Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

offf offf :49::49::49::49: hamis olasim var gecen o kadar kaptirdimki icimden bir ses kizim olacak diye gecti nasil kaptiriyorsam oda ayri bir sorun. adetime 7 gun kaldi negatif cikti test ama insan inanmak istemyior genede yeri cabucak dolsun istiyorum

Laracim tahmini batlar ayni bakalim
Ne olacak sabirli ol guzelim gelecek elbet bebeler

Son düzenleme:
inanmıyorummm kelebeğim yaaaaa maşallahhhh :nazar:süper bi haber buuuuu
allahımmm nasıl mutlu oldum gece geceee.
inşallah bu sefer herşey güzel olucak kuzum yaaaa.
allahım korusun siziziiii
darısıda bizlere inşallahhhhhhhhhhhhhh
naptın bu ay söle bakalımmm çalışmaları sıkı tuttunmuuu
ocağa kadar biraz bilgi toplayım:1:
canım benim sağol allahım sizlere de nasip edecek zaman çabucak geçecek bak gör :16:
inşallah sağlıkla kucaklamayı da nasip etsin en büyük dileğim bu canım biliyosunuz
Tel kelime ile mukemmel gozunaydin Allahim sizi korusun
MasAllah size:16:
sağol canım benim :54: amin
minikkelebek nasil mutlu oldum anlatamam darisi bizim basimiza ay süper ya ama bizi burda birakma unutma kasiklarin hala cok siddetlimi agriyor yoksa hafifmi

canım çok sağol unuturmuyum sizi neler paylaştık ne günler geçirdik o yaşadıklarımı da unutamam sizin desteğinizi de
sizin güzel haberinizi de alıcam allahın izniyle
ağrılarım 2 gündür çok şiddetliydi sızı şeklindeydi genelde ama bugün biraz daha az
dün baya ağrıdı,testte negatif çıkar dedim ama çizgiyi görünce şok oldum
sabah da test yaptım o da pozitif

offf offf :49::49::49::49: hamis olasim var gecen o kadar kaptirdimki icimden bir ses kizim olacak diye gecti nasil kaptiriyorsam oda ayri bir sorun. adetime 7 gun kaldi negatif cikti test ama insan inanmak istemyior genede yeri cabucak dolsun istiyorum

Canım daha erken cumartesi yapmaya başla testi bence,hadi güzel haberini alalım inşallah

canım benim sağol allahım sizlere de nasip edecek zaman çabucak geçecek bak gör :16:
inşallah sağlıkla kucaklamayı da nasip etsin en büyük dileğim bu canım biliyosunuz

canım çok sağol unuturmuyum sizi neler paylaştık ne günler geçirdik o yaşadıklarımı da unutamam sizin desteğinizi de
ağrılarım 2 gündür çok şiddetliydi sızı şeklindeydi genelde ama bugün biraz daha az

Allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsin guzelim
Darisi tum bekleyenlere insAllah

cok ama cok sevındım.allah kucagına almayı nasıp etsın

Kızlar yeniden merhaba :16:
Bebeğim geliyo teyzeleri :9:

Bata 3 gün kala bugün test yaptım ve 2 testte de çizgi hemen çıktı.
Cumartesiye kadar kanamam olmazsa cumartesi kanda hcg baktırıcam
inşallah kimyasal gebelik falan değildir
allahım tez zamanda sizlere de nasip etsin hayırlısıyla :16:

Canım gözün aydın daha güzel haberler al inşallah bebişcinle ilgili sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah ;)

insallah gurbetguzeli, minikkelebek gobegimin sol tarafi agriyor nokta seklinde bir batik var cok wc ye gidiyorum test negatif cikti ama birde sunu cok merak efiyorum benim beyaz akintim cok olurdu yumurtalama bittikten sonra yok hamile oluncada beyaz sivi cok geliyor diye biliyordum yanlismi bende hic yok su an

insallah gurbetguzeli, minikkelebek gobegimin sol tarafi agriyor nokta seklinde bir batik var cok wc ye gidiyorum test negatif cikti ama birde sunu cok merak efiyorum benim beyaz akintim cok olurdu yumurtalama bittikten sonra yok hamile oluncada beyaz sivi cok geliyor diye biliyordum yanlismi bende hic yok su an

kaybewttigim bebklerimden hatirliyom kesik yogut gibiydi akintim bide idrar rengi gayet acikti cnmmmm

canım sonuç ne oldu merak ettim.inşallah pozitiftir.

allah sabır versin canımmm yaşadığın gerçekten çok zor allahım kolaylık versinnn.
inşallah bu ay yada en yakın zamanda tekrar hamile kalırsın ve bebişinle bütün herşeyi unutursun.
bu arada bişey duymuştum paylaşayım.geç kaybedilen gebeliklerde prolaktin hormonu yükselir ve kolay kolay düşmezmiş.
buda hamile kalmayı engellermiş.hani eskiler süt korur derler ya bunla alakalı bişeymiş.
bence bi baktır.

sonuc negativ di canim bende dün hapa basladim :) Allahimdan ümit kesilmez üzgün degilim o ne derse o olur bide bir sorum olacak canim iliski sirasinda yanmalar ve agrilarim var nedenini bilen varmi ?

cok ama cok sevındım.allah kucagına almayı nasıp etsın
sağol rengarenkçim çook teşekkür ederiz :54:
Canım gözün aydın daha güzel haberler al inşallah bebişcinle ilgili sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah ;)
amin canım çok sağol bu defa olsun inşallah :16:

tatlım bat ne zaman senin?
bende sol tarafta batma oluyo hep geçen bebişte de öyleydi bu defa da aynı batma var
soldan soldan geliyolar :1:

sonuc negativ di canim bende dün hapa basladim :) Allahimdan ümit kesilmez üzgün degilim o ne derse o olur bide bir sorum olacak canim iliski sirasinda yanmalar ve agrilarim var nedenini bilen varmi ?

hayırlısı olsun canımm ilacını kullan inşallah bebişinde gelir bekletmeden.
soruna gelince bilmiyorum ama netten baktımda bunlar yazıyor.
AĞRILI CİNSEL İLİŞKİ

Cinsel ilişki sırasında ağrı duyulması disparoni olarak adlandırılır.

Sebepleri:
- Lubrikantların yokluğuna bağlı olarak gelişen vajinal kuruluk
- Atrofik vajinit (sıklıkla menopoz sonrası kadınlarda görülen vajinal mukozanın incelmesi durumu)
- Bazı ilaçların yan etkileri
- Sentetik iç çamaşırları
- Spermisitler (gebeliği önleyici maddeler) ve vajinal yıkama materyallerine karşı oluşan alerjik durumlar
- Endometriozis
- Vulvo - vajinal vestibülit
- Vajinal bölgeyi etkileyen cilt hastalıkları
- Üriner sistem hastalıkları
- Vajinal mantar hastalıkları
- Cinsel yolla geçen hastalıklar
-En sık görülen sebep vajinada kuruluk olması ve vajinadan enfeksiyon (vajinit, mantar) olmasıdır Bunlara yönetik kayganlaştırıcı ve ilaç tedavisi verilir

minikkelebek canım kan tahliline gittin mi yada doktora.
birde bu ay yumurtlama günü vs. hesaplayarakmı ilişki oldu.

kızlar bende karar verdim ocağa kadar bekleyemiycem .
aralıktaki adetimle başlarım sanırım.

Son düzenleme:
sağol rengarenkçim çook teşekkür ederiz :54:

amin canım çok sağol bu defa olsun inşallah :16:

tatlım bat ne zaman senin?
bende sol tarafta batma oluyo hep geçen bebişte de öyleydi bu defa da aynı batma var
soldan soldan geliyolar :1:

ayin 7 de bakalim bugun birden ayaga kalktigimda kasiklarima agri girdi yuruyemedim ve bu diger hamileligimde de olmustu bugun cok süpe icindeyim

kızlar benım de 2 haftam kaldı 3.adet olmama.ınsallah olsun bıtsın hemen doktoruma gıdıcem.kan,smear testı fılan yapacak.sonra allah ın ıznıyle tekrar calısmalara baslayacagız

hayırlısı olsun canımm ilacını kullan inşallah bebişinde gelir bekletmeden.
soruna gelince bilmiyorum ama netten baktımda bunlar yazıyor.
AĞRILI CİNSEL İLİŞKİ

Cinsel ilişki sırasında ağrı duyulması disparoni olarak adlandırılır.

Sebepleri:
- Lubrikantların yokluğuna bağlı olarak gelişen vajinal kuruluk
- Atrofik vajinit (sıklıkla menopoz sonrası kadınlarda görülen vajinal mukozanın incelmesi durumu)
- Bazı ilaçların yan etkileri
- Sentetik iç çamaşırları
- Spermisitler (gebeliği önleyici maddeler) ve vajinal yıkama materyallerine karşı oluşan alerjik durumlar
- Endometriozis
- Vulvo - vajinal vestibülit
- Vajinal bölgeyi etkileyen cilt hastalıkları
- Üriner sistem hastalıkları
- Vajinal mantar hastalıkları
- Cinsel yolla geçen hastalıklar
-En sık görülen sebep vajinada kuruluk olması ve vajinadan enfeksiyon (vajinit, mantar) olmasıdır Bunlara yönetik kayganlaştırıcı ve ilaç tedavisi verilir

bende sadece agri yok tatlim yanma hisside var

bende sadece agri yok tatlim yanma hisside var

canımmm bence enfeksiyon olabilir ozaman yanma ağrı vs. sık oluyor.
ama en güzeli doktoruna görün şikayetlerini anlat.
düşükten sonramı oldu.kanaman varmı.benimde düşükten sonra çok kısa bi süre olmuştu.
bol su içmelisin ama kesinlikle doktora görün
eğer ilerlerse başına bela olabilir.

minikkelebek canım kan tahliline gittin mi yada doktora.
birde bu ay yumurtlama günü vs. hesaplayarakmı ilişki oldu.
kızlar bende karar verdim ocağa kadar bekleyemiycem .
aralıktaki adetimle başlarım sanırım.
canım ben yumurtladığımı anlıyorum akıntıdan,ama işi şansa bırakmayayım diye adet bitince günaşırı mutlaka aksatmadan çalışıyorum :17:
Yumurtadan 4 gün sonra kesiyorum çalışmayı ama :1:
eşim birazdan beni işten alcak hastaneye gitçez kan vermeye,yarın da doktora giderim eğer doktor gel derse canım.
pozitifi görünce gel demişti,heralde progestan vercek bilmiyorum
hayırlısı olsun,kendini hazır hissediyosan neden olmasın kiiii

ayin 7 de bakalim bugun birden ayaga kalktigimda kasiklarima agri girdi yuruyemedim ve bu diger hamileligimde de olmustu bugun cok süpe icindeyim
inşallah ağrının sebebi bebektir canım,bende de ağrı çok oluyo inşallah bu defa normal bi ağrıdır bu

kızlar benım de 2 haftam kaldı 3.adet olmama.ınsallah olsun bıtsın hemen doktoruma gıdıcem.kan,smear testı fılan yapacak.sonra allah ın ıznıyle tekrar calısmalara baslayacagız

oh oh ne güzel :8: az kalmış canım hadi hayırlısı

canım ben yumurtladığımı anlıyorum akıntıdan,ama işi şansa bırakmayayım diye adet bitince günaşırı mutlaka aksatmadan çalışıyorum :17:
Yumurtadan 4 gün sonra kesiyorum çalışmayı ama :1:
eşim birazdan beni işten alcak hastaneye gitçez kan vermeye,yarın da doktora giderim eğer doktor gel derse canım.
pozitifi görünce gel demişti,heralde progestan vercek bilmiyorum
hayırlısı olsun,kendini hazır hissediyosan neden olmasın kiiii

inşallah ağrının sebebi bebektir canım,bende de ağrı çok oluyo inşallah bu defa normal bi ağrıdır bu

oh oh ne güzel :8: az kalmış canım hadi hayırlısı

hadi inşallah güzel sonuçlarla gel canım.
mutlaka yaz çok merak ederimmm.

Back
X