaba kızlaaaar :54:
Yumurtadan sonra 2 günü geçtik bile :1:
çalışmalar inşallah sonuç verir :1:

kızlar selam nasılsınız.ben bi tuhafım.
bugün tuvalete girdiğim zaman birden uzayan bol miktarda kanamam geldi afedersiniz.
sonra birden bi açıklık hissettim ve ardından lop diye bişey düştü.
baktım et parçasıydı.kan pıhtısı şeklinde değil ama baya baya et parçasıydı.yuvarlak bişeydi
sonra peçeteyle almaya çalıştım sert bişeydi tam tutacakken tekrar düştü ve gitti.
tam inceleyemedim ama böle sanki gözenekli bişeydi.çok korktum hala suratım bembeyaz.
3 4 gündr adetim diye düşünüyorum kanamam fazlaydı ve kırmızıydı.bu sabah biraz kesilmiş gibiyken öğleden sonra bu oldu.
doktoru arayamadım.yarın bi gidicem ama artık doktora gtmekten bıktım.
nette biraz araştırdım ama aklım karıştı.kızlar sizce ben yine düşükmü yaptım.
çünkü 20.gün civarı kanamam kesilmiş gibiyken eşimin ısrarıyla ilişki olmuştu ben hemen kalkıp bişey kalmasın diye uğraştım ama.
sonra benim 10gündür göğüslerim aynı ilk gebeliğimdeki gibi acıyordu pek ihtimal vermemiştim 3 4 gündürde adet oldum diye seviniyordum.
şimdi bu ne.hani öncekinden bişey kaldı desem doktor çok iyi baktı ve tertemiz dedi.o ilişkiden bi kaç gün sonra doktora gittiğimde ise
doktor yumurtan çoktan çatlamış.adet olunca gel atmışmısın diye bakalım dedi.aama yumurtanın boyutu öle 20mmlerde değilde 38mm idi.
yanındaki kız kistmi yazıcam diye sordu hayır bu çatlamış folikül dedi.acaba döllendide boyutu ondanmı büyüdü diyorum.
off çok karışığımmm
canım doktora gittin mi merak ettim?o kadar büyük bi parça olacağını sanmıyorum canım bebeğin
düşük yapmadan önce benden fasülye tanesi kadar ve sert bi parça düştü ben onu bebek sanmıştım dünyam yıkılmıştı
dağılmayan löp bi parçaydı apar topar doktora gittik bebeğimin kalp atışını duyduk
yani düşük değildir muhtemelen,eğer düşük olduysa hcg değerin yine de gösterir diye düşünüyorum geç kalmadan bi doktora görün canım.haberini bekliyoruz
Yaparlar yaparlar bebek olunca yaparlar sen yorma kafanı ;)
Doktoruma gittiğimde yumurtan çatlamak üzere önümüzdeki 10 gün boyunca gün aşırı ilişki dedi. Dediğin çok doğru o zmanlar bukadar hesap kitap yokmuş hakikaten didik didik edip kurcalayıp duruyoruz biz de ama duramıyor ki insan :)) tabi ama onların yedikleri kadar sağlıklı beslenmiyoruz mesela biz. Folik asit de yokmuş mesela ama sağlıklı doğmuşuz bizler :))
Hakkımızda hayırlısı ...
evet yaa neler yiyoruz kimbilir ve bünye sağlam olmayınca hem yumurtalar hem süpermenler bozuk oluyo :1:
hayırlısı böyleymiş napalım inşallah bu defa olacak :16:
Slm kizlar ne var ne yok nasilsiniz
Bugun itibariyle sanirim adet bitti en gec ne zaman
Adet olucam acaba gelsin aralik :D

merhaba gurbetgüzeli sen de bu ay düşünüyomusun bebecik?

Merhaba kızlaaaar :54:
Yumurtadan sonra 2 günü geçtik bile :1:
çalışmalar inşallah sonuç verir :1:

canım doktora gittin mi merak ettim?o kadar büyük bi parça olacağını sanmıyorum canım bebeğin
düşük yapmadan önce benden fasülye tanesi kadar ve sert bi parça düştü ben onu bebek sanmıştım dünyam yıkılmıştı
dağılmayan löp bi parçaydı apar topar doktora gittik bebeğimin kalp atışını duyduk
yani düşük değildir muhtemelen,eğer düşük olduysa hcg değerin yine de gösterir diye düşünüyorum geç kalmadan bi doktora görün canım.haberini bekliyoruz

evet yaa neler yiyoruz kimbilir ve bünye sağlam olmayınca hem yumurtalar hem süpermenler bozuk oluyo :1:
hayırlısı böyleymiş napalım inşallah bu defa olacak :16:

merhaba gurbetgüzeli sen de bu ay düşünüyomusun bebecik?
Aralik ayinda insAllah cnm

minikkelebek benimde iki gundur kasiklarim agriyor normalde yumurtlama gunumu bilmem ama kurtajdan sonra farkediyorum bakalim ins bu ay güzel haberler aliriz birbirimizden

Deneme yspan arkadaslar umarim bu ay olur
Bnm 43. gunum dusukten sonra afedersiniz en son camur gibi geliyor akinti
Yarin adet kani diye tabir ettigim akinti 10. Gun bakalim tamamen akinti bitecekmi
Allahim refaha ulastir bizi selamete cikar
Cok sukur sancim yok umarim akinti kesilir adeti beklerim ve kontrolume giderim

Bu arada kizlar takviyeleri unutmayin emi icmeye devam

Dun butun gun kanama olmadi
Bnde yikandim gece iliski oldu
Bir sildim kipkirmizi kan eee bu ne zamana kadar
Surecek ya 70 gun suren varmis
43. Gun lekelenmeden itibaren sayarsam
Allahim hayirlara cikar insAllah...
Sizlerde durum nasil kizlar

cnmm nasılsın hala gecmedımı yaa kanaman offf :5::5:

Yok bitmedi guzelim yaaa ne bileyim 40 basi falandir diyolar yarin hastaneye tel acicam bakalim ne derler
Allahim sen buyuksun
Pismiyim temizmiyim rahtsiz oldum artik Ya
10 gun orucu tutmak istedim yogun kanama basladi dedim herhalde adet
Afffff ne yapayim Allahim cikar yol goster aciz kuluna

kızlar ben doktora gitmedim
artık neyse ne dedim o düşen parçaları.
zaten bugün kanamam tamamen kesildi hiç gelmiyor.
benim bugün 41.günüm.
hepinizi öpüyorum bayramlarınız şeker tadında olsun inşallahhh
allahım gönlünzdeki muratları versinnn.:16:

Hayırlı bayramlar kızlar :16:
sağol canım iyi dileklerin için.
bende duydum hemen hamile kalanları. zaten birkaç büyüğüme sordum, 3
ay fazla ama bir ay bekle iyi olur diyorlar.
yarında doktora söyleyeceğim beklemek istemediğimi.
neyse, Allah beterinden saklasın, gerekirse 3 ayda beklerim.
canım naptın gittin mi doktora,ne dedi?
zaman gectikce yeri dolmayinca insan daha bir tuaf oluyor insallah cocuk isteyen herkesi allah cacuk sahibi yapsin uzun yillar olmayanlarin ne kadar büyük kapanmayan yarasi varmis meger
evet zaman geçtikçe saymaya başlıyosun şimdi olsa bilmemkaç aylık olcaktı vs vs
zor bişeymiş gerçekten yaa :43:
Dun butun gun kanama olmadi
Bnde yikandim gece iliski oldu
Bir sildim kipkirmizi kan eee bu ne zamana kadar
Surecek ya 70 gun suren varmis
43. Gun lekelenmeden itibaren sayarsam
Allahim hayirlara cikar insAllah...
Sizlerde durum nasil kizlar
canım benim kanama şöyle oldu,
ben kürtaj olmamıştım,düşüğümü öğrenmeden önce 2 gün kırmızı kanamam olmuştu öğrendikten sonra da 3 gün sürdü ve birden kesildi,hiç lekelenme devam etmedi.yani toplam 6 günde falan adet gibi gitmişti.
bu ay böle olabilir canım normaldir sanırım bidahaki ay düzelir kanımca

kızlar ben doktora gitmedim
artık neyse ne dedim o düşen parçaları.
zaten bugün kanamam tamamen kesildi hiç gelmiyor.
benim bugün 41.günüm.
hepinizi öpüyorum bayramlarınız şeker tadında olsun inşallahhh
allahım gönlünzdeki muratları versinnn.:16:

hayırlısı olsun canım zaten allah korusun bu düşük bile olsa kimyasal gebelik olmuştur.
inşallah hamilelik haberini alırız hayırlısıyla
hayırlı bayramlar :54:

Back
X